Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szirtesi
csendes tag
Sziasztok, 2 napja megy gond nélkül az új Arris fekete modem, stabil 950/40 Mbit. Egyetlen furcsaság, hogy nem tudok DHCP reservation-t rögzíteni. Csak akkor, ha 6-nál kevesebb eszköz van vezetékesen felcsatlakozva. Viszont a rögzített IP címeket nem osztja ki, és újraindítás után a DHCP reservation elfelejtődik, eltűnnek a beírt adatok. (Az előző fehér modemnél ez rendben működött.) Ügyfélszolgálat nem értette a kérdésem, csak azt szajkózta a kislány, hogy üzleti ügyfeleknek adnak fix IP-t.
Valaki találkozott ezzel a problémával? Hátha van megoldás, bár gyanakszom, FW probléma lesz. -
Jégtörő
aktív tag
Sziasztok, UPC (Vodefone) internetem van 500mbit/s. Utóbbi időben lassúnak érzem, mikor sebességet mérek mindig csökkenő értéket mutat, az változó honnan indul a mérés általában mindig 300 felett indul és 150-250-et csökken a mérés végére. UTP kábelen használom, a konfigurációm nem változott, Számítógép és a connect box közt nincs egyéb hálózati eszköz. Régebben stabilan hozta az 500-at. Képen látjátok mire gondolok.
-
cof
veterán
válasz Plehboj #98286 üzenetére
Persze bejön az összes kódolatan. Az a gond, hogy voltak frekvenica átszervezések és amik a neten vannak listák cseppet sem naprakészek.
Nálam is TVHeadend van. Régebben én is egyesével szórakoztam, hogy felvegyem a MUX-okat aztán rájöttem, hogy időpocsékolás...
Töröld ki az egész hálózatot és kezd elölről szerintem, már csak az EPG miatt is, mert azt ISO-6937-re kell állítani különben hibás lesz az EPG. Aztán...
Nálam ezt az egyetlen egy MUX-ot kell felvinni manuálisan és megtalálja a többit is. Ez a 338 MHz tartalmaz adatokat is a többi MUX-ot illetően és automatikusan lekéri.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #98287 üzenetére
Köszönöm a választ!
Lehet inkább megoldanám magam gyorsan, ez jó lehet? [link]
Kábellel probaltam laptoprol, ugy jottek ezek a gyatra letoltesi sebessegek. -
anglergab
addikt
válasz ToniSlow #98271 üzenetére
Ez egy hibrid megoldás kompatibilitási és gazdaságossági okok miatt (MOST így optimális): a lineáris adás DVB-C, a nemlineáris adás, kulcsok, EPG, stb. (azaz minden ami nem lineáris adás) pedig IP alapú. Várhatóan az egész IP alapú lesz majd. Ez egy átmeneti időszak, azért kell sajnos egyszerre a régi és az új kábel is. Mind a csak koax, mind a csak UTP, mind a koax+UTP problémákkal jár.
-
vargalex
félisten
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz #41635072 #98272 üzenetére
Üdv!
Elfogadhatók az értékek, viszont az osztó üres kimenete problémát fog okozni ezért érdemes lenne cserélni hármas osztóra (out modem, tap kimenet tévék) vagy két kettesre, ez esetben bejövőre mehet az egyik kettes, ebbe mehet a modem másik kimenetre egy F toldó aztán a másik kettes és a tévék. Osztócsere után javulni fognak az értékek, pozitív lesz a letöltés és a feltöltés alacsonyabb lesz ami tavasszal/nyáron jól fog jönni.
Vezetékes kapcsolattal kellene megnézni ha úgy sem jobb akkor másik géppel, ennyire nem szokott lassú lenni az 500-as csomag, ha még sincs meg a kínált letöltési sebesség jelentsd be a problémát kérj technikust és cseréltesd ki vele az osztót, bekötéstől számított 14napon belül elállási jogra hivatkozva kérhetsz kisebb csomagot.[ Szerkesztve ]
-
Plehboj
tag
Leginkább az érdekelne, hogy bárkinek dvb-c tuner kártyával mediacard nélkül számítógépen bejön a 4 db közszolgálati csatornán kívül bármilyen más csatorna ?
Én speciel raspberry pi 4 + raspberry os + tvheadend + mygica T230 dvb-c modul konfigurációval próbálkoztam. Automata frekvencia keresést nem ismerek a tvheadend-ben így manuálisan vittem fel a upc honlapján található budapesti körzetre vonatkozó frekvencia táblázatból. Az a gond, hogy TV-ém nem írja ki az aktuális csatorna frekvenciáját így nem tudok közvetlenül rákeresni a raspbin.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz peter303 #98283 üzenetére
A Sagemcom oldalán fent van ennek a boxnak a Wifis verziója. Ott eleve úgy szerepel, hogy Linux és Android. Azaz mind2 elérhető rá support szinten.
AndroidTV oldalán pedig ugyan ez a box ami nekünk van fent van mint német box. Csak az szögletes és AndroidTV van rajta. De a típus szám azonos. Csatlakozók is.
Szóval ha felraknák a magyar boxra az AndroidTV-t, rögtön működne is mivel eleve elérhető. Az egy dolog, hogy nem véletlenül nem terjedt el a vodánál mint box op rendszer... -
peter303
tag
válasz MiZo1990 #98261 üzenetére
"Chromium alapú rendszer megy rajta"
Szerintem egy alapvetoen hardware eszkoz operacios rendszerehez nem kell se Chromium se Android. A Voda boxot meg senki nem "vizsgalta" belulrol (az ASZF egyebkent kulon tiltja) De regebben egy szinten Sagemcom gyartmanyu Vodafone TV Center boxot feltortek.
Abban STMicroelectrics STi7105 SoC volt es az ehhez modositott Linux.
Szerintem most is valamelyik embedded Linuxot hasznaltak.
Az UI feluletett valoszinuleg Cobalt alapu.
[ Szerkesztve ]
-
Plehboj
tag
UPC kábeltévés előfizetésem van médiacardal, amit tehát a TV-be kell dugni és működik.
Ha nem dugom be a kártyát akkor is bejön kb 33 digitális csatorna a TV-n, kártyával meg kb 100. Na most én számítógépen dvb-c TV tuner kártyával szeretném nézni ezt a 33 kódolatlan csatornát. Gondoltam ugyanúgy be kellene jöjjön a számítógépen is, ha a TV-ben kártya nélkül is bejön. És mégsem....kizárólag az M1,M2,M4,Duna jön be semmi több. Ez miért lehet ??? Vagy rossz frekvenciákon keresem a többi csatornát ?[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz jocipapi55 #98276 üzenetére
Felhívod a 1270-et és kéred, hogy tegye bridge módba. Állítólag már meg tudják oldani, eddig nem volt rá lehetőség.
-
jocipapi55
újonc
EMTA 3.1 1GB NO FixIP WIFI modemet kaptam a múlt héten és most szeretném átállítani modem üzemmódba, de nem találom, hogy hol kell...
ha Valaki segít örök hála.... -
törölt tag
Sziasztok,
ma esti bekötés, bocsánat a képek minőségéért, de már nagy volt a rohanás. Az alábbi értékek jónak számítanak?
https://ibb.co/1M6DmzG
https://ibb.co/RDG1kXK
https://ibb.co/G502s6Y
https://ibb.co/cLhqGxs
https://ibb.co/qdnDssM
https://ibb.co/vLdpY3tA legfőbb bajom, az 500-as net 75-135 Mbit/s-el döcög, ami elég elszomorító. Lehet ezzel bármit kezdeni? A modem egy compal connect box.
-
ToniSlow
senior tag
válasz anglergab #98268 üzenetére
Nyilván nem tudom odavinni a TV-t a modemhez. Amúgy pedig vicces lenne ha 2-3 TV egymás mellett sorakozna a modem körül.
Amúgy ha ez IPTV akkor minek a koax? Ha meg nem akkor minek kell neki bármi féle kapcsolat?
Egyébiránt: amennyiben lenne benne egy ac-s wifi chip, akkor azt egy olyan router-re fellógatva ami tudja ezt a szabványt, minden fájdalom nélkül tudja azt az átviteli sebességet amire szükség van.
(Feltételezhetően azokat a router-eket, amelyek csak a bosszúságot okozzák az emberek nagy része a korononavírus első hulláma során már megreptette a kuka felé, és vett másikat hogy tudjon otthonról egész nap dolgozni és a gyereknek meg menjen a Teams normálisan).[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz peter303 #98269 üzenetére
Azonos a modell szám, de eltérő a hardver.
Ez a kisebb, de kevesebb csatlakozós, nem androidos újabb modell. Egyszerűbb, de modernebb.
Egy analóg kimenet jó lett volna, ha van rajta, ugyanis akkor CRT-hez is lehetne csatlakoztatni, egységes lehetne a box és a kodekek, nem kellene MPEG-2.
De nincs benne DAC, HDMI-s TV kell hozzá.
Viszont már az EPG-hez is kell internetkapcsolat/UTP kábel.[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz ToniSlow #98267 üzenetére
A modemet is odateheted a TV-hez, illetve akár a TV-t a modemhez.
Van, akinél pedig csak UTP kábelezés van, koax nincs (lásd fentebb). A koaxon oda tud menni az Ethernet többféle módon, viszont fordítva, a koax jel az Etherneten nem.
Sok okos TV-n is csak RJ45 van.
Fix streamhez (TV) az UTP jó megoldás. Ha mindenki elkezdene TV-t wifin átvinni, sokkal nagyobb lenne az interferencia és lelassulna mindenhol. Arról nem is beszélve, ha egyszerre több TV menne wifin a háttérben.[ Szerkesztve ]
-
ToniSlow
senior tag
Köszönöm a válaszokat, tudom hogy mi lenne a megoldás ebben az esetben, azonban nem hinném hogy nekem kellene beruháznom azért, mert a szolgáltató 2020-ban egy olyan eszközt képes adni amin az egyetlen hálózati interfész egy RJ45.
Azért abban szerintem kiegyezhetünk hogy ez szégyen.[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz ToniSlow #98264 üzenetére
A magyar változat nem androidos és valószínűleg szoftveresen nincs engedélyezve benne a wifi+Bluetooth modul.
Az OTT-s IPTV érzékeny az IP rétegre, ezért kell UTP (stabil ping, jitter legyen minden esetben). Wifi access point segítségével wifiről is használható ez a mediabox, pl. TP-Link TL-WA850RE, ha megfelelően stabil a DOCSIS és különösen a wifi RF kapcsolat.[ Szerkesztve ]
-
ToniSlow
senior tag
-
ToniSlow
senior tag
Sziasztok,
A Vodafone TV box -ról elérhető valahol műszaki spec? Arra lennék kíváncsi hogy van-e benne wifi, vagy csak etherneten csatlakoztatható?
-
vargalex
félisten
-
inf3rno
nagyúr
Nem tudom, hogy ilyenkor tudsz e kérni még kártyát, de ha a jelszint megvan, akkor erősítő nélkül is be lehet tenni még tévét. Én plusz egy tévével elvoltam egy darabig, de nem kértem hozzá extra kártyát, csak a kódolatlant néztem néha rajta. Jelszintek rendben voltak, de mondta a szaki, hogy garantálni nem tudják ennyi készülékre erősítő nélkül a minőséget. Azt hiszem az erősítőnek meg komoly ára van, de meg se néztem, mert nekem nem kellett, meg lehet olyan gond is belőle, hogy zavarja a rendszerüket, ha rosszul rakod be. Gondolom külön kell szedni a modemet meg esetleg a dobozt ha van, és a többire teszel erősítőt és visszirány szűrőt teszel eléje. De ez csak tipp, egyébként fogalmam sincs róla, meg arról sem, hogy ez az egész változott e az elmúlt 5-10 évben.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
peter303
tag
A Google TV legnagyobb uj erossegei persze kapcsolodnak a kereseshez. Szinte az osszes streaming szolgaltatotol "lehuzza" a musorokat es egybe veszi. Igy egy helyen lehet keresni. Ezekbol mufajok es egyebb szempontok szerint kategorizal. A Voda TV (sokat reklamozott) ajanlo rendszerehez hasonlo (tanulo kepes) a For you menu. Az HBOGo IMDB ertekeles helyet itt a RottenTomatot hasznaljak. A szolgaltatok kozt persze elo TV is lehet pld. Hulu Live. A taviranyito olyan hang paracsokat is tud hogy "mutasd az oscar dijas filmeket"
A nagy hir hogy a Google TV mobil app formaban is megjelenik.
Szoval ez a modern stream vilag mint TV fejlodese...
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
Így van. Mivel nagyon nehéz a koax felső frekvenciáját kitolni, így valószínűleg csökken majd az analóg/DVB-C csatornák (különösen MPEG-2) száma illetve utóbbiak minősége, kevesebb HD lehet, ezzel pedig nőhet a D3.1 csatornák sávszélessége. Amin ugye egyre több mediabox mehet OTT-n.
Nem jó, hogy az LTE 800 MHz teljesen átfed a D3.1/OFDM-mel. A jövőben pedig a 4G/5G 700 MHz is.[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
Ha esetleg adnak tisztán/kizárólag UTP-s azaz OTT-s Vodafone TV mediaboxot, azt majd írd meg.
Az esetedben indokoltnak tűnik.Másrészt ha nem adnak ilyet (csak DVB-C-set), és van Műsorvisszanéző az érintett csatornákon/műsorszámokon, akkor azzal min. 30 másodpercre timeshift-elve tudod nézni koax/DVB-C nélkül a műsort (azaz csak UTP-vel). Ekkor az élő adás helyén fekete kép lesz, de visszatekerve megjelenik az adás, sőt még jobb minőségben is (mint a koaxos élő adás lenne).
[ Szerkesztve ]
-
LML
tag
válasz szabogabor10 #98244 üzenetére
4 eszközt engednek VIP előfizetőként az én szolgáltatási helyemre (ezt persze utólag mondták amikor az IP szolgáltatás iránt érdeklődtem, és szomorúságomnak hangot adtam). ( 3 Red előfizu, egy otthoni komplett csomag, egy céges komplett csomag elvesztését gondolom nem akarták kockáztatni) És van egy hely a- nappaliban- ahol rendelkezésre áll UTP csati és koax egyidejűleg, csak ott jelenleg médiakártyát használok a TVben. Valamint van egy kártya ami csak heti szinten van használva, arról le tudunk mondani. Tehát ha a bekötés idejéig kell csak a coax a boxnak, akkor jók vagyunk. Viszont erről azt hallottam (mondták az üfsz en) hogy igazából a Trendszerét használják, azt a bejövő kábelt meg elvitte a markoló annakidején.. szóval, az csak akkor jó, ha már működik az exUPC-s rendszerrel is.
-
veterán
-
cof
veterán
válasz szabogabor10 #98239 üzenetére
Még ha lenne is neki IP alapon valamilyen csoda folytán, már kimaxolta a 3 kártyával az előfizetést, mert több eszközt 3-nál nem adnak, legyen az bármilyen eszköz. DVB-C kódolatlanon meg nem jön se az Arena 4, se az Eurosport 2, pláne nem HD-ben, csak az M4 Sport.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem tudok nagyon többet mondani erről, sajnos nincs tapasztalatunk, hogy újonnan kihelyezett voda box lekeresi-e egyáltalán az IP csatikat, ha nem dugsz be koaxot. Totál lutri, és akkor még ott van a szerelő, aki lehet, hogy mindenáron be akarja húzni a koaxot. De erről ne kérdezd meg az üfsz-ot, mert semmit nem fogsz megtudni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
LML
tag
válasz szabogabor10 #98239 üzenetére
A nem hivatalos megoldások mindig jobban vonzottak Hogy is van ez?
-
LML
tag
NFL-t (arena4) NBA-t (sport1/2), Snookert (Eurosport 1/2) és F1-et(m4HD) szoktam nézni.
Nyilván nem mindig, és nem minden meccset, mert annyi ideje senkinek nincs.
Csak ha valamit pont néznék, és nem tudok, akkor az nyilván idegesítő és nem jó
Telenornál nincs Arena 4. A horizon GO elvileg okt végéig lesz használható, és utána lelövik (nylván ez vagy így lesz vagy nem). Ezt az ITT-Ott Tv-t meglesem, ez egész jónak tűnik, köszönöm! -
veterán
-
cof
veterán
Nem tudom melyik sport csatorna, de gondolom nem csak az M4 Sport érdekel, mert akkor egy antennával megoldható lenne a dolog taán a Mindig TV-hez.
De ha vállalkozó szellemű vagy és van egy kis időd, akkor nézz be a Kodi topikba, mert kényelmesen távirányítóval vezérelhető a HorizonGO. Persze ha nulla ismereted van Kodi terén akkor kicsit több időt emészt fel az elsajátítása, és bármikor meg is szüntethetik egyébként a HorizonGO-t, szóval méregelni kell, hogy érdemes-e belevágni.
De a végeredmény magáért beszél.
Meg van még extrának IttOtt TV és Telenor MyTV. Mind a kettő IP alapú, és van applikáció Android TV-re. Bár a kezelőfelületük, lehet, hogy hasonló mint a HorizonGO-é.
szerk.: Az M4 Sport végül is kiváltható a MyTV Telenor vagy a mindiGO appal is, mert regisztráció után ingyen nézhető.
[ Szerkesztve ]
-
LML
tag
válasz kabelmania27 #98234 üzenetére
Horizont már használunk, de az nagyon körülményes. Sajnos már kész a ház. Amikor a kábelezést csináltuk/csináltam, úgy gondoltam hogy 2020 ban ez már sima ügy lesz, és nem fog kelleni a coax . Ezért az alsó szintre a nappali kivételével minden helyiségbe csak UTP ment. A gyengeáramú hálózat végpontjai egy helyen találkoznak, ha lenne működő UTP-Coax konverter akkor nem lenne gond. A box lerakása és UTP-HDMI konverterrel használat pedig ott bukik el, hogy a "lerakási" pont olyan messze van a használati helyektől, hogy a távirányító esélytelen hogy működjön. Arra alapozni hogy a CIC működik normálisan és tudom irányítani a TV távirányítójával HDMI-n keresztül a boxot nem igazán tudok, mert egy Sony TV távirányítóval sem tudok használhatóan kezelni egy Klipsch hangrendszert, miért működne egy full noname boxal rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
LML
tag
Sziasztok! Átolvastam az összefoglalót, de a kérdésemre nem találtam választ.
UPC (már Voda) és Vodafone (mobil) előfizetők vagyunk. A házunkban jelenleg kihasználjuk a max elérhető TV készülékek (mediakártyák) számát (3db), ezért a fennmaradó helyekre kizárólag Gigabit Cat5e UTP kábel került behúzásra. Android TV használatával, Horizon GO alkalmazással használunk még 2 helyen TV-t (konyha és hálószoba), viszont ennek nagyon körülményes a használata, és az Asszonyt az őrületbe kergeti. (légegér, csatorna váltáskor újra sideload launcher, újra horizon go app megnyitás, csati kiválasztás majd újra).
Van jelenleg olyan TV/IPTV szolgáltatása a vodának, ami a classic coax os bejövőből UTP-n keresztül további boxokkal bővíthető, vagy önmagában csak UTP használatával TV boxként működne? Vagy esetleg az új Vodafone TV app ha választok Vodafone-os boxot végre használható normálisan (akár telefonról tükrözve, vagy telefonról vezérelve mint pl ahogy a netflix működik?).
Netflix van, de az nem megoldás sajnos erre az esetre, mert sokszor sportot néznénk mondjuk főzés közben.
Coaxot már nem tudok a fennmaradó helyekre vinni, (kész a ház) Coax-UTP átalakítóval már próbálkoztam, de azon nem megy át a HD adás.
Az nem preferencia hogy "ingyen" legyen, mint a horizon go, ha havi pár e ftot kell érte fizetni az nem jelent gondot.
Máshova vinni az előfizut nem játszik, csak UPC (voda) bejövő kábel van, és nem megoldható más.
Tudtuk javasolni valamit? Mert a helyi UPC(voda) kirendeltségen nem igazán értették meg, hogy mit szeretnék.
-
Livius
őstag
válasz Adam115 #98227 üzenetére
Kérjél érte kötbért, hogy nem tudod használni a +2 db publikus IP-t, aztán rövid időn belül kiderül mi lesz a megoldásuk, mert végtelen ideig ők sem akarnak majd fizetni neked ezért.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz unicumnext #98228 üzenetére
Szuper, úgy tűnik a topikban nálad lett először több feltöltési csatorna, rendben vannak az értékek.
Remélhetőleg egyre több helyen fognak új feltöltési csatornákat felkapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz Adam115 #98227 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés. Csak bridge módban lehet elérni a 4 db publikus IP-t. Viszont IPv6 módban sincs bridge mód, így már akkor sem lehetett elérni ezeket korábban. Sőt, akkor 1 db publikus IP sincs, csak privát/NAT-olt. Wi-Free és mobilnet esetén is így van.
Azaz valószínűleg nem kell biztosítani 1 db publikus címet sem. Egyre inkább ez a trend (NAT).[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz unicumnext #98228 üzenetére
Grat, te vagy az első itt. 73 MHz és 80 MHz az új csatornák (7 MHz-esek). Természetesen ez még ED3.0. A csatornák ED2.0-ásak.
-
Adam115
csendes tag
Lehet hülye kérdés lesz:
Internet 1000 esetén az új Vodás dobozzal nincs modem mód. Ez esetben, hogyan oldják meg a 3 db publikus ip-t amit ÁSZF-ben vállalnak? -
norbertoth
senior tag
Köszönöm.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
viktorhu
veterán
válasz norbertoth #98223 üzenetére
Ingyenes minden hálózatból.
-
anglergab
addikt
válasz unicumnext #98222 üzenetére
6 db feltöltési csatorna van gigabitnél.
Ha kevesebbet tud a modem (6-ból 4-et), az miért gond? ED3.0-n visszafelé kompatibilitás van. D3.1-n nincs visszafelé kompatibilitás, de hibrid a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
norbertoth
senior tag
A vodafone ügyfélszolgálata ingyenesen hívható? Pár órája már nincs net Debrecen belvárosa...
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
unicumnext
aktív tag
válasz ArthurShelby #98210 üzenetére
Valószínű nem lesz meg, 1000-es csomag esetén 8 feltöltési szál van, annyit nem tud kezelni a cisco
-
Miska0330
tag
Isaszegen meg délután óta nincs TV szolgáltatás. Mint kiderült, optikai vágás volt Gödöllő és Mogyoród között. Jelenleg még hibaelhárítás van.
-
Tommy1982
tag
Sziasztok,
2167 nincs DVB-C délután óta, van valakinek valami infója? 1270 szokás szerint minden munkatársuk foglalt , szerencsére net megy és azon keresztül legalább RTL-t tudok nézni stabilan RTL Most-on. -
válasz Levi123 #98212 üzenetére
Pár napja még működött: Belépsz, és baloldalt Hibaelhárítás -» Kapcsolat.
Nekem most pont nem akarja megnyitni ezt, de pár napja itt jelentettem be hibát.
Ami kb semit nem ér. felhív az automata, hogy távdiagnosztikai balba, minden rendben, elfogadom, vagy nem. Természetesen nem, és azt választom, hogy hívjon vissza az ügyintéző. Erre másnap felhív az automata, távdiagnosztikai balba, minden rendben ...
Ez a 22-es csapdájának tűnik, nem hogy egy hozzáértő, de semmilyen ügyfélszolgálatos nem hívott még fel.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Levi123
senior tag
Sziasztok!
Online hibajelentést már nem lehet leadni?
Sehol se találom a volt upc profilnál.
Nem megy egy tv műsor se...Levi
-
ArthurShelby
addikt
válasz vargalex #98203 üzenetére
Arról van infó, hogy az 1000-res nethez lehet e másik modemet regisztrálni?
Konkrétan ha majd előfizetek az 1000-res netre, de még nincs meg a bridge mód, akkor addig ideiglenesen használom a jól bevált cisco epc3212-t, viszont a feltöltési sebességem már 40mbit lesz?Aztán ha megjön a bridge mód visszateszem az arrist.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
busman
veterán
Eltűnt a csatornák közül a HistoryHD... Kódolt jel....valakinek hasonlo?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- ASUS routerek
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Házimozi belépő szinten
- Wise (ex-TransferWise)
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Hobby elektronika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest