Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem meg a WoD-ot.
Zsír új SSD-re ment rá, friss oprendszer mellé. (Win10 Pro 64 bit)
Majdnem maximum grafikán tolom, nagyon szépen fut, és a látvány is tetszik.
Viszont egy dolog zavar. Portálozás után eléggé döcögősre veszi magát. Hiperszuper gyorsan betölt mindent, főleg a karaktereket, de köhög rendesen egy 6-7mp-ig, főleg ha forgatom a kamerát. Ez még okés lenne, azért nem egy kis világról beszélünk, viszont ez egy terület felfedezése közben is gyakran előfordul, ez már jobban zavaró tud lenni. Ez normális? Konfigom az adatlapomon. Kb 1,7-2GB memória szabad WoW közben, a feladatkezelő szerint. -
Whysperer
addikt
válasz DrGonzo22 #64296 üzenetére
Egyet értek. Viszont azt azért sajnálom ,hogy Régen ésszel oda figyeltek a gearezésre/a időben való megjelenésre / raid alatti odafigyelésre. Ahogy néztem az emberek többségének problémát jelent már egy pár perces fight-ra való koncentrálás.
Meg Sok helyen. a pityunak az öcsének a csaja vagyok.. "upsz elnyomtam a bubit" "Hja nem Te vagy a tank? Én téged healeltelek egész fight alatt pedig." és társai magas szinvonalú rám nem szólhatzs mert megsértődöm 22 évesen.
Mint mondtam azért nagoyn régóta belehetne vezetni egy olyan rendszert már valahára mint a Storm-ban van.
Telejesíts egy szintet. Aztán majd,ha az megvan akkro beenged Rankedre. addig meg maradj quick mecsen..
Jó lesz vissza térni 13.-tól úgy érzem
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
DrGonzo22
őstag
Szerintem a legnagyobb gond, hogy a pug-olás túlságosan kompetitív a guild-es progresszel még heroic szinten is, majd jön egy szakadás és a mythic mód már csak guild only. Ez megnehezítheti a guild-ek feltöltését, illetve sok, egyébként kifejezetten jó játékost kivon a mythic-ből. Szintén gond, hogy a flex miatt megszokottá vált, hogy nem nagyon ül senki kispadon, míg mthic-ben ez most is ugyanúgy megy, mint régen: tartalék emberek vannak/kellenek boss-onként, rendszeres a csere, az alulteljesítőket kiteszik... Sok ember annyira a flex rendszerben nőtt fel, hogy meglepődik, amikor raid alatt lecserélik. Mythic szinten a régi raiderek még inkább felértékelődnek, mert nekik ez nem szokatlan, sokkal jobb a hozzáállásuk (mi is már 2 recruit embert veszítettünk, mert képtelenek voltak feldolgozni, hogy a raidspot nem alapértelmezett dolog, hanem taktika- és teljesítményfüggő, és nem olyan értelemben, mint flexben, hogy ha nem vagy rossz maradhatsz, hanem úgy, hogy ha van nálad jobb, kiraknak, függetlenül attól, hogy egyébként összességében nem vagy rossz).
A régi rendszer tarthatatlan, nincs értelme visszatérni. A mythic-et nem lehet flex rendszerben balanszolni, szóval marad a 20 fő.Talán kéne még egy szint a heroic és a mythic közé, ami lehetne 10/20, de enm lenne flex. Ezen felnőhetne sok 10-es guild, a játékosok nagyobb számban hozzászokhatnának a flex-től eltérő szabályokhoz, végül a kisebb guildek összeolvadhatnának 20-as raidek kezelésére alkalmas csapatokká. Mivel nem ez lenne a pro szint, nem lenne különösebben fontos a world 1st ezen a nehézségen, ezért a kutyát nem érdekelné, hogy a 10 vagy a 20 felállás-e épp a könnyebb.
Amúgy csak most vettem észre, hogy a világ egyik legjobb fire mage-e magyar, és a Ragnaroson játszik, Shayande a karakterének a neve
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz parandroid #64292 üzenetére
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
törölt tag
válasz parandroid #64292 üzenetére
A WoW eseteben annyira nem fontos a dolog mert a tobbi jatekuk is eleg szep bevetelt hoz a Blizzard-nak.
Elmultak azok az idok mikor csak a WoW volt a fo beveteluk de ettol fuggetlenul maga a Warcraft film nagyon jo reklam lesz WoW-nak is -
parandroid
félisten
válasz Whysperer #64291 üzenetére
A kolléga keverte be a filmeket/játékokat, meg a SW-t, hogy ezzel is alátámassza az egyes brandek ismertségét. Mondjukj az EA-féle F1 játék arra is jó példa, hogy más franchise-ban is megy ezerrel a sokadik bőr lehúzása, sőt, ahhoz képest a WoW szerintem még jól is áll. Vagy ott van pl a CoD/BF és társaik. Mégis megvan mindenhol a stabil többtízmilliós rajongótábor minden fanyalgás ellenére.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Whysperer
addikt
válasz parandroid #64288 üzenetére
Neem félre értitek Én az igazi real F1-re gondoltam nem a f1 játékra.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz #57919488 #64289 üzenetére
"Nem a jatek koraval van itt a gond hanem azzal, hogy a jatek egyszer sikeres volt es utana meg csak passzivan akarjak a penzt havonta (talan kis munkaval pl. shop skinek) minden reklam es/vagy befektetes nelkul."
De jogos, nem azt írtad hogy kezdetek óta, szóval, akkor ne 10 év legyen, hanem mondjuk WotLK óta, lényegen nem sokat változtat. -
-
parandroid
félisten
válasz Whysperer #64284 üzenetére
Az F1-et úgy fogd fel, hogy az EA 10+ éve kiad belőle egy új játékot hivatalos licensszel, és minden évben el is adnak belőle pár milliót. Csak mellékes megjegyzésként. US sportligák (NBA, NFL, NHL), illetve FIFA dettó. És mindezt képesek több különböző platformon is eljátszani (PS, XBOX, PC).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Whysperer
addikt
válasz Cathfaern #64285 üzenetére
Igazad van. Erre "nem változott, fejlődött a WoW" nem is figyeltem. mi most megyünk vissza 10-en szóval kb akkro már 5500010-re nőt. 8)
-
warcat
veterán
De egyébként volt már azóta értelmesebb hír is,megérkezett a (minimum) 2 hetes pvp szezonvéges figyelmeztetés.
Ez ugyebár jelenthet egy valor patchet akár november 18-án,de szerintem a logikus/taktikus továbbra is december,de minimum nov. 25. lenne.EA: It's in the crate!
-
Whysperer
addikt
válasz #57919488 #64283 üzenetére
Én nem a reklámról beszélek hanem arról ,hogy figyelem a környezetemet és nálunk már a lányok is szoktak Forma 1-t nézni.. Tök mindegy mi az oka.. Mindgi más miatt Nézték többen vagy kevesebben,de a lényeg,hogy azért hoztam fel mert arra is mindig azt mondják má rtöbb éve ,hogy haldoklik úgy mint a WOW-ra mondogatják. 8)
Pont ez az ,hogy jönnek mennek emeberek valaki régit szerette ezt nem szereti. valaki az újat szereti azt nem szerette(ismerte) van akinek mind a kettő bejön. a lényegen egyik sem változtat. Azon ,hogy sokan játszák ígyis úgyis 8)
Én is végig Bg-ztem a vanillat warriorral és nem zavart,hogy meghalok resilliance nélkül. respawm és mentem pontot foglani. Viszont most nem hiszem ,hogy élvezném úgyan ezt warriorral. 8) Viszont BC óta viszont Shamanozok é smindig is tetszett. Akkor az Én világomban haldoklik a Warrior (szamomra teljesen erdektelen mert mar nem ismerem azt a vilagot)?
Példának hoztam csak fel a F1-t és nem arra ,hogy WOW-os fórumtársak hány %-a nézi 8)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Whysperer #64282 üzenetére
F1? Az mi? 10 eve nem hallottam rola. Ja pedig evente megujul, hat elnezest de en csak a Star Wars reklamokat latom pl. a dobozos tejen szoval azt a filmet es jateko(ka)t biztos megnezem/veszem de az F1 szamomra teljesen erdektelen mert mar nem ismerem azt a vilagot.
-
Whysperer
addikt
válasz #57919488 #64281 üzenetére
F1 is 1000 éves mégis hol többen hol kevesebben nézték. Ez ugyan az . Van valaminek tábora és hullámzik. Ennyi. Ha már szolciális modelleket modelleztek WOW-val akkro bátran ráolvasható egy iylen F1-es szindróma is. Nem most fogja abba hagyni az aza réteg.
Amúgy ha más játékok 1-2 milliós táborral elkvannak több éve. akkor ez az 5-12 millió továbbra is jó. Főleg,hogy a Tokennel való fizetők nincsenek benne az 5.5 millióba. Egyszer betolnak rá egy új Engine-t aztán WOW 2-t mondanak. Szóval azért fejlesztő részről Szerintem ez a WOW most van fél úton. mind grafikailag mind játék tartalmilag.
-
törölt tag
válasz Wolverine #64272 üzenetére
Ezt felejtsuk mar el, hogy a WoW 10 eves ami a szemunk elott van mert ez nem igaz.
A Vanilla WoW igen de minden kiegeszito utan ez ujraertekelodik hiszen nem a 10 evvel ezelotti WoW-al jatszunk hanem az esetek 99%-ban mindig a legutobbi kiegeszitovel es ez pont olyan mint a COD minden eves megujulasa.
Nem a WoW/Warcraft Universum kora miatt nem fejlodik a jatek hanem a fejlesztok miatt akik hulyenek nezik a jatekosokat pl. a felkeszen es borsos aron kiadott kiegeszitokkel.
Nem volt a 10 ev alatt egy Warcraft film es meg egy Warcraft 4-et sem adtak ki.
Meg kell csak nezni, hogy a Star Wars hype hatasara hany jatek es film kerul majd ki itt par even belul.
Nem a jatek koraval van itt a gond hanem azzal, hogy a jatek egyszer sikeres volt es utana meg csak passzivan akarjak a penzt havonta (talan kis munkaval pl. shop skinek) minden reklam es/vagy befektetes nelkul.[ Szerkesztve ]
-
k.kristof
őstag
válasz Cathfaern #64277 üzenetére
A Blizzard indított egy fórumot (EU és US fórumon is), ahol kérdéseket lehetett beküldeni a Legion Q&A panelre, és azokból kiválasztották a jobbakat, amiket utána megszavaztattak a közösséggel, hogy melyikre válaszoljanak a Blizzconon. Négy csoportba sorolták a kérdéseket, és mindenki három-három kérdésre szavazhatott (link). A szavazás sajnos már véget ért.
-
nonsen5e
veterán
A Results gomb működik valakinek?
Nekem szétrántja és hazavágja a fél oldalt.Amúgy a kérdések fele eléggé magától értetődőnek tűnik (aztán lehet csak nekem).
Például ki van zárva, hogy meghagyják a garrison goldos missziókat. Vagy ha meghagynák, akkor nagyságrendekkel több goldot kellene adniuk a Legionos helyeknek, mert különben mindenki rohanna vissza Draenorra napi 3x.D4: hunPH, nonsense#2596
-
Arnold2
őstag
válasz Cathfaern #64277 üzenetére
3 kérdésre lehet szavazni és a legnépszerűbbeket megválaszolják a Blizzcon-on.
A képen a "Do you plan to introduce realms upgraded to previous expansions?" kérdés van bepipálva (gondolom szavazott rá), a link meg az amerikai battle.net oldal megfelelő szavazós felületére visz.
S erre reagált Gertrius is egy gyors és elég valószínű válasszal.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz wjbhbdux #64275 üzenetére
Ez micsoda? Ránézésre egy user által feltett kérdés (a linket nem tudom munkahelyről megnyitni)
Gertrius:
Mikor nem volt cross-realm DF, sőt DF se volt, hanem fővárosban kellett keresni embert instára, akkor is max 1 óra alatt össze lehetett hozni egy 5 főst (DPS-ként) egy átlag realmen, ami nagyjából 1000-2000 online játékost jelentett. Szóval amíg az össz. európai előfizetők száma nem esik le ennyira, addig én nem nagyon aggódnék (reálisan nézve amíg kb. 500ezer aktív játékos marad, addig ingame nem nagyon lehet majd érezni a csökkenést, feltételezve hogy összevonnak további realmeket, ami nyilván egy ilyen esetben bekövetkezne).laceszgamer:
Egy ilyen kérdőív semmivel se érne többet, mint a jelenlegi módszereik. Arról nem is beszélve, hogy az hogy a játékosok mit akarnak egyáltalán nem biztos hogy megegyezik azzal, hogy minek örülnének ha implementálásra kerülne (lásd még az ingyen gear - ingyen gold problémát). -
laceszgamer
addikt
válasz Wolverine #64272 üzenetére
Lehetne azért segíteni rajta... mondjuk alapvetően egy kövi kiegnek úgy állni neki, hogy minden jelenlegi aktiv elöfizetőnek egy kérdőívet küldeni, amiben lehetne szavazni, hogy mit szeretnénk a kövi kiegekben, mit változtassanak, mi érdekelné az embereket.... az Ubisoft már csinált hasonló megmozdulást, itt se telne sokba... sőt, akár azt is meglehetne csinálni, hogy nem csak az aktiv játékosok, hanem szimplán nyilvános kérdőív lenne, és nem csak úgy hopp itt van szinten, hanem tényleg komolyan is vennék a leszűrt eredményeket...
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
nonsen5e
veterán
válasz warcat #64271 üzenetére
Pont annyira belemagyarázás mint a saját indoklásuk.
Lehet nekik jól megy a mikrotranzakciókkal [és ugye ez a lényeg], de a mezei játékos meg 4 órát fog várni tankként a DF-re mert az előfizetők száma meg csökken attól függetlenül, hogy mutatják-e vagy sem.
Ha 20 millió előfizető lenne ami havonta 10%-kal nőne, noha a WoW teljes bevételének csak 1%-a jönne a havidíjból, a maradék 99% pedig a mikrotranzakciókból, akkor szerinted meglépték volna ezt, hogy többet nem mutatunk előfizetőszámot, mert nem az a lényeg?
Persze, hogy nem, hát hülyék lennének? Túl jól hangzik az a konstans növekedés ahhoz, hogy ne tegyék közzé.[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Wolverine
félisten
válasz warcat #64271 üzenetére
Plusz a WoW 10 éves játék, irreális lenne tartós növekedést várni a játékosszámban. Egy-egy event megdobhatja az előfizetői számot, de ennyi idősen már nem nagyon lesz erősödés.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
warcat
veterán
válasz nonsen5e #64270 üzenetére
Pont az ilyen belemagyarázásokat unták meg mint ez (meg volt itt feljebb,hogy spórolás miatt nem kap a DH 3. specet).
Simán van igazság mögötte (ugye azt írják,hogy más számokkal már jobban lehet jellemezni,hogyan megy a WoW,illetve a Blizzard szekere).A shop bevétele egyre nő ez borítékolható,mindenki,aki (tyűdeokosvagyokingyenvanawowhahaha) tokennel fizeti az előfizetést,gyakorlatilag 20$/€-t perkál érte,ez egy gamecardos ár kétszerese,amiből ráadásul még lejön a kártyaárusnak jutó részesedés(háromszorosa?).
Nem vagyok naiv persze,nyilván nem akarnak folyamatosan csökkenő számokat szállítani a részvényeseknek meg az erre minden negyedévben rácsattanó haldoklikawow-szakértőknek mert szimplán rosszul hangzik külön magyarázat nélkül,de úgy gondolom ténylegesen van mögötte változás,amit le kell reagálni.
A havi előfizetési modell halott,de ők még tudják egy ideig nyújtani mint a rétestésztát,de már nem ad pontos számokat a tényleges bevételről.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
nonsen5e
veterán
A Blizzard most tette utolsó alkalommal közzé a negyedéves előfizetőszámot. Félnek valamitől... ne legyen igazam, és ne legyen a kettőnek semmi köze egymáshoz, de ennek őszi megjelenés lesz a vége.
forrás: GamespotD4: hunPH, nonsense#2596
-
-
Whysperer
addikt
WARCRAFT Movie Teaser Trailer (2016) [link]
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
A Level 70 ETC számai elérhetőek valahol stúdióminőségben, albumszerűen rendezve, vagy csak youtube videókban?
Keresgéltem oldalakon se semmi nyoma egy ilyen összeállításnak.
Ez valami hatalmas[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz Cathfaern #64237 üzenetére
Jó ,de példul azt is hozzá lehet tenni a nekem visszajelzések alapján,hogy Most vanilla óta Resto shamanozom. Picit voltam cement és elemental. Erre msot ,ha vissza térnék akkor a másik két vanillas karimmal kelelne amik mindig csak altok voltak. palaval vagy warriroral inkább tankolni mert a resto Shaman nem a olyan jó már se PVP-re se PVe-re. Akkor most .
they know what is what but they don't know what is what [link]
Köszi: DrGonzo22 . Azt merre találom?
[ Szerkesztve ]
-
DrGonzo22
őstag
válasz Whysperer #64257 üzenetére
A mozgásról van felvétel, de nem valami 3d-s replay, hanem csak egy 2d-s, gombfoci-szerű felvétel. Arra nagyon jó, hogy lehet látni, hogyan állt fel a raid, ki merre mozgott, stb. könnyű taktikákat kimásolni belőle. Az egyes classok színkódolva vannak, illetve ha az adott kör fölé állsz, akkor kiírja a player nevét.
-
törölt tag
válasz Cathfaern #64237 üzenetére
Feleslegesnek nem mondanam inkabb valtozatosnak hiszen Pl. Warlock-al teljesen mas jatekstilust biztosit a 3 eltero Talent fa.
Ha a Rugok, DK, illetve Warrinak nem jo az egyik Talent spec csak valtanak a masikra vagy amelyik eppen jobb PvE/PvP-re de egy WW Monk, Retri Pala-nak nincs valasztasi lehetosege. Vagy jo lesz vagy nem (azt ne vegyuk szamitasba, hogy lehet Healer PvE/PvP-n mert sokaknak nem fekszik mint alternativa).
A DH-nal szerintem megoldhattak volna HA! akartak volna, de inkabb az idohiany ami itt jobban szamit.
Igazabol nekem mindegy mert maradok Druid/Shaman vonalon -
Whysperer
addikt
válasz DrGonzo22 #64254 üzenetére
Köszönöm szépen. Ez nagyon klassz oldal. it tmegnézhetek Prot warrit meg apalt is. Ehhez Videó is van vagy csak táblázat és diagram.
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
válasz k.kristof #64248 üzenetére
Így, hogy mondod már beugrik az a garrison campaign végén levő quest, de nagyon összecsapott érzetet kelt az egész.
Szóval így ha az egészre ránézek, nekem az rí le belőle, hogy itt akartak valamit még alkotni, csak aztán [az egész kieghez hasonlóan] csak összecsapták a végét és egy 10 másodperces ingame cutscene-nel elintézték az egész történetszálat.Azt, hogy nem gonosz Grom azt tudom. Rosszul fogalmaztam: az én ellenségem, tehát gonosz.
-
DrGonzo22
őstag
válasz kenwood #64252 üzenetére
Gore-t még nem próbáltuk meg; ezen a héten Council és Killrog volt a két progress, mindkettő meglepően könnyű volt Iron Reaver/Kormrog-hoz képest. Gorefiend azért is para, mert nem tudom majd használni a legjobb trinketjeimet... kénytelen leszek mythic BRF trinketet használni, mert a többit (mage-nek amúgy messze nem BiS; desecrated ins meg a reaver piston) elvitték a warlockok, shadowpriestek main specre Heroicban pedig hetek óta nem eset, bonus rollt meg heroic bossra nem szívesen használnék el... Na mindegy, még lesz 2x2 loot esély addig, szerintem mainre már senkinek nem kellenek a guildből, mondjuk offban lesz rá verseny rendesen Az viszont előny, hogy van 3 hunter és 4 mage, melee alig, ez elvileg jó setup gorefiendre.Addokra nagyon erős a dps a guildben, Killrog alatt szinte nem lehetett érzékelni az addokat, olyan gyosan haltak, ha Gore-on is jó lesz az add dps, akkor tudok menni class trinkettel, és akkor csak a PoF-ot kell cserélnem valami másra (kazzak vagy mythic BH trinketem van, az igazi persze egy hc/mythic insignia lenne).
Ha hozzád hasonlóan túl lennék már a mythicen is, akkor persze én is lemondanám az előfizetést.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz DrGonzo22 #64246 üzenetére
Sok sikert,vagyis inkabb turelmet gorefiendhez.
olyan 300 pull kornyeken szokott borulni.
en mar 100 koruli malkoroktol is idegbajt kaptampersze annyibol jobb,hogy malkorok utan mar csak nehezebb bossok voltak,itt meg lesz 3-4,ami konnyebb.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Whysperer
addikt
Tudna nekem linkelni valaki egy Resto shaman-t Raid heal közben? légyszi. youtubeon egyszerűen nem találok 8)
-
Arnold2
őstag
válasz Cathfaern #64247 üzenetére
WoD elején persze, hogy meg akar minket ölni. Jöttünk, láttunk, győztünk, magyarán bele köptünk a levesébe.
Majd ugye történt a Gul'dan incidens, amikor is Gul erősen elkezdett hatalomra törni és egy csomó orcot megfertőzni.
Gul'dan kiáll Grom ellen és úgy néz ki hogy győz is. Ebből kifolyólag én úgy gondolom, hogy Grom úgy van vele, hogy az ellenségem ellensége (azaz jelen pillanatban mi) a barátom (legyen az bármennyire ellentmondásos).Mi csak azt akarjuk/tuk, hogy ne jöjjenek át, de Gul'dan meg át akarja venni az orcok felett a hatalmat úgy, hogy rabszolgaságba dönti őket (Manny vérével).
Így mi csak a kisebbik rossz vagyunk a képletben. -
k.kristof
őstag
válasz Cathfaern #64243 üzenetére
A legendary questline egyik részénél, amikor Taladorban kell belopózni az Iron Horde erődjébe, annak a végén fogja le Gul'dan mágiával Gromot, és kérdezi, hogy ki fogadja el a Légió ajándékát (videó itt). Kilrogg azért iszik, mert ő látta a saját halált, és tudja, hogy így kell lennie. A következő jelenet a 6.2-es patch trailere, amikor Grom lefogva Tanaanban (Throne of Kil'Jaden ha jól látom), Gul'dan beszél hozzá és átrendezi a démoni feng shui szerint Hellfire Citadelt.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Arnold2 #64245 üzenetére
De a trailerben már fogylyul van ejtve (szép magyarosan ), illetve már "minket" dícsér Gul'dan-nak. Ez azért mindenképp szenben áll a bevezető küldetéssorozatbeli feltűnésével, ahol ugye erőteljesen meg akar ölni minket. Szóval valahol történnie kellett egy fordulásnak. Vagy ez semmilyen formában nincs meg ingame?
-
DrGonzo22
őstag
válasz kenwood #64233 üzenetére
3 külön raid volt, és HFC még a legtöbb ember számára jelen idő, hiszen messze van még a mythic archimonde. Mi most 5/13-nál tartunk (nemrég alakult guild), és csak remélni tudjuk, hogy meglesz a mythic archimonde kill 6.2.3 előtt. Szóval arról beszélni, hogy nincs content egyszerűen ferdítés, félrevezetés.
-
Arnold2
őstag
válasz Cathfaern #64243 üzenetére
Grom tulajdon képen sosem volt gonosz, a klasszikus értelemben.
A saját népe érdekeit tartotta mindig is szem előtt. Csak rossz döntéseket hozott.
WoD-ban a 6.2 patch trailerjében ugye Gul'dan foglyul ejti és gondolom úgy kerül be Fel Lord Zakuun mögé (de ez csak egy erős tipp) -
Cathfaern
nagyúr
válasz nonsen5e #64242 üzenetére
"akkor Grom hogyan is kerül feltűzve egy tüskére a felguard (mianeve?) mögé, ha ő ilyen nagyon nagy iron horde gonosz n stuff?"
Tényleg amúgy ingame hol fut ez a sztoriszál? Mert én is a trailerben pislogtam hogy Grom már "jó" Valamelyik raid? (legelsőt toltam csak lfr-el) Vagy legendary quest line? (előzőből adódóan azzal se állok valami jól)[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
válasz k.kristof #64241 üzenetére
Itt meg farmolhatsz hónapokig (ugyanúgy mint a szigeten végig), hogy utána repülhess. De mire repülhetsz már rég nem fog kelleni semmi Tanaanból.
A sziget elrendezésével egyetértek, szörnyű volt. Unalmas különösen a végén volt, amikor senki nem csinált semmit csak 549864 ember farmolta a békákat.
Gyenge mindkettő.Nekem Pandaria alatt a kedvenc patchem az a Krasarang campaign volt.
Barátságos mennyiségű daily quest (napi 3-4) plusz pár naponta story. És jobb story volt az mint amit most kaptunk garrison meg tanaan campaign néven.Az nekem azóta is hatalmas csalódás, hogy Tanaan kijövetelekor jó ideig hanyagoltam az egészet, majd rákérdeztem klánchaten, hogy akkor Grom hogyan is kerül feltűzve egy tüskére a felguard (mianeve?) mögé, ha ő ilyen nagyon nagy iron horde gonosz n stuff? Azt hittem, hogy majd a Tanaan campaign választ ad 1-2 kérdésre, de érdektelen, semmiről nem szóló sz*r volt az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Skyhunter
őstag
Nyár kizárt az uborkaszezon miatt. Szeptember lesz belőle, addig még esetleg kiadnak vmi "Timeless Isle" szerű dolgot. Április-május is lehet, ha tényleg "annyi ember dolgozik rajtam, mint még soha" , bár ez egy nagy bullshit marketing/hazug duma.
Ha tavasszal jön, akkor kb 2-3 hónap mindössze a béta? Irgalmatlan bughalmaz lesz...van olyan érzésem mint a SC2 esetében, hogy itt most a contentet kettévágták, és 2 részletben kapjuk, persze vedd meg külön-külön.
Az igazság az, hogy olyan régen játszok, annyira megszerettem a világot, olyan sok időt töltöttem és öltem bele, hogy bármit csinál/basz el vele a Blizzard, én már másra nem váltok. Hasonló volumenű játékba még egyszer nem kezdek bele.
Nekünk játékosoknak talán az lenne a legjobb, ha a Blizz/Activision eladná egy kisebb stúdiónak a franchise-t.
Fele ennyi játékosért is összetennék a kezüket, összetörnék magukat ha kell, a fejlesztésbe....a Blizz/Act egyszerűen túl nagy megacég lett, a vadkapitalizmus/megprofit összes negatívumával---->minél kisebb befektetéssel minél nagyobb haszon kihajtása. Mi, játékosok és vágyaink mellékesek. Sajna ez a szép új világ.[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz #57919488 #64236 üzenetére
"Arrol sincs info, hogy mennyi a Shop forgalom"
Konkrét szám nincs, de egyik idei jelentésben említették, hogy bár csökken az előfizető szám, a bevételek nőnek... Szóval esélyesen úgy van ahogy írod. Ha még figyelembe veszem azt is, hogy kevesebb előfizető mellé kevesebb vas kell, meg drasztikusan kevesebb support, akkor a Blizznek még jobb is ez a helyzet."Nekem mar ott gyanus volt az osszecsapott kieg erzes mikor meglattam, hogy a DH-nak csak 2 Talent resze lesz."
Igazából semmi értelme a két melee dps warriornak, 3 ranged dps mage-nek és warlocknak, 3 ranged dps hunternek (ezen ugye változtatni is fognak... ), 3 melee dps rogue-nak és 2 melee dps dk-nak. Annak idején amikor bejött a talentrendszer, akkor a 1 questelős - 1 pvp - 1 pve ág volt a "terv", de ez a modell már rég túlhaladott. Aztán jött a 1 single target - 1 aoe dps ötlet, de ez se vált be. Még rá lehetne fogni, hogy így legalább mindenki a szájízének jobban tetsző speccel tud játszani, de a valóság, hogy az emberek 90%-a úgyis azzal fog, amire azt mondják a top raiderek hogy az a legjobb. Szóval lényegében van egy halom totál felesleges spec, teljesen felesleges lett volna emellé még egyet behozni (mert a ranged dps dh-nak tényleg semmi értelme nem lett volna, healerről meg már ne is beszéljünk). -
törölt tag
válasz thomeef #64223 üzenetére
A WoW mar nem az elsodleges beveteli forrasa a Blizzard-nak (szerintem!) es mint lathato a F2P jatekaikkal foglalkoznak elsodlegesen.
Arrol sincs info, hogy mennyi a Shop forgalom mert nekik lehet boven eleg 4-5M elofizeto akik rendszeresen vasarolgatnak WoW Token-t es Pet/Mount skineket a nem tul baratsagos vetel aron.(#64227) Arnold2 :
Nekem mar ott gyanus volt az osszecsapott kieg erzes mikor meglattam, hogy a DH-nak csak 2 Talent resze lesz.[ Szerkesztve ]
-
k.kristof
őstag
válasz nonsen5e #64231 üzenetére
De. Plusz csillió dolgot bejelentenek a következő kiegészítőre, mint újdonság, aztán jó ha a fele bekerül, és jön a terelés, hogy hát ők nem mondták, hogy az lesz (lásd Tanaan a megjelenéskor, Farahlon, Dance Studio, Path of the Titans, Karabor mint allis főváros, stb).
-
Wolverine
félisten
válasz thomeef #64230 üzenetére
A fejlesztés a korai szakaszban főleg történetet jelent, meg elméleti átalakításokat (mit vegyenek ki, mit változtassanak meg, mit hozzanak vissza).
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
kenwood
veterán
válasz thomeef #64230 üzenetére
Ez ilyen ha igaz,az a baj,ha nem akkor az.
Ha valoban azota fejlesztik,akkor ott van az a content,amiert a wodban fizettunk,de nem kaptuk meg.
Lett egy tamagochink,meg egy annal rosszabb hajos sztori,es szia.
Raidbol volt ket tier,ami negativ rekord.Ha pedig nem igaz,akkor a szokasos hazudozas.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
thomeef
őstag
válasz laceszgamer #64229 üzenetére
Azt felejtitek el, hogy a Legion-t, már jóval előbb, még a WoD-al párhuzamosan kezdték el fejleszteni. Vagy legalábbis ők ezt kommunikáltál felénk. Így annyira az sem lenne meglepő hogy a WoD miért lett ennyire úgymond "gyenge eresztés".
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
laceszgamer
addikt
válasz kenwood #64228 üzenetére
Szeptembert tudnák elképzelni leginkább még a fentebb említett május mellett.
Májusban mondjuk annyira nem bízom, hacsak tényleg nem mennek rá, hogy gyors összedobják és még a nyári hónapok előtt egy kis bevételt összehozzanak.
Viszont ha szeptemberben adják ki, akkor ha esik is nyáron a játékosszám, a kieggel akkor is tudnak pár embert visszacsalogatni őszre, és így lehet jobban mutat a negyedéves elszámolásban.
Bár aztán majd kiderül tényleg.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
kenwood
veterán
válasz Arnold2 #64227 üzenetére
Igen.
Ez a gond.
Ha kijon osz elott,akkor az egy fizetos beta/content patch lesz.
Most adjunk ki ujabb 50 eurot egy "kiegre" amiben van 4-5 dungeon,meg egy 10 bossos raid ?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Arnold2
őstag
válasz laceszgamer #64225 üzenetére
Egyetértek és pont ezért szerintem túlórát nem kímélve megpróbálják belesűríteni a tavaszba.
S valószínű, hogy megint egy 85%-os kiegészítőt kapunk :S
Nyár bukó lenne, őszig meg már nem játszana senki sem veleÉn egy óvatos májust látok lelki szemeim előtt, de majd pénteken csak kiderül.
(#64226) Gertrius: Abban a pillanatban váltanék WildStar-ra
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz thomeef #64223 üzenetére
Akkor amrad a tavasz, de az meg kicsit korai lenne szerintem, addigra úgy se fejezik be. Nyáron meg elég nagy melléfogás lenne kiadni, mikor az emberek nagyrésze sokkal kevesebbet ül a gép előtt.
-
k.kristof
őstag
válasz kenwood #64222 üzenetére
Na majd a Candy Crush Saga és társainak játékosbázisával jól feltöltik a WoW előfizetők megcsappant számát, és máris százmilliónyi előfizetőnek fogja ontani a Blizzard a kontentet )))
-
thomeef
őstag
válasz kenwood #64222 üzenetére
Biztos hogy jövőre előbb lesz kieg, mint ősz. Egyrészt, mivel a bejelentés is majd fél évvel előbb történt, másrészt most a számok miatt rohadtul nem engedheti meg magának a cég hogy 1 teljes évig még lötykölődjön a WOD.
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
kenwood
veterán
válasz nonsen5e #64221 üzenetére
Igen.
Az engem is meglepett.
Valszeg azert a kovetkezo negyed,fel ev kritikusabb lesz.
Ha tenyleg csak osszel jon az uj kieg,akkor siman lemegy 4 millio ala.
Az viszont erdekes a szmaoknal,hogy nem csak a wow es a bc,de meg a wotlk is vegig novekedett.
A cata volt az elso kieg,ahol a vegere beszakadt a bazis.
Szerintem a raid finder nyirta ki amugy.
Ds-be mar hetente kevesebb pug indult,mint icc-be naponta.
Casual man leverte lfr-en dw-t,veget is ert neki a pve content.[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
Nem is haldoklik a wow annyira mint hittem volna.
Mostani negyedév alatt csak 100.000 fővel csökkent a játékosszám (kíváncsi vagyok a token mennyit számít).D4: hunPH, nonsense#2596
-
DrGonzo22
őstag
A portálos lila mount-ra gondolsz? Amikor kijött a repülés, azon a reggelen belogoltam server restart után kb. fél órával, és SMV déli részén realmjumpoltam (főleg német és francia realmekre). Közben elkészítettem a reggelit... szóval elég lazán vettem, 9 óra körül (tehát jó két órával a restart után) egy német realmen láttam egy portált, rákattintottam, de csak valami hiba-üzenetet írt ki (gyorsan eltűnt, meg arra figyeltem, hogy hova tűnt a portál, miért nem rak le, szóval nem tudtam elolvasni időben). Gondoltam biztosan rákattintott egy másik realm jumper, mert voltunk páran (4-5 karakter). Különösebben nem zavart, mert elég könnyen találtam egy portált, nem tűnt egy TLPD nehézségű feladatnak, úgyhogy folytattam a realm jumpot még egy fél órát, aztán láttam, hogy levelem jött Khadgar-tól, aki nem egy átlagos feladó, szóval gondoltam, hogy a portál/hibaüzenet miatt lesz. És tényleg a mount-ot küldte ki valami olyan szöveggel, hogy legközelebb ne felejtsem a portál túloldalán a loot-ot
Ezekből a ritka mount-okból már csak a deepholme-i és teve maradt, de azokról már szinte le is mondtam, mert nekem ehhez nincs türelmem A TLPD-t naplózással nem volt időigényes megszerezni (sokáig - negyed év - tartott, de nem kellett camp-elni), de ez a kettő, illetve az archeológia mount-ok számomra kiakasztóak. Voidtalon azért nagyon már kategória, mint ezek a rare spawn-ok, eleve sok embernek megvan már, plusz minden héten kiosztanak legalább annyit, amennyi realm van, szóval egyre kevesebb a farmer, egyre könnyebb a beszerzése.
-
Blizz
őstag
Voidtalon egget szedett már fel valaki? Úgy hallottam szerver resettel az is resetel. Héten csak 1 portal nyílik?
[ Szerkesztve ]
No mistakes, just happy little accidents
-
[-HERO-]
senior tag
válasz laceszgamer #64217 üzenetére
Jaja gyorsan rájöttem én is, mire összeszedtem majdnem minden treasuret meg quest frostfire-ben 93.
És direkt 90-en levettem a heirloomokat, de még így is marha gyors.### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
laceszgamer
addikt
válasz [-HERO-] #64215 üzenetére
Egyik legjobb fejlődés módszer msot az, hogy végigrepkedsz mindent és felkapkodod a treasure okat... én így huztam már fel altot, küldit csak annyit csináltam ami a garrisonhoz kellett, de amugy csak treasure és a bonus objective okat csináltam, semmi küldi vagy insta. 90-100 netto 7 óra volt.
-
Wolverine
félisten
A BlizzCon megnyitóján, azaz péntek este 20-21 óra között lesz a Warcraft film trailerének világpremierje. A megnyitó ingyen nézhető a streamen
-
őstag
válasz [-HERO-] #64189 üzenetére
Empowered Apexis Fragment "Upgrade an item created from a Baleful token to item level 695", 20k apexis crystal-ba kerül, ezt át tudod adni altnak is, de karakterenként egyet küldetésből is kapsz: [link].
Ha megvan az alt-nak a 100-as szint, akkor Jungle-ben eventezz, pár óra alatt 5-10 token is összejön, főleg ha megvan a repülés, mert rare-eket is hamarabb találsz.
Hajós küldetésekből BOA-as 650-es szintű Baleful Token-t kapsz, 4 karakteremnél vagy 50 darab van már minden class-nak való.
-
Cathfaern
nagyúr
-
-
[-HERO-]
senior tag
Nem tudja valaki hogy a heirloom gyűrűket hogyan lehet megszerezni a kikötőben?
Olvasgattam a wowheadet, odáig eljutottam hogy a rare elitből kiszedtem a távcsövet, raktam is két hajómra, de egyszerűen nem jelenik meg küldetés ami gyűrűt adna, amióta van spyglass már eltelt lassan egy hónap.### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
törölt tag
válasz k.kristof #64200 üzenetére
Na akkor kivancsi lennek, hogy megis hol fogadnak el Maestro kartyat?
Ahol biztos nem azzok pl. Steam/Valve, HumbleBundle, Blizzard, Origin, Uplay, Playstation Sore es szinte az osszes digitalis szoftvereket arusito hivatalos viszontelado amit lattam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Mobil flották
- DIGI internet
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok