-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli329
addikt
válasz Zozzant #1599 üzenetére
Elvileg nem igazán lehet, mivel az oem-et adott pc-hez kapod (!) (elvileg). Ha valamit cserélsz, már nem érvényes. Persze megoldható, nekem is oem van, mióta megvan már párszor cseréltem ezt-azt. Eddig segítőkészek voltak. De már beleuntam az aktiválósdiba, úgyhogy a Vista dobozos lesz. Csak a 32bit vs 64bit idegesít. Igazán adhatnák mind2-t annyi pénzért.
A legutóbbi aktiválásnál, amit telefonon intéztem már beszélnem sem kellett senkivel, csak találós kérdésekre válaszolni gombokkal vmi autómatának. Gyorsan lezajlott, nem kellett könyörögni Elvégre megvettem, ezt is értékelni kellene. Dobozos volt 100ezer, így a pro meg 42 volt anno. -
szab.tam
nagyúr
válasz Zozzant #1604 üzenetére
sajna nem igazán.
vistát már dobozosat veszek. de beszéltem 1-2 haverral, úgyhogy lehiggadtam.... inkább nem fabrikálok, várok egy kicsit, és majd összerakok egy új konfigot.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Zozzant #1601 üzenetére
Kollégám ismerősének cégét 3 milkóra büntették. bsa... Úgyhogy én foglakozni vagyok kénytelen.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Zozzant #1599 üzenetére
Valszeg nem tudod mi a különbség az oem és a dobozos verzió között...
Az oem-nek pont aza lényege, hogy egy konfighoz szól,(nem a házhoz), pont azért, hogy ne cserélgesd a hardvert alóla. A dobozos szól az életed végéig. És attó félek, hogy egy új aktiválásnál, ha más alaplap van, mint az előző aktiváláskor, nem engedi, eljön a 30 nap, és telepíthetek megint....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Zozzant #1590 üzenetére
Thx Nektek.
De még egy kérdés. Én elvileg ezt nem tehetném meg, mivel a win xp-t és a office xp-t oem verzióban vettem, hardvertől függetlenül, zacsiban, és feltettem, aktiváltam. (Egy idő óta már ez szabályos.) De azt olvastam a linken, amit küldtél, hogy lehet, hgoy újra kéri az aktiválást. Gondolom online módban rögtön visszadobja, mert ha jól tudom billgécék sutyiban lekapják a hardvereim adatait... Tavaly vettem 100-ért a progikat (pontosabban egy matricát a gép oldalára... ), és nem akarom bebukni.
Javaslat?
[Szerkesztve]fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Avalon2007
tag
Ohh na igen erre nem gondoltam, bevallom. A gond ott van, hogy a gép dátuma és ideje mindig is jól be volt állítva. Konkrétan, ha felteszek egy programot, most vegyük példának a NOD32-t, akkor ott is ez van: van jónéhány olyan fájl, aminek a módosítás dátuma jóval korábbi mint a létrehozásáé. Szóval ez ebben az esetben nem függ össze azzal, hogy mennyire van beállítva a gép dátuma.
[Szerkesztve] -
djxp01
senior tag
háháá, és szerinted ha berakom 3 percre a vinyók kikapcsolását (az energiagazdálkodásnál) , kihúzom a tápkábelt menet közben annak a 3 vinyónak amit nem akarok használni, és visszaélesztem a képernyőkímélőt, és az a vinyó amin a rendszer van, és amit akarok használni, akkor tökéletesen fog menni ezzel a megoldással szted ?
regisztrált: 2005-07-05
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kutya topik
- Adobe Photoshop
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest