Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Triathlete
senior tag
válasz Ron Swanson #77928 üzenetére
Arathor hordában tényleg nem erős ezt tanúsíthatom. Viszont majd minden allys akit látok magyar neve van :/
Én gondolkodom, hogy átrakom a karit allysra.[ Szerkesztve ]
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Ron Swanson #77928 üzenetére
Hordában igen.
Mattb
100-as trialos karaktert indíts. -
Plata
félisten
válasz Ron Swanson #77891 üzenetére
Játékbeli pénzért csak az Ah-ban vehetsz szerintem,a kariválasztónál euróért tudsz venni szerintem.
Legalább is én Ah-ban vettem tokent. -
birozoli7800
senior tag
válasz Ron Swanson #77883 üzenetére
Én is most kezdtem el újra játszani, nekem pl. cata, mop stb. nagyon nem jött be. Viszont legion antorusa nekem valamiért hasonlít icc-re amiért ismét megjött a kedvem a játékhoz!
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Hát 400-500k gold max 1 tokenre elég.
Az előttem írónak igaza van.Ez a kieg jobb mint az előző 3.
Én is visszatértem Cata után újra és nem tudom letenni.[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Nem kapsz, de goldból tudsz venni anélkül is, hogy lenne aktív előfizetésed.
Legion sokkal jobb, mint a WoD, szerintem jobb Mop / Cata-nál is. -
DrGonzo22
őstag
válasz Ron Swanson #68179 üzenetére
Jó, elsőre 24h, aztán szépen halmozódik, illetve eleve felkerültél egy listára, ha ezentúl reportolnak bármilyen más okból (akár csak úgy, mindenféle valós ok nélkül), akkor is másképp kezel az automata. Nálunk a guildben majdnem perma bant kapott valaki, mert 3. "esete" volt (CM és aréna boostot vett, előtte ugyanígy kaszinózott csak, elsőre pedig goldot vett), így csak decemberig lett kibannolva, és csak betelefonálás miatt vették le a perma bant, és megmondták, hogy negyedszerre nem lesz ilyen, a legkisebb szabálysértésért (értsd alatta, kissé elragadtatottabb chat...) is megy a perma ban. Nekem pár százezer goldot tuti nem érne meg, hogy ezt a nyakamba vegyem... arról nem is beszélve, h valószínűleg uúgy elveszik a goldot, mint ahogy a karácsonyi mountokat is elvették azoktól, akik exploittal szedtek össze 4-10 darabot, és adták el az AH-n (én egyet szereztem exploittal, megtanultam, majd hagytam a fenébe, nem is lett semmi bajom belőle, mountom meg megvan ingyen és farmolás nélkül). Kaszinózni is lehet, de ésszel... nem public channelben, hanem fix és zárt társasággal, és főleg soha nem kell ilyenek szervezni.
-
Faith
aktív tag
-
malacka87
őstag
Szerintem mire belogolsz a goldod már a szegény árvák zsebében lesz!
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
őstag
1 napi pihenőért 9 hónapnyi játékidőt kaptál, nagyon keveslem a büntetést.
-
benceman00
tag
-
Cathfaern
nagyúr
Azért tilos mert könnyű vele Real Money Trading-et legalizálni.
-
Ron Swanson
senior tag
válasz Ron Swanson #68140 üzenetére
Na, kaptam egy 24 órás bannt kaszinózásért Bár még mindig nem értem, hogy miért tilos, a chatet nem spameltem szét (csak 2-3 percenként írtam egy üzenetet) és nem vertem át senkit. Sebaj, szereztem 3 nap alatt 9 hónapnyi gametimera való goldot. Ha valaki esetleg most kezd el játszani Outlanden akkor írjon és adok szívesen pár ezer goldot.
-
Viktor77
titán
válasz Ron Swanson #68142 üzenetére
Pedig könnyen lehet. A Blizz kategórikusan tiltja. A bannolások meg nem naponta vannak (csak ha kirívó eset), lehet, hogy csak 3 hónap múlva raknak ki, sok-sok más csalóval, botozóval egyetemben.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Ron Swanson #68140 üzenetére
Ha te szervezed, simán bannolhatnak. Ha csak résztveszel benne, azért nem.
-
Brenor
aktív tag
válasz Ron Swanson #68019 üzenetére
Egyáltalán nem halt ki még alli oldalon is tolják rendesen.
-
thomeef
őstag
Az egyetlen high pop szeró most Outland ha megnézed. Medium se sok van, az összes low.
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
nonsen5e
veterán
Ott játszanak a legtöbben, nem halt ki, wowprogress-en nézzél klánokat.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Wolverine
félisten
válasz Ron Swanson #64997 üzenetére
Nem biztos, hogy ez végleges. De alapból az, hogy 200 itemlevelt ugrunk egy kiegben, nem olyan meglepő; most a Warlordsban is volt ekkora ugrás.
#64993: nem hiszem, hogy lesz open beta, csak closed - de az egyre több és több emberrel.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
lakisoft
veterán
-
törölt tag
válasz Ron Swanson #64938 üzenetére
WotLK-Cata idokben 3-4 Guild volt Kazzak-on es akkoriban az egy kokemeny PvP Realm volt. Azota mintha mindegyik Guild feloszlott volna es a jatekosok tobbsege atment alliba a Racial-ok miatt.
Ragnaros lesz amugy a Te Realm-ed -
Zedz
addikt
válasz Ron Swanson #64938 üzenetére
Ragnaros esetleg?
-
Wolverine
félisten
válasz Ron Swanson #64496 üzenetére
Már eddig is sok dolgot emeltek át a D3-ból, ami ott működött és a WoW-ban is volt értelme felhasználni. Ahogy fordítva is.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
ígyvanferi
addikt
válasz Ron Swanson #64415 üzenetére
Változik majd ezeknek a kinézete menet közben? Vagy miért van mindhez két kicsit eltérő dizájn?
-
csecso22
tag
Az SH pap komolyan daggert kap?Blizz pls...
"Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"
-
Dyde
aktív tag
válasz Ron Swanson #64443 üzenetére
Volt egy ilyen tippem de nem mertem komolyan venni Kíváncsian várom...
-
nonsen5e
veterán
Szép és jó ötletnek tartom az Artifact fegyvereket (karakterfejlesztés és testreszabás szempontjából biztosan).
Még jobb ötlet, hogy híres fegyvereket is betettek közéjük (Ashbringer, Doomhammer), de viszont a maradék 30 specnek meg tökre lehangoló, hogy amíg X és Y kaszt Z és ZS spece rohangál ilyen meg olyan menő fegyverrel, addig a maradék 90% meg a takarítónő által a blizzcon előtti nap kitalált random fegyverrel rohangál.D4: hunPH, nonsense#2596
-
törölt tag
válasz Ron Swanson #63848 üzenetére
A "biztonsagos" dolgot latatlanban nem hinnem, hogy barki tamogatna. Nem lehet tudni, hogy ki az elado vagy milyen uton szerezte be a kodot amit eladasra kinal.
A Gamecard-ot rendszeresen a G2A-rol veszem de ott mire kiderulni, hogy barmi gond van szinte mar le is jart az aktualis idotartam es nem tudnak mit csinalni.[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz Ron Swanson #63848 üzenetére
Én tőlük veszem a GC-t, csak az Ebayes oldalukról. Nézd meg, kicsivel lehet olcsóbb.
Csinálni kell. Kész. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest