Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantor
tag
HM follower raid küldetést 2 hetente kapunk? Mythic-ről lenne szó, de mintha ezen a héten nem kaptam volna küldetést.
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
thomeef
őstag
Skirmishen nem igazán vannak csapat joinok, egyedül joinolnak az emberek, így random az ellenfél 90%-ban. Plusz inkább low gearesek joinolnak, mert ugye honor+pvp gear. So nem sok köze van a ratedhez. De nagyon egyszerű, ki kell próbálni és kész.
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
k.kristof
őstag
válasz pckownz #59987 üzenetére
Ez egy hetente "ismétlődő" küldetés, összesen tizenkettő van, az első nyolcat véletlenszerű sorrendben kapod, az utolsó négyet fix sorrendben. A Quests -> Draenor kategóriában van a kapcsolódó achi (The Garrison Campaign), ezek a küldetések a sztorit viszik tovább a zónák befejezése után.
-
ryori
senior tag
Hey, so keresek egy olyan embert aki tudna segíteni nekem balance és/vagy resto druidban, az a helyzet hogy én kb WoTLK óta játszom, régen nagyon jól ment a resto, de most nem megy :S olvasom a guidéket, stb, de valahogy nagyon bénán megy a resto balance része elvileg megy, gyakorlatban meg kevés a dps
Szóval ha lenne esetleg egy segítőkész druid mester, akkor a battle tagom: csont009#2246 -
pckownz
őstag
Nemrégen jártam a nagrandi ogrek környékén és megjelent az assault completition bar. Megcsináltam, 800 apexis, majd átrepültem és megcsináltam a napi assaultot Everbloom-ban szintén 800-ért. Kérdés:
Ebből mennyit lehet csinálni, és hogyan?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
TBT
addikt
Még mindig van náluk 19 000 Ft-ért. Be is húztam egyet. Köszi az ajánlást!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
pckownz
őstag
A DK ennyire OP a sámánhoz képest, vagy béna vagyok casterrel?
Friss 100-as frost DK, 601ilvl, endless dmg -ig megcsináltam az acsit, úgy, hogy goldba is tömérdek időm maradt.
Sámán 630+ elem és silver wave 7-nél folyamat elbukok...Arról nem is beszélve, hogy 2x akkora dps-t hoz a DK... -
Zedz
addikt
Fury 1h vagy Arms most a jobb dps? Noxxic szerint Fury 1h nem rossz. Tapasztalatok, vélemény?
-
DopeBob
addikt
válasz thomeef #59969 üzenetére
basszus, én azt néztem pont (a szetbonusz leírása alapján, mert ott a nevük), hogy kell egy szabadulós, meg egy procolós... akkor megyek és elásom magam.
Gladiator's Distinction (0/2)
Gladiator's Emblem
Gladiator's Medallionvalami ilyesmi... hát akkor ezt benéztem
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
thomeef
őstag
válasz DopeBob #59967 üzenetére
Az a lényege hogy a szabadulós pvp trinketet lecserélhetik a másik dmg-s pvp trinketre. Tudod van egy ami proccolós, meg van egy ami use-os. Így is megvan nekik a -10% dmg redu set bonus.
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
DopeBob
addikt
Szerintem a human racial jelenleg olyan, mintha nem is lenne. A -10% dmg red. miatt ugyis be kell tenned mind a két pvp trinketet, a cooldowm meg közös.
Sajnos nem tudom, mert nincs több 100as karim, hogy a többi fajnál is így vane pl pvp trinket és stoneform mondjuk, de gyanítom, hogy nem. Szerintem a humané felesleges és használhatatlan így...
MZ/X
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Van 1100 conquest pontom azt mire és hol tudom beváltani?
-
Fl3x
aktív tag
Valaki nem vágja, hogy Elvui-ban hol lehet beállítani, hogy lássam a manám mennyiből mennyi van? Esetleg még a %ot is irhatná
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
Zedz
addikt
Night elf vagy human jobb rugózni? Humannak ott van a racialja ami kihozza mindenből, de elfnek van ami move speedet at, dodge, critet vagy hastet. Vélemény?
-
Healbacsi
őstag
válasz pckownz #59950 üzenetére
Ha van penzed boven, akkor megeri. Ha nincs, akkor azt javaslom, hogy gorcsolj ki magadbol 7250 conquest pontot (ha mar szereztel a szezonban akkor ertelem szerint kevesebbet, mert ennyi earned conquest kell a fegyver kivaltasahoz, es a koltsege 3500 pont), es vegyel egy 660-as conquestes pvp fegyvert.
-
pckownz
őstag
válasz Healbacsi #59949 üzenetére
Köszönöm
Másik kérdés weapon upgrade-del kapcsolatban.
[link]
Jelenleg ilyen fegyverem van.
Le van gyártva az inscription-os spelles staff, megvan a warpaints az upgrade-hez. Érdemes befektetnem cca 8000goldot savage bloodba az upgrade miatt, vagy hagyjam a francba?
Amennyiben az utóbbi, mire érdemes elkölteni ~200 warpaints-et? Darkmoon card? -
Healbacsi
őstag
válasz pckownz #59948 üzenetére
A fenti link egy teljes guide angolul. 1 screenshot mutatja draenor terkepen, hogy az adott lvl100-as terulet melyik fajta invaziot generalja.
Invazio roviden: 1-3 jatekos kell hozza. Az party leader garrisonjat megrohamozza az ellenseg, jonnek a mobok folyamatosan. A leolt mobokert pontokat kaptok. 300 bronze, 600 silver es 1000 a gold medal. Minden elert medalert egy taskat kapsz, amiben lehet rescource, apexis crystal, loot, mount stb.A sikeresseghez (megfeleloen magas ilvl felett mar elhagyhato) ajanlott flaska, kaja buff, erdemes az aktualis bodyguardodat magaddal vinni. Felosztjatok magatok kozott ki melyik teruletet vedi a garisonon belul, es toljatok ezerrel. Illetve a garrison ability-t erdemes ugy idoziteni, hogy az invazio 8 perces ideje alatt 2x told el.
Roviden ennyi, bovebben a fenti link alatt
[ Szerkesztve ]
-
Healbacsi
őstag
-
Healbacsi
őstag
válasz k.kristof #59944 üzenetére
Tudom, hogy 2-3 nap alatt megvan, de ha valakinek kell egy invazio, es nem akar mas csapataba menni, vagy bizonyos tipusra van szuksege, akkor csak siman elrohangal az ember es kiuti. Nekem pl a goren megvolt 10 perc alatt, 3 rare, 6 elite, meg par kicsi, es be is adta.
[ Szerkesztve ]
-
-
TBT
addikt
Warlords of Draenor Collector's Edition sehol sincs 25 000 Ft alatt?
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Ezek a Garrison inváziók ezek maguktól adódnak be? vagy hogy van ez? Láttam ma hírdetni valakit.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
lakisoft
veterán
Nem tudjátok hogy eu és us accountokat össze lehet vonni?
- Árad -
-
-
DrGonzo22
őstag
válasz Lokids #59927 üzenetére
Értem, és akkor gondolom 5 fősekbe jársz most, és az ilvl-ed is 630-640 körül lehet. 5 fősekbe mindenképpen a frostot tudom ajánlani.
Én alap UI-t használok TellMeWhen, WeakAuras,DBM, Skada (MyBigIgnite és Arcane Bar) addonokkal. Ha még nem nyúltál az alap keybindinghez, akkor az első dolgod legyen a fordulás kicserélése "strafe" azaz oldalazásra. "a" és "d" alapból, így gyorsan ki tudsz mozogni mindenből. Nem tudom, hogy hány gomb cvan az egereden, de ha van, akkor azokra is érdemes bindolni. A q és a 2-es nagyon kényelmes (nekem) az alap spellek használatára. Próbáld a wasd gombokat körbebindolni. [link] Ez egy kicsit vicces video arról, hogy hogyan érdemes hotkey-ket használni. Sajnos én már nagyon megszoktam a wasd-ot, és az alt modifier-t de távoli cél, hogy elfelejtem a modifiert (sajnos egyelőre kevés gomb van az egeremen) és átállok esdf-re.
Macro-k arra jók, hogy ne kelljen 3-4 dolgot egymás után elnyomni, pl. openernek, stb.
-
Lokids
addikt
válasz DrGonzo22 #59926 üzenetére
Ő...
Tudom, hogy te azt hiszed tökéletesen elmagyaráztad, de hidd el nem.Na jó a nagyját értem. A BRF-re nem jöttem rá mi.
"Single trg-en Arcane, cleave fightokon Fire leszel." ->a single target alatt gondolom bosst értesz, de mi az, hogy cleave alatt fire? tudok instán belül váltani? Nem lassít le rohadtul, hogy közben ki kell pakolászni a spelleket?
Makrózás? -> Ezt eszik vagy isszák?
Engem úgy képzelj el, hogy eddig pár órát játszottam a wow-al, semmi előélet. Én még az egérrel keresem a spelleket, csak ami az 1-9-en van azt nyomom billentyűn, de még azt is keresgélem.
Valószínű 100+ óra játékidő után megértem azt amit ide leírtál, de így még ez is tömény.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
DrGonzo22
őstag
válasz Lokids #59923 üzenetére
Alacsonyabb ilvl-en arcane vagy frost; ha olyan 655-660 környékére érsz, akkor el lehet kezdeni a fire-t is (Tectuson már előbb).
Számomra a frost a legkönnyebb, sok keybind, de elképesztően egyszerű használat. A proccokal érdemes mozgásra megtartani, Icy Flows pedig ha már kasztolod a frostboltot, de mindenképpen mozogni kell. Érdemes még ügyelni a Mirror Image + Icy Veins összehangolására, ha tudod, hogy már csak egy MI fér bele a fightba, akkor várj 1 percet, és hangold össze az IV-el. Amúgy nagyjából minden mehet cd-on. A pet mindkét ability-jét macrozd be. Ko'ragh alatt az addokra tartsd meg a Frozen Orbot, azokra irányítsd, a sok proccot pedig lődd a bossba, amíg sebezhető. Ha a tanknak gondjai vannak az addokkal, akkor amikor már a körben vannak mehet rájuk 1 Ice Nova, majd Blizzard, ha a FO CD-on van, utána FO, majd Ice Lance spam (de csak akkor, ha addok miatt wipe-oltok, vagy már a boss-nak újra fent van a shieldje).
Arcane-hez kell addon, ami jelzi a manád 93%-os állapotát, mert ha alatta vagy, és nincs ArcaneMissile proccod, és a Supernova is cooldownon van, akkor le kell dobnod a 4x Arcane Charge-ot, mielőtt Arcane Blastot castolnál (kivéve, ha burn fázisban vagy, de ezt úgyis olvastad I-V-en). Én személy szerint nem szeretem ezt a speccet, mert nekem fárasztó a manám ilyen kicentizett figyelése, zavarja a chaincastolást, stb. Egyébként is az arcane tetszik legkevésbé PC kötelező, amit sokan nem szeretnek, engem nem zavart, fontos még, hogy Arcane Powert ne glyphold, mert így a két CD azonos, macrozható, és nagyobb dps-t ad.
Fire: kevésbé szerencsefüggő már, mint régen volt, mert könnyebben elérhető a magas crit; egyszerű rotáció, viszont itt jól kell tudni használni az Icy Flowst, mivel Scorch-ot csak akkor akarsz használni, ha mozognod kell, és nincs IF sem... Tectus-on verhetetlen a fire, Twins-en jó még, a többi bossra nem jó (csak elborultan magas ilvl mellett legfeljebb). A BRF-es tier set bonusok is csak könnyíteni fogják a fire-rel való játékot. Living Bomb-ot még könnyebb lesz Inferno Blasttal cleavelni, mert 2 charge lesz tárolható.
Mindhárom buildhez elengedhetetlen a TellMeWhen vagy Power/WeakAuras használata, meg persze a Deadly Boss Mods. Bossfightokon sok múlik a fight ismeretén is, hiszen nem mindegy, hogyan használod a nagyobb dps cd-jaidat, nem akkor érdemes őket, amikor valami nagyobb mozgási szakasz jön, stb.
Ha már BRF-re buildelsz, akkor menj Arcane/Fire vonalra, azokat tanuld meg, és buildelj mastery-re és critre. Single trg-en Arcane, cleave fightokon Fire leszel. Egyébként a legnagyobb single trg dps-e az arcane-nek van. A frost vagy buffolva lesz, vagy el lehet felejteni BRF-ban.
Ha a Frost Bomb-ra gondoltál, akkor azt csak ilvl660+ használd, alatta az Ice Nova jobb; amúgy pedig eléggé körülményessé teszi a rotációt, szóval én még most sem használom. Prismatic Crystal is csak az arcane mage-nek kötelező, én a 100-as talentok közül Thermal Void-ot használok, és simán megvan a 30k+ dps teljes bossfightra. Brain Freeze proc passzívan jön multistrike alatt, értelemszerűen IV alatt rengeted fogsz kapni, ilyenkor IL spam, ha 2 instant FFB, akkor ffb, ha 1, akkor frostbolt+instant ffb, hasonlóan a firemage HU+Pyroblast! trükkjéhez. Icy Veins alatt a proccok mellett minél több fb-ot is ki akarsz castolni, mert ez mind extra ffb proccokat ad.
-
törölt tag
-
Lokids
addikt
Tudtok tanácsot adni arra, hogy mageként melyik ágat érdemes preferálni PvE-re? (fire/ice/arcane).
Melyik noob barátabb?
És hogy érdemes használni?hiába olvasom az icy -veinsen, Nem nagyon értem.
Kipróbáltam az ice maget is harcban. Nem teljesen világos, hogy tudok proccoltatni ice blastot, hogy le is tudjak adni dps-t. Arcane ugyanez.
Jelenleg az a bajom, hogy mind1 kikkel harcolok, a dps-em a healer által leadott sebzés környékén van.
Úgy tudtam mageként az egyik legtöbb dps-t kéne tudnom leadni.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Wolverine
félisten
válasz lakisoft #59921 üzenetére
Nyilván nem, mert 5 évvel ezelőtt merge-elni kellett volna Az enyém is az első pillanattól kezdve merge-elt, amióta ezt meg lehetett csinálni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
thomeef
őstag
válasz nonsen5e #59911 üzenetére
Most a témától elvonatkoztatva ez az ingame pet dolog szerintem nevetséges. Most őszintén ki nem sza*ja le őket? Szerintem a 10 millió előfizetőből 1 emebrt nem tudnának találni aki őszintén örül ezeknek. Adjanak mountot, transmog geart, title-t stb. de pet?
-
k.kristof
őstag
-
Fandango
veterán
Levelet nem kaptam, de ha hazaérek csak megnézem már mikor regisztráltam az acc-ot.
-
nonsen5e
veterán
A Blizz helyében azokkal foglalkoznék akik első nap vették meg, azóta egy napot sem hagytak ki, és minimum 5 évnyi playtime-al rendelkeznek. Azoknak meg küldenének postán egy kupont amit be lehet váltani egy in-game petre.
Adtam ajándékot (nagy hírverés, ingyen reklám) meg nem is (szinte 0 befektetett pénz és idő).[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
tPedro_
őstag
Nem kaptam (meg?), csak kivancsi voltam.
Adathalaszoknak nem dolok be.
Ha tenyleg csak a reg. idopontja szamit, akkor elvileg kapnom kene, de gondolom figyelembe veszik azt is, hogy mennyire volt aktiv az illeto. (Nekem Eddig pont 7 evnyi a fizetett jatekido, plusz 6 honap az ingyen extra napok, kivancsi vagyok ezzel kvalifikaltam-e magam.)
Megjelenes napjan regisztraltam, igaz utana volt egy account csere CE miatt, de ha jol emlekszem az is egy heten belul. Azota is minden kieg is CE.
[ Szerkesztve ]
-
-
func93
senior tag
Tervez a Blizz ilyen napizós helyet WoD-ba?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
ldave
félisten
Most van valami, hogy akik az első megjelenés utáni 60 napon belül vették meg a WoW-ot és azóta aktívan játszanak, kapnak valami ajándékot.
A Slime draws near! Command?
-
tPedro_
őstag
Kapott valaki innen emailt a Blizzardos WoW-os evfordulos ajandekrol?
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
válasz frostitualt #59901 üzenetére
Kieg elején nagy eséllyel volt benne, igen, viszont azóta lenerfelték az esélyét a béka khm.. alá.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
frostitualt
tag
válasz Cathfaern #59861 üzenetére
Hogyne lehetne, nagrandban minden repus epicet dobó mob ad egy ládat ha te lootolod először ki és abban nagy esélyel van egy poti. A lock-omnál valami 22 db van. Van egy-két raid ahová kis karival is be lehet menni, ha boostol valaki és van potid 20-85 4-6 óra. És sok poti sem kell, mert 1 óráig él de nem tart 1óráig 10x lenyomni azt a raid-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest