Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz echterion #45045 üzenetére
A régi tabardok (Wrath és Cataclysm) adnak reput a megfelelő helyeken, ahol eddig is tették. A Mists frakcióinak viszont nincs ilyen repus tabardjuk, kivéve a Tushui és a Huojin pandareneket, mert hozzájuk nem lehetne másképpen felhúzni a reput questek hiányában.
#45047: elvileg igen.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
lakisoft
veterán
A digitális alap változat bármikor upgradelhető delux editionra?
- Árad -
-
Viktor77
titán
Már nem. Egy ad, a Tushui (a fővárosokban a pandáknál veheted meg), amivel a teknős mountokat tudod majd megvenni.
Már csak dísznek jók, és BC-ben sem adtak reput. Cserébe az epicekhez nem kell exa, már honoreden, revereden vannak kivehető cuccok.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Blizz
őstag
Tabardok már nem adnak reput pandriában? Akkor mire jók?
No mistakes, just happy little accidents
-
Arnold2
őstag
válasz H.O.D. #45037 üzenetére
Ezen amúgy nem kell meglepődni. A WoW mindig is túl nagy és vonzó céltábla volt az önjelölt elemzőknek. A HWSW (és volt már egy hasonló cikk itt is a PH!-n egy angol cikk alapján) abba a hibába futott bele, hogy gyakorlatilag vagy nem ellenőrzi a forrásait és minden olyat átvesz amit legalább egy 1000s látogatottságú blog ír, vagy ott is kell a klikkelés és szándékosan adnak le hangulatkeltő cikkeket amire csak úgy harapnak az emberek.
Ezeket el kell olvasni, röhögni egy jót és tovább menni szintezni a pandáddal / nem pandáddal vagy épp HC-ben geart farmolni.Viktor77: Nem kaptad meg a privátom az első HSZ újbóli módosításával kapcsolatban? Vagy használjam a hivatalos utat a modkerben?
[ Szerkesztve ]
-
arpi6k
addikt
Én is digitálisan vettem meg amúgy. Ráadásul nem gondoltam volna hogy ennyire tetszeni fog ez a kieg.
Intel & ATI
-
arpi6k
addikt
-
echterion
nagyúr
-
Khelben
nagyúr
700as queue, 40 perces várakozás Ragnaroson. Tényleg haldoklik
-
Wolverine
félisten
válasz lakisoft #45021 üzenetére
Igen, lvl85-ig.
#45025: az utolsó infók szerint dolgoznak rajta, de nem tudom, lehet-e venni játékidőt... majd ellenőrzöm.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
lakisoft
veterán
Kieg nélkül a pandarent 85-ig lehet húzni?
A peteknél mi a korlátozás?
Mikor lesz trial?- Árad -
-
Wolverine
félisten
válasz arpi6k #45018 üzenetére
Tudod, miért ilyen gyenge a dobozos eladás? Mert most már a megjelenés előtt meg lehetett venni a WoW-ot a Blizzard Store-ból, és mert most először van Digital Deluxe is, amivel jár a CE pet és mount, de a többi sallang nem. Ez a kettő az USA-ban és Nyugat-Európában is lenyomta a dobozos eladásokat - mert sokkal kényelmesebb otthon ülni éjfélkor és a szerveren várni, hogy elinduljon a kieg, mint a bolt előtt a sorban.
Pandarián ugyanannyira tele van minden zóna, mint anno HFP-n, Borean Tundrán és Howling Fjordon, meg Hyjalben/Vashj'irban. Vagy fél tucat szerver annyira tele van, hogy sorba kell állni, mint eddig is.
szerk: ezt valaki leírhatná a HWSW-seknek is, mert emiatt nem fogok oda regisztrálni.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Khelben #45017 üzenetére
Mondjuk akárhogy is, rekord eladások nincsenek, mivel akkor már kint lenne a hivatalos post róluk De ez várható volt, Cata-ban sokan csalódtak, szóval inkább kivárnak (és/vagy D3-aznak, GW2-znek, mást játszanak addig). Illetve Blizz részéről sem volt akkora hype és reklámkampány most.
Ettől függetlenül a linkelt hír tényleg csak bulvár, a bolti eladások is csak tipp, nem valós adatokon alapulnak.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz arpi6k #45016 üzenetére
"Ugyan a számok nem tartalmazzák az online értékesítéseket"
Értelmetlen összehasonlítani a catás 3,3 millióval, mikor abban benne vannak az online eladások, ebbe meg nincsenek. Akit ismerek és wowozik, az mind online vette. Ez csak egy bulvárcikk, ami az olvasottságra utazik, nem a tényekre.
-
arpi6k
addikt
Valaki a napokban eladási adatok után érdeklődött: Hát nem valami rózsás a helyzet.
Intel & ATI
-
Wolverine
félisten
Tőled függ, hogy melyik tetszik jobban. A feladatuk más: a hunter ranged kaszt, akinek a petjét is terelgetnie kell; a warrior viszont melee, a darálás közepén, aki akár tankolhat is.
-
m4rk_
aktív tag
Kezdenék egy karaktert, kettő között gondolkozom. Hunter vagy Warrior. Melyiket tudnátok ajánlani? Köszönöm előre is!
-
Blizz
őstag
-
Blizz
őstag
Valaki tudna dobni egy jó összeállítást az ele sámiról? Gondolok itt milyen attribútumok a legfontosabbak(nyilván int és stamina,de spiritben nem vagyok biztos),legjobb talent(ek) raideléshez,pvp,hogyan kombózzak egyes spellekkel,mire figyeljek oda etc...Szóval egy mindent tartalmazó linket. (lehetőleg 5.0.0 utáni link legyen )
[ Szerkesztve ]
No mistakes, just happy little accidents
-
Wolverine
félisten
válasz Viktor77 #45005 üzenetére
A makró is felesleges. Vegyél fel az asztalról egy korsót a támadás előtt valamelyik hordónál, és aztán ezt bindeld be egy billentyűre/egérgombra vagy tedd ki az action barra. Ha a támadás alatt ezt a gombot nyomogatod, automatikusan targetel a játék és ledobsz egy Dark Iront
-
Viktor77
titán
válasz ígyvanferi #45002 üzenetére
Black Marketen vannak már ilyen cuccok. Perpill is van bent 509-es cucc.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Healbacsi
őstag
válasz ígyvanferi #45002 üzenetére
Egyik ismerosom szerint a world bossok dobjak ezeket a raid itemeket. En is csodalkoztam, de elvileg igy van, sot ezek a bossok meg pvp itemet is dobhatnak talan.
-
Viktor77
titán
válasz aclandiae #45004 üzenetére
Nekem innen van. Előrendelésnél nem volt csomagküldési díj. Most már van (egy ezres), így 8500. 9000-ért még aznapra kihozzák, ha 13:30-ig megrendeled.
Khelben: Vegyél egy asztalról egy korsót, és dobj meg vele egy dark iron törpét. A nagy ogre utána mindig hozzád vág egy újabb korsót, így csak egyet kell venned, és spammelni az alábbi makrót:
#showtooltip
/target Dark Iron Guzzler
/use Complimentary Brewfest Sampler[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
aclandiae
senior tag
Hol lehet most a legolcsóbban (szállítással együtt) megvenni a dobozos MoP-át?
Eddig a legolcsóbb amit találtam 8680 Ft. -
Khelben
nagyúr
Valaki leírná szájbarágósan a brewfestes eseményt, amikor talajfúrók jönnek elő a földből? Ott mit kell csinálni? És mit lehet kapni érte?
-
ígyvanferi
addikt
Nézegettem wowprogressen a gearscore-t (nem kéne, tudom), hogy lehet valakin 496-os, sőt 509-es ilvl-ű cucc? Valami hack, vagy bug, vagy tök normális, csak lemaradtam valamiről már megint? Tudtommal még nem élnek a raidek.
-
Wolverine
félisten
válasz ígyvanferi #44997 üzenetére
Az eredeti 5 fős heroicok is sokakat szívattak, ZG és ZA ezen csak nehezített egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest