-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz jahatpersze #27882 üzenetére
igen
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz jahatpersze #27880 üzenetére
ha azt mondom, hogy milliónyi teszt mutatta ki, hogy az égvilágon semmi haszna nincs a SATA módnak, akkor is akarod a 2. lehetőséget?
pl: Logoutos teszt
nem hittem el, kipróbáltam[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz jahatpersze #27878 üzenetére
átállítod a vinyót IDE módba, vagy integrálod az AHCI drivert nLite-al az XP CD-be
-
ragazzo
őstag
válasz jahatpersze #27324 üzenetére
Lehet hogy hülyeség amit írok, de szerintem java nélkül el sem indulna az earth. Gondolom a videokártya bírja szuflával tehát nem az a gond.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
DAVID0000
aktív tag
válasz jahatpersze #27269 üzenetére
Tápkábel jól van rádugva a vinyóra? Az szokott ilyet okozni.
-
canniball
nagyúr
válasz jahatpersze #27030 üzenetére
"...lehet az XP nem szereti az SDRAM-ot."
Volt nekem is SDRAM-os XP-s gépem...igaz abban 256MB volt, külön VGA-val.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
akaido
addikt
válasz jahatpersze #27051 üzenetére
Az integrált vga meg még plusz levesz a RAM-ból...
A dolgok ilyetén állása esetén az "elvileg" a kulcsmondat.
Ajánlom a Win2000-et megfontolásra.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
válasz jahatpersze #27030 üzenetére
Szsvsz elkéne a RAM bővítés. Millen a vga típusa: integrált vagy külön zsuga?
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
EmberXY
veterán
válasz jahatpersze #26935 üzenetére
Ez tényleg nem a megfelelő hely ehhez, de irtam ide, itt lehet folytatni.
Up the Irons!
-
localhost
Közösségépítő
válasz jahatpersze #26935 üzenetére
Miért nem mentek át a milyen gépet vegyek topicba? iránymutatás és javaslat!
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
EmberXY
veterán
válasz jahatpersze #26931 üzenetére
Így első ránézésre szerintem korrektnek tűnik, a RAM-ot nem árt majd megduplázni, és a HDD is már kevésnek tűnik, de ott marad még a 3 SATA hely, úgyhogy lehet még pakolni bele, USB portok elegen vannak, az integrált videokártya is ahhoz képest, hogy integrált, egész korrekt (az enyémbe 32 megásat volt pofájuk belehegeszteni), még a RAM frekvenciáját nem látom, azt még érdemes lesz megkérdezni, ha 667 MHz-nél nagyobb (800 vagy 1066), akkor már egész korrekt..
Összességében szerintem jó kis alapgép.Ja látom, a RAM-ot magadtól is megdupláznád, akkor azt nem is mondtam.....
Ja, és a DVD író, igen, az sem árt majd..[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz jahatpersze #26928 üzenetére
Nálam több ugyanilyen nevűt mutat, melyikre gondoltál?
Up the Irons!
-
localhost
Közösségépítő
válasz jahatpersze #26928 üzenetére
Mivel én magam is kereskedő vagyok, itt a topicban sosem nyilatkozom árakról sem pro sem kontra! Az "XP kérdések és válaszok topicban" pedig mégúgy sem!
Várjuk meg, hátha valaki más "kinyilatkozik" {Hopp, jól látom, csak három hónap a garancia, nem hat?}[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz jahatpersze #26923 üzenetére
HAT hónap garanciát? Akkor jobb lesz ha végigmazsolázod az előző keresés linkjeit.... Szeptemberig biztosan végzel vele, mire ilyent találsz !
-
localhost
Közösségépítő
válasz jahatpersze #26921 üzenetére
De azért nem kéne ezt mindjárt a keresőkérdésben megfogalmazni, nem utólag a segítő szándékúnak az orrára koppintani? Tovább megyek, melyik város?
Definiáld: "JÓ" Webshop, ami attól "JÓ", hogy ....
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz jahatpersze #26919 üzenetére
-
válasz jahatpersze #26903 üzenetére
Na akkor pontosítsunk. Mit értesz AC3 alatt? Merthogy én egy formátumot. Hozzászólásodból úgy tűnik te vmi programot értesz ac3 alatt. Csak nem erre gondoltál? [link]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz jahatpersze #26901 üzenetére
Ezt megtudnáld fogalmazni egy többszörösen bővített mondattban? "normalizálás", ill. dinamikakompresszió van egy csomó lejátszóban/házimozi rendszerben.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Tosee
őstag
válasz jahatpersze #26797 üzenetére
de azért egy BIOS jelszóval megnehezítem a dolgukat
Nagyon, de nagyon nehéz dolguk lesz a BIOS jelszóval! Fél perc sem kell, és már a BIOS-ban matat! De ennyivel több időd van, hogy utolérd, vagy megtaláld őket!
Ha sikerül bejutni neki a biosba onnan már az oprendszerbe sem kell belépni neki! A megfelelő hozzáértéssel mire eljut a bejelentkező képernyőig jelszó sem lesz!
Komolyra fordítva a szót nem hinném, hogy ennyire védeni kéne! Ha valaki meg akarja szerezni ami rajta van, vagy esetleg csak azért húzza be mert neki még ilyen nincs az úgy is megszerzi ami kell neki!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
EmberXY
veterán
válasz jahatpersze #26797 üzenetére
Vannak titkosító programok, amik csak jelszó megadása után "dekódolják" az adatokat, ilyet rengeteget lehet találni, és a progi vagy a jelszó nélkül nem lehet hozzáférni a fájlokhoz, "encrypt, encrypter" szavakkal kereshetsz ilyet, ezzel megnehezíted a dolgukat, meg a Bios jelszóval is....
De ha valaki ellopja, nem az adataid kellenek majd, hanem a hardware.... a vinyót meg tudja formázni, aztán olyan szoftvert telepít rá, amit akar.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
brd
nagyúr
válasz jahatpersze #26791 üzenetére
Ha már fizikailag hozzáférhetnek, akkor sehogy (esetleg betonozd le).
The only real valuable thing is intuition.
-
EmberXY
veterán
Én úgy tudom, hogy ha kiveszik az elemet, akkor a jelszónak annyi, és az alapbeállítások lépnek érvénybe, az már más kérdés, hogy ahhoz szét kell szedni..
Asztali gépnél könnyebb hozzáférni, de laptopnál sem olyan nehéz..
A tolvajok ellen úgy lehet a legkönnyebben védekezni, hogy nem adod ki a kezedből, és részegen nem viszed magaddal hosszabb utazásra (ez utóbbira sajnos ismerek példát)..
Természetesen lehet, hogy van biztonságosabb módszer is..Up the Irons!
-
Biriboyka
senior tag
Az a baj, hogy minden BIOS-nak van egy olyan jelszava amit - ha valaki ismer -. admin jelszónak felel meg.
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz jahatpersze #26687 üzenetére
Sk8erPeter
-
válasz jahatpersze #26685 üzenetére
Windows XP SP3 a legújabb frissítésekkel.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Csabee.
nagyúr
válasz jahatpersze #26672 üzenetére
hát.. én egy 11es mediaplayert feltennék és mellé egy codec packot, akkor mindent kell vinnie!
Üdv: Csabee.
-
|kisbandi|
tag
válasz jahatpersze #26451 üzenetére
Parancssorba írd be: fc /b "egyik file.iso" "masik file.iso"
-
TGuru
tag
válasz jahatpersze #26455 üzenetére
oksa megpróbálom,de az a baj,h tegnap húztam újra és már is belassúltmármint a betöltés a progikat még nem próbáltam,mert föl se raktam
-
TGuru
tag
válasz jahatpersze #26452 üzenetére
GoogleUpdate van csak,de az régen is volt,de fogalmam sincs,h az mire jó,h egyáltalán kell e,v törölhetem v csak tíltsam le?
-
TGuru
tag
válasz jahatpersze #26452 üzenetére
Oksa megpróbálom!Köszi az ötletet!
-
Csabee.
nagyúr
válasz jahatpersze #26424 üzenetére
nekem is van eredeti xp-m meg vistám meg officom is! (fősuli rulez)
-
válasz jahatpersze #26424 üzenetére
Az itt most nem releváns, hiszen te tetted fel a warezzal foglalkozó kérdést, amit tílt a fórum alapszabálya.
Egyébként mielőtt engem is megkérdeznél, nekem eredeti, jogtiszta XP-m van otthon (kettő is, sőt van egy jogtiszta Vista-m is) és - most a szivedhez fogsz kapni - még a Total Commanderért is fizettem).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Csabee.
nagyúr
válasz jahatpersze #26422 üzenetére
ez warez téma, vegyél egy eredetit, vagy kérdezz rá ott ahol ezeket lelted...
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
válasz jahatpersze #26378 üzenetére
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest