Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrGonzo22

őstag

válasz Lokids #59923 üzenetére

Alacsonyabb ilvl-en arcane vagy frost; ha olyan 655-660 környékére érsz, akkor el lehet kezdeni a fire-t is (Tectuson már előbb).

Számomra a frost a legkönnyebb, sok keybind, de elképesztően egyszerű használat. A proccokal érdemes mozgásra megtartani, Icy Flows pedig ha már kasztolod a frostboltot, de mindenképpen mozogni kell. Érdemes még ügyelni a Mirror Image + Icy Veins összehangolására, ha tudod, hogy már csak egy MI fér bele a fightba, akkor várj 1 percet, és hangold össze az IV-el. Amúgy nagyjából minden mehet cd-on. A pet mindkét ability-jét macrozd be. Ko'ragh alatt az addokra tartsd meg a Frozen Orbot, azokra irányítsd, a sok proccot pedig lődd a bossba, amíg sebezhető. Ha a tanknak gondjai vannak az addokkal, akkor amikor már a körben vannak mehet rájuk 1 Ice Nova, majd Blizzard, ha a FO CD-on van, utána FO, majd Ice Lance spam (de csak akkor, ha addok miatt wipe-oltok, vagy már a boss-nak újra fent van a shieldje).

Arcane-hez kell addon, ami jelzi a manád 93%-os állapotát, mert ha alatta vagy, és nincs ArcaneMissile proccod, és a Supernova is cooldownon van, akkor le kell dobnod a 4x Arcane Charge-ot, mielőtt Arcane Blastot castolnál (kivéve, ha burn fázisban vagy, de ezt úgyis olvastad I-V-en). Én személy szerint nem szeretem ezt a speccet, mert nekem fárasztó a manám ilyen kicentizett figyelése, zavarja a chaincastolást, stb. Egyébként is az arcane tetszik legkevésbé:) PC kötelező, amit sokan nem szeretnek, engem nem zavart, fontos még, hogy Arcane Powert ne glyphold, mert így a két CD azonos, macrozható, és nagyobb dps-t ad.

Fire: kevésbé szerencsefüggő már, mint régen volt, mert könnyebben elérhető a magas crit; egyszerű rotáció, viszont itt jól kell tudni használni az Icy Flowst, mivel Scorch-ot csak akkor akarsz használni, ha mozognod kell, és nincs IF sem... Tectus-on verhetetlen a fire, Twins-en jó még, a többi bossra nem jó (csak elborultan magas ilvl mellett legfeljebb). A BRF-es tier set bonusok is csak könnyíteni fogják a fire-rel való játékot. Living Bomb-ot még könnyebb lesz Inferno Blasttal cleavelni, mert 2 charge lesz tárolható.

Mindhárom buildhez elengedhetetlen a TellMeWhen vagy Power/WeakAuras használata, meg persze a Deadly Boss Mods. Bossfightokon sok múlik a fight ismeretén is, hiszen nem mindegy, hogyan használod a nagyobb dps cd-jaidat, nem akkor érdemes őket, amikor valami nagyobb mozgási szakasz jön, stb.

Ha már BRF-re buildelsz, akkor menj Arcane/Fire vonalra, azokat tanuld meg, és buildelj mastery-re és critre. Single trg-en Arcane, cleave fightokon Fire leszel. Egyébként a legnagyobb single trg dps-e az arcane-nek van. A frost vagy buffolva lesz, vagy el lehet felejteni BRF-ban.

Ha a Frost Bomb-ra gondoltál, akkor azt csak ilvl660+ használd, alatta az Ice Nova jobb; amúgy pedig eléggé körülményessé teszi a rotációt, szóval én még most sem használom. Prismatic Crystal is csak az arcane mage-nek kötelező, én a 100-as talentok közül Thermal Void-ot használok, és simán megvan a 30k+ dps teljes bossfightra. Brain Freeze proc passzívan jön multistrike alatt, értelemszerűen IV alatt rengeted fogsz kapni, ilyenkor IL spam, ha 2 instant FFB, akkor ffb, ha 1, akkor frostbolt+instant ffb, hasonlóan a firemage HU+Pyroblast! trükkjéhez. Icy Veins alatt a proccok mellett minél több fb-ot is ki akarsz castolni, mert ez mind extra ffb proccokat ad.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés