Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Akkor most a 620-as PvP geart, amiből 675 lesz PvP-ben, kidobhatom? Azt írták, a 690 alatti PvE gearből 690-es lesz PvP-ben. Gondolom a két trinket azért kell.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
k.kristof
őstag
-
ciao
senior tag
a 3 új frakció közül kettővel jól jön a repu, de a tigrisekkel elég lassú, azt hittem hamarabb tudok majd repülni.
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
tPedro_
őstag
Group finderben gnome warlock Erzsebet névvel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz #57919488 #62693 üzenetére
Köszi , ez igazán sokat segített , volt 25 , nem is láttam , hogy fel lett véve
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
törölt tag
válasz Micsurin #62686 üzenetére
Garrisonban azonnal kapod a questet.
Lehet mar fel is vetted csak tul sok van es nem tunik fel, hogy melyik az ami neked kell most.(#62691) LaMazZz:
Ashran-hoz neha 20 percet is kell varni de Alliance oldalon ha nem veszed ki az Isle of Conquest es Alterac Valleyt akkor bizony ott is lehet tobb mint 20 perc a BG behivasi ido.[ Szerkesztve ]
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Most az új peccs miatt Ashran meg BG-ék hogy vannak mert jelentkeztem mindkettőre és nem hívott be hiába vártam.
Küldiket megcsináltam amit kaptam az új peccs miatt vagy azokon kívül kell még hozzá valami, hogy tudjak menni ashran-ba vagy BG-re. -
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Olyan nyomoronc vagyok , hogy nem akarják , hogy építsek kikötött , így nem tudok menni tanaanba google meg semmi értelmeset nem talál , mit is kéne csinálnom ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Skyhunter
őstag
Elindult a trükközés.... :p . Raidbe verődve meg lehet osztani a navalos blueprint küldiket leadás előtt. 2 perc alatt a vendoros-repuson kívül az összes meglett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BoneDragon #62667 üzenetére
Szerintem nagyon jo lenne egy kulon Realm amin a regi TBC vagy WotLK lenne. Esetleg idonkent jonne egy Ladder fele dolog es a vegtelensegig lehetne szorakozni
-
adamgreen
senior tag
uj patch kezdödik a baromság
We're continuing to investigate the cause of the Error #112 message some #WoW players are seeing this morning. #BlizzCS
-
k.kristof
őstag
A Herald of the Titans achit a mai napig csinálják az emberek ennek a fícsőrnek hála. 80-on szépen kikapcsolják az XP-t, felgearelik a karaktert, és uccu neki, megvan a title.
-
őstag
válasz ígyvanferi #62670 üzenetére
lehet erős a százezer év, de amugy tényleg kb BC óta így van
amikor még ment eza twink bg dolog volt minden megfelelő szintem egy csomó twinkem
sok idő volt összeszedni a lehető legjobb cuccokat viszont utána brutál volt különbség egy egyszerű fejlődő karihoz képest[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
-
őstag
válasz ígyvanferi #62668 üzenetére
már vagy százezer éve nem rakja össze az olyanokat akik kikapcsolták az xpt, a fejlődőkkel egy bg-be
cryptot minden termékemért elfogadom
-
ígyvanferi
addikt
Nincs külön ilyen szerver. PVP-zni szoktak így, különböző szinten megállva. Beszerzik az elérhető legjobb geart, és aprítják egymást, meg persze azokat, akik csak fejlődés közben benéznek egy BG-re, ez utóbbiaknak elég rossz szájízt hagyva.
-
BoneDragon
veterán
Most nézem sodapoppint és eredeti szerveren tolja, de mindenki 70-es. Lemaradtam valamiről? Ez hogy lehetséges?
Szerk.: Most nézem mindkét oldalon van erre külön npc, ami megállítja a fejlődést. Ezt jó tudni.. Viszont itt tényleg mindenki max 70-es, ezek szerint van direkt olyan szerver, ahol ilyen arcok játszanak... Eskü keresek egy ilyen szervert én is.
[ Szerkesztve ]
-
Xantor
tag
Felblight-ot Barn-on keresztül hogyan lehet majd szerezni? Blood helyett fogja majd adni, vagy új leadható dolog lesz, amiből kaphatom?
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
Demertin
tag
Közben megpróbáltam másik nettel, aztán a mobilnetemmel is. Ugyanúgy fent áll a probléma...
-
Demertin
tag
Sok idő után (Cata előtt hagytam abba) újra elkezdtem játszani. Viszont lenne egy problémám. Stabil 650 +-10 ms-em van konstans. USB wifin keresztül volt a netem, hát gondoltam ezzel van a baj, sok helyen írják, h ha Wowozni vagy egyáltalán játszani akarsz akkor inkább kábeles megoldás. A mai nap be is ruháztam egyre, amivel ugyanolyan szar a helyzet. Próbáltam több szervert is hátha, de semmi köze hozzá. Minden más tökéletesen megy, még a Blizzard játékok is (D3, HOTS). Tracert sem mutatott semmit. Tűzfalhoz is hozzá lett adva mind2 port új szabályként, a routerhez is portforward útján. Ötletem sincs mi lehet...
-
Skyhunter
őstag
válasz #57919488 #62649 üzenetére
"Abban nekik semmi haszon ha Te megveszed goldert a havidijat. Nekik az a jo ha tobb jatekos erzi ugy, hogy megeri WoW Tokent venni a jatekhoz."
Ezzel semmi baj nincs, értem én. (Multicégnél dolgozok én is, tudom mi az, hogy profitorientáltság, profit maximalizálás stb.) :p
Persze hogy nekik nincs benne haszon ha nem veszek előfizut vagy tokent. Sok éve tolom a gémet, és nem sajnálom a bele ölt időt, pénzt. DE. Ha már kiatálták ezt a "játékot" a tokennel, árfolyammal, a régi (Catás) raidek könnyen farmolhatóságával, followeres gold missziókkal stb-vel amivel goldot tudok termelni magamnak, akkor ne nerfeljék már le 2 hónap után az egészet. Azt gondolnánk ennyi idő után megérett a játék a f2p-re. Szakmák is tönkre vannak vágva, és farmolni (nem a mostani rendszerre gondolok) sincs kedvem napi 5-6 órában 2-3 karival. Nem hiszem hogy a játékosok nagy hányada játszik úgy (hatékonyan goldszerzés tekintetében) mint mi, erre előlünk is elveszik a lehetőséget. Így bukni fogják az olyan potenciális játékosokat is, aki nem akar valós pénzt előfizura (ki akarná termelni maga), de legalább a kieget megveszi/megvenné.
Összefoglalva nyilván nem vagyok hülye (ők sem), de most a játékostársadalom egy részének csontot dobtak, majd erre visszaveszik azt. Akármennyi "újdonságot" hoznak be, nincs már nagy motivációm a játékra, főleg az ilyen húzások után.
CATHFAERN :
"Guildes tapasztalataim azt mutatják, hogy még a legszegényebbek is meg tudták oldani a havi előfizut ha tényleg akartak játszani (aztán mikor már kevésbé akartak, meg már csak a játék "social" része miatt akartak játszani, akkor jött az indok, hogy nem tudja megengedni magának)."
Maximálisan igazad van. Én is megtehetném/megtehetem a havi előfizut, de most sértődve érzem magam.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
"Abban nekik semmi haszon ha Te megveszed goldert a havidijat."
Ahogy Arnold2 is írja, ez nem ilyen egyszerű. Ha lenne külön gold seller ($-ért) meg token seller (goldért) feature, akkor így lenne, de ugye össze van kapcsolva a kettő. Tehát ha nincs aki megvegye a tokent, akkor hiába akarná eladni valaki. Szóval a blizzardnak az az érdeke, ha minél több tokent vesznek az emberek (és Blizznek közvetlenül mindegy azért mennyi goldot kapnak), és hogy az emberek meg is vegyék ezeket a tokeneket.
Ha belegondolsz nem feltétlen akkor fognak sok tokent venni az emberek, ha sok goldot kapnak érte. Ugye ha neked kell 200k gold, és tegyük fel, hogy a pénzed kevésbé korlát, akkor a Blizz szemszögéből jöbb ha 50k egy token és veszel 4db-ot, mint ha 150k és így veszel 1-et. Szóval van itt egy egyensúlyi vonal, amikor a Blizznek maximális bevétele van, és ez nem a végtelen sok gold 1 token árnál van (persze azt szinte lehetetlen megmondani, hogy a jelenlegi ár mennyire van közel ehhez).Mondjuk ettől függetlenül szerintem hosszú távon nem fogja az előfizetők számát jelentősen befolyásolni a wow token. Mondjuk megjegyzem a Blizz saját bevallása szerint nem is számított erre.
Ugye a probléma:
a) "új" játékos (nem feltétlen frissen kezdő, ideértem olyanokat is akik eddig elvoltak ilyen pár ezer golddal és sose volt többjük). Őket lehet bevonzza a "majd egyszer nem kell érte fizetni", de hamar realizálni fogják, hogy ez nem hetek kérdése, hanem kezdőnek inkább fél év (felhúz karaktert, lehet felhúz többet mert nem tetszik neki, ismerkedik a világgal, felhúzza garrisont, csomó mindenre kell költenie, stb.)
b) meglévő játékos, akinek van elég goldja, de azt alapvetően farmolással szerezte, nem AH kereskedéssel: előbb-utóbb rá fog jönni, hogy túl sokat kell farmolnia ahhoz, hogy kifizesse a havi játékidőt. És ha a farmolás nem a kedvenc időtöltése, akkor előbb-utóbb megunja. Farmolás alatt nem feltétlen herb / ore gyűjtést értek, hanem pl. napi garrisonozás is ide tartozik. Főleg igaz ez, ha napi tevékenységhez van kötve a pénzszerzése, és ha kihagy pár napot, akkor már elég lehet ahhoz, hogy ne jöjjön ki az adott havi. Ők végül át fognak állni arra, hogy a wowtoken legfeljebb "kedvezményként" fog működni náluk (x havonta van 1 hónap ingyen wowja)Akik hosszú távon goldból fogják tudni fizetni a játékot:
AH kereskedéssel foglalkozók, akik régen nagyon sokat farmoltak és/vagy nem költenek semmire (beleértve mountokat, raidelést, akármit). De előbbi réteg mindenképp csak egy kis %, utóbbi réteg pedig előbb-utóbb az infláció áldozata lesz (és amúgy se egy tömeges réteg).Egyébként én is úgy voltam vele, hogy ha szépen naponta csinálgatom a garrisont, akkor havonta kb. összejön a pénz, illetve később majd gyorsabban is, ha followereket lecserélem meg felhúzom őket. Aztán volt egy hetem amikor nem igazán volt erőm / kedvem belogolni, ami során realizáltam, hogy akkor a havi már nem lesz meg... aztán rájöttem hogy francnak van kedve csak azért belogolni minden nap, hogy majd egyszer néha nagy ritkán játszak. Főleg hogy ott a GW2, ahol ugyanezt megtehetem "ingyen", farmolás nélkül (kiegeket meg kell venni, na de azt wowban is).
Szóval gyakorlatilag csak azok fognak megmaradni hosszú távon, akik tényleg játszani akarnak és nem csak "végülis ingyen akár lehet aktív is az acc". De ők meg maradnának előfizetéssel is. Igen van egy minimális réteg akik szó szerint nem engedhetik meg maguknak a WoW előfizetést, de ez a réteg még Magyarországon is minimális. Guildes tapasztalataim azt mutatják, hogy még a legszegényebbek is meg tudták oldani a havi előfizut ha tényleg akartak játszani (aztán mikor már kevésbé akartak, meg már csak a játék "social" része miatt akartak játszani, akkor jött az indok, hogy nem tudja megengedni magának). -
Fl3x
aktív tag
válasz kenwood #62645 üzenetére
Ez tenyleg igy van, sajnos akik 8 -10 Mben vannak fix emberekkel, oda bekerulni eselytelen sajnos. A kisebbek 4-7 kozott pedig bekerules nem problema csak nagy resze haveri tarsasag es nem tudnak elvonatkoztatni, h vagy M vagy haver, es 16 ember sziv mert van 4 bena aki nem tud sem dpselni, sem kiallni a dolgokbol....Aztan inkabb oket viszik le, mint aki tud jatszani. Ettol lejebb meg ugye ossze kell imatkozni 20 embert.
Patchnel meg ugye nem kell mining es herb a garison miatt, de most megis kell majd tananba, mert a 6os upgradhez ugy tudod kiszedni az itemet...blizz fak the logic?!
[ Szerkesztve ]
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
Arnold2
őstag
Az addig oké, de ha majd nem vagy alig lesz valaki, aki megveszi az én pl 60k-ért berakott tokenem, akkor én is kétszer meggondolom, hogy még egyszer vegyek.
Bár abszolút nem reprezentatív a felmérés, de én a kis szerény ~300k goldommal még viszonylag jónak számítok a guildben. -
törölt tag
válasz Arnold2 #62642 üzenetére
Mindenki varja a csodat de ami holnaptol lesz az a hatalmas bug tenger
Amugy en mar ettol a jatektol semmit nem varok el. Valahol volt, hogy az egyik fejleszto elegedetlenkedett, hogy a Shamanokat nem tudtak rendesen kiherelni es meg mindig van szamukra felesleges spell a Class-al kapcsolatban pl. az Unleash Elements. Elmondhatom, hogy mar igyis egy full Action Bar-t vettek el a szemetek(#62643) Skyhunter:
Abban nekik semmi haszon ha Te megveszed goldert a havidijat. Nekik az a jo ha tobb jatekos erzi ugy, hogy megeri WoW Tokent venni a jatekhoz.
Te pl. vennel Tokent ha 20K gold lenne? -
Skyhunter
őstag
válasz nonsen5e #62646 üzenetére
Rosszul és/vagy nem pontosan fogalmaztam. Az a része fog megbukni, amit Arnold ír. Amikor elfogy a goldom, és csak nagy farmolás útján tudnék hozzájutni ahhoz a mennyiséghez, ami elég lenne ahhoz, hogy "ingyen" , azaz nem valós pénzért vegyek előfizut, akkor én is "szögre akasztom" a játékot. És persze sokan mások is. Én sem tudom hogy erre számoltak-e.
-
k.kristof
őstag
válasz nonsen5e #62646 üzenetére
Pedig ez Timeless Isle 2.0 lesz, annyi különbséggel, hogy nem a gear tokenre kell használni az upgrade itemet, hanem a tokenből előállított kész itemre, így választhatsz, hogy veszel másik tokent, és hátha jobb statot pörget ki, vagy jó lesz az elsőből előállított item, és arra megy az upgrade.
-
nonsen5e
veterán
válasz Arnold2 #62644 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek. Pár hónapig még én is tudom fizetni, de utána maximum új kiegészítővel jövök vissza, ha egyáltalán visszatérek.
Skyhunter: Az miért lenne cél, hogy megbukjon a gold token? Blizzardnak ebből több pénz jön mint a sima bankkártyás/gamecardos fizetésből.
--------------------------------------------------------------Engem nem kifejezetten a raid érdekel. Régebben voltam hc raider, persze nem world first szinten, de content alatt a bossok jelentős része meghalt és nekem az elég volt. Most már csak vagyok xyz klánban, ha lehal a boss akkor lehal, ha nem az nem. Emellett jó a társaság és ez jó.
Viszont ez az egyetlen dolog amit csinálok a játékban. Heti 2x vagy 3x fellogolok 3 órára és kifújt. Meg persze a napi 5 perc
farmgarrisonville, hogy legyen pénz.Ha a patch tud hozni olyan érdemleges tartalmat ami huzamosabb ideig leköt, akkor boldogság van. Csak ne olyan szintű legyen mint a Timeless Isle amitől két hét után okádhatnékom volt.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
kenwood
veterán
En semmit,erre a kontentre mar nem nevezek be.
Rajottem,hogy mi a bajom a jatekkal,ez valahol mazli is,mert igy konnyebb leszokni :
Pvp abszolut nem kot le,a nem raid pve pedig szinten nem (vagy tul konnyu,vagy olj meg 30 ezer mobot a repuhoz).Marad a raid.
Az a baj, hogy a 20 fos mythic eltuntette a kozepmezonyt.
Van par halados guild,ahol eselytelen fix raid spotot szerezni,mivel az osszes jo magyar jatekos oda megy.Utana meg egy hatalmas szakadek,es jonnek azok a guildek, akik a 6.2 kuszoben is 2-3 mythic killel szerencsetlenkednek.
Utobbinal meglenne a fix hely,meg a sikerelmeny is, de idegbajt kapnek amikor lemondok valami irl progi a raid miatt,amire vegul nem jon ossze a 20 ember.
Vagy az olyan csapattarsaknak koszonhetoen, akik fightonkent 10 elfogadhatlan hibat kovetnek el,es a healerek dps-et hozzak damage dealerkent.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Arnold2
őstag
válasz Skyhunter #62643 üzenetére
Nos igen. Eddig nem sok energia befektetéssel másfél karakterrel nullszaldósra ki tudtam hozni a token árát, talán még egy minimál nyereség benn is maradt (ami el is ment egy-egy battle pet-re ).
De ha nem fogom tudni kitermelni a token árát, akkor óvatos becslésem alapján nekem év végére el fog fogyni a goldom.
Nem tudom számoltak e azzal, hogy ha az embereknek elfogy a goldjuk akkor egyáltalán nem biztos, hogy visszatértnek a pénzes játék idő vásárláshoz? Mert én már szinte biztos vagyok abban, hogy ha nem tudom goldból fenntartani a játékot, akkor megköszönöm szépen ezt a ~7 évet, végleg vissza zavarom a démonjaimat a netherbe és szögre akasztom a varázsbotom. Meglátjuk.A mythic dungenekre és a régi HC-kra én is nagyon kíváncsi vagyok. Jó kis nosztalgia vonat lesz Főleg, hogy kb 1 hónap múlva a DK-mal végre kifarmolom a shadowmourne-t és láthatóm majd (elméletileg) teljes fényében/sötétségében tündökölni
-
Skyhunter
őstag
Leginkább arra leszek kíváncsi, milyen mértékben lesznek megnerfelve a followeres goldos missziók. (+salvage yardos ládikók is). Ennek függvényében leesik-e a token ára. (utóbbi napokban rendkívül magas lett az árfolyam.) Ha nem esik le a token ára, ez egész meg fog bukni, úgy érzem. Mégis mivel farmolom ki a token árát? Bár lehet hogy pont ez a cél. :p
Várom, hogy a repüléshez szükséges 3 új frakciót milyen módon lehet kigrindelni reveredig.
Kíváncsi leszek a Mythic dungeonok nehézségére+a felturbózott régi HC-kra is. -
Arnold2
őstag
Holnap érkezik a 6.2-es patch.
Ki mit vár tőle, mi a véleménye? A repülést, ha jól emlékszem elég szépen kiveséztük.
De ott van pl az új "sand box" zóna, ráadásul a térkép közepén, Tanaan Jungle. Vagy a ship yard.
Nem beszélve a legendás gyűrűnk záró akkordjáról. Ha jól olvastam azért meg kell ölni raidben pár bosst, hogy kész legyen, tehát nem csöppen csak úgy az ölünkbe mint MoP-ban a legendás köpeny. -
Viktor77
titán
Na, akkor ezt itt zárjuk le, vannak erre megfelelő topicok.
Nem tudom, nem voltam elég érthető?
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz frostitualt #62633 üzenetére
Kint a vilagban osszehozhato.
Raiden baromi sokat szamol,ott verzik el amd es a gyengebb intel procik.
Emlekszem anno Elegon volt olyan,hogy utso fazis,bl, es igy a 25 bol 15 ember egyszerre mondta be,hogy egyszamjegyu az fps.
Malkorok pull volt a masik.
Az emberek probaltakmindent levenni a minimumra,de tok felesleges volt.
Medium es minimum kozott semmi kulonbseg,recountot kikapcsolod,es kapasbol nyersz 5-10 fpst.
Egyertelmu,hogy nem a vga a ludas.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ígyvanferi
addikt
válasz frostitualt #62634 üzenetére
Pontosan.
-
frostitualt
tag
válasz ígyvanferi #62627 üzenetére
szóval szerinted ha 800x600-ban ennyi a különbség akkor 1920x1080-ban meg nem ennyi?
-
kenwood
veterán
válasz frostitualt #62613 üzenetére
Vsync alap,mivel 60 felett mar nem latni a kulonbseget,viszont melegebb,hangosabb lesz a gep,total pazarlas kikapcsolni.
a 8120-al nem ment 40 fps fole raiden.
.Most egy i5-3470T van.
Ez nem is igazi i5,hanem egy 35 wattos minipic proci,csak ket mag megy benne.
Itt is megvan a fix 60 raiden.
Ekkora kulonbseg nincs minden jatekban az amd es az intel kozott (bar ugye a legerosebb 8 magos amd is olcsobb az i5nel,igy mas arkategoria)
Egyszeruen a wow engine nincs amd procira optimalizalva.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Micsurin
nagyúr
válasz nonsen5e #62617 üzenetére
Itt az i3/5 WoWot tekintve elég jól ki lett vesézve
de továbbra is az i5 mellet állok , mert WoW mellet megy-> TS/Skype akár egyszere , +egér software + winfos
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mintha egy Crysis vagy Battlefield topic-ban lennenk
SSD kell a gepbe es kesz, tobbet szamit mint i3 vs i5 kozotti kulonbseg[ Szerkesztve ]
-
Fl3x
aktív tag
válasz frostitualt #62625 üzenetére
800x600?! Látni, hogy mindent próbálsz megmagyarázni, de valójában semmihez nem értesz
Nekem fx6300-am van és akadás mentesen, fix60-80 fps-el megy ultrán fullHD-ban a wow M-ben rédelek, de volt hogy HC-t 25 játékossal toltam.[ Szerkesztve ]
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
ígyvanferi
addikt
Te szoktál a 3ds max-szal 800x600-as felbontásban játszani?
-
nonsen5e
veterán
Ha már kiragadósdit játszunk, akkor én meg ennyi különbségre nem számítottam.
Munkára szerintem senki nem is vonta kétségbe, hogy kellhet az erősebb.D4: hunPH, nonsense#2596
-
kenwood
veterán
válasz #57919488 #62623 üzenetére
a transfernek azert ennyi az ara, mert csak igy tudjak valamennyire korlatozni a goldsellereket.
A problema az,hogy nincs account kedvezmeny.Csomo embernek ottragadt 4-5 magas szintu altja a bsen,amikor a kihalast kvoetoen a ragnara koltozott.Az nem lenne rossz,ha egy adott serverrol egy masikra az account osszes karija transferelheto lenne.
mondjuk dupla aron.
Cserebe 1-2 honapig jobban figyelnek a goldforgalmat az accounton.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz laceszgamer #62621 üzenetére
Arathor-on igaz, hogy sok a Magyar jatekos de sajnos annyira kihalt mint Bloodscalp. WoD megjelenese utan kb. 1 het kellett es ujra Medium pop lett a Realm (BS is).
Kb. van 4-5 Realm ahol meg(!) 60-40% koruli a Balance hala a meregdraga karakter transzfer arazasuknak
Annyira remenytelen az osszes Realm helyzete, hogy akar egy 3. frakciot is bedobhatnanak mar az sem szamitana -
Telda
addikt
válasz laceszgamer #62621 üzenetére
Silvermoon kimaradt, tudtommal a legnagyobb populációjú pve alli-s realm.
-
Retro11
senior tag
Srácok, melyik realm rendelkezik a legtöbb játékossal jelenleg (EU). Gondoltam felnézek majd fél év szünet után (Bloodscalp), de halott az egész..
-
Lajtorja
aktív tag
-
Zedz
addikt
válasz Micsurin #62616 üzenetére
30 fps szerintem még nem az akadás kategória, azzal azért még lehet raidelni. Illetve az, hogy játékra veszik a gépet, az is kb. olyan tág fogalom, mintha azt mondaná valaki, hogy munkára. Munka környezetben is van ahová erősebb, van ahová kevésbé erős gép kell. Sokan csak LoL-oznak, WoW-oznak, azok alá elég az i3. Persze ha jönnek a komolyabb igények, akkor nem kell egész gépet cserélni, elég venni egy i5-öt és kicserélni az i3-ra.
-
nonsen5e
veterán
[i3 vs i5 prohardver teszt]
A DX12 pedig a CPU overheadet csökkenti, jobban elosztja a DX által generált terhelést az egyes magok alatt, nem az is egy magot fog rommá terhelni a temérdek drawcall által, továbbá enyhíti a CPU terhelést, nem növeli azt.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz frostitualt #62615 üzenetére
WoW ... FHD-ban egy új Raid már azért egy közép kategóriás i3-at megtud akasztani , lazán esik 30 körülire az fps i5 alá nem szabad adni ha JÁTÉKRA akar valaki új gépet , és LoL alá is
de a Dx12 nem jön ide , az pont , hogy a régebbi gépeknek is jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
frostitualt
tag
A valóságban az emberek sorban cserélik le a régi magos i5-öket pl 2500k mert kevés az újabb játékokhoz. tehát nem pár évig hanem most sem elég már. Nyilván a wow-ra elég lehet az i3, de ha most vesz valaki gépet akkor már minimum i5-öt vegyen akár használtat is pl 2500k 30k körül szokott menni. és egyébként ok, hogy sok játék csak 2 magot használ, viszont a gép mást is csinál közeben és pl futtat egy operációs rendszert, vga drivert, physx, stb aminél nagy előny ha több mag van és ez csak fokozódik az dx12-vel
-
Zedz
addikt
válasz frostitualt #62612 üzenetére
De ne felejtsük el, hogy az a 2 mag 4 szálon dolgozik, és bár nem olyan mint a fizikai 4 magos társai, de azért számít valamennyit. A +15% lehet nem egy reális érték, de a WoW-hoz minimum ajánlott i5 sem az.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
megneztuk ma a 7950-es kartyat egy i7 3770k procival.
fix 60 fps volt vegig raiden.
8120-al 30 fps ,es ritkan beesett 2x-re.[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Skacok, ha Ragnán akad valakinek Ripswallow Plate Belt, tudassa pls, megvenném.
-
Zedz
addikt
válasz frostitualt #62601 üzenetére
Ha vesz az ember egy PC-t, akkor nem feltétlen kell neki az i5 ereje. Gondolok itt most arra, hogy mondjuk otthon nem dolgozik, esetleg böngészni akar, levelezni, néha egy kis WoW, LoL. Ehhez bőven elegendő az i3, vesz mellé még egy középkategóriás kártyát, és el lehet ezzel egy pár évig.
Persze akinek komolyabb igényei vannak, hazaviszi a munkáját vagy otthonról dolgozik, és mondjuk grafikus, videókat vág, programozó, vagy ilyen kaliberű munkát végez, akkor oda kelleni fog az erő. De számtalan ilyen kérdést kapok mint a fentebb említett példa, hogy minél olcsóbban de WoW-ra, LoL-ra, facebookra elég legyen a gép. Most akkor nem kezdhetek egy 50 ezres i5-tel.
(#62605) Viktor77: Ez is attól függ, hogy melyik i3 melyik i5-höz képest.
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
Nekem meg 5960x van, és minden rém gyenge ami az alatt van.
Egyelőre nagyon kevés játék van amihez nem elég egy újabb generációs i3.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz frostitualt #62603 üzenetére
Ja, nagyjából 15%-kal, az i5-höz képest.
Ne terjesszük már a hülyeségeket.
-
parandroid
félisten
válasz thomeef #62602 üzenetére
Elvileg a Core 2 Duo sem gyenge, gyakorlatilag csak sikerül még egy csoffadt böngészőt is olyan erőforrásigényesre megírni, hogy konkrétan akad rajta.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
thomeef
őstag
válasz frostitualt #62601 üzenetére
Egy átlag felhasználónak még erős is. Mindenki olyan gépet vesz hogy az éppen aktuális célra jó legyen. Ez a "jövőben gyenge lesz" olyan elcsépelt szöveg. 2 év múlva a legerősebb 12 magos i7 is elavult lesz. Miről is beszélünk?
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest