Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz whitezo88 #44893 üzenetére
Az emberek vagy játszanak (és akkor nem fórumoznak...), vagy tanulnak/dolgoznak, és akkor meg nincs miről írniuk
Más: akit érdekel, van egy - számomra felesleges - CE-m előrendelésben.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Arnold2
őstag
válasz echterion #44898 üzenetére
Jobban szeretem az egyenlő oldalhosszú téglatest megnevezést. A kocka, olyan komolytalan.
Amúgy meg anno a Cata megjelenésekor ennél keményebben toltam Szóval öregszem én is szép lassan
Amúgy nyugodtan megveheted, elszaladni nem fog, s mivel nem tartalmaz game-time-ot így bukni sem bukhatsz a dolgon. Max a tudat, hogy ott van a gépeden és "hív"
-
Cathfaern
nagyúr
válasz ígyvanferi #44896 üzenetére
SoR nem ment rá, de RaF igen, azzal brutál gyorsan fel lehet szintezni egy karaktert.
Amúgy azt ne felejtsétek el, hogy most raidelők ráérnek, van egy hetük... szóval ezért sincs akkora pörgés, nincs hova sietni.
-
ígyvanferi
addikt
válasz Dani82 #44894 üzenetére
Vagy csak mert már felnőttünk annyira, hogy ne itt tépjük a szánkat vagy azért, mert még nem jött meg a futár, vagy mert esetleg nem tudunk belogolni. Megjegyzem, most is simán beléptem a játékba, éjjel is csak annyi volt, hogy kicsivel tovább töltött.
A 80 körüli, fölötti (már van 87-es is) monkok hogy csinálták? A Scroll of Resurrectiont erre használták fel?
-
Arnold2
őstag
válasz Dani82 #44894 üzenetére
Banyek, mert még a java dolgozik
Annyira félgőzzel megy a meló, mert a fennmaradó kapacitással a WoW-on töröm a fejemEste átvettem CDGalaxisban, haza gyorsan, beregisztráltam, leadtam a dailyket, megtanultam a szakmákat, majd legelső küldit megcsináltam. 1:40-kor meg ágyba, mert 6:30-kor irány a bánya
-
whitezo88
nagyúr
válasz arpi6k #44871 üzenetére
nekem is így tűnik. FS-en is alig van komment, azért korábbiaknál nagyobb volt a pörgés. azért így a negyedik expnél már más. Egy BC-nél brutál mi volt, aki emlékszik... haldoklik a wow?
2 hete kaptam ey hetet, benéztem, de annyira más már. Catába sajnos alig tudtam játszani, teljesen lecserélődtek az emberek, egy ismerős sincs szinte aki van szinte csak casual már. ismerős neveket se láttam OGban. elég nagy a játékosfluktuáció. Minden nap ennyien jönnek wowozni új játékosként, hogy pótolják a kiesőket? (ráadásul a cata utolsó fél éve - legalább... - semmiről se szólt, csak várásról. se új set, se új kontent)
néha elcsábulok de megállom, sajnos nincs időm wowozni, hogy szaladgálásnál több is legyen, pl raid Catás raidek közül csak a legutolsót tudtam megnézni azt is RF-el, előzőekbe be se tudtam tenni a lábam mert a guildem csak tíz főseket tolt én meg mindig kimaradtam, mert 25re meg nem voltunk meg.[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
válasz ígyvanferi #44890 üzenetére
tehát, ha megvan az összes kieg és megveszem a pandár, akkor még fel is kell tölteni?
-
Dani82
senior tag
ha veszek efy cd kulcsot azzal jár 1 hónap játékidő?
-
ígyvanferi
addikt
Wowprogress szerint már 7 db lvl 90-es karakter van. Egyik sem Athene (vagy ki tudja).
-
szasza_xp
senior tag
Na, aki felrakta a "Kungfu Panda " very special edisönt az nyilatkozhatna róla. Amúgy hány Poo nevű panda rohangál felétek ???
[ Szerkesztve ]
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
Khelben
nagyúr
válasz ígyvanferi #44884 üzenetére
Reggel fél ötkor szinte üres volt minden, alig pár emberrel találkoztam (ragna alli). Tetszik a questelés, bár még csak a 25%áig jutottam a 86nak.
-
ígyvanferi
addikt
Én be tudok logolni BS-re (bár tartott vagy 2 percig, mire végigért a csík), viszont nincs még upgrade-elve, ez is közrejátszhat.
-
func93
senior tag
Ragnaros Ally=K.O! Annyit kell mindenre várni hogy úúristen... 5-10min.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Telda
addikt
Lehalt minden, nahát milyen meglepő
-
Rizzo
aktív tag
Hivatalos Youtube live stream.
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
Sonja
nagyúr
Ezek hülyék!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
dafkid
csendes tag
Sziasztok!
Bárkit akit esetleg érdekel a World Of Warcraft - Mists of Pandaria azoknak itt egy stream ami kezdéstöl azaz 11 órától(elméletileg) lvl 90 ig fog menni.( Feltéve ha nem alszok el )
Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt aki kíváncsi! -
arpi6k
addikt
Ahhoz képest hogy ma esti indul a kieg elég csend van és nyugalom. Topik sem pörög annyira. Régebben nagyobb hipe övezte ezt az egészet. Vagy csak nekem tűnik így?
Intel & ATI
-
Wolverine
félisten
válasz bypass|HUN #44869 üzenetére
A CD Galaxis kinyit, ahogy az iPon is, de náluk sorbaálláson kívül más nem várható szerintem.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
bypass|HUN
aktív tag
Skacok,
a Konzolok Szervize és az Alle- n kívül lesz még valahol launch party?"A globális mindenség nem tönkretehető." by Tiby
-
Bazunga
tag
Nem követtem a híreket és ma aktiváltam újra a gamit és azt nem tudom, hogy nincsenek most ilyen átvezetős küldik mint a catában voltak megjelenés előtt? Egy darab küldit nem találok sw-ben.
-
Wolverine
félisten
Egyszerű lesz: első belépéskor automatikusan kapsz egy questet, hogy menj el Garroshhoz vagy Varianhoz. Velük beszélve kapod a bevezető chain folytatását.
-
echterion
nagyúr
válasz parandroid #44861 üzenetére
Köszi a tanácsokat, bár, mikor kijön a panda, szerintem mindenki abbahagyja ezt és kihalt lesz minden.
-
Cathfaern
nagyúr
-
parandroid
félisten
válasz echterion #44860 üzenetére
Welcome to the beautiful life of achievement hunters. Lebegsz a helyszín felett, npcscan bekapcsolva, és másik ablakban internetezel. Nekem talán egy órányi várakozásom volt benne, igaz, akkoriban jóval többen csinálták ezeket a questeket, tehát sokkal angyobb volt a forgalom, és ezzel az esély, hogy megjelenjen, akire várok.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
echterion
nagyúr
válasz parandroid #44857 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy most akkor legyek folyamatonan online és várjak, hátha? Tiszta kicseszés az egyszeri playerrel, mert nem teljesítményhez van kötve az acsi, hanem ahhoz, hogy mennyit vagy képes a játékidődből egyhelyben várakozással tölteni. Ha ezt tudom, mikor elkezdtem, akkor neki sem állok. Csak így, hogy már minden más megvan, tiszta szívás ez...
-
Blizz
őstag
Pandriára hogy lehet majd eljutni?
No mistakes, just happy little accidents
-
parandroid
félisten
válasz Cathfaern #44856 üzenetére
Jah, hogy úgy. Azt nem tudom, hogy én kaptam companionnak, vagy más hozta be. Az rémlik, hogy a végén egy karakter miatt jártam vissza campelni, d eén is az npcscan-hez való hozzáadással csináltam meg az utolsót. Hogy ez Mankrik volt, vagy másik, arra már nem emlékszem.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz parandroid #44855 üzenetére
Attól, hogy te allis vagy és megvan az acsi, attól még lehet, hogy csak hordás playerek mellett spawnolhat
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Lirion #44853 üzenetére
Elég sok olyan 10 fősben raidelő (casual, fél-hc, stb. szóval nem realm top 5-ben lévő, azaz a játékosbázis jó részét adó) guildet ismerek, akik jelenleg is pengeélen táncolnak (táncoltak DS során) raid létszám tekintetében. Ha megemelnék 5 fővel a szükséges létszámot, akkor nagyon sok guild nem tudná folytatni a raidelést. Persze erre lehet mondani, hogy olvadjanak össze, és stb. de a gyakorlat azt mutatja, hogy nem kompetitív szinten a guild összeolvadás általában a sikertelenség határát súrolja (értsd: végül alig lesznek többen, mint amennyien voltak külön-külön, ellenben sok sértődés és veszekedés zajlik le közben). Tehát a végeredmény az lenne, hogy sokan abbahagynák a WoW-ot (MMO lévén a hc kisebbséget leszámítva nagyon sokan a társaság miatt játszanak), ami most nem hiányzik a Blizznek. WotLK végén megléphették volna, azonban most nem célszerű, jobb nem bolygatni egy ilyen méhkast.
Egyébként nem is annyira DS-re hivatkoztak, hogy voltak könnyebb/nehezebb bossok 10/25-ben, hanem 4.0-ra.
Illetve tényleg csak annyi változás lesz, hogy ezentúl 25-ösben eggyel több item fog esni. Megjegyzem ez csak annyira elég, hogy aki kompetitív tolja, annak jobban megéri (illetve inkább kénytelen) 25-ösben maradni (persze ha tud elég embert összeszedni, lásd Paragon). De gyanítom egyelőre a Blizznek ennyi is elég, így a 25-ös raidelés nem hal ki (és az marad leginkább a kirakatban), aztán majd később, ha már stabilizálták az előfizetőket megpróbálnak ezzel is kezdeni valamit. -
Lirion
addikt
válasz Teki1986 #44851 üzenetére
Én azt sem értem, miért erőltetik ezt a 10/25 fős raidelést. Ha a talent rendszerbe ilyen drasztikusan bele tudnak nyúlni, illetve anno a 40ről 25-re vágták a raideket, most miért nem tudják meglépni az egységes 15 fős raidelést... Ez a 10/25 totál értelmetlen rendszer.
-
kenwood
veterán
válasz Viktor77 #44850 üzenetére
melyik fight volt nehezebb 25-ben,mint 10-ben ?
mi 25ben toltuk,tehat nem azert sirok,h masoknak tul konnyu volt.
egyszeruen csak a sajat tapasztalataimra hagyatkozom,ami egyezik a blizzard allaspontjaval.a mop 25 raidek fognak tobb tier tokent dobni,mint a ds 25.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz Teki1986 #44846 üzenetére
igen,valtozik.
egyreszt a ds 25 konnyebb volt a ds 10-nel,ezen probalnak valtoztatni (tehat nehezitik)
cserebe az end bossok eggyel tobb tier tokent dobnak,mint ds 25ben.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Teki1986
tag
MoP-ban a 25 fős raidelés változik a korábbiakhoz képest? Mert mintha rémlene hogy volt erről szó, hogy támogatnák kicsit.
i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950
-
Wolverine
félisten
válasz echterion #44842 üzenetére
Maximilian lovag nem meglepetés, mert semleges NPC-ként questelhetsz vele Un'goróban
Mondjuk már nem emlékszem, mennyire jött nekem nehezen össze Mankrik, de azt tudom, hogy hónapokkal ezelőtt meglett."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
steveetm
őstag
Bocsi, hogy kicsit kései reakció, de kialakult itt kisebb vita erről a IP váltogatós account lockról. Mindenfajta olyan szándék nélkül, hogy védeni próbálnék egy nevén nem nevezett troll-t, álljon itt a hivatalos kék info az ügyben:
"The system will, over time, "learn" your access patterns - provided that those are from similar locations. Any sort of connection which jumps around a lot (mobile broadband, wi-fi, or proxy/tunneling services) can't really be learned, and will very often cause these locks"
Ehhez még annyit, hogy a rendszer csak egy bizonyos "learn time" után lett bevezetve, így azok akik több IP-ről is beléptek, ebből sokat nem érzékeltek, mert már regisztrálva volt hozzájuk. De létező security ficsőrről van szó, és igen, az account lopások 99%-a epic user fail (Az 1% a múltkori Blizz fail, m'kay?)
És nem, semmire nem mennek azzal, ha tudják az IP-det a kis kínai hackerek, ha még véletlenül sikerülne is a hálóra juttatniuk spoofolt IP csomagot, a kapcsolat egyirányú lehetne csak, semmire nem mennek vele, "sajnos" route táblákat nem tudnak módosítani, max a sajátjukat
Üdv.: steveetm
-
echterion
nagyúr
-
ígyvanferi
addikt
válasz Xirtam #44839 üzenetére
Értem, oké. Azért majd beszélek a futárral, ha jón, nem tudom ilyen esetre van-e külön kategória. Ha nem nyitok ajtót, akkor hívogatnak meg 'mittomén'.
Ipontól ma reggel kaptam levelet, hogy átadják a futárnak, majd 25-én kézbesítik, másik bekezdésben pedig azt írja: "a termékeket a mai napon adjuk át a futároknak, holnap, a hivatalos megjelenés napján kiszállítják Önhöz". Gondolom csak túlbuzgók voltak a levéllel, biztos ők sem adhatják át még ma a futárcégnek. Persze ez mindegy is.[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Khelben #44837 üzenetére
Mankrik csak hordásoknak jelenhet meg, ha minden igaz...
Más. Kér valaki egy CE-t? Előrendeltem az iPonnál, de jelenleg nem telik rá...
-
ígyvanferi
addikt
Mi van olyankor, ha a konzolokszervizes rendelést nem tudom lemondani a visszaigazoló mailben lévő linkkel, azt írja már teljesült vagy korábban le lett mondva. Nem mondtam még le. Valószínű, hogy már átadták a futárszolgálatnak? Le lehet azt még valahogy mondani, vagy majd nem veszem át?
-
Viktor77
titán
válasz echterion #44831 üzenetére
Akkor te tuti BS-es vagy.
Valamelyik nap láttam, hogy valaki egy csomó goldot ajánlott az említett mobért.
Nézd meg a mob ID-jét, és add hozzá a NPCScan adatbázisához. Töröld a cache-t, és állj meg ott a questzóna felett. Itt van, hogy csináld, a kommenteknél.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
echterion
nagyúr
Látom, kilőtték az előttem szóló hsz-ért. Sajna nem értettem belőle semmit se, így azt se tudom, miért lett törölve.
Más: Tököm kivan már a Flamebreaker titulussal. Már csak a nyomi Mankrik-kel kellene találkoznom, de a nyomi sosem jön. Két hónap alatt minden nap belogoltam csak ezért, sőt, még egy csomót álltam is egy helyben, várva, hátha bejön másnak, de semmi.
-
Viktor77
titán
Nem botozunk!
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
VásRló
tag
Azt se értem, hogy ha rányomok a menüben, hogy change realm, és kiválasztok egy másik földrészt, akkor egy másik karaktert kapok... akkor egy accounthoz annyi karakter tartozhat, ahány világ van?
-
parandroid
félisten
válasz ígyvanferi #44805 üzenetére
5.0.4 óta nem, de előtte használtam az accomat német és magyar ip-ről is gond nélkül. Mondjuk authenticatorom nekem is van. Októberben megyek megint majd Mo-ra, meglátjuk majd mi történik. Egyszer nekem is zárt már le az account (arra már nem emlékszem, hogy akkor már jártam-e No-ba), pedig authenticator már akkor is volt rajta, újra meg kellett adnom az alapjáték kulcsát, hogy kinyisson.
p
-
H.O.D.
senior tag
Sziasztok,
Sajnos felmerült, hogy le kell tennem a staffot jó időre. Olyan kérdésem lenne, hogy az is illegális-e, ha egyszerűen odaadom az accountot valakinek adott esetben?
Még nem 100%, de mondjuk 75.Where do you want to go today?
-
Telda
addikt
Hali!
Szeretnék majd fajt váltani (panda) a megjelenés napján, de attól tartok annyira le lesz terhelve az oldal, hogy nem fog menni. Így arra gondoltam, hogy most megveszem, ott lesz a karakter mellett faj váltó ikon, de csak a panda megjelenésekor fogom megcsinálni. Működhet ez?
-
Fandango
veterán
válasz bypass|HUN #44806 üzenetére
Nocsak egy guildtarsra akadtam itt a forumon (Toguro vagyok)
-
Motyi
senior tag
Feltételezem, hogy ha egy keylogger el tudja lopni a jelszavadat akkor vélhetőleg az sem túl nagy probléma neki, hogy az ip címed is átküldje a kis kínai hackereknek.Szintén feltételezem van rá mód, hogy ezt az IP címet/tarományt valahogy másolni /szimulálni lehessen.Ellenkező esetben érdekes lenne az acc lopás, mert ugye ha authenticatort használsz akkor nem tudnak mit ellopni, ha jelszót akkor meg azonnal kitiltanák magukat ahogy megpróbálnak belépni az eltérő ip miatt.
Az meg nagy baromságnak hangzik, hogy a blizes gm-ek/rendszergazdák seftelnek az accok adataival. Azon a szinten ahol hozzá tudnak férni ehhez a blizes fiúk, olyan fizuk vannak, hogy csak egy elmeroggyant próbálna meg ilyet. Habár ki tudja... biztos Elvis a főnökük és a Lindbergh-bébi váltságdíjára gyűjtik a befolyt pénzt... -
ígyvanferi
addikt
válasz dilipok #44803 üzenetére
Szerintem leszögezhetjük, hogy ha van authenticator, akkor nyugodtan lépkedhetsz be egy órán belül Magyarországról, kétszer Marokkóból és még egyszer esetleg Grönlandról, ha belefér az időbe, csak minden alkalommal kérni fogja a kódot. Ha nincs, akkor meg lezár, ezek szerint.
-
echterion
nagyúr
-
Arnold2
őstag
válasz Lirion #44801 üzenetére
Hmm ezt jó tudni. Viszont akkor feltételezem, hogy nincs authenticator csatolva az accountodhoz. Mert ez vagy egy nagyon új ficsőr, vagy ez nálam nem jelentkezik.
Írtam korábban a példát, hogy fél órán belül én és a guildtársam ki be lépegettünk, és nem volt gond.
(Amúgy meg valahogy nem fogom magam álomba sírni, hogy egy fórum troll mivel próbál meg majd jól letorkolni.. Szóval én nyugodt vagyok )
[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest