Új hozzászólás Aktív témák

  • kenwood

    veterán

    válasz kkdesign #89663 üzenetére

    Regen volt egy srac a guildben,akinek jol meno vallalkozasa volt,ami ment magatol,igy o azt azt idot,amit masok munkara forditanak,a wowra szanta.
    Persze ez a ritka kivetel, a tobbseg felaldoz mindent (irl baratok,csalad,karrier) csak, hogy legyen meg 10k goldja a 37. bankos alton.

    BC-ben kezdtem, tobbszor is abbahagytam par honapra,de mindig visszatertem. Vegul a WoD vegen tenyleg kiszalltam,azota mar a kiegeszitoket sem vettem meg,es a kovetkezot sem fogom.
    Azota lett idom tanulni,lett egy uj,sokkal jobban fizeto szakmam. Van idom a barataimra, a csaladomra.Szabad emberre valtam.

    Mindegy, hogy diak vagy, esetleg felnott ember, ha heti par oranal tobbet jatszol a wowwal, akkor az nagyon-nagyon sokba kerul. Vagy az iskolai eredmenyeid lesznek rosszabbakj,mint amilyenek lennenek,vagy a barataidat/parodat veszited el, vagy a munkahelyeden rekedsz meg egy szar pozicioban.

    [ Szerkesztve ]

    Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

Új hozzászólás Aktív témák