Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
Gubek-Einste #60398 üzenetére
Akkor lehet ennek előnyét tapasztalom, szakadás itt nem volt. Bp, XIII.
-
kezo0
addikt
válasz
Gubek-Einste #60398 üzenetére
Hm, olyan nagyon országos nem lehetett, mert én végig tudtam netezni a jelzett időszakban is (Bp. XIII. ker.).
-
-
TeeJay
félisten
válasz
SybenX #60390 üzenetére
nyugi cserélni fogják csak ne mondd hogy villám csapott be
simán jelentsd be hogy valami baja van és készadika
szerintem semmit nem mókoltak ott csak nyár van és júliusban mindenki nyaralni megy
az átlag terhelés fele van ilyenkor kb. persze hogy gyorsabb lesz a hálózat
nyáron torrentesek sem tudnak annyit tekerni mert nincs annyi tölteni való meg kevesen is töltenek ugye mivel nyaralnak230 vs 240megabit között meg simán mérési hiba is lehet főleg speedtest-en ahol a szerverek ilyenkor kevésbé terheltek mert ugye szintén kevesen mérnek mert nyaralnak
csuda jó dolog ez a nyár, ilyenkor mindig gyorsabb a net
-
adika4444
addikt
Hali!
Valamit mókolhatott a UPC. Cisco EPC3212-vel 7 ms a ping bix.hu, és az eddigi max. 230 Mbps helyett most már ki tudom mérni a netet bőven 240 Mbps fölött...
-
SybenX
őstag
válasz
Intruder2k5 #60389 üzenetére
Akkor marad a biztosító végső esetben. Köszönöm!
-
válasz
SybenX #60388 üzenetére
Szia!
Csak ha szerencséd van, és normális technikust fogsz ki. Innen olvasgass!
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Ha elromlott a modem és a tv box akkor ingyen kicserélik előfizetés esetén? Tegnapi vihar mindkettőt kinyírta... -
Balu972
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #60385 üzenetére
Megtaláltam! Köszönöm a tippet!
-
Balu972
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #60385 üzenetére
LG és valamiért nem engedi, csak a gyors keresés van beállitva. Nem tudod, hogyan lehet teljes keresést csinálni?
-
-
Balu972
aktív tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek.
Korábban a tv-m medicarddal simán fogta a digitális csatornákat, most csomagot váltottam (Bronze digital és HBO) és próbáltam beállítani, de csak analóg adásokat tudok fogni.
Milyen tartományban keressek? Vagy hogyan állítsam be? -
A nem UPC-s mobilnet/SIM kártya témát ITT szíveskedjetek folytatni.
-
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
tothferenc #60378 üzenetére
-
kabelmania27
félisten
válasz
Lesliegold #60376 üzenetére
Ha telefonon vagy irodában rendeled hamarabb bekötik.
-
Lesliegold
tag
Amit kinéztem az MIX Hiper L csomag (5199Ft), de kell nekem a nethez UPC connect box, a TV-hez 1 db kódkártya + 1 db box, és talán mégegy kódkártya. Hogyan rendeljem, hogy a legjobban jöjjek ki? köszi!
-
4Grider
nagyúr
válasz
tothferenc #60372 üzenetére
Elméletileg használható, gyakorlatilag meg majd kiderül. Odakint jó olcsó a prepaid mobilnet, azaz ha mégsem működne a UPC és van független megosztó eszközöd, akkor 2400 Ft-ért 10 GB, 3600 Ft-ért korlátlan mobilnet van a Tele2-nél és a Hrvatska Telekom-nál.
-
Watercolour
aktív tag
válasz
ArthurShelby #60373 üzenetére
Elvileg a félig hivatalos álláspont szerint dolgozik az Intel (és például az Arris) a problémán, de állítólag olyan problémákról van szó, melyek nem javíthatók szoftveresen.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
TeeJay #60341 üzenetére
"a saját laptopomat 6,6 éve asztalon használom alu hűtőpadon folyamatos üzemben
LAN-ra kötve és köszöni szépen tökéletesen üzemel"
Akkor már jobban megérné egy asztali pc (mondom ezt úgy, hogy én is hasonlóan csinálom, csak azért mozgatom is a lapost, illetve wifi-zek)"1 darabra mérve 2-3dollár kedvezmény semmi de milliós eszköznél bizony a főnök éves prémiuma már megvan belőle"
"vagy nem adtak akkora kenőpénzt"
Sajnos a világ ilyen."most meg jön a szívás meg majd perelik az Intelt hogy nem erre számítottak"
Én sajnos nem látok túl sok esélyt a sikerre. Ha meg is büntetik az Intelt az számára aprópénz lesz.
De ha még készülne Fw, vagy driver frissítés, mire ezt a upc beveszi a saját fw-jébe az is egy év kb szerintem. -
tothferenc
aktív tag
üdv. Kaptam a UPC-töl csomag mellé 1 gb/hó mobil sticket. Ez -is- használható már külföldön (Horvátország) a roaming eltöltése miatt?
-
NoOne1976
őstag
válasz
Lesliegold #60367 üzenetére
Amikor én is rákérdeztem erre, az analóg adásokról adtak egy listát. Nem tudom, hogy digitálisan van-e szabadon fogható.
-
pjen
félisten
válasz
Lesliegold #60367 üzenetére
Konkrétan Miskolcon nem tudom,de Pesten azt hiszem 26 kódolatlan digi csati van.Viszont pár duplán "HD" és "SD" is+van Kb ugyanennyi analóg is ami nem teljesen ugyanaz.
-
Lesliegold
tag
Sziasztok,
Még nem vagyok UPC-s, nemsoká költözés lesz...
Digital Gold csomag lesz egy Samsung "CI+"-os TV-n a nappaliban, (ehhez kérek majd kártyát) és egy LG "CI"-s TV-n a hálóban.
Az LG-hez vagy kérek boxot XFt havidíjért, vagy nézem a kódolatlan csatornákat. A kérdésem az, hogy mennyi csatorna van kódolva, box nélkül mennyit vesztek? (Miskolc) Köszi!
-
ztsoft
őstag
válasz
4Grider #60363 üzenetére
Én tavasszal próbáltam csak netet (30-as) hűség nélkül, nem is nagyon akarta adni, inkább a 2 év hűségre akart rábeszélni, mikor az árakról kérdeztem, akkor 2 év hűséggel 5000 Ft-ért akarta adni, hűség nélkül nem volt hajlandó konkrét árat mondani, csak a lista árakat emlegette. Utána már nem is próbálkoztam.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Brandynew #60362 üzenetére
A Fiber Power 30 havi előfizetési díja hűség nélkül bruttó 9 834 Ft, ha magánszemélyként fizeted elő.
A belépési díj 10 566 Ft.
A upc wifi szolgáltatás installálási díja 15 875 Ft.
Kiszállási díj: 2 540 Ft.
Elállási díj 8 128 Ft.Jobban jársz egy Telenor hello data sim-el (már ha van a megosztáshoz 4G-képes eszközöd), vagy egy hűség nélküli flottás adatkártyával.
-
4Grider
nagyúr
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Csak magában UPC internetet nem lehet hűségvállalás nélkül megrendelni?
-
elodman
aktív tag
válasz
Watercolour #60348 üzenetére
Köszönet Maestro ztsoft & Watercolour
a további nyomozásra ösztönző válaszokért!
üdv
-
Garold
senior tag
válasz
4Grider #60351 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor marad a jelenlegi szolgáltató.
kabelmania27: neked is köszönöm!
Azért fordult meg a fejemben a szolgáltató váltás, hogy spóroljak a díjakon, viszont a 2.-3. tv-s eszközök díjával együtt ott vagyok árban ahol most, és még ráadásul most hűségidőn sincs.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Garold #60349 üzenetére
Hogy ne csak elfogult válaszokat kapj:
Természetesen analógon nem kapod meg azokat a csatornákat, amikre digitálison előfizettél. Mivel a UPC már csak egy-két tucat analóg csatornát ad (már ahol van még analóg csatornakínálat).
3. tv-hez digitális csatornákhoz box kellene, csak a upc-nek jelenleg nincs normális stb-a. UPC-nél a második-harmadik tv-n a box/médiakártya tv-nként és havonta 1500 Ft körüli plusz költség, ha hd csatornákra is előfizetsz.
Aktív témák
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest