Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz McKane #40466 üzenetére
Már megvan! A realtec HD beállításainál a csatlakozóra kattintva lehet előhozni egy kis panelt. Na most nekem valamiért nem akar ez előbukkanni, de nem adom fel!
köszönöm, hogy megpróbáltad!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Kerestem, de nem leltem választ a problémámra. Remélem valakinek a "farzsebében" van a bölcsek köve!
Az alaplapi hangkártyába teszem a fülhallgató kis zöld jack dugóját. Meg is szólal. Nincs is probléma.... viszont elfelejtettem, hogy miként tudom valóban fülhallgatóként beállítani, hogy ne hangszóróként jelenjen meg a beállításokban.
Ennek csak azért van jelentősége, mert jóval hangosabban szól, ha sikerül lecserélnem. Néhány alkalommal már sikerült megváltoztatnom, de most sehogy se akar sikerülni!
Köszönöm a segítséget!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Robotporszívók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 990 Ft-tól!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!