Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Tegnap mentem az első mithyc dungeont. A Grimrail Depotost.
Találtam ott egy Core of Iron-t. az mire jó?És ott az utolsó előtti (legalábbis azt hiszem) bossnál nem jöttem rá mit kell csinálni.
Folyamatosan ágyúzik, és jönnek a mobok. A bossnak én a közelébe sem voltam, társak megcsinálták, de nem értettem. Ha kimentem az oszlop mögül, akkor sérültem és még a szél is le akart vinni.[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz laceszgamer #60864 üzenetére
Nem nerfelődnek, hanem a te szinted skálázódik fel a BG-s bracket legfelső szintjére.
-
Mister_X
nagyúr
válasz DrGonzo22 #60897 üzenetére
Én most kezdtem el nézelődni, hogy mégis milyen karakterrel toljam komolyan az RP-t (blood elfhez kell társ) és tauren mellett döntöttem. Thunder Bluffon az első áruszállítós küldi során leültem beszélgetni egy halászó tauren mellé, ahova csatlakozott hozzánk egy troll priest is. Beszélgettünk keveset, ők halásztak. Utána eltévedtem (khm...megesik) és így botlottam egy blood elf priest + sárkánya párosba (a sárkány egy transzformált blood elf paladin volt, asszem) és a társuk, egy tauren druid is, akikkel fél órán át folytattunk egy filozofikus diskurzust.
Na az ilyenek miatt nem fogom megbánni a havi 12€-t.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
DrGonzo22
őstag
Nekem a WoW-nak ez az RP része majdhogynem teljesen kimaradt. Egy cikket olvastam arról, hogy a SW parkot állítólag azért nem állítják vissza, mert a bokrokból meztelen male gnómok ugrottak rá másokra, és ez valami RP dolog volt... és ezt nem akarja a Blizz, hogy visszajöjjön. Kicsit bizarr, de azért megnéztem volna, hogy ez pontosan hogyan megy kár, hogy lemaradtam erről. Amúgy régen voltak ilyen nagy sétáló társaságok is, /s-ben beszéltek, stb. tényleg teljesen kiment a divatból.
Silvermoon-on, amit RP-t láttam az HH kocsma felső emelete, illetve SW-ban szokott járkálni egy meztelen dranei male (van rajta egy lovely dress...) és más male karakterekkel ismerkedik; illetve van egy panda, aki amikor jön a DMF felveszi a mikulás szettet és valahogy "felkeni" magát a falra, a SW-i DMF plakát mellé... az mondjuk egy külön látvány nem is tudom miért csinálja, amíg van DMF folyamatosan ott a karaktere a falon...
-
Mister_X
nagyúr
válasz frostitualt #60893 üzenetére
Női karakterem van, így nem hinném Plusz gondolom annak lelőhelye Stormwind.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
törölt tag
Talán nagyobb a balansz. Mielőtt összevontak minket a többi kis RP szerverrel, a Defias volt a legbalanszoltabb realm szinte pontosan 50-50-es aránnyal. Azóta hozzánkcsaptak pár kisebb realmet, de nem nagyon változott.
Azt még hozzátenném, hogy ha akárki is komolyabban akar RP-zni, van egy pár addon ()ami végülis ugyanarra való, te döntöd el mit használsz), ami szinte kötelező.
Az egyik az MRP, a másik a TRP2.Ezzel tudsz RP-s dolgokat beállítani a karakterednek. Pl. második nevet (ami a chatben is látszódik) kiírni hogy most éppen mit csinál, leírást, hogy hogyan néz ki, mi a célja a karakterednek, háttérsztori stb.
Ugye ez csak azoknál működik, akik hasonló addonokat használnak, de ezek általában kompatibilisek egymással.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Hát Silvermoon két végletében (lerombolt, ép) igen, területen fejlődni vannak az emberek, de kértem útbaigazítást rp-sen (tracker nélküli quest) és rp-sen kaptam a választ is. Ghostlandsen nem töltöttem el sok időt, de nem hinném, hogy ez változik: aki a mezőn rohangál az questel és nem biztos, hogy kapható rp-re, a város már más tészta (legyen ez főváros vagy csak egy előörs).
-
törölt tag
Argent Dawn a legnagyobb európai RP realm kb. 3 évet játszottam rajta, aztán hiányzott a WPvP és elmentem Defiasra, azóta ott vagyok. AD-on RP mindig jelen van, alli oldalon SW tele van random RP-vel.
Horda oldalon Silvermoon kocsmákban és az utcákon általában. Persze mindkét oldalon vannak RP klánok, ahol eventek vannak.
Főleg most garrisonban sokszor vannak nálunk is pl. -
DrGonzo22
őstag
válasz Khelben #60883 üzenetére
Igen, de abban van különbség? Talán az engineering/bs amivel kevésbé lehet. Nekem az altokat is belevéve kb. ugyanannyit hoz minden szakmám (tailor/enchanter/insc/alchemist). Az engineremmel nem nagyon jön a pénz, de az csak lvl93, én alig logolk rá...
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Kezdek belejönni a játékba, azért öröm látni olyan dolgokat, amikhez azelőtt add-on kellett (set manager, quest tracker), a casualos (vissza)fejlődésnek is meg vannak a maga szépségei, a dual specialization is hasznos volt dungeonben (szintezni/DPS-nek Unholy, tanknak Blood), papot is kezdem kiismerni, mint pl. milyen sorrendben érdemes ellőni a spelleket, már csak battlegroundon kellene stabilizálni a 3 orb kigyűjtésének mechanikáját.
-
Mister_X
nagyúr
válasz laceszgamer #60879 üzenetére
Professionnél lehet a szakmára gondolt, nem a specializációra. Nekem egyelőre tailoring és enhanting van, de mindkettőt dobni fogom olyanért, aminek "gyakorlati hasznát" is látom. Nem tudom, hogy milet tudok majd magamnak varrni, de gyakorlati hasznát nem látom, mert gead esik, táskát meg tudok venni/kapok questtel.
-
-
psion2101
tag
Sziasztok!priest karival milyen proffesiont érdemes vàlasztani?mire gyurjam a talentet szerintettek?
-
laceszgamer
addikt
válasz Khelben #60873 üzenetére
Alsó sárga csíkban egy tipp, Agent-et ki kell lőni feladatkezelőből, vagy battle net appban Options és Sacan and Repair a WoW ra, akkor letölti.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Khelben
nagyúr
Le akar tölteni a bnet kliens 36 MB-ot, de nem indul el, áll 0%-on. Ilyenkor mi van? A net megy a gépen.
-
kenwood
veterán
válasz laceszgamer #60863 üzenetére
szerintem nem teljesen random.
1 honapja volt kint kb. a raid finder,amikor visszatertem.
az elso heten minden boss dobott armort.azota kb. 15-20%.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
laceszgamer
addikt
-
Mister_X
nagyúr
-
nonsen5e
veterán
válasz Mister_X #60866 üzenetére
DK-nak lehet, többi kasztnak bőven megvan addigra még több goldja is.
Melyik szerveren/oldalon vagy végül? Lehet tudok adni.A felsorolt városok közül messze Stormwindben van a legtöbb számolnivaló objektum + a játékosokból is ott van a legtöbb.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Mister_X
nagyúr
Stormwind az ilyen gépkinyírós város? Se Exodar, se Darnassus, se Silvermoon, se Undercity nem akasztja ki a gépet, itt meg konkrétan leesik a 30-35 átlag FPS-ről nullára.
Más: elkezdtem egy death knightot (mocskosul epic a prolouge ), már átcsusszantam Outlandre, de veszettül goldhiányban vagyok, 500g kellene a repülős mountért. Ennyi goldot mennyi idő kifarmolni lvl60-on?
-
Xantor
tag
Daggert mire lehet transmogolni?
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
laceszgamer
addikt
BG-n nerfelődnek a heirloomok?
Level 10-es mage-el van 90% crit meg 30% haste full heirloomba öltözve. Gondoltam egy kis fun nem fog ártani, de BG-n teljesen átlagos értékekre esnek vissza a statok.A legviccesebb level 9-en a 106% crit volt.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Random, van rá valamennyi esély hogy kapj lootot illetve nyomhatsz bonusz tokent.
Előbbi egyszer van esély / hét, bonuszt meg annyiszor nyomhatsz akár 1 bossra is ahányszor lemész leölni.
-
L4mie
veterán
raid finderben mi alapján oszt lootot? O.o
random, vagy valami teljesítmény alapján?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
laceszgamer
addikt
válasz Skyhunter #60860 üzenetére
Globálisan van valami hiba, sok embernek nem tölt le egy kis hotfixet a kliens és amiatt nem tudnak belépni.
-
Skyhunter
őstag
válasz laceszgamer #60859 üzenetére
Most tölt egy 16 megás patch-et, csak akkor hogy játszottam kora este?
Ui:sikerült a belépés.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz Skyhunter #60856 üzenetére
Vélaszd ki a WoWot, bal felső részen Option és Scan and Repairre klikk, elvileg ez megoldja a gondot.
-
Skyhunter
őstag
No, 5 és fél éve játszok, de még ilyen nem volt. Nem tudok belépni a játékba, azt írja az összes szerverre, hogy "incompatible". Az account jó, eu battlenetre gond nélkül be tudok lépni. Battlenet launcher-t többször újraindítottam, de ugyanaz. Mi lehet a gond?
-
laceszgamer
addikt
válasz psion2101 #60853 üzenetére
Mage esetében a healelés felejtős, tekintettel, hogy pure DPS class.
Talentként szólózni, küldizni a Frost a legjobb ha inkább instában akarsz fejlődni akkor mehet Arcane vagy Fire.Proff tekintetében a classhoz " illő " leginkább a Tailor és Enchanting bár igazából WoD óta nincs jelentősége, ha első kari és pénzszerzés akkor lehet gyüjtögető is Skinning / Minning / Herbalism közül.
-
psion2101
tag
válasz laceszgamer #60803 üzenetére
Ezt a megoldàst választottam.köszi a segitséget!mage karit kezdtem.milyen szakmàkat érdemes foglalkozni?milyen talentra gyúrjak?healelös karit szeretnék fejleszteni
-
Zedz
addikt
Mennyire lehetnek valósághűek az itt látott adatok?
-
pulcsi
tag
Kitől lehet olcsón rendelni gct?
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
Mister_X
nagyúr
válasz laceszgamer #60842 üzenetére
Exodarban volt egy küldetés, ami Ashenvale-be irányított, hogy mi visz Strangelthorn Valebe, azt nem tudom. De preferálnám Stonetalont, mert akkor tudok griffekkel menni jobbra-balra + Stranglethorn Vale nem folytatódik semerre. Fene érti. Igazából két küldit dobtam el, az egyikben furgolglázadást kellett volna szítani, a másikban meg két gnómot kiszabaditani. Mivel a questleírás se mondta meg konkrétan, hogy merre találom és a tracker se mutatott semmit (és már akkor 3 szintrel magasabb voltam a területinél), eldobtam. Ashenvale Barrens felőli részén, a Warsong Lumber Camp küldetéseit nem csináltam meg, mert baromi kevés XP-t adtak (onnan kellett volna befele haladnom, én össze-vissza csináltam).
@Kenwood: unalmamban majd kiwikizem, hogy melyik quest visz Stonetalon Mountains-be, de akkor most átmegyek Stranglethorn Vale-be. Azt hittem, hogy az első tábornál elindítok valami quest folyamatot, na,
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Mister_X #60841 üzenetére
sok questhub vegen elvisznek hajoval,repulovel,riksaval egy masik teruletrem,de minimum adnak egy questet,ami a varosban beszelni valakivel.
tapasztalataim szerint nem eri meg nekivagni egy ures teruletnek sarga felkialtojelre vadaszva,mert baromi sok ido elmegy a semmire.
sokszor talalasz egy helyet,megcsinalsz 3 questet es megint elakadsz.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
laceszgamer
addikt
válasz Mister_X #60841 üzenetére
Városban a hirdetőtáblán elvileg megjelenik a küldi ami odaküld ha megvan a megfelelő szint. Amúgy mobokat ne nézd, hanem mapot nyisd meg és vidd az egeret a terület fölé és kiírja, mi az ajánlott szint.
Van hogy a terület két vége között 5-10 szint van a mobok közt.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Mister_X
nagyúr
Nem baj, azért a lootokat egyetlen kivételével megkaptam amire needet nyomtam, már eléggé tűrhető így Mondjuk még mindig magas, hogy minek kellett a spirites köpeny a rugónak, de ő csak tudja.
Tárgyiasabb kérdés, valamilyen küldetéssel végezni kell Ashenvale-ben mielőtt átmennék Stonetalon Mountainsra? Két flight master megjelölve, de sehol egy quest. Szint az 28, a minionok 27 és 29, tehát annak nem kellene gondnak lennie. Van egy küldi ami Stranglethorn Vale-be irányít, de nekem nincs kedvem átmenni egy másik kontinensre.
-
Mister_X
nagyúr
Kipróbáltam a dungeon findert. Eléggé barmok vannak, mert hiába mondom nekik, hogy várjanak (nekem kell fél perc egyhelyben állás instance betöltése után, hogy szabil legyen + buffolni se ártana egymást), mennek előre mint a birkák és én vagyok lecseszve, ha nem tudom rájuk rakni a buborékot / healni őket, mert messze vannak vagy kimentek a látótérből...
-
TommyGun
őstag
válasz k.kristof #60835 üzenetére
Olvastam a peccs nócot de ez felse tünt, akkor a BS meg mondjuk az alkemista ore+primalspirit és virág+ps-ből korlátlanul gyárthat zöld CDs alapnyagot, ez vicces, tekintve hogy ha alkemista katalisztból lehet majd savage bloodot készíteni, lefog menni az ára, bár az alapanyagok meg ezzel együtt felmennek akkor egy ideig.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
k.kristof
őstag
válasz TommyGun #60834 üzenetére
Az, hogy a 6.1-ben bejött recepteknek köszönhetően nem csak napi CD-ből és work orderből gyárthatsz alapanyagot, hanem korlátlanul is 10 alapanyag és 1 Primal Spirit felhasználásával. Így ha valakinek sok van, akár egy nap alatt több upgrade itemet is legyárthat. Jelenleg még csak LW és Tailor volt, szóval ezért ugorhatott meg az áruk.
Alchemyvel elvileg még nem lehet Savage Bloodot, mert nem volt az a vendor. Minden nap csak egy van, de akkor az egész régióban az van, elvileg ma hotfixelték, hogy rendesen váltsák egymást.
-
TommyGun
őstag
Nin cs LWm de ezt akkor sem értem, mitől ugrik meg a bőr ára és miköze ennek a savage bloodhoz? Minden szakma fejlesztéshez kell Sblood nem? Azt észrevettem hogy a koltty meg a bőr ára felment, mivel nincs LW így eladom őket...alkemistával néztem lehet Sbloodot transzmútolni de nem olcsó.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
TommyGun
őstag
válasz Xantor #60809 üzenetére
Azt énis használom de nekem nem okoz ilyet...sőt bartender nélkül nem is tudnék létezni, de annak miköze a loothoz? Azcsak átrendezi az ikonakat paneleket, effektíve semmi köze a loothoz...
-
laceszgamer
addikt
Most néztem a heirloomos mount hordás kiadását, kicsit ez ugrott be:
https://www.youtube.com/watch?v=wsTwevb85rwXD
-
laceszgamer
addikt
Sok értelmét én se látom, legalább lenne mire költeni egy kis goldot, meg hamar raidképessé lehetne tenni egy karit. Első pár hétben még okés volt a dolog, hogy ez ne befolyásolja a haladást a raidekben, hogy melyik klánban pénzesebbek az emberek, de most már szerintem bőven beleférne, hogy mehet egy karira annyi craftolt amennyit akar vagy amennyire nem sajnálja.
-
L4mie
veterán
válasz laceszgamer #60825 üzenetére
Ohh értem. köszönöm.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
laceszgamer
addikt
-
-
L4mie
veterán
Mi történt a bőr árával 1 hét alatt OMG!
meg 4.5x-eződött ragnán!Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Mister_X
nagyúr
Arathorra nem enged fel. "World server is down". Realm status szerint online. Argent Dawn rendben van.javítom: Arathorra nem enged fel a draenei priestemmel, undead warriort behozta. Wtf?
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
"You currently have 27 days of game time left"
Két perccel ezelőtt még 30 nappal hitegetett. Annyira nehéz lett volna nem dátumtól dátumig számolnia? Ezen a három napon mondjuk nem fog múlni semmi sem (persze még max 3 nap mire feloldanak minden korlátozást, ki van ez találva), de azért na.
Menden grindelni, meglátom két hét alatt meddig húzom fel a papom.
-
Mister_X
nagyúr
válasz laceszgamer #60811 üzenetére
LFD?
-
laceszgamer
addikt
Ez kész, gondoltam kicsit hülyéskedek a level 6-os alttal a sok heirloommal, kimegyek durotarba ölni pár mobot a 10-hez, erre csontra van minden mob farmolva. Úgy nézem mindenki goyrsan akar LFD képes lenni.
-
laceszgamer
addikt
Nekem tűnik csak úgy, hogy kicsit alakítgattak a follower küldiken negatív irányba? Eddig konkrétan ami 50% fölött volt szinte biztos volt a siker most pedig sorba fail sok 70-80%-os is.
-
Xantor
tag
Köszönöm a segítséget!
Kikapcsoltam minden addont, s egyenként végig akartam nézni őket, de elsőre beletrafáltam, hogy melyik volt, a Bartender4. Ha esetleg valakinek adódik hasonló gondja, akkor arra gyanakodjon.
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
-
laceszgamer
addikt
-
Xantor
tag
6.1 óta ha sok(3+) mobot loot-olok egyszerre, akkor egy pillanatra minden egyes alkalomnál megáll a kép. Valaki esetleg tapasztal hasonlót? Mi lehet szerintetek a gond?
-
kenwood
veterán
brf follower kuldiben mik a tapasztalatok?
kapott vki viszonylag alacsony hc kill exp mellett mythic ladikot,vagy forditva?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
laceszgamer
addikt
válasz psion2101 #60801 üzenetére
Igen, csak a WoD kell már rá, az 15 euros csomag 90-ig tartalmazza a dolgokat.
Mobilnet és mobilnet között is van különbség, attól függ leginkább milyen szokott lenni a latencyd, ha azzal nincs baj akkor simán menni fog 90%.
-
Mister_X
nagyúr
válasz psion2101 #60801 üzenetére
Details fül alatt ki is listázza emlékeim szerint, hogy mit tartalmaz. Mist of Pandariáig bezárólag mindent + 30 nap, 7.50€-ért (Starternek folyton feldobja a kedvezményt). Játszható mobilnettel is, én néhanapján viszem a laptopom egyetemre.
-
psion2101
tag
Sziasztok!
Két kérdéssel zavarnálak titeket egy kicsit.Nem olvasok vissza mert sok van.
Ha online veszem meg a játékot a blizzardtól akkor minden kiegészitőt megkapom?Mert csak a sima wow van fent 15 Euro-ért meg az utolsó kiegészitő?Mobilnettel játszható a játék?Mert úgy emlékszem hogy annak idején még modem is elég volt hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest