Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Ezek a wowhead-en nemrég közzétett 940-es legendary cuccok milyen módon érhetőek majd el? Látom mind BoP, szóval szerencsére nem lehet őket megvenni, de ha ezek a random world droppok, akkor valami nagyon el lett rontva egy ilyen itemen konkrétan raidspotok fognak múlni...
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Ron Swanson #64997 üzenetére
Nem biztos, hogy ez végleges. De alapból az, hogy 200 itemlevelt ugrunk egy kiegben, nem olyan meglepő; most a Warlordsban is volt ekkora ugrás.
#64993: nem hiszem, hogy lesz open beta, csak closed - de az egyre több és több emberrel.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek lassított mobilnettel (lejárt adatforgalom esetén) mennyire futtatható még a játék? Mert ez a 4-6 kbps adatforgalom nem tűnik valami nagyon soknak egyelőre. -
lakisoft
veterán
-
Ron Swanson
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz whitezo88 #64975 üzenetére
Én se mondtam, hogy unatkozok, csak a véleményem ez, hogy ez fog belőle kisülni.
Van sok más játék, főleg single, néha jó az is. A WoW meg már jóformán ingyenes.
[ Szerkesztve ]
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
DrGonzo22
őstag
válasz nonsen5e #64989 üzenetére
Kis realmen, ez biztosan így van, de egy nagyobb esetében már nem. Sok helyen nem elvárás a 100%-ot megcélzó jelenlét sem, van guild, aki már 50%-tól felvesz, és 75% már többnyire bőven elég. Nagyobb mythic team esetében még a rendszeresség (mindig ugyanazokon a raid napokon legyél elérhető) sem feltétlenül igény, csak egy jól vezetett fel/leiratkozási napló kell, így biztosítható, hogy minden este elindul a raid. Vannak kifejezetten hétvégi guildek is, én is szívesebben lennék olyanban, de most ez így alakult.
Amíg a normal/HC fight meglehetősen hasonló, addig a mythic azért eléggé át tudja variálni a dolgokat, többnyire nem azt érzi az ember, hogy ugyanazt a boss-t öli, csak nagyobbat sebeznek a dolgok, mindennek több hpja van... hanem azt, hogy egy új fightot tanul meg. Persze vannak kivételek (Council és Killrog mage szempontból nem sok újat tartogat, de a healerek biztos más véleménnyel vannak a Councilról )
-
nonsen5e
veterán
válasz DrGonzo22 #64987 üzenetére
Csak nehezen kerülhet be az ember mythicet raidelő klánba úgy, hogy lehet kimaradnak teljes hetek, vagy minden héten más napokon ér rá, mert munka, és/vagy tanulás miatt csak úgy van rá ideje.
Viktor77: Az előző logikát továbbvíve az LFR az ugyanaddig content a pug-nak, mint a Paragonnak a mythic raid = amíg végig nem megy rajta egyszer az ember, (és az is csak amiatt, mert nem eltolásokkal jönnek ki a szárnyak).
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Nimda
addikt
A páromnak évekbe telt, mire megbékélt a játékkal, mert volt idő, mikor éjt-nappallá téve játszottam.Mára már enyhült ez a fejlődni akarás, sőt, a legutóbbi kieget csak a hetekben vásároltam meg.Elmúlt már "sajnos" az a nagy lendület, függőség.Vagy csak én öregszem
[ Szerkesztve ]
-
DrGonzo22
őstag
válasz nonsen5e #64985 üzenetére
Az, hogy a mythic raidezés sok időt visz el, egy teljesen hamis legenda (ok, annak a pár guildnek, akik 2 hét alatt végigmennek a teljes raid contenten, azokak arra a 2 hétre sok idő, de azon kívül még nekik sem). Engem is ez a legenda tartott vissza a mythic-ezéstől, de mióta beléptem egy rendes guilde, és mythic-et raidezek, kevesebbet vagyok belogolva, mint előtte!
Az sem igaz, hogy a mythic-hez egetverő skill kellene, két hónapja mythic-ezem, és már van egy legendary logom is. Egyéni szinten nem kell hozzá sokkal több (több target váltás, több target macro, szigrúbb prio add dps), mint a heroichoz, a nehezítést a szervezés, a raid-szintű dolgok hozzák főleg. A jobb szervezettség miatt sok dolog könnyebb lesz (Prysmatic Crystal/Rune of Power használat pl. mythic guildben egy vicc, a nagyfokú szervezettség miatt), mindig lehet tudni, ki/mi hol lesz, mikor mi fog történni. Ez az adott classok dmg-ében is jól látszódik, a szervezetlenebb raid-ek császára a hunter, mert legkevésbé őket sújtja a szervezetlenségből eredő többlet mozgás/spell beszakítás..., egy jól szervezett raid-ben visszaesnek más classokhoz képest. -
nonsen5e
veterán
válasz DrGonzo22 #64983 üzenetére
Nem mindenkinek van ideje / képessége / energiája mythic archimondet ölni. Olyan meg
105 millió emberből meg csak 20 van, aki képes puggal is első nap végigrohanni a teljes contenten.Szép és jó, hogy egy
105 millió előfizetős játékokban a tartalmat a top 6000 játékosnak csinálják. Azoknak tényleg van tartalom, de a maradék 4994000 játékosnak ennek ellenére nincs content.Van a fal, aminek az egyik oldalán ott van a hácé raidelés, a másik oldalán meg tanaan jungle mint "content".
-
DrGonzo22
őstag
329 guild ölte meg a mythic archimonde-ot, szóval még mindig nagyon korai arról beszélni, hogy nincs pve content... Igen ennek a 329 guildnek valóban nincs már mit csinálni Legion-ig, de a többieket ez semmilyen szinten nem érinti.
-
DrGonzo22
őstag
válasz adamgreen #64976 üzenetére
Azért ezeket a talentfákat inkább csak iránymutatónak érdemes venni. IF és RoP külön tierben, ez ütközik egy erre vonatkozó (friss) dev tweet-tel... meg úgy egyébként is elég meredek Az egész mage talentfa a hihetetlen kategóriába tartozik +15% flat dmg talent versenyez movement talenttal? Amúgy nekem tetszik ez a mostani felállás, és főleg az új talentok lettek nagyon jók, de szinte biztos, hogy nem fog így maradni.
Minden class elveszítette az aggro redukáló képességeit? A wowdb-s spellek közül hiányzik az Invisibility a mage-nek, a Soulshatter a warlock-nak.
Végre kivették a buffolást, hogy én ezért mit össze kampányoltam az elmúlt egy évben
-
thomeef
őstag
válasz adamgreen #64976 üzenetére
Tyű, ez jóféle
(#64975) whitezo88: Így va, én is amikor nagyon untam, vag yéppen nagyon nem értem rá, pár hónapra szüneteltem, aztán annál jobb volt újra nekiugrani utána
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
adamgreen
senior tag
Legion talent calculator . Lehet mazsolázni fiaim
-
whitezo88
nagyúr
válasz thomeef #64972 üzenetére
én sose értettem aki eleve unatkozik így, vagy ha unja a wowot, miért nem megy mással játszani? Bőven van alternatíva, akár multi, akár single játékok...
money, time well spent.
hónapok óta nekem sincs feltöltve mert nem látom értelmét pl hc raidezni meg hasonlók, úgyis csak a számokról szól, és elavul. Régen jó volt, de már nem szórakoztat, de mikor még volt aktív accom, hónapokig tokenes volt.
[ Szerkesztve ]
-
thomeef
őstag
válasz laceszgamer #64971 üzenetére
Azért néha komolyan elsajnálom azokat akik pve-sek Én sosem unatkoztam még wowban
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
laceszgamer
addikt
válasz func93 #64970 üzenetére
Hát, van gond, ha az embernek már nincs mit csinálnia.
Ez a valor upgrade is max 2-3 hétig fogja kicsit fellendíteni a raid findert meg a mythic instákat, onnantól, hogy mindenki feltolta a teljes felszerelést maximum annyit fog járni, hogy ha esik uj cucc azt fel tudja tolni többet nem, és megint minden a régi lesz.Mondjuk szerintem a kieg előtt még fog minden kapni még két upgrade lehetőséget, csakhogy legyen mit farmolni pár napig, meg lehet, hogy HFC-ben nem a bossokat gyengítik majd hanem így erősítik hozzá a playereket.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Zedz
addikt
Tapasztalataitok szerint raiden Affli vagy Destro lock teljesít jobban? Gondolom fight függő is a dolog.
-
Telda
addikt
Volt valaki patch óta Ashranban? Nem vette észre hogy furán szaggatna a játék?
Az fps rendben van, de mégis mintha darabos lenne a mozgás. -
Louro
őstag
Különben nagy kedvenc a male draenei enhancement shaman. De ennyire gyenge lenne, hogy vagy elemental vagy resto-ba akarják?
Mess with the best / Die like the rest
-
Hunner
senior tag
válasz Viktor77 #64956 üzenetére
Szerinted hová kell mennie a Frost DK-nak a Frostmourne darabjaiért, hogy megcsinálják neki belőle az Artifactot? Nyilván ICC-be. Nincs ebben semmi különleges, benézünk, Bolvarral vacsizunk, aztán megyünk Légiót ölni. Ne splizázd túl. A köv kieg lesz a Wotlk 2 nem ez.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Viktor77
titán
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Skyhunter
őstag
A Timewalking rewardok közül kiszedték az 5000 badges mountot vagy csak Dalaranban megvehető?
-
Whysperer
addikt
válasz Cathfaern #64951 üzenetére
Hja Én azt akrtam ,hogy kiszedem a Cement doomhammer-t és azt rátransmogolni a resto mace-re ,d eértem ,hogy a Doomhammer-t nem lehet másikr arakni ,de a resto weaponra artifactolhatok egy bármilyen skin-t
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Cathfaern
nagyúr
-
-
törölt tag
válasz Ron Swanson #64938 üzenetére
WotLK-Cata idokben 3-4 Guild volt Kazzak-on es akkoriban az egy kokemeny PvP Realm volt. Azota mintha mindegyik Guild feloszlott volna es a jatekosok tobbsege atment alliba a Racial-ok miatt.
Ragnaros lesz amugy a Te Realm-ed -
Whysperer
addikt
válasz Viktor77 #64943 üzenetére
Kafa.. mert biztos,hogy lecserélem. Annyira ok..ás mind az 5 kinézete. talán egyik elviselhető ,de szó szerint nincs hangulata egyiknek sem . Legalábbis pozitív nincs.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
-
Zedz
addikt
válasz Ron Swanson #64938 üzenetére
Ragnaros esetleg?
-
Whysperer
addikt
Amúgy. Pl ,ha Resto shaman vagyok akkor is lehet a Doomhammert használni? Vagy az csak Encha shaman tudja? Mert a Resto mace-k elég szegényesek és csúfak. [link]
Zöld doomhammer nagyon illene a zöld transmog setemhez.
[ Szerkesztve ]
-
Ron Swanson
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan realmot, amin sokan játszanak horda oldalon, és van sok pve és pvp guild is? eddig kazzakon toltam, ami ugye elvileg az egyik legnépszerűbb hordás pvp szerver, de itt nem nagyon ismerik a pvp fogalmát, mindenki csak raidel -
nonsen5e
veterán
válasz laceszgamer #64934 üzenetére
Poti nélkül 3-4 óra csak?
A másik meg az, hogy a repülést sem farmoltam ki.
Ain't nobody got time fo' dat.D4: hunPH, nonsense#2596
-
Whysperer
addikt
-
laceszgamer
addikt
válasz nonsen5e #64933 üzenetére
Kb 3 óra lenne onnan felhúzni 100-ra.
Repkedj végig, szedd fel a treasure okat, heirloommal és resteddel iszonyat gyors fejlődni, egy 90-100 4-5 óra maximum.
Főleg most a 11%-os cuccal is megfejelve.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
thomeef
őstag
Nekem 10 100as karival csak garrison missionökből megvan a gametime, még több is. És ez napi 2x5 perc.
Annyi hogy ugye fel kellett húzni őket, de az sem nagy kaland, és legalább fun, meg a fejlődéssel is jön a gold. Ez ilyen hosszú távú beruházás Szép lassan kifullozódnak a followerek, egyre többnek lesz treasure hunter traitje. Mondjuk 3as frostwolf tavernel még több jönne, de azt csak a mainemnek húztam fel[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Csak PvP. A Garrison nalam is jo goldot hoz 3 karival es gold-ra gyurva de ez nem 1 honap volt nalam. Gyorsabban is megoldhato de nem napi 1-2 oraval, szerintem.
(#64929) Lirion:
En a Skirmish-t meg elvezem es a ladak is eleg jo gold-ot valamint Honor-t hoznak.[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
válasz #57919488 #64926 üzenetére
Most néztem, már több, mint 65k gold egy token, szerencsétől és BH-tól függően 16-18 óra farmolás kb. 4000 ft-ért, ami ~250 ft-os órabér, a minimálbér 395 ft nettóban. De azt hiszem, a legtöbb ember számára szórakoztatóbb a régi raidek farmolása, mint robotolni még pár órát a munkahelyen.
-
Viktor77
titán
válasz #57919488 #64924 üzenetére
A farm itt bossölést jelent, nem unalmas körberepkedést bánya után kutatva. Így azért nem olyan szörnyű.
Sírva könyörgöm, mennyi ráfordított idővel szeretnél ingyen játszani?
De ha megnézed a fenti videót, 2 óra hetente a 8K, (mínusz Baradin, oda nem járok) ha rohansz (márpedig nem nézelődni mész).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viktor77 #64917 üzenetére
A napi 1 ora farm minden csak nem kenyelmes. Tobben irtak, hogy heti 4-5 orat szamolnak a jatekkal (es en sem lepem tul nagyon). Szoval a Te esetedben csak azert jatszananak sokan, hogy a havidij ki legyen termelve a kenyelmes tempoddal, lol
Ez nem benazas kerdese hanem nem mindenkinek van napi 1 oraja farmolni a havidijat.[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
-
Cathfaern
nagyúr
"A heti 3 óra meg azért tudjuk, hogy hülyeség."
Feltehetőleg senki se azért WoW-ozik hogy ki tudja fizetni a következő heti előfizetést. Szóval ezt a heti 3 órát inkább úgy kéne érteni, hogy heti 3 óra plusz a szokásos dolgokhoz képest. Az meg teljesen reális, egy olyan karakterrel amivel játszik is az ember, nem sokkal több idő végigverni azt a 4 raidet (jó első 1-2 alkalommal igen, amíg kitapasztalja mit merre, de utána már nem). FL normal 25 nekem kb. 20 perc alatt megvan 660-as mage-el, ha odajutást is számolom, akkor legyen nagyon max 30.Lirion
Jah, utánanéztem, tényleg HC-ban esik ennyi. Amivel csak az a gond, hogy az elég nyögvenyelős a 660-ban lévő karaktereimmel egyelőre. -
Ribi
nagyúr
válasz Viktor77 #64908 üzenetére
Én csak leírtam az első hónap tapasztalatát és azért én nem keveset játszottam. És onnan még bőven nem láttam, hogy miből is lesz pénz. Raidből gold témánál meg igencsak ellentmondásosak az infók.
A heti 3 óra meg azért tudjuk, hogy hülyeség. Ha csak és kizárólag 3 órát játszanál akkor nem jönne össze ennyi. Jóval több plusz ide oda szaladozás, szüttyögés ... van még közben. -
Cathfaern
nagyúr
-
addikt
válasz #57919488 #64910 üzenetére
Nem is annyira wow tokennel szamoltam, kifizetem en a havi dijat ha lekot, ha meg nem akkor ugyis hagyom. Inkabb csak jo lenne egy kis tartalekot osszekaparni Legion-ra, ha most nem nehez a gold szerzes. Ha 1-2 honap alatt kifejlesztheto a garrison, utana meg konnyen tejel, akkor siman megeri.
-
törölt tag
-
Viktor77
titán
Ott a vessző.
2 kari, heti 4 Cata raid, 4x7000x2=56K, gyakorlatilag meg is van. Salvage yard napi durván 2-300G, 2 karival az 12K. 68K-nál tartunk heti durván 3 óra játékkal. És akkor mondjuk a Champion's Honor 15K-s árát nem számoltam, raidekből petek, nyersanyagok, transmog itemek, stb, stb.
-
Arnold2
őstag
Mostanság nem raidelek ezért a gear átlag 700.
Ezzel most lementem egy LFR Archiet, ahol zömében addoztam meg kezeltem a mechanikákat, bosst alig lőttem s lett a végére olyan 34k lett. Ha használtam volna a legendás gyűrűt 2*, akkor valamivel több lenne, tippre 36-37k.
Dungenekben azért el lehet szállni, ha épp menőzni akarsz: [link]De bőven ki lehet még sajtolni pár ezer DPS-t még ebből a lockból, de picit fáradt vagyok már
-
addikt
Ennyire azert en nem nyomom hardcoreban.
Egyebkent irjatok itt, hogy nagyon konnyu most goldhoz jutni.
Nekem ez mindig is problemam volt, soha nem szerettem a professionokkel foglalkozni, igy mindig csak annyi goldom volt amennyi epp kellett.
Ha most allok neki a WoD-al jatszani, akkor mennyire konnyen lehet goldra szert tenni es kb mennyit lehet szerezni 1-2 karival?[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
válasz #57919488 #64901 üzenetére
A content mennyiségét meg az egész garrison megvalósítását, ami köré ugye épül a kiegészítő (a temérdek goldot kivéve) továbbra is kritikán alulinak tartom, és máglyára vetném a kitalálóját.
Az előbb viszont egyes kasztokról volt szó, azokra vonatkozva meg hiába indult egy butításnak látszó tendencia (képességek összevonása és kiszedése), annak ellenére százszor izgalmasabb(nak tartom) az egyes kasztokkal való játékot, továbbá a raidfightok mechanikáit is sokkalta jobban élvezem mint vanillában, vagy éppen bc-ben.
Van olyan ami jobb volt régen.
Mondjuk mi a régen? Már a Panda is a múlt, azt pedig végig nagyon élveztem minden tekintetben, mindig tudtam valami értelmeset csinálni valahol a világban (leszámítva a végén a másfél éves uborkaszezont).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nonsen5e #64896 üzenetére
-a mostani meg egyszerűen csapnivaló, pedig nagy reményeket fűztem hozzá. 2-3 hónappal release után is halálra untam magam, ha nem hozták volna be a gold tokent....
Remélem 6.2-vel (direkt nem néztem róla semmi infót) vagy majd 2 év múlva a kieggel alkotnak valami értelmeset, addig is Heavensward!
-Mivel van goldos gametime és (krázus) krőzus vagyok ezért befizetni be leszek végig, de napi 5 perc garrison, heti két raid mellett a legjobb időtöltést az archeológia!!! jelenti számomra (Pandarián)... Azért ez elmond valamit.Nem biztos, hogy regen tenyleg minden jobb volt de azert na
szerk:
De az eredeti kerdesemhez visszaterve azert lathato, hogy tenyleg sok jatekos mar csak a gold token miatt van itt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest