-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
válasz laceszgamer #60945 üzenetére
Nem tudom, tegnap is 3 óra alatt 8/10-en voltam. Amúgy nem értem BF és blackhand miért ennyire nehéz egyes embereknek. BF konkrétan a legkönnyebb boss hc szinten, múlthéten 1 shotoltam puggal, szerintem, aki veszi a fáradságot, és elolvassa mit kell csinálni az nem is tud rajta wipe-olni. Blackhand szintén érthetetlen, mivel tisztán csak egyéni skill kell hozzá (de ha abban hibázol, akkor raid szinten büntet), ezek szerint ilyen béna egy átlag 680+ player? (tényleg az, mert elnézve a logokat ezek tényleg minden sz@rba beleálltak, aknákat robbantottak, képtelenek voltak időben befutni a siegemaker mögé, a p3 fejetlenségről pedig jobb nem is beszélni). Szerintem HM lastboss nehezebb volt, mégis előbb lett meg a (pug) hc killem, mint BH, egyszerűen nem értem miért.
-
válasz laceszgamer #60945 üzenetére
Honnan ered ez a járóképes kifejezés? Angol WoW szlengből nem nagyon rémlik ilyesmi
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.