Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
EXA
aktív tag
Értem, köszi srácok, szerintem most belekezdek én is megint a játékba, tegnap elvittem a trial verzióba egy karit lvl 17-ig. Tetszik a játék.
Amikor utoljára játszottam a játékkal, még a spellekért is fizetni kellett rankonként.
-
válasz
BoneDragon #93247 üzenetére
Még a végén gold limites leszel.
-
Viktor77
titán
válasz
BoneDragon #93247 üzenetére
Ore, növény.
-
BoneDragon
veterán
-
BeZol
őstag
Én a herba anyagokat megtartottam, de a miningosokat eladtam, így állok most +230ezer Goldban kieg eleje óta, és talán 160ezer gold egy havidíj most.
Én a WQ-kat sem tolom túl, a napi callingon kívül (3 world quest) mást nem csináltam, ebben tehát nincs semmi célzott farmolás. (és kvázi 1 hetet nem is toltam, szóval ez 3 hét eredménye)
A herbás cuccok sztem jobban pörögnak, biztosan fél misi felett lehetnék már 3-4 havidíjjal legalább.A lényeg, hogy most még összejön 1 havidíj farmolással, de pár hónap múlva nem ez lesz a fő bevételi forrás mert leesnek az árak.
Boostolni szoktak embereket 5fős mythic+-on és viszik heroic ill. mythic raid lootért az embereket.
Aki ilyen körökben mozog, annak akár napi szinten van egy game card-ra való goldjaTudok olyat, aki évek óta ebből él, mert valós pénzre átforgatja vhogy, mondjuk neki még érettségije sincs... (2x éves létére), na meg nem is legális a dolog
-
EXA
aktív tag
Sziasztok!
Ha az ember most kezdene el játszani mennyi idő eljutni arra a szintre, ahol már játébeli pénzből lehet finanszírozni a havidíjat? -
HugóBoss
tag
Vannak még nagy banhullámok a játékban, vagy a honorbuddy-s móka óta már nincsenek botok sem? Gondolom ilyen egyéni próbálkozások el el buknak, de tömegeket megmozgató nagy nevek már nem nagyon születnek. Vagy nagyon jók és elkerülik a lebukást. Bár szerintem minden 2. orosz player botozik ilyen vagy olyan módon...
-
Csokishurka
őstag
Boldog karácsonyt és lootban, dpsben, hpsben gazdag új évet kívánok minden kedves wowos kollégának!
-
Viktor77
titán
válasz
MegalodonS #93237 üzenetére
Jóvanna', olyan egyformák vagytok!
Én is kellemes ünnepeket kívánok minden topiclakónak!
-
Minden Kedves Topiclakónak Kellemes Ünnepeket Kívánok!
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok!
Előfizetéssel kapcsolatban lenne szükségem egy kis segítségre!
Ha egy új accountot készítek és "simán" előfizetek,akkor a wow classicot és a teljes játékot az eddigi kiegészítőkkel együtt lehet játszani? Természetesen a shadowlands kieg nélkül.
Vagy meg kell vennem a shadowlands-et ahhoz, hogy az eddigi összes kieggel tudjak játszani + a wow classic-al? Sajnos a Blizzard oldalán nem találtam erre egyértelmű választ.
Köszönöm! -
Tigerclaw
nagyúr
Lathatoan a varakozasi idoben is ugral, szaladozik a karakterevel, es porog akkor is chill helyett.
Hyperaktivaknak, adrenalinfuggoknek valo az arena, bar nekik is inkabb valami extremsportot javasolnek gaming helyett... igaz magamnak is. En elegge couch potato lettem a covid alatt.
-
Blizz
őstag
válasz
Tigerclaw #93224 üzenetére
Én sem pusholnék sose, rengeteg időt és energiát kéne beletolnom, hogy olyan legyek mint ők. Egyiekt se akarom wowra pazarolni, én is csak a fun part-ig megyek, amíg elvezem és nem grindolok izomból.
Ők már +10 éve pvpznek szóval álmukból felkeltve oneshotolnakViszont nézni számomra nagyon élvezetes.
-
Tigerclaw
nagyúr
Sose voltam pro pvp-s, nalam foleg a funrol szolt a dolog, kicsit bohockodni wsg, ab, av -ban, de mar kiegek ota BG-re se mentem, arenaban utoljara pedig a BC-ben voltam, mikor megjelent.
Ez a video is megerositett, hogy nem nekem valo. Lathatoan extrem modon stresszes az egesz, es minimalis a fun, szorakozas resze. -
Blizz
őstag
válasz
BoneDragon #93221 üzenetére
És brutál gearje van, azért is ölik meg nehezen, aki ráburstöl annak nincs elég burstje, hogy oneshotolja
-
Blizz
őstag
[Ezt] a tegnapi streamet ajánlom mindenkinek, aki pvpzik. 3 rank 1 Pushol gladiatorra kb 2 óra 30nál kezdődik. Nagyon élvezetes gameket tolnak, és sokat lehet tanulni tőlük (szerintem)
cdew, soda, mitchjones
-
BeZol
őstag
válasz
hemaka #93218 üzenetére
Nálam most 1 hétig egy 3GB-os GTX 1060-as volt a gépben 1440p felbontás mellett.
5-ös grafikán néhol bement 60 fps alá (ilyenkor én látom h akadozós már a kép) WQ-kat csinálva és raid-ben is (dungeon-ben azt hiszem nem).
Végül hagytam 5-ös grafikán, de a raid-nél levettem 3-asra (na így viszont már látványosan kiheréltebb a grafika, cserébe végig akadás/belassulás mentes).Tegnap beüzemeltem az RTX 3070-est, 9-10-es grafikán cpu limit van (8700K @4.7GHz), vagyis pontosabban fogalmazva a játék csak pár szálat használ ki, mert 50%-ra sem teker a proci, a videókártya 75% körül és közben 100 fps.
8-as grafikán használva 55-90% között mozgó gpu kihasználtságot láttam végig fix 144fps-t tartva (g-sync-es kijelző 144Hz-en).
Bekapcsoltam a ray tracinget, néhol eléggé megszépítette a játékot, venthyr-ként pedig a covenant központban szinte mindenhol 100%-on tekert így a kártya (world-ben nem), aztán gondolt egyet a wow, mintha alt-taboltam volna, majd 3 sec múlva vissza, és újra visszarakott a játékba de már ray tracing off. Azt hiszem ez még eléggé béta...
Ray tracinggel kapcsolatosan még annyi, hogy videók és képek alapján nem tűnik a wow-hoz nagy durranásnak, de pont bastion-ben fityegtem mikor bekapcsoltam és hát azonnal feltűnt a különbség, a képek/videók egyáltalán nem adják át a dolgot, ad kb. annyi plusszt, mint amikor 3as grafikáról 5ösre kapcsol az ember (5 és felette nekem kvázi egyforma már). -
Viktor77
titán
válasz
hemaka #93208 üzenetére
Egy 3200G IGP-jével vagyok épp.
FHD-ban teljesen jó, semmi nem öli meg nagyon (csak Plaguefall első bossa "termében" valamiért nagyon elkezd szaggatni).
Nem teljesen minimumon vagyok, a csúszkák 5-ösök, worldben teljesen jó, Torghast sem öli meg semennyire.
Bár még WotLK, de volt effekt rendesen:Ez meg raid, itt már minden 1-esen, de textúra high, meg az effektláthatóságok vannak felhúzva, és hát csak egy 30-as raidről beszélünk (jobbra fent az fps, a 25 az ms-em):
-
Plata
félisten
válasz
Lacci77 #93214 üzenetére
Személy szerint imádom a timewalkingot,sok száz timewalking után is mindig van valami új.
Ráadásul ez licsi király timewalking lesz,rugóval ha mázlid van egy csomó pénzt kereshetsz.
Karakter húzásra tökéletes,nem kell hozzá gear,mert ha nagyi kötött pulóverében mész akkor is jó.Mivel timewalkingon töknyóc hogy milyen geared van úgyis olyan ilvl-t kapsz a cuccaidra ami az adott korszakban volt.Timewalking badge-ért rengeteg dolgot vehetsz,geart,mountot,toy-t,reput,rúzs a-magdit.
Jah,rusnya magdiért nem te fizetsz,a vendor ad 500 tokent csak vidd már tőle el. -
Lacci77
tag
válasz
Dani82 #93203 üzenetére
Pont ilyen notit cseréltem le.
Classic, WOTLK elfutott rajta, de SL már nem igazán.asus-tuf-gaming-fx505dt
Ez lett helyette, nem 130k kategória, de nem is 500k. Csak WOW-ot játszom rajta.Több helyen olvastam, hogy egy hét és Timewalking, valaki leírná pár szóban mi ez és miért lesz ez olyan jó nekünk?
-
D013
aktív tag
Én most a karàcsonyi időszakra, vidéken egy i3-7100U, Egy 920MX és 8 Gb ram tàrsasàgàban tolom SL-t. 10/2-es grafon tűrhető 35-60 között ugràl az fps, az Ardenwealdos effekteknél -10 fps az átlagból. Questelni eddig nem vészes. Szerintem Torghasttal sem lesz baj. Sima battlegroundokkal se kéne, de epicet nem fogok próbálni.
-
hemaka
nagyúr
válasz
DjDanee87 #93201 üzenetére
Nem tudom a classic Naxx milyen lehet mechanikailag, én csak a wotlk-ban raideltem, de szerettem. Nem annyira, mint uldut, de bejött az is. gratula.
videókártyáról meg annyit, hogy most a régit már eladtam, az új még úton van és addig egy GTX 750Ti a beugrós, hát csóró full low 1-re lehúzva mindent is kűzd mint disznó a jégen a 1440p-n. Még questelgetni okés, de a torony a kikapcsolhatatlan köddel megöli (20fps átlag), meg van az angyalkás insta fent az égben az se jobb ilyen szempontból, szóval addig csak szintezek inkább.
-
BeZol
őstag
válasz
Dani82 #93205 üzenetére
GT 740M-es laptopon nagyon akad.
GT 755M-es sem sokkal jobb.
GT 840M-esen már lehet legalacsonyabb grafikán world-ben rohangálni, DE dungeonözésre és raidre alkalmatlan mert beakadozgat és sok helyütt ez nagyon kritikus.
GT 940M/MX detto (azt hiszem +10% órajel 840M-hez képest).Proci szempontjából ezek a "tesztek" 2mag4szálas procikkal voltak nézve (i3-3xxxU és i5-4210U-val) Legion idején (BFA-ban már inkább rá se próbáltam). Még annyi, hogy max 1-1,5 órán belül legtöbbször túlhevülés miatt lekapcsoltak.
Ha jót akarsz magadnak, akkor 4mag4szálas vagy 4mag8szálas procit veszel minimum, és a fenti kártyáknál erősebbet.
FullHD mellett egy GTX 1050Ti-vel már tudsz sztem dungeönözni és raidelni is, de inkább GTX 1060-asra lőnék.
Sajnos nem minden a "specifikáció". Öcsémnek 7700HQ (4mag8szál) és 3GB-os GTX 1060-as volt a laptopjában (vmilyen asus rog laptop 144Hz-es kijelzővel), és játékok alatt a proci 2.7-2.9GHz-re throttlingolt (3.4GHz all core turbo-t tudna a proci!!!), az 1060-as pedig 10-15 perc után "állt" be olyan alacsony órajelre (1100-1200MHz-re), hogy undervoltolni se tudtad msi afterburnerben, mert 1400MHz alatti értéknél volt a grafikon alja..., asztaliban pedig 1710-2150MHz között tud ez a chip menni (ugyanaz a chip van asztali gépben és laptopban 10xx kártyák esetén).
Tehát praktikusan 30% környéke maradt a prociban és 50% környéke a videókártyában mindezt úúúúúúgy, hogy ezt már újrapasztázás után tudta, pasztázás előtt ennél is borzalmasabb volt (fél évesen pasztáztuk újra, nem igazán volt már pasztajellege annak ami ott volt..., pedig újonnan vettük).Na egy ilyen fenti laptop használtan 200ezerről indul, újonnan 350-380ezer Ft volt az alja 2-3 éve.
Ennél lejjebb ha mennél, akkor sztem inkább ne wow-ozz (én legalábbis így voltam vele).
Sok-sok éve egy ismerős GTX 960M-es laptoppal nyomta (4mag4szálas procival) és nem panaszkodott, de az még Legion előtt volt, közben pedig vmelyik kiegben nőtt vmelyest a gépigény az fix.
Még annyi, hogy mindenképp vastagabb laptop legyen, mert a rog-os laptop ilyen vékonyabb fajta volt, gondolom ezért sem bírta a hűtése.
-
Dani82
senior tag
válasz
BoneDragon #93204 üzenetére
nem akarok 500ert laptopot venni, csak wowozok, csak nem kell neki valami iszonyat erogep
-
Dani82
senior tag
szerintetek egy ilyen laptopon menne a wow jol? [link]
-
KTony
tag
A heirloom most level 50 ig skálázódik. Lvl48 n tudsz menni Sl re. Full heirloom ban egy darabig op vagy aztán lassan cserélgetheted lefele. A main questline végére ilvl 140 fogsz elérni. A skálázódás olyan mint aBfa ban az elején erős vagy a vége felé pedig gyenge. A main questline nem ad elég xp t kell dungeon v wm on v bonus objective v v sidequest t is csinálnod különben lvl ģátakba fogsz ütközni. A main questline t végig kell tolnod egy karival mindenképp utánna a tudsz covenantot választani amit kipróbálsz fejlődés közben. Második karival amint megérkezel Oribosba választhatsz Fate módot és akkor mehet az amit én csináltam hogy tank és only dungeon lvl ig 60 három wq és két bonus object fért bele majdnem egy este csináltam meg a lvl 60 t. Egyébb kérdés?
-
DjDanee87
addikt
Classic most nem menő, és bizonyára world last helyen is végeztünk csak, de én örülök ennek is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztrofotózás
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest