-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
roly7
tag
Sziasztok. Ismét a windows xp és a meggyötört második számú gépem most már lassan idegosztályra jutató hatását élvezhetem. Az miatt hogy az első számú vason van egy router a 2-es gép wifivel csatlakozik de állandóan kidobálja ezért simán utp kábeles megoldással szeretném csatlakoztatni jobb oldalon alul az ikonsorban nincs az a kis hálózati ikon ezért rámentem arra hogy hálózati helyek jobb gomb és tulajdonságok akkor látnom kéne a kapcsolatokat de semmi nincs ott az lenne a kérdésem hogy most mit csináljak mert ha új kapcsolatot akarok csinálni a win "varázslóval" akkor azt íja h nem talált hálózati eszközt.
-
roly7
tag
Hello mindenki. Problémám az lenne, hogy egyik ismerősömnek van egy ősrégi 20 bg-os vinyója amiről le szeretnék menteni képeket amik itt találhatók C:\Documents and Settings\zzz\Dokumentumok és azt írja ki az xp hogy hozzáférés megtagadva és az írásvédettséget nem tudom megszüntetni mondjuk durván vírusos volt a haverom gépe amiből ez a vinyó származik pl nem lehetet másolni semit. Van esetleg valakinek valami ötlete mit csináljak fontos lenne hogy azokat a képeket lementsem valahogy előre is köszönöm.
-
roly7
tag
Hello. Lehet kicsit le vagyok maradva, a napokban véletlenül rábukkantam a win xp sp3-ra és gondoltam fel telepítem csak az a gond, hogy amit találtam azt nem tudom felrakni, mert angol.Nem tudna valaki megajándékozni egy linkkel ahol a magyra van fent? Vagy egyáltalán jó az sp3, használta már valaki, mik a tapasztalatok? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- RAM topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest