- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avalon2007
tag
válasz Dr. Romano #4387 üzenetére
Az szép...
De mit lehetne ez ellen tenni? -
Avalon2007
tag
Helló
A következő a problémám: A Windows XP Professional SP2 magyar nyelvű változatú operációs rendszer alatt szeretném kézzel szinkronizálni az órát, de bármilyen időkiszolgálót választok is, azt írja ki, hogy hiba történt az idő szinkronizálása közben.
Hogyan tudnám megoldani a problémát.
Előre is kösz.
-
-
Avalon2007
tag
Helló
Lenne egy olyan kérdésem a tisztelt fórumozókhoz, hogy mit jelentenek a képen a piros keretben lévő dolgok.
[link]
Mik ezek és mire szolgálnak?
Előre is kösz. -
Avalon2007
tag
Helló
Meg tudná mondani valaki, hogy mit csinál pontosan a Távoli eljáráshívás nevű szolgáltatás, és azt, hogy miért olyan fontos a Windows számára és miért indul újra a számítógép, ha ez a folyamat megszakad? Már régóta keresem erre a választ, de sehol sem találtam.
Előre is kösz.
[Szerkesztve] -
Avalon2007
tag
Helló
Azt szeretném kérdezni hogy lehetséges-e az Internet Explorerből az Előzményeket exportálni és később újra improtálni, és ha igen akkor hogyan.
Előre is kösz. -
Avalon2007
tag
válasz Avalon2007 #1794 üzenetére
Továbbra is várok ötleteket a dolog megoldására.
-
Avalon2007
tag
Helló
A következő a gondom: a C: meghajtómon van egy System Volume Information nevű mappa, és amikor meg akarom nézni a tartalmát, akkor azt írja ki, hogy hozzáférés megtagadva. Hogyan tudok hozzáférni a mappához? Előre is kösz. -
Avalon2007
tag
Helló
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e valamilyen módszert arra Windows alatt, amivel az egérkurzol sebességét meg lehetne növelni, tehát hogy az egér elmozdításának arányában többet mozduljon el a kurzol.
Előre is kösz a válaszokat.
[Szerkesztve] -
Avalon2007
tag
válasz Avalon2007 #773 üzenetére
Kösz mindenkinek.
-
Avalon2007
tag
''mikor lett létrehozva (felmásolva a gépre)? amikor telepítetted a rendszert.''
Ez is rendben lenne, csak ezzel meg az a gond, hogy a partíció is meg a kötet is, amin azok a fájlok vannak, amit látsz, 2006. március 22-én lett létrehozva, saját kezűleg. Megint csak ott vagyunk, hogy a fájlt előbb hozták létre, mint az alatt lévő kötetet.
Igazából régóta feltűnt már nekem ez a dolog, de sosem jutottam el odági, hogy bárhol is felvessem a dolgot. De kösz a válaszokat mindenkinek. Ha bárkinek van ötlete még, azt is várom. -
Avalon2007
tag
válasz Avalon2007 #769 üzenetére
Bocs, ez kétszer ment.
[Szerkesztve] -
Avalon2007
tag
Egészen biztos. Lásd a NOD32-es példát. Akinek van ilyenje, próbaverziós, nézze meg a NOD32 programmapájában lévő Install könyvtárban lévő (de jó megaszondom) mfc42.dll és mfcu42.dll meg msvcrt.dll fájlokat. Egyébként gondoltam én is erre amit írtál, hogy a módosítás dátuma az amikor létrehozták a fájl. De akkor hogy lehet, hogy ha én kiírok egy fájt CD-re, az eredetit törlöm a winchesterről. majd a CD-ről visszaírom, akkor ott a visszaírás dátuma szerepel? Nekem csak ezek az ellentmondások furcsák.
-
Avalon2007
tag
Egészen biztos. Lásd a NOD32-es példát. Akinek van ilyenje, próbaverziós, nézze meg a NOD32 programmapájában lévő Install könyvtárban lévő (de jó megaszondom) mfc42.dll és mfcu42.dll meg msvcrt.dll fájlokat. Egyébként gondoltam én is erre amit írtál, hogy a módosítás dátuma az amikor létrehozták a fájl. De akkor hogy lehet, hogy ha én kiírok egy fájt CD-re, az eredetit törlöm a winchesterről. majd a CD-ről visszaírom, akkor ott a visszaírás dátuma szerepel? Nekem csak ezek az ellentmondások fucsák.
-
Avalon2007
tag
Ohh na igen erre nem gondoltam, bevallom. A gond ott van, hogy a gép dátuma és ideje mindig is jól be volt állítva. Konkrétan, ha felteszek egy programot, most vegyük példának a NOD32-t, akkor ott is ez van: van jónéhány olyan fájl, aminek a módosítás dátuma jóval korábbi mint a létrehozásáé. Szóval ez ebben az esetben nem függ össze azzal, hogy mennyire van beállítva a gép dátuma.
[Szerkesztve] -
Avalon2007
tag
Helló
Egy érdekes kérdésem lenne, azaz mindjárt több is.
[link]
Itt láthato egy képernyőfotó a számítógépem programmapjáról, C:\Program Files. A kérdéseim ezek lennének:
Hogyen lehet egy fájl módisításának a dátuma korábbi, mint a létrehozásának a dátuma?
Hogyan lehet egy fájl létrehozásának a dátuma korábbi, mint annak a partíció létrehozásának a dátuma, amin van?
Miért van az, hogy ha menyitok egy mappát, akkor a Windows a benne lévő összes mappa és fájl Utolsó hozzáférési idejét átírja arra az időre, amikor megnyitottam a mappát?
Lehet, hogy most sok hülyeséget kérdeztem, akkor bocs mindenkitől. Előre is kösz a válaszokat. -
Avalon2007
tag
válasz Dr. Romano #713 üzenetére
-
Avalon2007
tag
válasz Dr. Romano #707 üzenetére
Helló
Kösz a gyors választ. Csak egyetlen aprócska gondom van azzal amit írtál: hogy kiveszem ugyan a pipát az IE és az OE elől, de ettől még a programok csak az Asztalon és a Start menűben lesznek elérhetetlenek. A programmappáik ugyanúgy ott mradnak mindennel együtt. Én a programfájlokat szeretném lecserélni. Ugyanis a Windows újra lett telepítve és a programokat nem töröltem meg nem is formáztem. Tehát még a régi programállományok vannak ott. Ezeket szeretném az újakra cserélni. -
Avalon2007
tag
Helló
Hogyan tudom újratelepíteni az Internet Explorert és az Outlook Express-t?
Kösz előre is -
Avalon2007
tag
Helló
Két fontos kérdésem lenne:
- Lehetséges-e, és ha igen, hogyan lehetséges a Windows XP Professional operációs rendszer újratelepítése úgy, hogy ne legyen szükség a merevlemezk újrapartícionálásra, illetve formázásra. Tehát azt szeretném, hogy a Documents and Settings mappa tartalma megmaradjon és ne kelljen lementeni az adatokat.
- A videókártyám típusa Club 3D ATI Radeon 9250. A most az ATI weboldaláról letölthető eszközillesztő megfelelő-e ehhez? Sokszor hallottam már olyat, hogy az új eszközillesztők már csak az újabb kártyákat támogatják, de a termáktámogatási oldalon fel van tüntetve az ilyen típusú kártya és le is lehet tölteni a programot hozzá. Szóval nagy megköszönném, ha valaki tudna tanácsot adni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest