Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
A follower aktíválás/inaktiválás hogyan működik?
- Árad -
-
-
DrGonzo22
őstag
válasz laceszgamer #60945 üzenetére
Nem tudom, tegnap is 3 óra alatt 8/10-en voltam. Amúgy nem értem BF és blackhand miért ennyire nehéz egyes embereknek. BF konkrétan a legkönnyebb boss hc szinten, múlthéten 1 shotoltam puggal, szerintem, aki veszi a fáradságot, és elolvassa mit kell csinálni az nem is tud rajta wipe-olni. Blackhand szintén érthetetlen, mivel tisztán csak egyéni skill kell hozzá (de ha abban hibázol, akkor raid szinten büntet), ezek szerint ilyen béna egy átlag 680+ player? (tényleg az, mert elnézve a logokat ezek tényleg minden sz@rba beleálltak, aknákat robbantottak, képtelenek voltak időben befutni a siegemaker mögé, a p3 fejetlenségről pedig jobb nem is beszélni). Szerintem HM lastboss nehezebb volt, mégis előbb lett meg a (pug) hc killem, mint BH, egyszerűen nem értem miért.
-
TommyGun
őstag
válasz Arnold2 #60994 üzenetére
Ha nincs már herbásod akkor hagyd bent, hamar felhúzza, vmi 10k XP-ad 5 work orderre. Hamar meglépi és addig is adja a 1,5 szerest.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Arnold2
őstag
-
L4mie
veterán
válasz Arnold2 #60989 üzenetére
Igen igen ezekre
Szóval egy 100 as epic follower, jobban dolgozik, vagy ha mondjuk a bányámban még nincs beküldve senki ?
Vagy ugyanúgy dolgozik mint a frissen felfogadott 90 es csak az kapja az XP-t rendesen?ohh közben
Cathfaern megválaszolta. köszönöm.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
lakisoft
veterán
Köszi srácok. Használom a Master Plan-t szinte a kezdetek óta.
A raid missionokkel nem voltam tisztában de most már minden világos. Ez az LFR-re is igaz? Ez még nem világos.
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
TommyGun
őstag
válasz lakisoft #60985 üzenetére
Amúgy van egy addon, az a neve Master Plan, felrakod, kicsit belepiszkál a Follower küldis panelbe, megmutatja milyen loot küldik lesznek majd, ugye fix abilitik kellenek a küldiknek, előre lehet tudni, és a followereiddel kiszámolja kikkel lesz a legnagyobb esély a sikerre, és láthatod az összes komolyabb küldit kit ajánl, előre tudod fejleszteni őket, az egyik leghasznosabb addon jelenleg a témában. megelőztek
Sőt a jelenlegi küldikre is összeválogat egy csapatot kikkel lehet a legjobban teljesíteni, 1 gombnyomásra összerakja a tímet. Jah és azt is megmutatja kik azok akikre ezekben a küldikben nem számít, ez PL ajánlás hogy inaktívba rakd ezeket, és felhozz kék zöldeket és azokkal lépkedj szintet hátha jobban proccolnak a képességei.[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Arnold2
őstag
válasz lakisoft #60985 üzenetére
Kicsit kiegészítve for3l hozzászólását, ajánlom a Master Plan Addont. Jóval egyszerűbbé teszi a küldetésekre való küldést majd a begyűjtést, de ami még fontos lehet, hogy listázza mind a 4-4 HM-BRF raid questet és megmutajta, hogy az aktív followerjeidből melyek azok akik a legalkalmasabbak rá.
Ott látod, hogy ki kellene esetleg még gear ügyileg buffolni, vagy lecserélni. Igen hasznos kis jószág[ Szerkesztve ]
-
for3l
senior tag
válasz lakisoft #60981 üzenetére
2 vagy 3 followert kell 645-re húzni, hogy beadja a mission-t. Innentől már csak a loot ilvl-je változik a boss killek függvényében (15 boss kill egy adott nehézségen -> következő nehézségből hoznak a followerek itemet).
Ugyan ez vonatkozik BRF-ra is, csak ott a szint 645-ről 660-ra nőtt.
Érdemes felhalmozni az upgradelős cuccokat, hogy amikor be adja a mission-t (HM és BRF raid mission nem zárja ki egymást), akkor azokat a follower-eket tudd felhúzni, akik kellenek a mission-re (4-4 féle van HM-ban is és BRF-ban is)
Itt egy kis anyag a mission-ökről angolul, a végén vannak a raid-ek.
-
ldave
félisten
Raid follower mission-ökkel kapcsolatban kérdés: annyi infót találtam, hogy Highmaul Mythic ládához kell 15 heroic boss HM-ből. Arról viszont nem találok semmit, hogy a számláló ilyenkor újraindul és újra kell a 15 boss, hogy a következő lehetőségénél is Mythic ládát kapjak vagy ha egyszer aktiválódott a dolog, akkor onnantól kezdve van?
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
-
Mister_X
nagyúr
válasz Cathfaern #60973 üzenetére
Pontosan, még kung fuzni is tudott!
@ldave: nem is néztem, hogy lehet vörös bundája is egy pandarennek, de a gyakorlótéren volt egy - és hát nekem tundi illik a vörös a gyengém, pont mint a szuperzsarunak.
@K_Mester: ugyan, én bírom a pandákat. Pandaria is egy életképes kontinensnek ígérkezik map alapján, na. Murlocnak mi lenne? Vashj'ir-hez hasonló vízalatti világ?
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Hmm...
Indítottam egy Pandarent. Lemegyek a sétapálcáért, erre mit látok a gyakorlók között: VÖRÖS PANDA!!!4 Force logout, character delete.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz ViharVadász #60964 üzenetére
Megváltoztatták a talentrendszert, lett három új faj (worgen, goblin, pandaren), plusz mindenhol mindenféle kaszt (Tauren Paladin, Troll Druid, Dwarf Shaman, Night Elf Mage, csak hogy a merdekebbeket említsem), heirloomok, további casual irányba vitt elemek meg miegyebek. Ja, meg Azeroth látképét megunták 2009-re és Deathwinget kértek meg, hogy szabja újra.
-
ViharVadász
őstag
válasz Arnold2 #60963 üzenetére
Még korábban a Burning Crusade idején már játszottam vele, de azért az már elég rég volt. Úgy tervezem, hogy a Starter Edition-ben felfejlődök a 20-as szintre, onnan meg továbbfejlődök, mert azért az első kiegészítő óta sok minden változott, újra ki kell mindent ismernem. A tanácsot köszi azért.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Arnold2
őstag
válasz ViharVadász #60962 üzenetére
Annyit tanácsolnék még, hogy ha teljesen kezdő vagy hagyd egyelőre talomban azt az instant 90-es boostot. Igen sokat lehet tanulni a játékról fejlődés közben.
De természetesen úgy játszol, ahogy te szeretnél, ez csak egy tipp -
ígyvanferi
addikt
válasz ViharVadász #60959 üzenetére
Mindenképp tartalmazni a fogja a MoP-ot is.
Igen, egy tetszőlegesen választott karaktert (egy frissen kreált lvl1-est mondjuk) instant 90-re húzhatsz. -
Mister_X
nagyúr
válasz ViharVadász #60959 üzenetére
Mists of Pandariáig bezárólag mindent tartalmaz + 30 nap.
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Úgy gondoltam én is beszállok a játékba, csak előtte egy-kettő kérdésem volna: bárhol veszem meg a World of Warcraft Battle Chest kiadást, az tartalmazni fogja a Mists of Pandaria kiegészítőt is (Néhány bolt írja, hogy tartalmazza a pandás kiegészítőt, de néhány csak a Cataclysm kiegészítőt emlegeti)? Illetve még az az egy kérdésem volna, hogy megvenném a Battle Chest mellé a WoD kiegészítőt is, de a doboz hátulján írják azt, hogy "Instantly level up to 90". Ez annyit jelent, hogy ha beaktiválom a kiegészítőt, egy karaktert egyből "felcincálhatok" 90-es szintre?"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ldave
félisten
-
L4mie
veterán
ppl!
én ezzel az új garrison beli trainerrel még nem találkoztam, minden nap nézem de nekem sehol sincs a főépületben egy új trainer se :S hol keressem? valaki tudna esetleg egy ptrsc-t dobni?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
tPedro_
őstag
válasz Arnold2 #60936 üzenetére
Igazsag szerint egy evfordulos szobrot cserelnek goldra, egyetlen bokkeno, hogy nem talaltam meg olyat, akinek lenne egy felesleges. Baromira tetszik, de annyi penzt amennyit az ebayen kernek erte nyilvan nem fizetek. Ekkor jutott eszembe, hogy ha Mo-on is kapna valaki, akinek nem kell, elboltolnam.
-
laceszgamer
addikt
Amúgy mi vele a baj? Nem hivatalos íratokat írunk játék közben, hogy mindent szépen hivatalos formában irogassunk ki.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
ldave
félisten
válasz laceszgamer #60945 üzenetére
Honnan ered ez a járóképes kifejezés? Angol WoW szlengből nem nagyon rémlik ilyesmi
A Slime draws near! Command?
-
laceszgamer
addikt
válasz DrGonzo22 #60943 üzenetére
Még ha odáig el tudsz jutni pugokkal, az se rossz. Legalábbis amiket én eddig kifogtam több volt a katasztrofa mint a járóképes csapat.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Fl3x
aktív tag
Ragnaros horda oldalra 3v3-ra keresnenk resto dudut, survi hunti es arms wari melle. Volt egy tarsunk, de rollolt magre es nem is nagyon fekudt neki a dudu. Egyenlore alacsony ratingen vagyunk, de szeretnenk komolyabban tolni. 1,9-2K rating kornyekere, aztan ha ido es kedv is ugy engedi lehet ennel jobb is. Elore megbeszelt idopontokban csapatjuk, en is melozom es PvE-t is nyomom, vszinuleg esti orakban lenne jo.
Elvaras igazabol annyi, h ne legyel idegbeteg ha vesztunk :-D Gir ha nincs az ugy is jon, de a karaktered ismerete az alap. TS-t biztositunk es jo hangulatot is, pia es kaja lesz Ha esetleg innen erdekel vkit vagy tud olyat akit erdekelhet akkor itt pu-ben vagy ingame: Zsiroskenyir
Udv.: Fl3x
[ Szerkesztve ]
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
DrGonzo22
őstag
Kezdek bedilizni a Blackhand HC pugoktól... Ha valamelyik itteni guild raidezi az említett bosst, és be tud venni egy mage-et Silvermoonról (ezt tudom nyújtani; Dragoniella), azt nagyon megköszönném
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Cathfaern #60940 üzenetére
Múltkor elsírtam a bánatom, hogy Stonetalonban akartam volna szintezni, de átirányított oda. Stonetalonban az első két helyőrségen nem adott questet... Én azért remélem, hogy sikerül majd instázgatni a régebbi instákban.
Nemár, hol lehet és mennyiért goldért venni heirloomot?
@Arnold2: aha, értem. Ezért mászkál mindenki heirloomban. Hát jelenleg 300 goldja van a DK-mnak, marad a farmolás.
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz Mister_X #60939 üzenetére
Justice Pointért lehet venni ezeket, amiket raidek után kapok
Már nem lehet így hozzájuk jutni. Talán a legegyszerűbb ha Ironforge-ban a Hall of Explorers-ben felkeresed a Krom Stoutarm nevű törpe urat, aki már 500,750,1000 goldért árul neked heirloomot. Tőle megveheted az összeset, ha úri kedved és pénztárcád úgy tartja.
De ezek a heirloomok vagy lvl 60-ig működnek. Ezeket fel kell majd upgradelni, először 90-ig majd 100-ig (nem lehet kapásból 100-ra per pill). Ha megy az angol erre tudsz bővebben olvasni róluk.Bármilyen karakteremnek odaadhatom
Ez stimmel. Van már szép új felület ahol ha a már meglévő heirloomra kattintasz azt beteszi az adott karakter táskájába.[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Mister_X #60939 üzenetére
- Goldért lehet már venni őket, justice point nincs is a játékban
- Ez így vanMoP raidekre nem fogsz tudni járni, senki nem megy már oda (vagy ha igen, akkor lvl100-as karakterrel max). Ha meg Str Vale-t unod, akkor LFD-zz pár szintet (azon a szinten kb. 1 szint - 1 insta), vagy menj át más területre, mindig van legalább 2 azonos szintű hely.
-
Mister_X
nagyúr
Gondolkodtam heirloomokon és nem annyira világos:
- Justice Pointért lehet venni ezeket, amiket raidek után kapok
- Bármilyen karakteremnek odaadhatomTehát mennyire lenne értelme feltolnom a deathknightomat 90-re és MoP-s raidekre járni? Gondolom 65-ről hamarabb megvan a szint, mint a 32-es priestemmel, amivel most nincs ingerem Stranglethorn Vale-ben gályázni.
-
Arnold2
őstag
válasz k.kristof #60914 üzenetére
Igen az volt az, köszi (még bőven lázas voltam, félre emlékeztem )
A Game token-ről írt egy érdekes posztot/eszmefuttatást Hancu a guildjének oldalán: [link]. Érdemes elolvasni esetleg alatta a hozzászólásokat is. Vizionálnak jót is, de inkább rosszat. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog elsülni, de egy biztos, hogy nem az én pénztárcámra lesznek, már így látatlanban is, szabva ezek a tokenek (és csöndben siratom pár volt guildtársam temérdek bennhagyott vagyonát, akik már inkább családalapítással foglalkoznak mint a játékkal ).
-
LógaGéza
veterán
válasz nonsen5e #60931 üzenetére
Most valóban ez az ár, nagyon alacsony, ezért is lepődtem meg tPedro_ kijelentésén. De ha van olyan hely, ahol 40k goldért adnak 20EUR-t, akkor szóljatok, azonnal megyek eladni!!
Megsúgom - nincs...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Arnold2
őstag
válasz tPedro_ #60932 üzenetére
Hivatalos policy legjobb tudomásom szerint nincs.
Gyakorlati storyt tudok mondani, kettőt is.
-Egyszer folyamodtam a sötét oldalhoz és vettem in game goldot. Egy lvl 1-es kari adta át két részletben, de közvetlen egymás után. Nekem semmi bajom nem lett.
-Nemrég egy kedves barátom letette a lantot és kb 6 karakteréről átküldött mindent. Értsd mindent amije volt. 150k körüli gold és agy kisebb valag item. Szintén nem lett semmi bajom belőle.Én úgy vélem, hogy amíg nem napi heti rendszerességgel utalgatsz 100k szintű goldokat, nem foglalkoznak veled.
-
forzamo
tag
Egy kis infó: [link]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz tPedro_ #60930 üzenetére
Ja de, jogos, félreértettem az előző hsz-ed.
Amúgy region-wide lesz a "token AH". Szóval nem lesz realmenként különbség, egész EU-ban ugyanannyiba fog kerülni.
Plusz fontos infó, hogy csak azt lehet eladni, amit a Blizzard store-ból vesz az ember, ha valaki megvett egyet AH-ról, akkor soulboundos lesz. Szóval kereskedni meg spekulálni nem lehet vele (max. annyira hogy betáraz az ember ha olcsónak érzi).
-
tPedro_
őstag
válasz nonsen5e #60931 üzenetére
Nem nezegettem eddig sosem, most ket random oldalt csekkoltam, mindkettonel dragabb volt a 20k gold mint 13 EUR, egy google ad-ban szerepelt 0,5 EUR 1k-ert ami a legolcsobbnak tunik.
Na de mindegy, majd kiderul, plusz ugye szerverenkent valszeg eltero is lesz.
En teljesen atalnek erre az elofizetesi modra, csak jo lenne tudni, hogy nem kell majd napi 8 orat AH-zni vagy farmolni, hogy kitermeljem a goldot ami a tokenre kell.
Szerencsere van tartalekom, de abbol meg tervezek venni egy spectral tigert is.Mas: Azt tudja valaki, hogy milyen policy vonatkozik a gold ajandekozasra jatekon belul? En ugy gondolom, hogy ha nem egy lvl1 par napja krealt karinak adom at, akkor nem lehet belole gond, de nem tudom volt-e hivatalos allasfoglalas.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz forzamo #60927 üzenetére
Én a kínálat oldalt mondtam
tPedro_:
Nem a kereslet oldallal kell versenyezniük, az garantáltan meglesz (18 év alattiak, egyetemisták, kelet-európában élők). A kínálat oldalon kell versenyezniük, azaz jóval több pénzt kapjon az ember 20 euróért, ha azt a Blizzardnak adja, mint ha goldsellernek.[ Szerkesztve ]
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz forzamo #60921 üzenetére
Más MMO-k alapján (wildstar, EVE Online, Tera Online) teljesen reális, és lesz rá kereslet. Ugye nem szabad elfelejteni, hogy egy token árát (kb. 4000 Ft, ugye drasztikusan nem lesz több, mint az előfizetés) nyugati fizetésből kb. 40 perc munkával meg lehet keresni. Kap érte mondjuk 100k goldot. Azt WoW-ban kifarmolná ~8-10 óra alatt (lehet keveset mondtam). Magyarul dolgozik 40 percet túlórában, vagy farmol (értsd: dolgozik, mert ez tipikusan nem az a része szokott lenni a játéknak amit élvez az ember) 10 órát. Egyáltalán nem olyan hülye döntés az előbbit választani
[ Szerkesztve ]
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz lakisoft #60922 üzenetére
Ez csak egy lehetőség azok számára, akik rendelkeznek kellő mennyiségű golddal, hogy kiváltsák a havidíjat - persze csak akkor, ha valaki vesz tokent és felrakja az AH-ba. Ha alacsony a token árfolyama, akkor én hülye lennék venni.
-
forzamo
tag
Ez mennyire reális, hogy a playerek valós pénzért tokent vegyenek amiért goldot kapnak.
A gold sellerek is a farmolt goldot valós pénzre cserélik vissza az eladásaikkal. -
lakisoft
veterán
Kiváncsi leszek mikor lesz token a játékban.
- Árad -
-
törölt tag
válasz Mister_X #60909 üzenetére
Nem megy. Ha makod van akkor valaki raugrik.
De, itt jon kepbe sajnos az amire meg nem jottem ra, hogy mi lehet: vagy bot vagy mas jatekos addon hasznalataval de szinte azonnal az altalam mar (pl. megfelezett) ar ala berakja eppen egy copper/silver elteressel.
Teljesen mindegy, hogy egy pl. 100g-t ero dolgot beraktam mondjuk 50g-re azt nem kivettek hanem 49,99-ert kerult alam egy ujabb.
Persze a szemfulesek azonnal kiveszik mindegyiket de, ha eppen senki nem veszi ki azonnal akkor jonnek az ugynevezett droid-ok es agyatlanul csak pakoljak 50g ala a 100g-s dolgokat -
LógaGéza
veterán
válasz Arnold2 #60910 üzenetére
Az sok lesz... Nem hivatalos forrásokból átlag ennyi a Gamecard (az más kérdés, hogy most mélyrepülésben van a gold árfolyam)... Ha 60k körül be fog állni, akkor lesz jelentősége - aki eddig is goldból vette, az meg fogja gondolni, hogy megér-e ennyit neki a plusz biztonság, de ha kétszer annyiért adják, mint amennyiért eddig volt, akkor nem...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Arnold2
őstag
válasz ígyvanferi #60908 üzenetére
Én arra tippelek, hogy mint anno a Cinder Kitten valahol nagyon elszállva indul meg, majd szép lassan beáll egy állandónak mondható árra.
Ha tippelnem kellene, akkor én olyan 75-80k aranyat mondanék / token.(#60900) Lokids: A Core of Iron a legendary gyűrű küldetés sorozat egyik megszerezendő hozzávalója. Erre tudsz bővebben olvasni róla: [link] (Jobb oldalt vannak felsorolva a questek amik még előtted állnak.)
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz tPedro_ #60907 üzenetére
Akkor majd veszek "nektek" tokent Felnéztem az AH-ba és két dolgot állapítottam meg: itt mocsok drága minden. Gondoltam megnézem, hogy mennyibe kerül egy kis rézérc és fennakadt a szemem. A lvl9-es, sima fejsze is horribilis. Ezeket tényleg megveszik annyiért?! Komolyan, felveszek két gyűjtögetős profot, majd eladom az AH ár
feléértharmadáért és degeszre keresem magam."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Cathfaern
nagyúr
válasz tPedro_ #60905 üzenetére
Akkor már legyen teljes a képlet, mert van másik irány is:
gold -> token -> játékidő"mikor berakja az ember az AH-ba akkor megadhatja, hogy mennyit szeretne érte kapni (ezen nem lehet változtatni) és később bármennyiért is menjen el a token, a gold garantált."
Nem adhatod meg, hogy mennyit szeretnél érte kapni. Kapsz egy ajánlatot, azt vagy elfogadod (berakod) vagy nem fogadod el (nem rakod be). Viszont ha adott ajánlatot elfogadtad, akkor függetlenül attól, hogy mennyi a pillanatnyi ára a tokennek, te a megajánlottat fogod megkapni.[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Itt a WoW Token
pénz -> token -> gold
Mondjuk elsőre nem volt teljesen világos (de még most se teljesen az), hogy mikor berakja az ember az AH-ba akkor megadhatja, hogy mennyit szeretne érte kapni (ezen nem lehet változtatni) és később bármennyiért is menjen el a token, a gold garantált.
Ugyanakkor az árfolyamot a Blizzard fogja szabályozni.[ Szerkesztve ]
-
Healbacsi
őstag
válasz Lokids #60900 üzenetére
A boss 66%-nal belebujik az agyuba, es onnantol addok jonnek, amig az agyut szet nem vered.
4 fajta add van: gunner, boomer, grenadier es infantry.A gunner a langszoros csoka, ha megolod, akkor a hullajat 2-3 secig lehet use-olni, es kapsz egy 15-os srapnel debuffot, amellyel ha agyuba ulsz, akkor az addokat szepen le lehet szedni, illetve utolso fazisban a bossra nagyon durva sebzest lehet vele tolni (challenge modban kell is tolni).
A boomer a raketavetos. Ha megolod, es use-olod a hullajat, akkor agyuba ulni egy eleg durva direkt damaget tudsz tolni a boss altal iranyitott agyura. Ezt mindig tolni kell, hogy az boss agyuja minel hamarabb szetessen.
A grenadier a granatos csoka. Ha megolod, es use-olod a hullajat, akkor kapsz 3 darab granatot, amit hasznalhatsz addok olesere, boss agyura, vagy a legvegen a bossra. (sima hc dungeonnal addokra szerencsesebb).
Az infantry a toltelek mob.A boss amikor az agyuban csucsul, akkor idonkent kiszemel maganak 1 embert es zaro tuz ala vonja. Ez elol valami fedezekbe erdemes menni, de ha a party elegge szetszort, akkor erdemes kivinni a partybol, hogy ok veletlen se kapjanak belole sebzest..
A vonat legszelen a menetszel hatrafuj.A taktika, hogy old az addokat, a boomer hullajat use-old, es lodd szet a boss agyujat, majd old meg a bosst. Az agyus fazisban ha nincs neves add kint csak infantry, akkor erdemes damage-t tolni az agyuba, es akkor elkepzelheto, hogy 1-el kevesebb boomer kell az agyu kivegzesehez, ami jelentosen roviditi a harcot. Alap esetben a boss elotti bal elso oszlop mogott szokott a party elbujni, ha a boss tuzet dob kozepre, akkor 1 fakkot hatra, majd vissza amint a tuz elaludt.
Elnezest a wall of textert. Ha pontatlansag van a sebteben leirtakban a tobbiek majd relflektalnak
-
kenwood
veterán
válasz Lokids #60900 üzenetére
szet kell allni,ha fixate van rajtad ,oszlop moge.
granattal az addokat kell megolni,a mortart pedig ha felvetted,beulsz agyuba es ralovod a bossra.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest