- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpopity
csendes tag
válasz DAVID0000 #40720 üzenetére
Szia!
Indíts egy parancssori ablakot rendszergazdaként, töltsd le a psexec progamot, majd futtasd a parancssori ablakból a követlező formában: psexec -i -s cmd.exe Ez megadja neked a helyi istent,a LOCALSYSTEM accountot, ezzel próbáld törölni a mappát rd mappa /s/q, vagy legalább a benn levő összes file-t del *.* /f/s/q
Vagy:
1. Windows7 telepítőlemez nyelvválasztásnál SHIFT+F10 és parancssorból rd mappa /s/q
2. linux live cdről bootloni, és úgy törölni
3. hiren's bootcd és valami filekezelőből kitakarítaniÜdv,
Tibor -
looser
addikt
válasz DAVID0000 #40717 üzenetére
Várj. Feltelepítetted és nem jelenik meg az, hogy Unlocker, amikor jobb klattyot nyomsz ezen a mappán? Pedig meg kellene jelennie.
Kipróbálhatod még a Process Explorer-t, ez megmondja, melyik futó alkalmazás/szolgáltatás mely mappát/filet fogja éppen.Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
(Bundás)
addikt
válasz DAVID0000 #35491 üzenetére
Akkor nem ártana egy normális tápegységet vásárolnod. Amúgy is ajánlott lenne a géped biztonsága érdekében, de benne van a pakliban, hogy a régi kondiügyileg kiszáradt és az okozza a problémákat. Ha valóban gagyi felesleges javításra költeni.
Ha nem készülsz nagyobb erőgép összeállítására a jövőben, akkor FSP 350 PNR-t javaslok. Gagyi 400-500 Wattos példányoktól tartsd távol magad. Használtan sem érdemes tápot venni, márkásat se, mivel manapság 3 éven belül kondicserés lehet a tápegységet java része. -
kraftxld
félisten
válasz DAVID0000 #34180 üzenetére
Flash player nélkül is ezt csinálja?
Addonok nélkül is ezt csinálja?"In any case, I checked my Transition Effects settings (Display Properties >
Appearance Tab > Effects... and I noticed something odd: The Fade Effect was
listed in the drop-down menu, but the check box was neither checked nor
unchecked. It's one of those half-checked check boxes, like when you select
multiple cells in Excel when some of them share a property and some don't. I
clicked it until the Fade Effect was back to checked."
Esetleg ez? [link]| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
szakalistvan
senior tag
válasz DAVID0000 #27986 üzenetére
Lemezkezelést már próbáltam,rendszerpartíciót nem lehet átnevezni,szóval C-t nem,D-t nem E-t meg minek?
3 napon belül 3szor telepítettem,már nagyon unom
Ha nincs bent az IDE-s vinyó akkor meg nem kompatibilis partíció,bárhogy állítgatom a biost...
Hogy állítsam be,neked hogy lett jó?
CH1master IDE 250Gb CH1Slave IDE Dvd rom,
CH0master Sata 250Gb
SATA mód compatibile-re állítva[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
válasz DAVID0000 #27926 üzenetére
Nem fogja belassítani a gépet?
Pl ha játszom (shift,Stalkerek,resident evil5 és még pár viszonylag nagy igényű játék)Én csak ettől félek picit.4gb van a gépben de a 32 bit miatt csak 3,25-öt lát és tervben van egy 1gigás 4870 is.Úgy már csak 2,75öt maradna kb.
Windows Vistát és 7-et is probáltam 64 biten de vannak bizonyos programok amik nem indultak el alatta.
Egy kérdés ha most már van VT-s procim akkor ami eddig nem ment most menne?Köszi mindent
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
válasz DAVID0000 #27829 üzenetére
Azóta újra volt pár restrat, és azok a mappák már nincsneke is ott pedig kipipáltam hoy a rejett és a rencermappálkat is lássam Most új hiba volt az eseménynaplóban, windows súgó ezt adta ki:
ID: 7000
Source: Service Control ManagerWe're sorry
There is no additional information about this issue in the Error and Event Log Messages or Knowledge Base databases at this time. You can use the links in the Support area to determine whether any additional information might be available elsewhere.
-
Ariadne
őstag
válasz DAVID0000 #27438 üzenetére
Köszönöm, megpróbálkozom vele. Bár van Avira a gépen, a routerben is van tűzfal, soha nem használom "védtelenül", de bármi megtörténhet. De irtok akkor egy jót, hátha segít. Csak néha jön elő egyébként, elég fura.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
attiati
veterán
válasz DAVID0000 #27374 üzenetére
Hú, kizárt, hogy újrarakjam, szinte 100%-ra kell mennem. (millió létfontosságú beállításra már nem is emlékszem, soha nem raktam újra, mindig ghostoltam, vagy backupoltam egy stabil rendszert)
Registryben mit, hogy kellene módosítani?
És ha nem bootol be az új procival az xp, akkor hogy módosítsam?[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz DAVID0000 #27229 üzenetére
elnézést siettem
szóval:
helyzet az h adott egy gép ami bekapcsolásnál automatikusan bejelentkezik egy User nevű felhasználói fiókba, ezt kellene törölni azonban amint kijelentkezek ebből a fiókból (mert ugye ahhoz h kit tudjam törölni egy másik rendszergazda fiókból kell megtegyem) azonnal el is tűnik így nem lehet kitörölni Vezérlőpultból (User mellet van két rendszergazda fiók tehát nem ez az egyetlen)érthetőbb voltam?
(#27231) DAVID0000:
"...Vezérlőpultban Felhasználói fiókoknál kiválasztani a Felhasználók Be-és kijelentkezési módjának megváltoztatásánál be kell kattintani az üdvözlőképernyőt. Lehet ez is megoldja..."Be van kapcsolva de ettől független bejelntkezik magától
mind1 nem az én gépem egyik ismerősömnél jártam és kérte h csináljam meg és akárhogy birizgáltam nem tudtam megoldani, nem baj egy ujratelepítés majd megoldja a dolgot(#27232) cigam:szükséges hozzászólás volt
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
EmberXY
veterán
válasz DAVID0000 #27229 üzenetére
Szerintem arra gondolhat, hogy a bejelentkező képernyőn van egy pár fiók, de ő simán be akar lépni rendszergazdaként, de fáradtság nélkül....
szerintem az "autoadminlogon" nevű bejegyzés értékét kéne 1-re változtatni..
Egyébkénkt én sem értem teljesen...Up the Irons!
-
Killing
addikt
válasz DAVID0000 #27225 üzenetére
Milyen modemed volt/van ami Inviteles/volt? Én szórakozásból T-mobileos mobilnetet rendeltem, a K550i-mre, gépen is kipróbáltam, lassú egy kicsit, dehát istenem EDGE. De a többit zavarjuk le privátban, mert a nagybetűsök majd jönnek és lesz nemulass. Holnap reggel válaszolok.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz DAVID0000 #27221 üzenetére
Az előző Inviteles modem az IP címet felejtette el, ez meg a beállításokat. Még egy ilyen és veszek egy sajátot. A Tvnetworkös az FTP-n letöltött fileokat hibásán töltötte le, még egy .exe filet-sem bírtam felrakni 1 évig! És nem cserélték ki.
szakembernek meg itt vagyok én.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz DAVID0000 #27219 üzenetére
Most megy, feldobta. De jön még kutyára teherautó, lehet hogy holnap reggel. És nem lesz féknyom. De a Tvnetworknél már meg kellett említeni a fogyasztóvédelmet hogy kijöjjenek.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz DAVID0000 #27217 üzenetére
Beállítottam, ha most nem fog menni, akkor kiosztom az Invitelt. De pár hónapja cserélték már.
És most nyomok egy restartot.[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz DAVID0000 #27214 üzenetére
Nem tűnt el, a kapcsoltok fülnél nem tudom, nem néztem. A Nod32-t már lefuttattam 3 vírust talált, el is távolította, de lenyomom mégegyszer.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz DAVID0000 #27139 üzenetére
formáztam új win7 telepítés alól
de úgysem mnet.
ám a probléma szerencsére megoldódott.
ugyanis nekem is személy szerint van egy számítógépem, meg faternak is...meg még van 2
na mind1. szal felhoztam a vinyót, hogy berakjam az én gépembe és leformázzam, hátha mégse jól formázta le vagy mittomén.
aztán akkor le esett, hogy méne próbálnám meg itt fölrakni az xp-t az én gépemről. és sikerült, márcsak driverek ilyenek vannak.hálásan köszönetem a segítségért
további szép napot, sziasztok
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz DAVID0000 #27136 üzenetére
oké, köszi, megpróbálom. amúgy a win7 meg tökéletesen működik rajta, tudom telepíteni, és még fut is
érdekes...azt a verziót is kipróbáltam, hogy állítólag a win7 miatt nem engedi az xp-t telepíteni...és letöröltem a win7-et.
de így sem megy.
mert ha win7 alól akarod telepíteni, persze, hogy nem engedi...de ilyen "dos"-os környezetben nem tudja hogy az most win7, vagy xp, vagy melyik újabb...nemde?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
volvoguy
addikt
válasz DAVID0000 #27107 üzenetére
a töredezettségmentesítés elég hosszú folyamat nem....annyi erővel leformatálhatnám az egész gépet.......most megpróbálom az open office-t....hátha az jó lesz
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
-
félisten
válasz DAVID0000 #27049 üzenetére
Hali!
3 tipp
1. lehet, hogy nem kellene szóköz a fájlnévbe
2. lehet hogy a progi csak egy adott nevű könyvtárban fut(példul van bent valami config fájl, amiben ez be van állítva)
3. Próbáldki ezt: [DOSBOX]Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Egon
nagyúr
válasz DAVID0000 #26938 üzenetére
Ezt a verziót most próbáltam először, szóval kezdetektől (azaz tegnaptól) kezdve csinálja. Patch nincs hozzá (a legutolsó patch több éves, elvileg a felpeccselt változatot adták az újság mellé).
Amúgy - lekopogom - már jó ideje nem hal le. Annyit csináltam, hogy - próbaképpen - lelőttem minden automatikusan betöltődő programot (mondjuk a ctfmon-t visszapakolta a rendszer). Majd megpróbálom egyesével visszapakolni őket, hogy lássam mivel akad."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
nyikszi
őstag
válasz DAVID0000 #26414 üzenetére
Köszi a segítséget, de mint sejtettem, se nem vírus, se nem féreg. Azt jól gondoltam, hogy a Firefox 3.5-össel kapcsolatos, de egy kiegészítője okozta az állandó felugrálást. Ez pedig az alábbi oldallal kapcsolatos, ami a myminicity-t automatizálja valamilyen szinten és lehet kérni új IP-t, akkor többet számol:
[url=http://utopia.lv/exchange/]Utopia exchange[/url]
És azért nem gondoltam erre egyből, mivel az FF 3.5-ös feltelepítése után azonnal frissítettem ezt a plugint is, hiszen nem működött. Ma volt végre egy kis időm és rákerestem, hátha... és igen.
Szóval köszönöm a segítséget!
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
-
Lenry
félisten
válasz DAVID0000 #25820 üzenetére
pl átmásolod egy másik felhasználótól, a \Documents and Settings\<felh.név\>Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\ mappából, vagy írsz magadnak egy újat
nyitsz egy jegyzettömböt
[Shell]
Command=2
IconFile=explorer.exe,3
[Taskbar]
Command=ToggleDesktopezt elmented akármilyen néven, de a kiterjesztés .scf legyen, és bemásolod a fent megjelölt mappádba
Fire/SOUL/CD: így / ezt írtam én is
egyébként bebootol hibátlanul, csak rohadtul zavar, hogy mi és miért csinálja ezt[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
blaces
tag
válasz DAVID0000 #22382 üzenetére
Hali!
Én már rég voltam xp-n, viszont találtam egy rövid angol leírást:
"The problem is that XP doesnt natively understand 16bit or 8bit applications. It thinks there isnt enough memory because the 32bit operating system handles memory in an entirely different way.
The solution?1. Find the .exe for the application.
2. RIGHT click on the .exe file.
3. Choose Properties and then click on the Compatibility tab.
4. Check the box that says "Run this program in compatibility mode for:"
5. Now choose the operating system you need to emulate.Note: You may also need to adjust "Display settings". You can find these options directly below the "Compatibility mode" section of the Compatibility tab.
Read more: "Windows XP Compatability Mode: How to run 16 bit applications in Windows XP" - http://pcs.suite101.com/article.cfm/windows_xp_compatability_mode#ixzz09B0SzmRU"
Az 1-5 magyarul:
1. Keresd meg az alkalmazás exe fájlját.
2. Jobb egérgomb klikk az exe fájlon.
3. Válaszd ki a tulajdonságokat, és aztán kattints a Kompatibilitás fülre.
4. Ellenőrizd azt a dobozt ami a következő "Futtasd ezt a programot ebben a kompatibilitási módban:"
5. Most válaszd ki azt az Op. Rendszert amiben emulálni akarod (amilyenben eredetileg fut a program)[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz DAVID0000 #19801 üzenetére
ezt sosem fogom megérteni, én ha + memóriát veszek gépbe akkor is újrapakolom a winfost, meg havonta ha picit is belassul, egyszerűbb, mint napokat szarakodni vele, míg rájössz mi abaja, és miért nem megy ez, vagy az, vagy épp miért lassult be annyira....sajnálod szerencsétlen gépedtől azt a 2 órát míg feltelepítesz egy tiszta windowst meg pár SZÜKSÉGES programot? vinyóra kimented a driverek TELEPÍTŐJÉT, meg használsz portable programokat, és akkor 2 óra helyett egy reinstal 1 óra lesz...
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
-
Sdi
addikt
válasz DAVID0000 #19801 üzenetére
Ha teljes rendszercsere volt, akkor nagy valószínűséggel nem fogod tudni megúszni . Azt megpróbálhatod, hogy az összes telepített drivert leszeded, csinálsz egy komolyabb registry pucolást és úgy teszed át, hátha
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest