- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- Nintendo Switch
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- League of Legends
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Path of Exile 2
- Battlefield 2042
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
woryz
senior tag
válasz csapee #45625 üzenetére
Hát igen, ha tudtam volna, hogy az a cél, hogy 2 perc legyen egy meccs, akkor biztos nem megyek abba az irányba amerre mentem (német szarok pl)... Mivel szerettem játszani: TD / Heavy / Arty... Egyiket sem támogatja a jelenlegi felállás, nem is értem, miért nem veszik ki ezeket a "tankokat"... Milyen már, hogy egy 8-as heavy-t egy hatos light szemből ott nem lő át, ahol nem akar...
(#45626) rlazol: Igen, valóban nincsen sok tízes kifejlesztve, ennek prózaian annyi oka van, hogy évente / féléves kihagyásaim vannak. Amikor meg ritkán felrakom, akkor nem megy, és nem gondoltam, hogy csak azokkal a tankokkal lehet játszani, amik újonnan bekerültek. Először úgy voltam, hogy nem fogok franciákkal játszani, de ezt az elvemet (is) felrúgtam, és van pár kisebb francia csodám.
Ahogy újra letoltam pár csatát, meg nézegetem a fórumot ismét érlelődik bennem az elhatározás, hogy sose többet ilyen mmo-nak hívott fostalicskát. + a supportnak írtam löwe ügyben, mert a múltkor lehagyott egy E100... És az a 12k aranyas szar tank, de azért creditért nem akarom eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,
- Új Lenovo Tab P11 (2nd Gen) (TB-350FU) tablet 11,5" 6/128GB szürke+toll - 2 év magyar bolti garival!
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Asus Rog Strix G15,Ryzen 7 5800H,RTX 3050Ti,32GB DDR4,1024GB
- Eladó bontatlan MS NEMESIS C700 RGB vezetékes könnyített optikai egér PMW 3360
- Earfun Wave Pro - mint az új