-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaripeti
aktív tag
Szia. Na megjöttem a képpel. Leírom ide mégegyszer, hogy ne kelljen visszakeresni: Elvesztettem a gépem driverét. Illetve biztos megvan, de egy hete nem találom
Újratelepítettem a számítógépem, de net nincs rajt, mert hiányzik neki valamilyen driver. Próbáltam már összeszedni a netről, szinte minden meg is van, de a LAN-ét nem találom. Levettem a gép oldalát, hátha onnét okosabb leszek, az alaplapon ennyit látok: MSI 945PL NEO .Na ebből kéne valamit kibányászni.
Már próbáltam Windows7-el is, azt hittem az alapból felismeri, de nem. Mondjuk ez mindig is így volt, nem először telepítem. Csak most így jártam. Tehát akkor most XP van fent, arra kell nekem (remélem) LAN driver.
Előre is köszönöm a segítséget.
Képet mellékelem.[link][ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
Igen ebben a formaban teljesen igazad van ha nem SATA uzemmodban megy a vincsi akkor termeszetesen mehetnek PIO modban, csak azert irtam igy mert nem talalt PIO modot.
Ebben az esetben teljesen egyetertek Veled. Jo lett volna ha tobb infoval szolgalt volna a kerdezo az irorol, az iroprogirol stb. -
afk
csendes tag
Megnézegettem ezt a pio modot, de aminél lehetett választani ott dma van.A merevlemeznél nem tudtam megnézni hiogy mire van állitva. Nem hiszem hogy ez a probléma. De most már csak a processzor,alaplap, és a merevlemez lehet a ludas. CSak nem tudom hogy derítsem ki.
Asus P5W DH Deluxe, Core2Duo E6420 ,CSX 4x1Gb ddr2 800Mhz, MSI HD4850 dual slot
-
-
brd
nagyúr
Köszi, de: A második felét ennyire bonyolultan fogalmaztam meg? A System nevű task processzorfoglalása ugrik fel, azon belül pedig (ugyanis rengeteg dolog fut az "ő" neve alatt, pl. driverek, rendszerfolyamatok), az ntoskrnl, vagyis az OS kernele. Ebben van úgy megcsinálva a PPPoE kezelése valószínűleg, hogy maximum prioritáson fut, ezen szeretnék változtatni.
The only real valuable thing is intuition.
-
Steelmanus
addikt
Azert nem artana a Vezerlopultba a Kisegito lehetosegeknel is kikapcsolni a szolgaltatasokat
a kepen latottak alapjan mindharom beallitasnal tilts le a billentyu hasznalatat, vagyis vedd ki a pipat elole.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest