-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandriss
csendes tag
Hát mondjuk ja a tauren paladin nálam is kibaszta a biztosítékot. De az a kiegészítő csak egy kisebb elcseszettsége, biztos van akinek tetszik, és nem is kell mindennek tökéletesnek lennie úgy lesz jó. Ezt figyelmen kívül hagyva a Cata sokak szerint jobb kieg mint a Wotlk. Nekem cseppet sem hagyott alább a rajongásom a wow iránt, a Cata kipróbálása után. Sőt kifejezetten örültem hogy a Blizzard próbált a történethez hű maradni, és onnan vettek át ötleteket az új sztorihoz. De Ez a kung fu panda koppintás, szerintem az egész wow világképet lerombolja. Mikor kiderült hogy nem csak áprilisi tréfa, hisztiztem wowhungaryn is, de csak leszóltak hogy hát ez a wow része mert a lore-ban benne volt, meg hogy a pandák kínai balfasz kultúrája ugyanolyan mint a többi fajé, ami egy emberi nemzethez köthető. Oké lehet köze van a warcrafthoz mint amolyan vicces fun része a játéknak, de csak nagyon finoman feszegetik a határokat, hiszen csak egy extra terület rész volt a warcraftban is pandaria, és csak ott lehetett pandákkal találkozni. Lehet mondani hogy a choppernek, meg a jópofa companionoknak mi közük a wowhoz, igaz semmi. De az nem egy egész kiegészítő tartalma hogy dugnák fel maguknak.
Másrészt meg lehet a wowban a többi faj kultúrája is köthető valamelyik európai országéhoz, de nem detto ugyanaz csak a feelingjét érezni mint a troll capoeirajában. Nem ám full ugyanaz a koppintás mint a kínai építészet meg a pandareneké...
De még ezektől eltekintve sem tudnám elképzelni, ahogy megyek az új 25 fős raiden, ami egy shaolin templomban játszódik, és mindenki t15-ben agyig felvértezve 2 méteres kardal gyak egy kibaszott, retardált óriás daru madarat, a gyökér panda monk meg ott kung fuzza szerencsétlen madár gázlóját.
Úgyhogy köszönöm szépen ebből nem kérek! (De szrintem ezzel még sokan így vannak. ) -
Teki1986
tag
Haverommal beszéltük hogy lehet látni valahol hogy ki szerezte meg a realm first achievementeket? Mondjuk szeretném tudni ki lett az első 85-ös hunter az Arathoron.
Mennyi időt saccoltok a 85->90-hez?
i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950
-
Lirion
addikt
válasz lakisoft #42693 üzenetére
Majd csinálnak egy apró területet, ahol minden egyes kari saját phasing-es területen felhúzza a házikóját és majd mindenki ugyanoda megy haza, mégis máshova.. Aztán meg persze a pokemon után így be tudják építeni majd a sims-et is és ha már úgyis hazamentél, akkor hirtelen felugranak a kaja/alvás/wc/tisztálkodás szükségletek is.
-
Khelben
nagyúr
válasz Bandriss #42689 üzenetére
Ezt elfelejtettem: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm Itt találsz egy elég átfogó listát amit aztán lehet rendezni ezerféleképpen.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz Bandriss #42689 üzenetére
Nekem a runes of magic tetszett, sok ötlet van benne amit szívesen látnék a wowban (saját ház, szakmák fejlesztése). Viszont mikrotranzakciós játék, tehát az nyer, akinek több pénze van, úgyhogy nem sokat játszottam vele.
Amúgy mi a bajod a pandával? Vagy máshogy kérdezem: hogyhogy nem akkor hagytad abba, mikor megjelent a tauren paladin? Az szerintem sokkal durvább, mint a kungfuzó panda.
-
Bandriss
csendes tag
Sziasztok, tudom nem egészen ide tartozik a téma, de nem találtam online szerepjátékról (mint műfaj,) szóló témát, és ide írnak a legtöbben. Szóval más mmo játékra szeretnék átállni a wow helyett, öt év után. Nem akarom megvárni a pandákat, (egy rajongó világ omlott össze bennem miatta...) így hát elkezdtem nézegetni más online fejlődős játékok után. Az lenne a kérdésem hogy mit ajánlanátok? leginkább a wowhoz hasonló fantáziavilágot, játékmenetet, kerestem más játékokban is, de nagyon bizonytalan vagyok. Eddig a Guild Wars 2 a nyerő, de cseppet sem tetszik a pvp, és spell rendszere, bár talán ez az egyetlen ami felveheti a wow-al szemben a versenyt, és azt hiszem a gw2-nek van a legnagyobb rajongó tábora a wow mellett, ráadásul nem havidíjas. Mindent egybe vetve sok jó érv szól mellette, de nagy wowosként valahogy még sem az igazi a feeling így a videókból ítélve. A wowból megmaradtak a pörgős arénázások, a felejthetetlen raidek. Vajon a gw2 is vissza tudná adni ugyanezt? am. ezen kívül még néztem az Everquestet 2-őt ami sztem gagyi a wowhoz képest, meg a Silkroadot de az meg maradjon meg a ferde szeműeknek. Ehhez hasonló bénaságok szóba se jöhetnek a wow után. Szóval van valami ötletetek még ezen kívül?
-
lakisoft
veterán
-
echterion
nagyúr
Tud valaki mondani egy olyan addon-t, ami a trinketes CD-k lejáratát mutatja? Hasznos lenne, nekem legalább is, mert mindig elfeledkezem róluk.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz Khelben #42680 üzenetére
Elég elküldeni a képet az egérről és a számlát? Gondolom valami frappáns angol szöveget is kellene írni, csak az a baj hogy nem tudok angolul. Webfordítás ehhez gondolom nem elég
[ Szerkesztve ]
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
Khelben
nagyúr
válasz ilovedigweed #42679 üzenetére
Veszel addig egy 2000 forintos egeret... Annyit csak megér, hogy kapsz egy újat ebből.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz Khelben #42678 üzenetére
Igen írták már hogy eléggé megkopott ennyi idő alatt. Ez gyártó hiba. Csak ha küldök egy mailt a leírt "adatokkal" és elkérik az egeret akkor szerintem kb 2 hónapig nem lenne egerem mert rajta ülnének az ügyön
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
Khelben
nagyúr
válasz ilovedigweed #42677 üzenetére
Én azért küldenék egy emailt a helyedben, kicsit jobb minőségű képekkel a gyártó cégnek. Mellékelve a számlát, hogy mikor vetted. Nem kizárt, hogy postafordultával kapnál egy újat.
-
ilovedigweed
senior tag
Nem szeretném ide linkelni mert hogy az legyen hogy itt hirdetem Junke belinkelte, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Junkie
aktív tag
Ahogy látom a kolléga már nyitott neki hardveraprón egy hirdetést ahol szerepelnek az infók
[ Szerkesztve ]
Nem érdekel, hogy mit gondolnak a trendire programozott agyak, ha rágósabb is az igazi hús nekem akkor sem kell a műanyag
-
echterion
nagyúr
válasz ilovedigweed #42671 üzenetére
Ide is jöhet az árelképzelés és az egyéb fontos tudnivalók, mert pont mostanában gondolkodom valami egércserén, mert a vez. nélküliből túl gyakran fogy ki a szufla, mióta újra WoW-ozok.
-
Amarth
aktív tag
Nekem is jöhet egy kis infó
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
Wolverine
félisten
A SteelSeries leírta, hogy az extra gombok más játékban nem feltétlenül fognak működni, és csak 5 gombosként használhatod...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Junkie
aktív tag
Privátba dobhatsz egy kis infót mennyire gondoltál a SteelSeries egérért, mennyi idős, garancia, ilyesmi, kösz
Nem érdekel, hogy mit gondolnak a trendire programozott agyak, ha rágósabb is az igazi hús nekem akkor sem kell a műanyag
-
ilovedigweed
senior tag
Tehát akkor a sima Nagában is benne van a futtatás parancs. Köszönöm!
Egyébként egy SteelSeries - World of Warcraft®: Cataclysm™ MMO Gaming Mouse
cserélek le mert nem igazán jöttem rá ,hogy másik játékhoz hogy lehet használni. Tehát előbb ezt kell eladnom aztán jöhet a Naga[ Szerkesztve ]
-
Beri
addikt
válasz ilovedigweed #42667 üzenetére
A sima csak kinézetében különbözik a moltentől. A kettőhöz koppra ugyanazt a szoftvert pakolod fel.
[ Szerkesztve ]
-
ilovedigweed
senior tag
válasz cl.aci #42668 üzenetére
Ja én a parancsot nem így gondoltam, hanem hogy pl egy adott profilból makrót nyomva átáljon a wow profilra és indítsa a launcher.exe filet
[ Szerkesztve ]
-
cl.aci
aktív tag
válasz ilovedigweed #42667 üzenetére
Szia.
Nem tudom menyire jó dolog parancsfilet futtatni elviekben a logitech g sorozatú billentyűi is tudnak ilyent, (nekem is ilyen van) de nem nagyon merem használni mert a Blizz ilyen szempontból háklis a third party programokra, mármint aki helyetted dolgozik használ spelleket meg ilyenek, és még időzíteni is lehet, elméletileg banolhatnak érte az eula megsértése miatt, de majd jönnek nálam okosabb emberek és megmondják a tutit.[ Szerkesztve ]
"bakker ez tényeg egy fadoboz, azt hittem csak viccelsz"
-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem Wow-val illetve egérrel kapcsolatban. Szeretnék wow-hoz egy Razer Nagát venni mert hallottam illetve olvastam, hogy jól lehet vele tolni a makrózhatósága miatt. (remélem valaki megerősíti ezt) Nagán illetve Naga Moltenen gondolkozom. Sima Nagát szeretnék venni mert az jobban néz ki (számomra fontos a kinézet is) Több videót néztem már a Nagáról és a software-éről és egy valamin megakadt a szemem.
A sima Naga szoftwarében nem láttam olyat, hogy futtasson parancsot is viszont a Moltenében igen.A kérdésem a következő lenne: (kérdeztem a megfelelő topikban is de az sajnos kihalt) A sima Naga is képes makróban parancs file-t futtatni, Naga Molten vagy Naga epic software-el? Illetve a sajátjával ha frissítik a software-t. (a videó amit néztem nem emlékszem milyen software volt)
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Wolverine
félisten
-
arpi6k
addikt
-
Amarth
aktív tag
Üdv!
Battle.net-en belüli két accon belül lehet karaktert mozgatni?Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Diablo miatt felfüggesztettem a wow accom. Az a kérdésem hogy mennyi ideig maradnak meg a karaktereim? Kell ez miatt aggódnom?
Intel & ATI
-
Wolverine
félisten
válasz aclandiae #42654 üzenetére
A legtöbb karakterem még abból az időből származott, amikor nem volt dual talent és drága volt a respec; a cél az volt, hogy kipróbálhassam mindegyiket, melyik jön be a legjobban. Viszont mivel sokat nem esznek, ezért nem törlöm őket most sem...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
aclandiae
senior tag
Most komolyan minek 15 meg 30 karakter? Szvsz már 2 is éppen elég, nem ennyi. Addig OK, hogy lehet 1 szerveren minden szakmával rendelkező karakter. Esetleg minden kasztból van 1-1, de ezen felül nem tudom elképzelni mi értelme van.
-
rt06
veterán
válasz fjellape #42649 üzenetére
ha meg nem neztel fel ujra, hanem frozen statuszu az account-od, dobj be ide a topic-ba egy karakternevet es a realm-et ahol jatszol, valaki biztos kuld egy resurrection scroll-t, amivel megkapod ingyen a wotlk es cataclysm kiegeszitoket
szerk.: ejj, de lassu vagyok
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
fjellape
csendes tag
Sziasztok!
Korabban wow-oztam meg a Burning Crusade el.. Gondoltam ra ujra felnezek kicsit, nem emlekszem mar h is van ez. Ha a Catalysm el akarok jatszani meg kell vennem a Lich Kinget is? Vagy tudok egybol a Catalysm el upgradelni es megkapok mindent? Koszi a valaszt!
-
Khelben
nagyúr
---reklám---
Ha valaki Ragnaros ally oldalon magyar guildet keres, írjon egy privit. -
Xirtam
veterán
30 karakter te jó isten. Én a szintezést annyira unom már, hogy az hihetetlen. Sőt az egész Cataclys-et . . . Nem értem, hogy miért húzzák eddig. Sok előfizetőt buknak ez fix.
-
Wolverine
félisten
válasz parandroid #42641 üzenetére
50 slotod van, nekem eddig 30 foglalt
-
Lirion
addikt
válasz parandroid #42641 üzenetére
Én úgy tudom, 50 a max karakter, realmenként pedig 10.
-
parandroid
félisten
válasz lakisoft #42640 üzenetére
A kérdés nálam is egyre inkább az, hogy mi lesz, ha betelik a 25 karakterslot... Valószínűleg az lesz a wow vége nálam, ezért nem fogok venni még egyet, hogy szintezhessek, törölni meg nincs szívem karaktert. Egyelőre még csak 17-nél tartok, de ha jön az új kieg, új talentrendszerrel, új területekkel és questsorozatokkal, akkor biztos megint kezdenék párat.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Xirtam
veterán
Úgy döntöttem amíg nincs MoP, addig minden karakterből felhúzok egyet.
-
-
Wolverine
félisten
válasz lakisoft #42634 üzenetére
A DNS-szervereikkel volt gond kb. 16:00-17:00 között, de most megint meghalt minden. Nethaera üzenete: 19:00-kor újabb infók jönnek.
-
Wolverine
félisten
Jelenleg a komplett Battle.net halott.
-
-
Wolverine
félisten
válasz steveetm #42625 üzenetére
Pont ez okozta a problémát a wow.hu-s vitában is, mivel a sustain jelentheti azt is, hogy fenntart, meg azt is, hogy elszenved... Szvsz a Blizzard cseszte el a dolgot és más megfogalmazással egyértelműbbé tehették volna, mire is utal a szöveg, de sikerült egyszerűen bizonyítani a helyes értelmezést.
-
steveetm
őstag
válasz Wolverine #42623 üzenetére
Igen, de ez itt melléknévként szerepel, aminek csak egy jelentését ismerem, a have szerkezetnél meg igeként van jelen. De viccen kívül, ha valaki konkrétan el tudja mondani érthetően akkor tegye, mert most a melléknévi formán elgondokodva tényleg zavaró a have sustained-nél.
Üdv.: steveetm -
Junkie
aktív tag
válasz Wolverine #42623 üzenetére
De a bábus próba pont ezt cáfolja Mármint hogy a DS tekintetében nem azt a sebzést jelenti amit kitoltál hanem amit elszenvedtél. Hiszen ha a kitolt sebzést jelentené akkor nem a hp 7%-ot healelné ott a DS.
-
Wolverine
félisten
válasz steveetm #42622 üzenetére
A "sustained damage" kifejezést én a DS-on kívül még csak abban az értelemben láttam, mint "fenntartott sebzés" - azaz amire te voltál képes egy adott hosszabb időtartamban. Beleértve a blue postokat is.
-
steveetm
őstag
-
Junkie
aktív tag
válasz echterion #42620 üzenetére
Nekem legutóbbi tapasztalatom a pala tankom húzásánál gearelésénél volt. LFR-be 350 equipped itemlevel volt dps övvel kesztyűvel (tatyó telepakolva craftolható 377-es pvp cuccokkal ) amikor mentem, semmi gond nem volt, kicsit talán az agróért kellett megküzdeni. Aztán 370 volt az ilvl amikor a guildel altos raidre mentem DS-be és 3 hc bosst is megtankoltam vele, meg a többit normálban(nyílván ez a healerek érdeme is ). Persze DK-ról ilyen szempontból nem tudok nyilatkozni azzal már icc-től raidelek folyamatosan így azzal mindíg aktuális raidből voltak cuccok, normál hc vegyesen.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz ígyvanferi #42619 üzenetére
Hát, 360 körüli ilvl-nél voltak még gondjaim a HoT 5 főseiben, kellett pár sima HC-t tolnom, hogy tudjak még venni 378-as cuccot, aztán mióta 370 körüli lettem, már nem szokott gond lenni a tankolás.
Arra azért sikerült rájönnöm, hogy a tanknak jobb cuccok kellenek, mint a sima dps-nek, ugyanabban az instában. Mondhatjuk úgy is, hogy mikor eléred a szükséges ilvl szintet egy instához, nem szabad tankként egyből beleugrani, mert csúnya vége lehet (legalább is a DK-mmal ezt tapasztalom folyamatosan. Ezért nem is megyek még raid finder-be, pedig pár napja már mehetnék oda is.******
-
ígyvanferi
addikt
válasz echterion #42615 üzenetére
Nincs se threat problémád, és a healer sem csinálja össze magát a dmg spike-októl? Mert akkor tényleg maradj annál, ami neked tetszik. Bár tényleg nem véletlen desige-olták őket a kétkezes fegyverekhez. A DK-kat még mindig nem egyszerű healelni, főleg ha szarul csinálják és gearjük sincs. A viszonylag friss holy palámmal is ők jelentik a legtöbb kihívást.
-
-
Wolverine
félisten
-
echterion
nagyúr
válasz Wolverine #42614 üzenetére
Tehát leszarják az egykezeseket.
Nem baj, majd keresek egy szép kétkezest transmogra, ha esik majd valahonnan egy tankos kétkezes nekem is. Addig meg marad az egykezes látványtankolás.
Úgysem hc tolom, csak a játék kedvéért, mert egy kis változatosságot visz a hunter utáni életbe.[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz echterion #42613 üzenetére
Azért kétkezes fegyvert ajánlanak tankolásra, mert a fejlesztők erre a fegyverre balance-olnak a Blood DK esetében, legalább 2,5 éve
-
-
Wolverine
félisten
válasz echterion #42609 üzenetére
Nem szarja le, de a Blood DK kétkezes fegyverre van kalibrálva.
#42607: a tooltipben levő "damage you have sustained" a WoW-ban mindenütt azt a sebzést jelenti, amit te toltál ki, kivéve a Death Strike-nál. Empirikusan letesztelte egy Blood tank Faceless kedvéért: bábun a heal fix volt (a saját hp-jének 7%-a), mert őt nem sebezték közben.
-
Junkie
aktív tag
válasz Lirion #42607 üzenetére
Unleash a powerful strike that heals you for 20% of the damage you have sustained during the preceding 5 sec (minimum of at least 7% of your maximum health), while also dealing 150% weapon damage plus 330 to an enemy if the attack is successful.
Egész pontosan így van a tooltip
-
törölt tag
sziasztok,
mostanában nem látom azt az opciót a bneten, hogy wow starter accot készítsek.
van egy normál accom is, de inaktív.mi lehet az ok?
határozottan emlékszem, h régebben ott volt ez a starter opció. -
echterion
nagyúr
válasz ígyvanferi #42602 üzenetére
Jól értelmezem, hogy ez itt azt írja, hogy csak a main hand-ről veszi a threat-ot? Vagy hogy kellene ezt értelmeznem?
Illetve hol írták ezt pontosan? Csak hogy tudjam, ki az aki okosabb nálam ebben a témában.******
-
-
echterion
nagyúr
válasz Junkie #42600 üzenetére
Akkor ha jól értelemzem, ebből a szempontból mindegy, hogy két egykezessel vagy egy kétkezessel tolom, ugye? Csak mert nekem sokkal jobban tetszik, mikor két egykezessel csapkodok, mint egy cséphadaró. Mindezt egy pár bwl trash-ből pottyanó tüzes karddal csinálva nagyon látványos tud lenni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.