- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DAVID0000
aktív tag
válasz kernor #27498 üzenetére
Érdekes, egyik ismerősömnek is volt olyan, hogy nem volt, most nemtom pontosoan hogy függ-e windows verziótól de itt egy link:
Startup Control Panel(Le is tudod innen tölteni)
[ Szerkesztve ]
-
kernor
csendes tag
válasz fatal` #27495 üzenetére
Hála jó istennek már megoldódott a probléma.Még annyit szeretnék kérdezni hogy,hogy lehet megoldani azt hogy a windows indításakor bizonyos programok ne induljanak el automatikusan.Régen tudtam én ezt hogy kell csak hát az évek telnek...
'' nem könnyű mesterség ezt én régen tudom ám,az ingyenélés művészet,nem holmi sz@ros egzakt tudomány''
-
kernor
csendes tag
válasz EmberXY #27490 üzenetére
na megvan oldva a problem.nem kellet semmit mixelni az xp-vel.csak a biosban kellett letiltani az AHCP-t.és már mászik is fel az xp.köszönöm mindenkinek a segítséget. ha valaki ilyen problémába ütközik itt megtalálhatja a megoldást .http://prohardver.hu/tema/hogyan_telepitsunk_windows_xp-t_notebookra/hsz_1-50.html
'' nem könnyű mesterség ezt én régen tudom ám,az ingyenélés művészet,nem holmi sz@ros egzakt tudomány''
-
Ariadne
őstag
válasz DAVID0000 #27438 üzenetére
Köszönöm, megpróbálkozom vele. Bár van Avira a gépen, a routerben is van tűzfal, soha nem használom "védtelenül", de bármi megtörténhet. De irtok akkor egy jót, hátha segít. Csak néha jön elő egyébként, elég fura.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
kernor
csendes tag
válasz EmberXY #27490 üzenetére
megvan oldva a problema.az a baj,hogy az általam telepíteni kívánt xp-ben nincs integrált sata vezérlő.szóval egy n-lite nevű programmal integrálnom kell az xp-be a drivert.persze csak azután hogy kiderítettem hogy melyik való hozzá,és persze le is sikerűl vadászni
-
EmberXY
veterán
válasz kernor #27489 üzenetére
Szerintem egy kicsit várj még vele, hátha valaki már találkozott hasonló problémával, és tud segíteni. Olyan nagy gond nem lehet, azon kívül, hogy nem lehet feltelepíteni a rendszert..
Esetleg valami szervízben kapsz olyan lemezt, vagy valami hasonló, hamár végképp nem akarják kicserélni..Up the Irons!
-
kernor
csendes tag
válasz EmberXY #27488 üzenetére
Na mindegy.most nekem sincs ötletem mi lehet a gond.azért van ez a hekkelés mert az a telepítő,amit adtak a géppel nem jó.de a saját telepítőjén kivűl nem fogad el másik telepítő lemezt.persze a fujitsu-siemens nem akarja kicserélni a lemezt.amit nem igazán értek.nem egy ökör ára.
-
EmberXY
veterán
válasz kernor #27487 üzenetére
Ha a másikkal túljut ezen, akkor minden bizonnyal látja az a vinyót, ez esetben valami más gond lehet, esetleg a telepítőlemezzel, erre most nincs ötletem.
A másik esetre már láttam példát, hogy nem látta a vinyót, és mindig elszállt,már majdnem visszavitte a srác a laptopot, mire rájött, hogy engedélyeznie kell, utána minden oké volt.Up the Irons!
-
kernor
csendes tag
válasz EmberXY #27486 üzenetére
Igen SATA1-es vinyó van alaptopban.A biosban nem talaláltam olyat hogy lehetene engedélyezni-letíltani a sata vezérlőt.Nem,a telepítés eddig a metódusig nem jutott el,normál esetben ott kellene tartanom hogy kiválasztom,melyik partícióra akarom telepíteni a rendszert.ez után jönne csak a formázás.igen komplett újratelepítést akarok csinálni.Az az érdekes hogy ha azt a lemezt rakom be amit adtak a laptoppal,akkor nem ütközök ebbe a problémába.
-
EmberXY
veterán
válasz kernor #27485 üzenetére
SATA vinyód van? A BIOS-ban engedélyezve van-e a SATA vezérlő?
Megformázta-e a telepítő a partíciót, ahová rakni akarod, illetőleg a rendszert újratelepíted, vagy csak frissíted?
Ez eddig nem volt gond? mert ha a BIOS-hoz nem nyúltál, akkor ez meglehetősen furán hangzik, remélem, hogy nem a vinyó adta meg magát....[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
kernor
csendes tag
Na most meg az a probléma hogy a számítógép hardver kiépítését megvizsgálta ezen túl is lépett,amikor kiválasztom a felkinált lehetőséget hogy az op. rendszer telepítése,akkor azt vágja képembe hogy nincs telepített merevlemezes meghajtó .ez konkrétan mit takar??? valami bios beállítással kell bajlódni?
[ Szerkesztve ]
-
kernor
csendes tag
válasz EmberXY #27481 üzenetére
Igen,láttam a nero-ban hogy a cd-dvd képfájl opciót kellett volna választani.ilyet még nem kellett csinálnom,és belebuktam.most pörkölöm a lemezt.5 perc múlva kiderűl hogy jó e vagy nem.majd szólok...
-
EmberXY
veterán
válasz kernor #27479 üzenetére
Gondolom iso volt a kiterjesztése, de lényegében egy fájl volt az egész, nem?
Az író progiban olyat kell választani, hogy CD vagy DVD kép lemezre mentése (ennek az előzménye volt a CD/DVD másolás, amivel a forráslemezből csináltak egy képfájlt, amit most letöltöttél.), ekkor a képfájlt úgy írja fel a lemezre, ahogyan az lemez kinézett, amit ilyen módon felmásoltak.
Ha ez így megvan, akkor minden bizonnyal bootolható lesz a lemez, de ha csak adatként írod ki, akkor ezt a lemezképet írja fel, de azt továbbra is csak lemezképként tárolja..Szerintem az újraírható lemez jó, bár még nem próbáltam, de lemez az lemez..
Szerk.: Ahogy canniball mondja, úgy talán egyszerűbb, de így legalább a lényegét látod.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
canniball
nagyúr
válasz kernor #27479 üzenetére
"A lemez újraírható,ez nem lehet probléma?"
Nem."Konkrétan ilyen letöltött telepítőket hogyan kellene kiírni hogy telepíthető is legyen?"
Gondolom .iso fájlod van, ezesetben csak klatty rá 2x és hagyd hogy az író tegye a dolgát.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
kernor
csendes tag
-
EmberXY
veterán
válasz kernor #27476 üzenetére
Gondolom, képfájlként töltötted le, de amikor kiírtad,nem lehet, hogy adat lemezként írtad ki a képfájlt? Mert abban az esetben ott vagy, ahonnan indultál, csak a képfájlt ráírtad egy lemezre.
Esetleg a gép indulásakor kiválasztottad, hogy CD-ről szeretnél bootolni? Ellenkező esetben először a merevlemezről próbál bootolni, és ha sikerül neki, akkor már nem foglalkozik a CD-vel.
Ha nem ez a gond, akkor elnézést.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
törölt tag
Üdv. Segítséget kérnék. Az eseménynaplóban egyre gyakran megjelenik a MrxSmb 8003 hibaüzenet. Valami főtallozót emleget és NetBT_Tcpip_5E94586B-5891-4C30-9DAE is szerepel benne. Tudja valaki mi ez és hogyan tudnám megszüntetni?
-
kernor
csendes tag
válasz fatal` #27475 üzenetére
Hello.Tegnap adtál egy jó tippet hogy,nem bohóckodjak a win xp telepítő cd-jének a cseréjével,hanem töltsem le.Így is tettem.Találtam egy xp home sp2-t,letöltöttem,kiírtam,de elindúl a gép valamiért nem lép be az oprendszer telepítésébe.Mit ronthattam el?
-
canniball
nagyúr
Erre valaki?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #27465 üzenetére
A forever kieg után már nem kért CD-t, gondoltam rájöttek, hogy felesleges. Mountolható ISO sokszor kevés, de Mini Imagek jól jöhetnek. Na mindegy ez erősen off.
-
RootRulez
félisten
válasz Sk8erPeter #27465 üzenetére
Hejj de örültem, mikor a StarCraft kiadta azt a patch-et, amival már nem kellett a CD a gámához
═════════════════════════════════════════
-
Dilikutya
félisten
Windows XP alatt hogy lehet működésre bírni a 100mbites netet? Most olvastam, hogy buherálás nélkül nem megy, de pl. a UPC hülyeségét nem akarom feltenni.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz fatal` #27462 üzenetére
"Ennek ellenére én sokszor crackelem a játékokat, hogy ne pörögjön az eredeti lemez."
Az, hogy készítesz egy mountolható ISO-t egy lemezről, még nem "crackelés".
"Amíg nem volt Forever kiegészítő addig a Trackmania Unitedemet kellett crackelni a StarForce miatt."
Hogy mi van? A Forever kiegészítőnél már nem volt szükséges a crack?
Egyébként publikus fórumon nem illik (és az alapelvek tiltják is) azzal büszkélkedni, hogy te miket crackelgettél, és hogyan...Sk8erPeter
-
fatal`
titán
válasz RootRulez #27460 üzenetére
Ha jól tudom 1 biztonsági másolat készítése legális, amennyiben nem crackelt ISO-t írsz ki és rendelkezel az eredeti példánnyal.
Ennek ellenére én sokszor crackelem a játékokat, hogy ne pörögjön az eredeti lemez. Amíg nem volt Forever kiegészítő addig a Trackmania Unitedemet kellett crackelni a StarForce miatt.
-
fatal`
titán
válasz Micka21 #27459 üzenetére
A vezérlőpult->energigazdálkodási részeinél nézz körül, ott lehet állítgatni hogy mit csináljon. Hogy a fedél lehajtást lehet e XP esetén állítani arra már nem emlékszem, de azt hiszem lehet. Kikapcsolást nem lehet beállítani úgy mint Vistanal ha jól emlékszem. De kell lennie olyan lehetőségnek, hogy ne csináljon semmit.
-
RootRulez
félisten
válasz kernor #27456 üzenetére
Mikor veszek egy programot/játékot első dolgom, hogy lemásolom, ha mód van rá. Így az eredeti lemez mindössze egyszer van olvasóban, utána a másolatot hentelem
bár nem tudom ez legális-e, mert nem terjesztés céljából másolom, csak bajt előzök meg...[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Micka21
tag
szeretném beállítani hogy ha laptop tetejét lehajtom, akkor ne legyen készenléti állapot,hanem minden program menjen tovább
szal ha lehajtom a tetejét ne történjen semmi
hol/hogyan lehet? -
Lenry
félisten
válasz kernor #27453 üzenetére
tölts le netről valahonnan egy ugyanilyen XP home lemezt, és telepíts azzal, de ennek a kódjával.
csak az aktiválókód a lényeg, hogy eredeti legyen, hogy milyen forrásból van a média, amiről telepítesz, az már a kutyát sem érdekli
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
kernor
csendes tag
Üdv mindenkinek.Bele keveredtem egy fura történetbe.Történt 2007 04.27.-én hogy a mutter vett egy Fujitsu-Siemens laptopot a T-mobiltól,mobil internet előfizetéssel..Ezzel eddig nem is volt baj.Hibátlanúl tette dolgát.De ahogy az lenni szokott esedékessé vált egy reinstall.Gondoltam no problem, a masinához mellékeltek egy win xp home telepítőt.A telepítés kellős közepén jött a hideg zuhany.A fájlok másolása közben egyszer csak megállt a másolás és kaptam egy hiba üzenetet,miszerint a webfldrs.ini nevű fájlt nem lehet olvasni.Két lehetőségem volt,vagy kilépek a telepítésből vagy kihagyom a fájlt és folytatom a telepítést,de persze ez nem volt javasolt.A cd-t én bontottam ki az eredeti csomagolásából,nem hogy sérülés,de egy por szem se volt a lemezen mikor betettem a meghajtóba.Gondoltam felhívom a microsoft-ot hogy ilyenkor mi a tosz van?Azt a választ kaptam hogy a hibás lemezt kicserélik,de csak akkor ha dobozos vagy oem verzióról van szó.Előre telepített op. rendszer hibás lemezének a cseréjét a készülék gyártójától kell kérni.Azt meg se kérdezték hány éve vettem a szoftvert.Ok!Felhívtam a F-S ügyfélszolgálatát.Ott azt mondták hogy csak eladástól számított egy évig cserélik ki a lemezt.Meg hogy nagyon sajnálják stb stb.Gondoltam akkor felhívom a fogyasztóvédelmi felügyeletet,ott azt mondták hogy az értékesítő cégnél-tehát a T-mobilnál-kell kérnem a hibás diszk cseréjét a Ptk. 306-310-es paragrafusaira hivatkozva.A T-mobilt még nem mertem felhívni.Valaki tud esetleg valamilyen okosságot mondani a dologgal kapcsolatban?Bármilyen észrevétel érdekelne.Előre is köszi.
-
EmberXY
veterán
Persze, szerintem sem admin fiókról lesz szó, Vendég fiókot írt, az meg alapból le van korlátozva, és azt én is írtam, hogy tisztában vagyok azzal, hogy nem lehet majd elnavigálni, csak arra céloztam, hogy szélsőséges esetben lehet találni kiskapukat.
Hallottam már olyan nyilvános, szállodai fizetős gépről, aminek a veszte az autorun lett, ugyanis a berakott CD egyből elindult, és a lemezen található megfelelő parancs már indította is újra....
Természetesen azt is le lehet tiltani.Up the Irons!
-
válasz EmberXY #27449 üzenetére
De nem fognak tudni elnavigálni az adott oldalról, és gondolom ott nem lesz feltöltés opció. De még akkor is be lehet állítani a Windows-ban, hogy semmihez ne férjen hozzá, gondolom nem admin lesz a felhasználó.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
EmberXY
veterán
Van még más lehetőség is, ha ugyan le van tiltva a jobb klikk (ha működne, akkor bármelyik objektumon mentés másként, és már a sajátgépet látom), de pl egy oldalon képet vagy fájlt akarok feltölteni (persze mAtech esetében nem lesz lehetőség más helyre navigálni), tallózás gombra kattintás után már elém is tárul a sajátgép....
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
-
mAtech
aktív tag
válasz EmberXY #27442 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat Körbenézek.
Viszont mivel billentyű nem lesz kihelyezve, így csak a kattintható dolgok jönnek szóba, amiket le kell majd tiltani.
Ez egy ilyen érintőképernyős terminál lenne, amin megy az a honlap, ami a közönség számára elérhető, de máshova nem tudnak majd elnavigálni.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz #62853120 #27408 üzenetére
Na várj, de akkor most újratelepítettétek a Windows-t ARRA A VINYÓRA, amit MOST használsz, és amin a mentendő adatok vannak? Mert ha igen, akkor minél többet használod a Win.-t ezen a vinyón, annál inkább - drasztikusan - csökkented az esélyeidet arra, hogy BÁRMIT is vissza tudj állítani a korábbi adatokból.
Úgyhogy ha még legalább egy-két fájlt meg akarsz találni a régiekből, és azt menteni, akkor sürgősen tedd át a mentendő vinyót egy másik gépbe, és csakis olvasásra használd ezt a vinyót. A másik gépre telepített (ne a mentendő vinyón legyen!!) GetDataBack-et (vagy Recuva-t) küldd rá a mentendő vinyóra, és imádkozz...Sk8erPeter
-
EmberXY
veterán
válasz mAtech #27437 üzenetére
Szia!
És még szerintem a feladatkezelőt sem árt letiltani (ctrl+alt+del), mert ha azt eléri, akkor lényegében el tudja indítani az explorer-t, így már "bent is van"...
erre itt van egy leírás.Illetve itt érdemes még szétnézni, van egy progi, amivel elvileg lehet macerálni a felhasználói fiókokat.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
válasz mAtech #27437 üzenetére
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
Itt a Shell kulcsot kéne átírni az iexplore.exe-re (persze teljes elérési úttal). Viszont ez az összes felhasználónak így fogja indítani. A HKCU-ban nincs ilyen kulcs, de kipróbálhatod, hogy mi lesz, ha beszúrod a kulcsot.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy a Vendég fiókot le lehet úgy "csupaszítani", hogy csak az asztalra kihelyezett IE-t tudja futtatni és semmi mást?
Érintőképernyős cucchoz kellene, hogy a user, csak a IE-n beállított honlapon tudjon bóklászni.
Van ilyenre lehetőség?Köszi: A
Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
Thrax
csendes tag
válasz Sk8erPeter #27370 üzenetére
Ja, még annyit, hogy a laptop Acer Travelmate223XC 1,13GHz 128MB SDRAM Intel Celeron CPU.
-
Thrax
csendes tag
válasz Sk8erPeter #27370 üzenetére
Köszönöm válaszod, igen örültem neki. Az integrálást meg fogom próbálni szombat magasságában, bár erős a gyanúm, hogy nem ez fogja megoldani a "görcsöt" Egyébként 2 külön helyről származó, megbízható Sp3-al is próbálkoztam már és szintén ezt az üzit kaptam, telepítés közben. ( c:/windows/system32/drivers/ndis.sys) meg van nyitva,vagy másik alkalmazás használja. Zárjon be mindent vagy ismét.
Szóval, ez a pontos hadihelyzet. -
fatal`
titán
Nem igazán. Driverekből kell külön 64bites, meg olyan alkalmazásokhoz amik szorosan kötődnek a rendszerhez/esetleg drivert használnak (pl. Daemon Tools). Azon 32bites programok, amik elindultak az adott rendszer 32bites változatán, 99%ban kompatibilisek a 64bites változattal is. Ha egy programból viszont van 64bites (pl. winrar) azokból érdemesebb azt használni, kicsi teljesítménynövekedés tapasztalható. Játékok közül, ha jól tudom eddig csak a Crysisnek volt 64bites változata, de az nem volt semmivel sem gyorsabb a 32bites változatnál.
-
udi24
tag
Sziasztok!
HA nekem van egy erős konfigom (játékra ,képszerkesztésre) 4gb rammal akkor számomra melyik windows (32/64 bit) az ideálisabb???Üdv: udi24
-
macman507
aktív tag
válasz Steelmanus #27264 üzenetére
""""Az a problema hogy a legujabb driverek nem tamogatjak az XP-t meg akkor sem ha azt irjak rola. Nalam is ez volt a problema, lasd konfig, ALC889A hangchip de XP alatt a Kevero nem mukodik. Az alaplaphoz adott konyvben a hangchip drivertelepitesi utmutatonal olyan regi driveren van bemutatva - 1.x lehet - amelyiken meg atlehet kapcsolni a Realtek HDA Primary Input-nal AC97 modba, na ezt a mai driverekben nem talalod meg. Ezert nem hasznalom en sem.""""
Helo, bocs a késői válaszért, de nem volt időm..
Szóval mit tudnék tenni, az érdekében, hogy rendesen működjön megint mint régen?
Mert nemrég még jó volt minden. (asszem feltelepítettem 1 drivert valamihez és utána lett rossz, vagy valamit vhol átállítottam)Elég lenne annyi, hogy hol és mit állítsak be, vagy töltsek le és akkor jó lesz.
Ty!!
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
batmab
senior tag
válasz fatal` #27425 üzenetére
1. nem irja ki..nekem pl kékhalált dobált,irq lessest..
2. hát hogyne lenne......
3. annyira azért nem ma kezdtem,csak szét vagyok esve kicsit a lányom miatt....[ Szerkesztve ]
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
-
batmab
senior tag
ellátás történt..
de ez sem fog vigasztalni sztem...hasonlo a hiba szvsz,nálad is ilyesmi lehet...
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Egy asus a6000 series notira szeretnék sp3-as xp-t telepíteni, de a driverek/fájlok betöltése után, amikor indítaná a rendszer a telepítőt, el kezd kerregni a dvd olvasó és kapok egy session3 initalization failed bsod-t. Mind a magyar, mind az angol xp-vel eddig jutok el.
Valakinek van esetleg vmi tippje?
Én annyit találtam, h valószínűleg a telepítő cd-vel van baj, de ezt cáfolom, a másik, h az optikai meghajtóval lehet baj, amit sajnos egyáltalán nem zárhatok ki, de hátha Nektek is van vmi ötletetek.
Let's begin, de gozaimasu!
-
fatal`
titán
-
joecontra
addikt
válasz Sk8erPeter #27393 üzenetére
Igen, azt csináltam, de az ezt megelőző alkalommal nem kutyult le semmit.
A hangcsatorna felcserélődésére ötlet?
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Egy elbaltázozz partició méretezés következtében a HDD-n Raw fájlrendszer let
Van progi ami vissza tudja állítani NTFS-re? vagy nyugodjak bele hogy nem uszom meg Format c:/ és a a win telepítést
Adatmentés folyamatban van biztos ami biztos."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Ariadne
őstag
Egy nagyon lol és remélhetőleg mérhetetlenül egyszerű kérdésem van. Nem tudom, mi hülyül meg a gépemben (laptop) időnként, de van, amikor egyik pillanatról a másikra a hangerőszabályzó valamelyik csúszkája elkezd magától lecsúszni. Semmi nem segít ilyenkor, felhúzom normális hangerőre, aztán megint lemegy szép lassan, nem tudok hallgatni/nézni rajta semmit. Csak az újraindítás segít... Kis dolog, és tudom, röhejes, de nagyon bosszantó. Valakinek ötlete van esetleg, mi okozza? Előre is köszönöm, ha igen.
mod: És mivel a fő hangerő megy le így, ezért hiába babrálok én a winampban mondjuk, nem tudok hangot kicsikarni, feltétlenül ezt kell megoldanom. Ha rossz helyen kérdezem, szóljatok.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
törölt tag
válasz Sk8erPeter #27407 üzenetére
Hát igazából az történt, hogy újralett telepítve a gép(nem én csináltam), de nemlettek lementve az adatok, vagy megmarad vagy nem alapon, és ebből a vagy nem jött össze.
Így van még esély az adatok visszaszerzésére?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz #62853120 #27400 üzenetére
GetDataBack.
A fizetős részével tudsz visszaállítani.
Vagy van az ingyenes Recuva.Egyébként itt vannak a hozzászólásaid: [link].
Szerk.: most látom, lecsúsztam, mivel nem frissítettem.
Amúgy hmisi00, nehogy arra a partícióra telepíts bármit is, amiről vissza akarsz állítani adatot! TILOS írási műveletet végezni a mentendő vinyón![ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Jazz
veterán
Üdv!
Egyre gyakrabban kapok ilyen hibaüzenetet:
Boot menüben a quick boot on self teszt Disable....szóval végigprögeti a memóriát háromszor is és semmi sem talál.
Valami ötlet? köszi
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
törölt tag
válasz kételkedem #27401 üzenetére
Köszönöm szépen, és akkor mit csináljak, ha csak egy vinyó van a gépben azon is csak egy partíció? És ha a program nem ír adatot arra a partícióra amiről az adatokat próbálja visszaszerezni? Haználjak külső vinyót, és mentse az adatokat arra?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest