Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
Eltűnt a csatornák közül a HistoryHD... Kódolt jel....valakinek hasonlo?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
ArthurShelby
addikt
válasz vargalex #98203 üzenetére
Arról van infó, hogy az 1000-res nethez lehet e másik modemet regisztrálni?
Konkrétan ha majd előfizetek az 1000-res netre, de még nincs meg a bridge mód, akkor addig ideiglenesen használom a jól bevált cisco epc3212-t, viszont a feltöltési sebességem már 40mbit lesz?Aztán ha megjön a bridge mód visszateszem az arrist.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Levi123
senior tag
Sziasztok!
Online hibajelentést már nem lehet leadni?
Sehol se találom a volt upc profilnál.
Nem megy egy tv műsor se...Levi
-
válasz Levi123 #98212 üzenetére
Pár napja még működött: Belépsz, és baloldalt Hibaelhárítás -» Kapcsolat.
Nekem most pont nem akarja megnyitni ezt, de pár napja itt jelentettem be hibát.
Ami kb semit nem ér. felhív az automata, hogy távdiagnosztikai balba, minden rendben, elfogadom, vagy nem. Természetesen nem, és azt választom, hogy hívjon vissza az ügyintéző. Erre másnap felhív az automata, távdiagnosztikai balba, minden rendben ...
Ez a 22-es csapdájának tűnik, nem hogy egy hozzáértő, de semmilyen ügyfélszolgálatos nem hívott még fel.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Tommy1982
tag
Sziasztok,
2167 nincs DVB-C délután óta, van valakinek valami infója? 1270 szokás szerint minden munkatársuk foglalt , szerencsére net megy és azon keresztül legalább RTL-t tudok nézni stabilan RTL Most-on. -
Miska0330
tag
Isaszegen meg délután óta nincs TV szolgáltatás. Mint kiderült, optikai vágás volt Gödöllő és Mogyoród között. Jelenleg még hibaelhárítás van.
-
unicumnext
aktív tag
válasz ArthurShelby #98210 üzenetére
Valószínű nem lesz meg, 1000-es csomag esetén 8 feltöltési szál van, annyit nem tud kezelni a cisco
-
norbertoth
senior tag
A vodafone ügyfélszolgálata ingyenesen hívható? Pár órája már nincs net Debrecen belvárosa...
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
anglergab
addikt
válasz unicumnext #98222 üzenetére
6 db feltöltési csatorna van gigabitnél.
Ha kevesebbet tud a modem (6-ból 4-et), az miért gond? ED3.0-n visszafelé kompatibilitás van. D3.1-n nincs visszafelé kompatibilitás, de hibrid a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz norbertoth #98223 üzenetére
Ingyenes minden hálózatból.
-
norbertoth
senior tag
Köszönöm.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Adam115
csendes tag
Lehet hülye kérdés lesz:
Internet 1000 esetén az új Vodás dobozzal nincs modem mód. Ez esetben, hogyan oldják meg a 3 db publikus ip-t amit ÁSZF-ben vállalnak? -
anglergab
addikt
válasz unicumnext #98228 üzenetére
Grat, te vagy az első itt. 73 MHz és 80 MHz az új csatornák (7 MHz-esek). Természetesen ez még ED3.0. A csatornák ED2.0-ásak.
-
anglergab
addikt
válasz Adam115 #98227 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés. Csak bridge módban lehet elérni a 4 db publikus IP-t. Viszont IPv6 módban sincs bridge mód, így már akkor sem lehetett elérni ezeket korábban. Sőt, akkor 1 db publikus IP sincs, csak privát/NAT-olt. Wi-Free és mobilnet esetén is így van.
Azaz valószínűleg nem kell biztosítani 1 db publikus címet sem. Egyre inkább ez a trend (NAT).[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz unicumnext #98228 üzenetére
Szuper, úgy tűnik a topikban nálad lett először több feltöltési csatorna, rendben vannak az értékek.
Remélhetőleg egyre több helyen fognak új feltöltési csatornákat felkapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
Livius
őstag
válasz Adam115 #98227 üzenetére
Kérjél érte kötbért, hogy nem tudod használni a +2 db publikus IP-t, aztán rövid időn belül kiderül mi lesz a megoldásuk, mert végtelen ideig ők sem akarnak majd fizetni neked ezért.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
LML
tag
Sziasztok! Átolvastam az összefoglalót, de a kérdésemre nem találtam választ.
UPC (már Voda) és Vodafone (mobil) előfizetők vagyunk. A házunkban jelenleg kihasználjuk a max elérhető TV készülékek (mediakártyák) számát (3db), ezért a fennmaradó helyekre kizárólag Gigabit Cat5e UTP kábel került behúzásra. Android TV használatával, Horizon GO alkalmazással használunk még 2 helyen TV-t (konyha és hálószoba), viszont ennek nagyon körülményes a használata, és az Asszonyt az őrületbe kergeti. (légegér, csatorna váltáskor újra sideload launcher, újra horizon go app megnyitás, csati kiválasztás majd újra).
Van jelenleg olyan TV/IPTV szolgáltatása a vodának, ami a classic coax os bejövőből UTP-n keresztül további boxokkal bővíthető, vagy önmagában csak UTP használatával TV boxként működne? Vagy esetleg az új Vodafone TV app ha választok Vodafone-os boxot végre használható normálisan (akár telefonról tükrözve, vagy telefonról vezérelve mint pl ahogy a netflix működik?).
Netflix van, de az nem megoldás sajnos erre az esetre, mert sokszor sportot néznénk mondjuk főzés közben.
Coaxot már nem tudok a fennmaradó helyekre vinni, (kész a ház) Coax-UTP átalakítóval már próbálkoztam, de azon nem megy át a HD adás.
Az nem preferencia hogy "ingyen" legyen, mint a horizon go, ha havi pár e ftot kell érte fizetni az nem jelent gondot.
Máshova vinni az előfizut nem játszik, csak UPC (voda) bejövő kábel van, és nem megoldható más.
Tudtuk javasolni valamit? Mert a helyi UPC(voda) kirendeltségen nem igazán értették meg, hogy mit szeretnék.
-
LML
tag
válasz kabelmania27 #98234 üzenetére
Horizont már használunk, de az nagyon körülményes. Sajnos már kész a ház. Amikor a kábelezést csináltuk/csináltam, úgy gondoltam hogy 2020 ban ez már sima ügy lesz, és nem fog kelleni a coax . Ezért az alsó szintre a nappali kivételével minden helyiségbe csak UTP ment. A gyengeáramú hálózat végpontjai egy helyen találkoznak, ha lenne működő UTP-Coax konverter akkor nem lenne gond. A box lerakása és UTP-HDMI konverterrel használat pedig ott bukik el, hogy a "lerakási" pont olyan messze van a használati helyektől, hogy a távirányító esélytelen hogy működjön. Arra alapozni hogy a CIC működik normálisan és tudom irányítani a TV távirányítójával HDMI-n keresztül a boxot nem igazán tudok, mert egy Sony TV távirányítóval sem tudok használhatóan kezelni egy Klipsch hangrendszert, miért működne egy full noname boxal rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Nem tudom melyik sport csatorna, de gondolom nem csak az M4 Sport érdekel, mert akkor egy antennával megoldható lenne a dolog taán a Mindig TV-hez.
De ha vállalkozó szellemű vagy és van egy kis időd, akkor nézz be a Kodi topikba, mert kényelmesen távirányítóval vezérelhető a HorizonGO. Persze ha nulla ismereted van Kodi terén akkor kicsit több időt emészt fel az elsajátítása, és bármikor meg is szüntethetik egyébként a HorizonGO-t, szóval méregelni kell, hogy érdemes-e belevágni.
De a végeredmény magáért beszél.
Meg van még extrának IttOtt TV és Telenor MyTV. Mind a kettő IP alapú, és van applikáció Android TV-re. Bár a kezelőfelületük, lehet, hogy hasonló mint a HorizonGO-é.
szerk.: Az M4 Sport végül is kiváltható a MyTV Telenor vagy a mindiGO appal is, mert regisztráció után ingyen nézhető.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
veterán
-
LML
tag
NFL-t (arena4) NBA-t (sport1/2), Snookert (Eurosport 1/2) és F1-et(m4HD) szoktam nézni.
Nyilván nem mindig, és nem minden meccset, mert annyi ideje senkinek nincs.
Csak ha valamit pont néznék, és nem tudok, akkor az nyilván idegesítő és nem jó
Telenornál nincs Arena 4. A horizon GO elvileg okt végéig lesz használható, és utána lelövik (nylván ez vagy így lesz vagy nem). Ezt az ITT-Ott Tv-t meglesem, ez egész jónak tűnik, köszönöm! -
LML
tag
válasz szabogabor10 #98239 üzenetére
A nem hivatalos megoldások mindig jobban vonzottak Hogy is van ez?
-
veterán
Nem tudok nagyon többet mondani erről, sajnos nincs tapasztalatunk, hogy újonnan kihelyezett voda box lekeresi-e egyáltalán az IP csatikat, ha nem dugsz be koaxot. Totál lutri, és akkor még ott van a szerelő, aki lehet, hogy mindenáron be akarja húzni a koaxot. De erről ne kérdezd meg az üfsz-ot, mert semmit nem fogsz megtudni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
cof
veterán
válasz szabogabor10 #98239 üzenetére
Még ha lenne is neki IP alapon valamilyen csoda folytán, már kimaxolta a 3 kártyával az előfizetést, mert több eszközt 3-nál nem adnak, legyen az bármilyen eszköz. DVB-C kódolatlanon meg nem jön se az Arena 4, se az Eurosport 2, pláne nem HD-ben, csak az M4 Sport.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
veterán
-
LML
tag
válasz szabogabor10 #98244 üzenetére
4 eszközt engednek VIP előfizetőként az én szolgáltatási helyemre (ezt persze utólag mondták amikor az IP szolgáltatás iránt érdeklődtem, és szomorúságomnak hangot adtam). ( 3 Red előfizu, egy otthoni komplett csomag, egy céges komplett csomag elvesztését gondolom nem akarták kockáztatni) És van egy hely a- nappaliban- ahol rendelkezésre áll UTP csati és koax egyidejűleg, csak ott jelenleg médiakártyát használok a TVben. Valamint van egy kártya ami csak heti szinten van használva, arról le tudunk mondani. Tehát ha a bekötés idejéig kell csak a coax a boxnak, akkor jók vagyunk. Viszont erről azt hallottam (mondták az üfsz en) hogy igazából a Trendszerét használják, azt a bejövő kábelt meg elvitte a markoló annakidején.. szóval, az csak akkor jó, ha már működik az exUPC-s rendszerrel is.
-
anglergab
addikt
Ha esetleg adnak tisztán/kizárólag UTP-s azaz OTT-s Vodafone TV mediaboxot, azt majd írd meg.
Az esetedben indokoltnak tűnik.Másrészt ha nem adnak ilyet (csak DVB-C-set), és van Műsorvisszanéző az érintett csatornákon/műsorszámokon, akkor azzal min. 30 másodpercre timeshift-elve tudod nézni koax/DVB-C nélkül a műsort (azaz csak UTP-vel). Ekkor az élő adás helyén fekete kép lesz, de visszatekerve megjelenik az adás, sőt még jobb minőségben is (mint a koaxos élő adás lenne).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest