Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
válasz Plata #103525 üzenetére
Random Timewalking Dungeon, lvl77-es karival így néz ki, és erre jönnek még rá a szorzók, ami az összes dungeonben lévő mobra is érvényes. 1 nap alatt fel lehet húzni egy lvl70-es karit lvl80-ig. És ennek a 103200 xp-nek a szorzók miatt bőven sokkal feljebb van a teteje, ami igazán megdobja, az az hogy hány lvl80-asod van, ami darabonként még +5% ugye. Nekem onnan +25% jön, évfordulóból +10%, Bronze Dragonflight blessing +10+, illetve Cataclysm Timewalking van most, ami küldikre és a harcra ad +50%-ot (!!), No, nekem ez +95% xp, ami így ajdnem 200.000 xp csak az instára, + a mobok.... gondolhatod... úgy megy felfelé az xp csík, mint amikor a játék tölt befelé.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz Plata #103525 üzenetére
Ha már van 1 darab lvl80-as karaktered, akkor a következő alt kari kap +5% xp-t mindenből, ha kettő 80-as karid van, akkor +10%-ot kap mindenből a következő alt, 3 darab lvl80-as után a negyedik alt már +15% xp-t kap mindenből, és így tovább. Plusz az évfordulós eventet ha megcsinálod az is ad +10% xp-t, úgyhogy szerintem jobban jársz hogyha hagyod a fenébe a küldetéseket és nyomod a timewalking instákat, merthogy az is ad azt hiszem +10% xp-t. A lényeg, hogy most az évforduló miatt 90 valahány ezer xp-t ad egy kör után, ha nagyobb szintű vagy, akkor 100k felett dobja. Plusz amit odabent gyűjtesz. Plusz a feljebb felsorolt xp százalékok.
1 körből megvan a szint 4/5-e, és egyik sem tart tovább 20-25 percnél.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz lakisoft #103515 üzenetére
Január végén lejár az előfizum, a következő kieg megjelenéséig a közelébe nem megyek. Bőven elég volt ennyi, tényleg borzasztó gyenge ez a kieg, és rettentő unalmas.
Ez az új sziget meg egy vicc. Konkrétan néhány küldetésen kívül semmi nincs rajta, de tényleg semmi. Erre vártunk hónapokat? Komolyan? Lehet farmolni a random bossokat a barlangokban, 590 körüli lila szettekért... nevetséges.... és ezt tényleg komolyan gondolták, ez a legkeményebb része a dolognak.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Kinek mi a véleménye az új szigetről? Megérte rá várni? Szerintem nem, de ez csak az én véleményem. Főleg hogy csak veteran geart ad, mintha visszaléptünk volna a játék elejére.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz lakisoft #103495 üzenetére
Borzasztóan rosszul van megoldva a reputáció is, nem csak a szakmák, és ez már a Dragonflightban is ilyen rossz volt.
Mire a repuval eljut az ember addig, hogy kiszedhesse a frakcióktól a lila geart, addigra raidből, delveből, heti aktivításból, stb., sokkal jobb lootok jönnek, szóval a repuval egyáltalán nem éri meg foglalkozni.
A szakmák ugyanez, ha nem vagy ott az első 10 között, akkor már felesleges is foglalkozni vele, mert sokkal egyszerűbb ha legyártatod valakivel. Főleg hogy eladni sem lehet a fent említett okok miatt, mivel egy 20 perces LFR-ből is jobb geart kapsz, akár quest rewardként is.
A harmadik dolog pedig amit megfigyeltem, hogyha mégis kiveszek alt karakterrel egy lila chestet mondjuk frakció rewardként a rosszabb zöld helyett, a következő ládából nagy valószínűséggel azt fogja dobni, csak nagyobb ilvl-el. Miközben minden mást dobhatna amit cserélnék, de nem, olyat nem hajlandó. Hát ezért sem foglalkozom a reputációval.
Kíváncsi vagyok ez mikor fog a Blizzardnak feltűnni, ha egyáltalán...[ Szerkesztve ]
-
-
ripla
addikt
Nagyon megkavarodott itt amit írtam, de már nem tudom szerkeszteni, mindegy.
-
ripla
addikt
Nekem januárban jár le és már én is lemondtam. Konkrétan már most sem tudok mit csinálni a játékban, kínomban Mechagon szigetét farmolom repuért meg a traktorgumi mountért.
Obliterátor #103321
A Midnight tippre 2026 tavasz, ami valóban 1,5 év, de az is rengeteg idő.Ettől függetlenül most decemberben jön ez az új sziget, meg tavasszal az UndermineD (?) és ezzel kellene kibírni a 2025-ös évet. Szerintem 3 hét alatt maxolható lesz, utána pár hónap és megint kongani fognak a szerverek az ürességtől. Valahogy nem tudják jól eltalálni az arányokat.
Nekem szerintem úgy lesz, hogy a januárban lejáró előfizetés után év végéig pihentetem, aztán majd az UndermineD előtt megint befizetek rá. Úgyis van ezer más dolog amivel foglalkoznom kellene, nem is baj ha megint tartok a játékban egy jó 7-8 hónapos szünetet.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Úgy érzem most untam meg a kieget. A Mythic része nem tud érdekelni, ezen kívül a szettek megvannak, a kard-pajzs-fejes kombó is (a back armor nem jön be), a petek nem érdekelnek, szintezni a soron következő karaktert nincs kedvem. Viszlát a következő patchnél.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz Plata #103269 üzenetére
Pedig durván megnyomták a tokenek számát, heti szinten legalább 100-at biztosan ki lehet szedni. Nekem naponta lett meg átlag 30-40 darab. Timewalking raidek minden kör után 2-t dobnak, és cirka 15 percnél nem tart tovább. Thaurissan leölése 10-et ad questből, plusz minden boss dob 3-at. Chromie event is azt hiszem ad 3-at. A múltkor még Hallowhall-nál a 4 kis fáklya begyújtása is adott azt hiszem 5 darabot, stb.
Pillanatok alatt össze lehet szedni.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Nem tudom ki hogy áll a farmolással, nekem ma lett meg az összes tokenes gear. Druida az egyetlen karakter amelyik nincs, az egyetlen amelyik valahogy sehogy nem jön be, de a geart azért kiszedtem, ne árválkodjon ott egyedül.
-
ripla
addikt
Hogyha végigment a havi limit, akkor ezt a Trader's Tender-t a transmoghoz máshonnan nem lehet megszerezni?
-
ripla
addikt
Nálam ma a Korrak's Revenge PVP-nél is olyan lagokat produkált Alterac Valley, hogy csak lestem. Ahogy mondani szokták, egy ilyen kis kaliberű indie cég ennyire képes.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Valami már megint nem jó. Belépek és egyedül vagyok Dornogalban, csak a mobokat látom, mások is panaszkodnak erre. Ez most már megint micsoda kedves Blizzard?
-
ripla
addikt
válasz BoneDragon #103188 üzenetére
Nekem 4 szett eddig, de még van a heti küldikből. 2 hét és meglesz minden, hogy utána mi fog történni az elkövetkező 2 hónapban... rejtély.
-
ripla
addikt
Nahát... lett egy achim és kaptam egy Coldflame Tempest nevű madár hátast, gyönyörű jégkék színe van, ezüst páncélban.
-
ripla
addikt
Uhh, full meghalt a játék.
Stormwindbe való teleportálás után, Tanarisból, MINDENKIT Swamp of Sorrow-hoz dob ki a portál, de ki az óceánba, messze a parttól, ahol a fatigue miatt már tömve van csontvázakkal a víz.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Azért ez masszív token buff, nem mintha probléma lenne. 52 lett múlt héten, most meglett a 60, kivettem az első szettet és máris van nálam 34 token úgy, hogy még legalább ugyanennyit össze tudok szedni. És így hogy az első szett után a következőek már csak 40-be kerülnek, tippre 1 hónap alatt ki lehet szedni mindegyiket.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
2 darab láda keresős küldetést tudtam megoldani, egyelőre nem találok infót arról, hogy van-e több, vagy hogy mikor lesz több. Perpill 52 darab tokenem van.
-
ripla
addikt
válasz BoneDragon #103148 üzenetére
7? Nekem 6 lett és nincs több küldetés.
-
ripla
addikt
válasz Healbacsi #103134 üzenetére
Pedig ez a beleszuszakolni mindent dolog a Legionnál tökéletesen működött. A mai napig a leghangulatosabb kiegészítője a játéknak. És rettentő módon hiányolom a Class Hall-okat, imádtam a class specifikus küldetéseket és a hozzá járó egyedi fegyvereket és mountokat.
Valóban visszalépésnek tűnik ez a kieg, pl. az említett Legionhöz képest, szerintem akkor volt a csúcson a játék, és mintha emlékeznék egy olyanra is, hogy akkor játszottak vele a legtöbben. Amin nem csodálkoznék, még most is van benne olyan tartalom, amiért érdemes visszanézni. Én pl. még mindig farmolom az ottani raideket a gearekért, amelyek véleményem szerint szintén a legszebbek eddig. Illetve warlocknak az Antorus raidből lehet kiszedni a speciális demon pet skineket.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Közben kis korrekció, lement Ansurek, plusz a színház, 42 token a vége nekem is. Viszont a Brawl már tényleg kimarad, szerintem talán kétszer voltam a hely közelében, és ennyi, az teljesen hidegen hagy.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Megcsináltam még ezt a Korrak Revenge-t, végülis poén volt, nem PVP-ztem vagy 4 éve, de ez 1 körben meglett. A régi Alterac Valley stílus, amikor még nem volt időhöz kötve a vége. A régi időkben, amikor még aktívan érdekelt is, néha részt vettem olyan csatákban, amik akkor már több mint 7 órája zajlottak egyhuzamban.
Szóval így lett 37 darab a vége.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Most megnéztem amit linkeltetek, 45-re jönne ki, hogyha megcsinálnám a PVP, a Brawl, és a Queen Ansurek raidet. Illetve még a színházas rész nem volt meg.
Utóbbi kettőt még megnézem, de a PVP nem tud érdekelni. Szóval eddig nekem 35 darab lett meg, meglátjuk jövő héten mennyit lehet majd összeszedni.
Meg összességében van 3 gear ami mindenképp kellene (paladin, warrior, rogue), a többit csak akkor ha belefér, szóval belegondolva annyira nem nagy probléma.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Eskü nem tudom hogy csináljátok. A PVP küldin kívül elmentem a területek városaiba, megcsináltam a kék küldiket 1 darab tokenért, így lett nálam összesen 35 darab, a PVP-vel együtt lenne 38, de azt kihagyom, nem érdekel a PVP.
42.... honnan? Hogyan? -
ripla
addikt
válasz BoneDragon #103084 üzenetére
-
ripla
addikt
Azt jól értelmezem, hogy ezeket az új badgeket, amikből az upgradelt geart lehet venni, a hozzájuk tartozó küldetéseket csak hetente lehet ismételni? Most már csak a PVP küldetés lenne hátra, és így ad minden fellelhető küldetés után 34 darabot. Viszont nincs több küldi, sem daily, sem más. Másik 80-as karakteremnek csak ezeket a timewarped badgeket adja, vagy mi annak a neve.
60 badge-be kerül 1 gear, és akkor ezek szerint hetente 1 alkalom az, amiből össze lehet szedni azt a cirka 900 valamennyi badget, ha ki szeretném szedni az összes upgradelt geart?[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Már 2 darab mountot is láttam ebből a Brutosaur-ból. Nincs itt semmi probléma.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz BoneDragon #103053 üzenetére
Nyehh... ez az event meg kb. 1 óra alatt kiismerhető. Többet vártam. A Mount Mania viszont fun.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Azt jól látom, hogy az ott helyben lefarmolható daily questeknél amikor másodszorra már egy alt karakterrel megyek oda, nekik már nem adja ezt az új gyűjthető tokent, csak Timewarped badgeket?
Első karakterrel odamentem, végigküldött hogy nézzem meg az árusokat, stb., utána adott 3 darabot, a 3 world boss után is, volt még néhány küldi ott helyben, lett neki összesen 14 darab.
Odamentem egy másik karakterrel, neki ugyanezek a küldik már csak a Timewarped badget adták. Mindkettő karakter 80-as.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
"Dracthyr players will also be able to learn a new Skyriding talent called Squadron in which up to two additional Dracthyr players can join you to fly in formation as you soar through the skies."
Ez azért elég menő. -
ripla
addikt
-
ripla
addikt
válasz BoneDragon #102978 üzenetére
Az addonon belül nekem csak az alküldetéseket hozta be, és pulzál a keret ott amelyik épp aktív. A térképet hogy? Neked külön megnyitotta?
-
ripla
addikt
Mindegy, megcsináltam a warlockkal, előrébb járt mindenben, az ő mountja úgyis ütősebb. Kösz mindent.
-
ripla
addikt
válasz sztivo #102973 üzenetére
Hunter Class mount.
Wowheaden kell hozzá kb. 5 küldetés, az addonon belül legalább 25-öt jelez. Innentől fogalmam sincs ki mond igazat és ki nem.
Amúgy az igazán fő problémám az vele, hogy csak a sorrendet mutatja a küldetéseknél, de azt nem hogy kinél kellene felvennem. Szóval ezen a ponton muszáj megnéznem neten, viszont ebben a pillanatban értelmét veszti az addon, mert pont az lenne a lényege hogy ezt kiváltsa.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Ez a Btw Quest jó lenne, de teljesen átláthatatlan és értelmezhetetlen. A fizetőset kihagynám. Szóval továbbra sem léptünk előre.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Létezik olyan addon, amelyik mutatja hogy adott zónában a félbehagyott küldetések folytatását hol találom?
Elkezdtem most a Legion kieg. Class Hall mountok összeszedését, de Hunterral meg lettem lőve, ugyanis a kezdő küldetést nem adja meg, tehát valószínű már elkezdtem anno, viszont a Wowhead alapján nézve a folytatásokat, nekem abból semmi nincs ott, aminek ott kellene lennie, így nem tudom folytatni mert nem tudom hol kellene felvenni a küldetést a folytatáshoz. Szóval létezik valamilyen addon, ami mutatja hogy hol tartok és merre tovább?[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz xundyingx #102899 üzenetére
Én annyit mondhatok, hogy kipróbáltam mindhárom talentfát, egyértelműen a frost még mindig és továbbra is a legjobb (nekem).
Folyamatos fagyasztás, lassítás, különböző spellek amiket mozgás közben is lehet dobálni kifelé (Flurry, Ice Lance, Frostfire Bolt ha beproccol, Ice Nova, Frozen Orb), a Glacial Spike-om meg rendre 2-2,5 millió körüli kritikus találatokat ad. A többivel együtt 10 másodpercen belül ki bírok tenni átlag 8-10 milliós sebzést egy velem egyszintű akár elite mobon is. Perpill ilvl 595-ös gearben.
Sem az arcane, sem a fire még csak meg sem közelítette ezeket a sebzéseket (nekem), és rettentő módon hiányolom belőlük a frost-ra jellemző fagyasztásokat és lassításokat.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz Csapoati #102876 üzenetére
Frost mage ilvl593 talán. A delvet 8-as szinten próbáltam, ott a legutóbb végigmentem, igaz a végén a bossnál egyszer megborultam, de azóta már van néhány jobb cuccom. Mármint amikor végigmentem, akkor lehettem 580 körül, most meg +13 szinttel a mobok is bucira vernek. Van ilyen. A 7-es szintet viszont simán meg tudom csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Ma bepróbáltuk egy 5 fős csapattal Zekvir-t... zsinórban megborultunk vagy 8-szor. Leave.
Elmentem utána egy szóló delve-be, a második mob csapat kifektetett. Leave.
Rage quit.
Azóta csak lapozgatom az oldalakat a neten.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz ChPessimist #102857 üzenetére
Ja, közben észrevettem.
-
ripla
addikt
Nekem is ez volt a tippem, mehh...
-
ripla
addikt
Az komoly, hogy a Vaultban 4 darab volt kész, és csak 1-et vehettem ki? Akkor mi a francnak küzdök ennyit, hogy minél több meglegyen? Végig az volt a tippem, hogy amennyi kész van az mind rewardot ér...
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz Roland861010 #102843 üzenetére
Mi más... eszem ágában nem lenne magyarokkal együtt játszani, főleg nem többségében magyar nyelvű szerveren...
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Mindentől függetlenül a mai napig rettentő büszke vagyok arra, hogy a warrioromnak megvan a Quel'Serrar nevű kard még az őskorból.
Egy questlánc végére tettem vele pontot, a végén Onyxia barlangjában kellett harc közben lerakni elé, hogy amikor támad, akkor a lehellete adjon annyi hőt, amitől összekovácsolódik. Oly rég volt, hogy magát a küldetést már nagyon-nagyon régen ki is vették a játékból (10+ évről beszélünk), szóval ez a kard egy igazi ritkaság, már nem lehet megszerezni.
Azóta persze beraktak egy másikat, ami kinézetre ugyanez, de picit bővítették a nevét, hogy lássa mindenki, ez nem az eredeti, csak egy utánzat.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz ViharVadász #102723 üzenetére
A térképet ha megnyitod, magának a térképnek a jobb felső sarkában ott a jelmagyarázat, több féle küldetés van.
Illetve ki tudod X-elni hogy melyiket akarod látni és melyiket nem, azt a 3 egymás alatti vonalnál lehet.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Hamarosan jön a raidbe is a Solo Story mód, 1 játékos 9 másik npc-vel. Bevallom őszintén, amióta van ez a Follower Dungeon, sokkal jobban élvezem a játékot, és még így is meghalt párszor a karakterem, mert nem figyeltem a boss mechanikára.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz Garfield.37 #102699 üzenetére
Ráadásul az accountod alá tartozó ÖSSZES karakterednek tudsz küldeni cuccokat, hála a Warband megoldásnak, függetlenül attól hogy melyik szerveren és az adott karakter melyik oldalon áll.
Berakod a cuccokat a Warband bankba, és onnantól az összes karaktered látja, teljesen függetlenül attól hogy melyik szerveren vagy, és melyik oldalt választottad.
Még ugyanabban a guildben is lehetnek alliance és horda karakterek. -
ripla
addikt
Farmolom mythic The Nightholdot gear miatt, azt nem, viszont Gul'dan kidobta ezt a Felblade Infernal mountot.
Bírom az egyhelyben való ugrásra történő reakcióját. Kiveszi a saját fejét a fel mágiából, "megnézi", eldobja, az meg visszarepül a helyére mint egy mágnes.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz BoneDragon #102583 üzenetére
Volt egy ilyen tippem, igen.
-
ripla
addikt
válasz TheProb #102559 üzenetére
Tegnap 15 perc volt mire 2 itemet meg tudtam venni, a végén már átmentem Stormwindbe, hátha, de nem, ugyanolyan tetű lassú ott is, agyf*szt kaptam már a végére a folyamatos "item nem elérhető" üzenetektől, miközben mutatta hogy ott van...
Mellesleg a daily questek mikor elérhetőek? A sztori befejezése után? Mert úgy emlékszem eddig a max. szint kellett hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Közben az van, hogy most raktam át a frost mage-t Frostfire Hero talentekre, eddig Spellslinger volt mert azzal kezdtem a kipróbálását, hát gyerekek... a frost mágus kegyetlen pusztítást tud véghezvinni. Brutális. El is veszett a kihívás a játékból, gyakorlatilag 100-120 ezer alatt nincs találat, a kritikus lövések spelltől függően 300.000 és 1 millió között mozognak. Mindezt lvl79-en.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz Balcsix #102507 üzenetére
Lvl20-ig ingyen játszható, telepítsd fel, nézd meg.
#102511Roland861010
Nem tudom hogy csináljátok, én kipróbáltam 4k-ban, fullosan feltolva mindent, úgy akadt mint egy diavetítés.
Azóta 2K-ban játszok medium-high beállításokkal, így tökéletes.
Amúgy 8 gigás videókártya, 32 giga ram, 10-ik generációs 6 magos Intel I5, SSD, Win10. Így van átlagban olyan 50 fps-em.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Imádom a jewelcraftingot. Lvl74-esként összeraktam egy kék lvl515-ös gyűrűt, és egy lvl551-es nyakláncot. A mobok olyan 460-470 környékén dobálnak cuccokat... tippre simán jó lesz a két kék cucc még lvl80-on is, de a nyaklánc biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Úgy vagyok mindjárt 74, hogy Isle of Dorn-on még hátravan a terület 1/4-e, kitakarítottam a mellékküldetéseket és a bal alsó sarokban a fő sztori, The Fourth Seat, még nincs elkezdve.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
A Battlenet app azt írja, hogy még 36 óra és pár perc van kezdésig, akkor az hétfő éjfél lenne?
-
ripla
addikt
Kis érdekesség.
A térképen ott van Khaz Algar szigete, meg lehet nézni miből áll.
19 darab Delve van, azok a farmolható Delves-ek, gondolom, na ez így érdekes lesz, mindegyikből más loot fog esni?[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Az előbb benéztem, elszaladt előttem egy lvl79-es karakter.... az ilyet borzasztóan szánalmasnak találom, biztos vagyok benne, hogy 5 másodpercet nem foglalkozott az új területekkel. Ezek azok akik elérik a max. szintet és nekiállnak toporzékolni, hogy "nem lehet mit csinálni a kiegészítőben."
Én vagyok az ellenpélda, nekem karakterenként simán lesz 1-1,5 hét eljutni lvl80-ig.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Irigyellek benneteket, de nem fogok azért pluszban fizetni, hogy 3 nappal hamarabb kezdhessem. Jó lesz nekem hétfőn is.
-
ripla
addikt
válasz sztivo #102254 üzenetére
Valójában nem, mert amint leverik a bosst utána megint felmegy a számláló 100%-ra, és a gócpontok farmolása után, ami csökkenti az értéket, amint nullára ér megint ott a boss, és a második alkalomtól mindig 1400 shardot dob (elsőre meg 3000-t). Illetve elsőre még a hozzá társított napi küldetés is ad shardot, szóval első körre simán meglesz vagy 6000. Valójában a boss megjelenése attól függ, hogy a gócpontok farmolásánál milyen hamar tudják a játékosok levinni a 100%-ot nullára, és akkor ott a boss.
Az 1 óra azt jelenti, hogy a 3 helyszínből ennyi ideig él ennek a farmolásnak a lehetősége. De ez valójában lényegtelen, mert valamelyik helyszín a 3-ból mindig aktív, szóval csak farmolni kell.Én az elmúlt 2 hétben 12 karaktert öltöztettem fel csak ebből, majdnem mindenki fullos, ami annyit jelent, hogy karakterenként maximum 1 darab item hiányzik, ami általában az egyik trinket. Abból csak egyet szedek ki, mert a megidézett lényt hülyeségnek tartom, mert nem ad statokat, a másiknál meg folyton a karakterem változik át, ami engem személy szerint zavar.
Tippre a legjobb amúgy kis karaktert felhúzni, ha már a main megvan. Gyakorlatilag kisebb szünetekkel nekem fél nap alatt megvolt egy lvl60-as karakter lvl70-ig, addigra meg annyi shardja volt, hogy csak fel kellett öltöztetnem.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz sztivo #102252 üzenetére
Az event a legegyszerűbb, a "gócpontoknál" is lehet azt a shardot vagy mit gyűjteni, a bossok leveréséért meg elsőre 3000, majd alkalmanként 1400 darab jár, és 1 mindegyikre van 1 óra, utána új helyszín, új boss, újabb shardok, azokat meg csak be kell váltani az áhított felszerelésre. Nem számoltam ki, de tippre olyan 40.000 shardból kb. meglehet minden.
Gyakorlatilag 1 nap alatt össze lehet szedni egy fullos lvl480-as geart, és csak farmolni kell hozzá. Ha szerencsés az ember, még a shard farmolás közben is kieshet lvl493-as gear, az előzetes infók alapján a következő kiegben olyan lvl75-76-ig simán jó is lesz..
Az animációs kisfilm zseni, ebből jöhetne rendes sorozat is.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Kaptam mailt a Blizztől, hogyha akarom, tolhatom a bétát. Pedig alap kiadást vettem meg. De nem akarom, 1,5 héttel start előtt, felesleges.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest