Új hozzászólás Aktív témák

  • LML

    tag

    Sziasztok! Átolvastam az összefoglalót, de a kérdésemre nem találtam választ.

    UPC (már Voda) és Vodafone (mobil) előfizetők vagyunk. A házunkban jelenleg kihasználjuk a max elérhető TV készülékek (mediakártyák) számát (3db), ezért a fennmaradó helyekre kizárólag Gigabit Cat5e UTP kábel került behúzásra. Android TV használatával, Horizon GO alkalmazással használunk még 2 helyen TV-t (konyha és hálószoba), viszont ennek nagyon körülményes a használata, és az Asszonyt az őrületbe kergeti. (légegér, csatorna váltáskor újra sideload launcher, újra horizon go app megnyitás, csati kiválasztás majd újra).

    Van jelenleg olyan TV/IPTV szolgáltatása a vodának, ami a classic coax os bejövőből UTP-n keresztül további boxokkal bővíthető, vagy önmagában csak UTP használatával TV boxként működne? Vagy esetleg az új Vodafone TV app ha választok Vodafone-os boxot végre használható normálisan (akár telefonról tükrözve, vagy telefonról vezérelve mint pl ahogy a netflix működik?).

    Netflix van, de az nem megoldás sajnos erre az esetre, mert sokszor sportot néznénk mondjuk főzés közben.

    Coaxot már nem tudok a fennmaradó helyekre vinni, (kész a ház) Coax-UTP átalakítóval már próbálkoztam, de azon nem megy át a HD adás.

    Az nem preferencia hogy "ingyen" legyen, mint a horizon go, ha havi pár e ftot kell érte fizetni az nem jelent gondot.

    Máshova vinni az előfizut nem játszik, csak UPC (voda) bejövő kábel van, és nem megoldható más.

    Tudtuk javasolni valamit? Mert a helyi UPC(voda) kirendeltségen nem igazán értették meg, hogy mit szeretnék.

Új hozzászólás Aktív témák