Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz BoneDragon #92894 üzenetére
Koszonom oszinte egyutterzesedet
-
MegalodonS
őstag
Ma kiesett ez a legpower,iszonyat nehez volt, a Warden of Soul boss(ilvl154),de legalabb kidobta,utolsora sikerult, tobbszor is fear es zuhantam lefele!!A masik oldal meg semmi,kb setagalopp!!
Tudnatok segiteni,hogy miert a Head slot ajanlott, es nem a wrist,es melyik stats az ajanlott a haste+mastery vagy melyik kombo??En nem megyek RAID-re vagy M+ ,max HC.
Available Slots: Head, Waist
Recommended Slot: Head
Stats to Pick: Haste + Mastery or Versatility,[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Prot pala 140+ (lvl60 utan) Kyrian Covenant - Divene tall (1 min cdr)
Szerencsere gyorsan meglett a Conduit-ba a Ringing Clarity na ez valami nagyon aranyos,meg a Boss is durvan megerzi,magadra huzhatod a fel szobat es ha melle van meg Soulforged Censer anima power, a kis patkanyok meg a kisebb mobok majdnem insta halal van es sok heal+dmg jon!!
Upper Reaches siman ment, tobbszor is,nagyon konnyunek talaltam,halal nelkul 1- 3-ig!!
A Soulforge, en ott, lvl3 kezdtem, es 2x haltam a tuzes annyira nem jo a palanak!!Nagyon kivancsi leszek,hogy pl BM huntinak melyik pet lesz a legjobb,mert szintezesre(lvl55 - Night Fae covenan) a turtle+cat paros nagyon nem jo,a ket cat nagyon erosnek talalom!!Valaki tudna ebben tanacsot adni???
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz Roland861010 #92772 üzenetére
Ketto recept is esett a prot palamnak,az egyik holly a masik retri-nek valo Mind 3/6 vagyis az utolso boss dobta.
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz Redcaster #92749 üzenetére
Driver??Win ujratelepitese??
Mondjuk en direkt az alapot vettem meg,nekem nem er tobbet az elobbiek min deluxe voltak, de mar nem er annyit nekem!!Ami nem ajanlott,kiveve ha van + par ismerosod es az egyik tank!!!
Fate vagy storyline?? haaat en masodikra a ''FATE'' lehetoseget valasztottam es iszonyatosan lassu, a dungeon 30min + varakozasi idovel,szerintem nem eri meg Annyi szerencsem van hogy a BM huntival azert haladokSzep darab es elolvastad mar??
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Silvermoon szerver,varakozasi ido 62 perc!! A szerver megtelt
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz Fandango #92733 üzenetére
Vedd meg nyugodtan!! Jatszd vegig minimum 4 karakterrel + 4 coven kuldetest es meg igy is boven megerte az arat!!
Revendreth nagyon jol nez ki, igazi vampiros Transylvania es amin nevettem amikor megerkeztem,na es kik voltak ott,hat Bela es Lajos , kerestem Vlad-ot, de nem talaltam, de nem mentem at az egesz zonan!!!
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz Phoen|x #92681 üzenetére
Nem rossz,uj tajakon utazgatni, de ugyan azok a klisek mint eddig is,gyujts 10 poklabat stb,stb......Erdekes es ami engem meglepett, a Maw bevezeto quest sorozatot,minden alt meg kell hogy csinalja de miert
A BFA szerintem nem volt olyan rossz,mint ahogyan leirjak,nekem tetszett!!
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Miert nem tudjak megoldani,1 nev, 1 videokartya,1 cim,1 bankartya(hitelkartya),megneznem, hogyan oldanak meg a botozok??
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz Silencer83 #92234 üzenetére
Heirloom, de a quest vagy dungeon is ad magasabb szintu geart,enni meg nem nagyon kell, a warinak, en nem is emlekszem, mikor ultem le kajalni, ez mar nem a Classic WOW
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz nanorambo #92217 üzenetére
Figyelj,ez nem hulyeseg,ez jol felepitett rendszer, tovabb jatszol, tovabb fizetsz es itt minden az elofizetesrol szol!!
Amugy volt mar nekem 98%-on is fail,ez a jatek szepsege Amugy erre jo,ha sok altod van,relaxalni atmegyek egy masik classzra vagy pvp-re
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz Ghoosty #91958 üzenetére
Atlagosan,a Warlords gyorsabb,meg ott mindig van 1-2 emberke es gyorsan jon az xp
(#91960) OgreImre
En nem tudok BFA-ba szintezni,(mar ket uj karival probalkoztam)valamiert bugos nallam. Igy marad a tobb.Mondjuk,este Drustvar hangulata,azert szerintem nagyon ott van,meg Winterspring nekem ezek a kedvencek!![ Szerkesztve ]
-
-
MegalodonS
őstag
Szeintem ez egy nagyon jo video, amiben elmagyarazza miert is tortenik a keses!!
Preach Gaming Shadowlands Delayed - Why Now?
Itt pedig a kedvenc szakkomntatorom Asmongold elemzesevel,ugyan az a video
-
MegalodonS
őstag
-
MegalodonS
őstag
válasz Lacee1986 #90866 üzenetére
En is Plata oldalan vagyok,igen is lehet jol szorakozni casualban !!
En altozom,tegnap Dalaranba behivott egy csapat,hogy segitsek nekik (BM Hunter)azt sem tudtam mit fogunk csinalni a vegere meglett a Black War Bear Nekem, Raid minden nelkul,4 karakter van 445 gearben nem jarok M+,Corruption nem nagyon erdekel Egyedul a Jaina mount kellene,de a BM huntim, csak (447) nem kellettem egy runra sem publikban,legfeljebb megveszem, mar ugy is csak 400k.En igazan elvagyok ha elerem a karival a hatart,elkezdem a kovetkezot huzni,geraelni.Azert 10+ karit gearelni, nem keves ido de legalabb nem unatkozom es jo megtapasztalni mas classok stilusat!!Hat a Shadow Priest,az nem lesz a kedvencem Gyenge mind a harmat[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Kapott mar valaki,beta invet???
-
MegalodonS
őstag
Mar hogyne tudta volna kifejezni magat, o wow zseni volt, abban manifesztalodott ki,DE!!!Rajott,(sajat velemeny) esetleg mashoz nem ert es zsakutca lett neki.Magyarul belefulladt a sajat sikerebe!!Nem az elso es nem az utolso jarulekos veszteseg,a siker manifesztaciojaban!!
-
MegalodonS
őstag
-
MegalodonS
őstag
válasz Viktor77 #90599 üzenetére
Azert, az egyre nehezedo torony, szerintem sokkal jobb lesz, mint ez a vision dolog!Mert ugye az egyik gear es ugyesseg fuggo,masik meg a corruptio es a ketto nem ugyan az mert hiaba vagy jo,ha alacsony a szint hozza!Szoloban a Vision nehezebb(partiban meg soha nem volt lehetosegem), a torony nekem konyebbnek tunik(a videok alapajan) a nehezseg ellenere is, kb olyan mint a D3 GRift
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Azt hittem,repules nelkul is meg lehet csinalni,de nem.Elmentem a legkozelebbi ponthoz Ashran elott, de ott kidob a wow tehat,nem lehet vizben atjutni Marad a kuldetes vagy TW lvl98-ig es Legion mert ott mar tudok repulni(Draneort igy ki lehet hagyni??!!Az kb 4 dungi herliben meg a potival
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Hanyas szinten megyek oda? amikor lvl90 es jon a Dark Portal quest?? (10+lvl120 utan )
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
A bevezeto is ad 2 szintet,meg az egyik kedvenc dungim, az Iron docks.A pandas trukk hogy mukodik???
A tank akkorat huz,amekkorat elbir es kap healt is!!En is tudok huzni es tartani 2-3 kupacot,ha kapok healt,de amikor a hunter lo mindenre,na az mar erdekes
A masik kedvencem,amikor tankolok, amikor el futnak a tanktol es nem rahuzza a tankra a mobokat Most huzom az elso druid macimat, eleg erdekes vele tankolni,prot pala es prot wari utan[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz hunvarlan #90438 üzenetére
Igazad van meg nem!!Gondolom, te minden raidet, le tudsz tankolni es ki tudsz healelni???Ha nem, akkor lehet megertesz,ha pedig igen, akkor nagyon ugyes vagy
(#90439) Plata
Van shamlim,de meg nem vittem vegig vele a legios kampanyt, de a Jaina mount nekem nagyon tetszik.Viszont a elemental mount nem rossz, ebben igazad van!![ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
-
MegalodonS
őstag
válasz - = Zk = - #90403 üzenetére
Persze hogy megeri,nagyon jo szoloban, csak valami jo class kell hozza!!Most 100% xp buff es nagyon gyorsan lehet haladni.
En a helyedben,elso karakter beast master hunter vagy Death Knight lvl70-ig,utana Demon Hunter es mar 120 is vagy!!A magasabb szintrol,konyebb a kicsiket segiteni.Demon Hunter,mining-herbal tokeletes hozza![ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz kkdesign #90365 üzenetére
En erosen ajanlom, ahogyan o magyarazza el a dolgokat, en igy ertettem meg a Brewmaster Monk mukodeset.A talent elosztas nem mindig napra kesz,de az alapok tokeletesek!!
GL HFUnholy Death Knight Specialization Introduction and Open World Guide
-
MegalodonS
őstag
Egy uj figura
New Arthas Lich King Figurine On Sale from Beast Studios and Blizzard
Most ez csak nekem tunik gagyinak??[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Koszii
Igen,ez a retri Asbringer,meg a regi prot paladinnal csinaltam meg,ugye ez mar nem elerheto tobbet En nem is tudtam hogy a retri is megkapja,csak amikor elerte a 110-et!! a prot nem nez ki ilyen jol
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Tudna valaki segiteni?
A The Chamber of Heart questet, minden karakterrel vegig kell vinni?? -
MegalodonS
őstag
Micsoda xp sebesseg,Draneor es Garrison par quest,es lvl2 meg 3 dungeon es 98 es 1 invazio es mar lvl100 ja es war mode off
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Uj kezdo zona mindenkinek,aki nem rendelkezik 120-as karakterrel,a tobbiknek valaszthato opcio lesz a normal zonak mellett!
Asmongold Tries The NEW Leveling Experience - Shadowlands ALPHA
-
MegalodonS
őstag
-
MegalodonS
őstag
válasz Zimmi91 #89735 üzenetére
A mage jo valasztas, visszajonni nem erdemes!! Nem lesz 8.3.5 es a
"Corruption will not carry forward directly into Shadow lands"
Na ez a legnagyobb genyosaguk!!
There are currently still no plans for account wide essences. The system at its core is about player power and that is usually something that they don't allow to be account bound.Tehat az uj kieg hoz ujat es gondolom jon a reset ujra Nekem nem jott be a 8.3, harom karival csinaltam vegig a korrupciot
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Erdekes leiras!!Horrific Visions
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Feral Druid is kapott fejlesztest
Feral Druids’ abilities now have improved sound effects.WTF
Finishing abilities should now audibly stand compared to other abilities.Dealing bonus damage against bleeding targets can now be heard
A lock jo lesz
AfflictionThe following pets now show up under players’ unit frames with a timer: Dreadstalkers, Vilefiend, and Grimoire: Felguard.
Deathbolt now deals 20% of the total remaining damage of the Warlocks’ damage over time effects on the target (was 30%).
Nightfall’s chance to trigger increased by 33%.
Nightfall now increases the damage of Shadow Bolt by 50% (was 25%).
Drain Soul damage increased by 50%.Developers’ note: One of the key concepts for Affliction Warlock is spreading damage over time spells on a number of different targets. While Deathbolt keys off these types of spells, it provides more-than-expected burst damage and outperforms the other two talents in every situation. In addition to reducing Deathbolt’s effectiveness, we’re improving the other two talents on the tier to give more options to Affliction Warlocks.
-
MegalodonS
őstag
8.3 avagy nem annyira alt barat lesz!!
Plata itt a veg az Altoholic emberek vegzete En harommal kezdem majd,Prot pala,Balance Druid,BM Hunter a tobbi 7 majd kesobb.[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
-
MegalodonS
őstag
Az egy hetes balance druid lvl120 es meg 7 nap
En a benthic(a palam mar az alapot kifarmolta neki)+ TW + island es heti WQ azerite farm.[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz Hansomester #89603 üzenetére
Igen de az Ally 2-3 percenkent megy be, a horda meg 15 perc + tehat ki jar jobban??
-
MegalodonS
őstag
Valasztasz egy szervert krealsz harom karit a nev a tied
(#87283) Plata
Na latod ez a masik kerdes,de magyar mindenhol lesz
A szerverek nem lesznek szetvalasztva nyelv szerint tiszta Babiloni helyzet lesz majd
(#87284) echterion
Szerintem is esni fog es nagyot,nincs mar erre ido a mai vilagban, az informacio omlik es megeszi a jatekidot
-
MegalodonS
őstag
WoW Classic
Teszteltek csutortokon??
Nev foglalas elore, jovo heten hetfon
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz szaszab #87140 üzenetére
Method Achieves World First Mythic Queen Azshara
Azert sokat elmond,hogy a Method ilvl 435 es a Heart lvl60 (atlagban)
Ok lvl60-nal tartanak, hol tart egy atlagos emberke mar ertem miert 8.2 az alt gyilkos
Meg akartam kerdezni toled hogy elerted e mar a lvl65 szintet, de igy azt hiszem ertheto, hogy nem
(#87141) Plata
Minden ismetlodik a wow-ban, 6 virag,6 csont,6 lada
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Alt gyilkos 8.2 ???!!!!!
Erdekes video,de sajnos igaza van,nagyon nehez kifarmolni a repukat meg 1x,repulessel is,es ugyan ezt minden altal 2x ujra farmolni,nem kis ido es haat nagyon at kell gondolni mit is huzzunk!Nem tudom mennyi ido lehet lvl67-re mondjuk 3-4 altot??
Is 8.2 KILLING ALTS? The Worst Patch For Multiple Characters
-
MegalodonS
őstag
Egy kis Elemental shaman segitseget kernek???
A main hand, az egykezes + shield vagy ketkezes staff v mace??
-
MegalodonS
őstag
válasz szaszab #87082 üzenetére
12 oras shamanom,ma mar konnyu jo cuccot kiszedni a WQ - Nazjatar es a Prismatic Manapearl komboval,azert elegge durva a fejlodes!!
(#87085) Plata
A lazado paladinok
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Meg 30 fovel sem konnyu ,22 fo utan bugzodik??
A Blizz azt mondta bugtalansag van,de ez nem igaz es hogy eloszor csinald meg normalon es utana hc-n,de en ugy csinaltam,nem mukodott,amikor 3x kezded ujra,nem olyan jo es sokan mondtak nem halltak annyiszor meg osszes warfronton idaig,mint itt egy hc-n Az a jo benne,itt senkinek sincs ideje afk-ra,mert itt melozni kell
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Heroic Warfront annyira buggos,amikor sikeresen megcsinalod nem kapod meg a rewardot Vegul is 3x sikerult(RAID 30-ban),haat nem egyszeru Mindenki kicsit ideges
A legjobb hogy a hordas Boss hazhoz jon nagyon kis sem kell mozdulni,mert ki sem lehet
A Blizz valasza!!
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Mechagon egy szemettelep Ott minden van Nem is gondoltam hogy a Mecha''MEGA''dungi kizarolag Mythic szinten lesz elereheto
Oda milyen gear kell majd,min ilvl400+?? (mert akkor ott sem kell majd tankolnom )
Ma meglett a repules hat Nazjatar repu elegge lassan jon, amikor a vegen mar csak 600+ kellett,akkor beadta az Nazjatar Emissary Questet, amivel azonnal meglett!!Azert sokkal konyebb lett az altoknak
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest