Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
King Unique és Armagedown köszönöm szépen a válaszotokat.
Igazából annyira nem sürgős nekem a frissítés,sőt így is már egy hónapja halogatom mert nem igazán érdekel, de már értesítésbe is felhozta, mondom hagy frissítsen, de nem gondoltam volna hogy ilyen szar lesz, már ha szabad így fogalmaznom, mondjuk már az is gyanús volt, hogy egy óráig frissít, gondolom valahol már az elején elkezdett akadozni, az a baj csak hogy nem tudom mivel kezdte a frissítést, de mindegy, hagyom akkor a fenébe.King Unique:
Az a baj, hogy infós vagyok és ezáltal a saját rendszergazdám is, a Microsoft inkompetenciájával meg sajnos nem tudok mit kezdeni, ahogy szerintem sok más rendszergazda sem.
Amúgy pont azért van Enterprise Windows-om, mert az stabilabb általában, meg a frissítésekkel is jobban vigyáznak, illetve többet tesztelik elméletileg mielőtt kiküldik, de úgy látszik mégsem, pedig nem ezer éves hardverem van (4. generációs gép), meg nincs is olyan sok program telepítve a gépre, de mindegy, nem erőltetem akkor, bár valószínűleg itt inkább csak a frissítéssel, illetve annak mechanizmusával van gond, mert telepítettem hasonló gépet 2004-es verzióval, hasonló programokkal, mégsem volt ilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest