-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz vargalex #59396 üzenetére
Tőled kérdezem, hátha tudod mi a baj.
Beüzemeltem anno egy wr841nd v8-at kliens módban upc wi-free-re ráállítva. Anno működött is, de most valamiért nem tud csatlakozni (nem kap ip címet). (azóta próbálkoztam egy wr741nd v2-vel is, amin szintén openwrt van, de azzal sem sikerült.
A telefonommal tudok csatlakozni, ott működik. (ja és nem a saját wi-free-mre csatlakozok)
Először arra gyanakodtam, hogy valamelyik interface beállítása lesz a gond (lan, wwan), de most már lövésem sincs mi lehet a baj
Ez alapján csináltam meg anno.[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
-
petymeg
addikt
válasz zsiga68 #59390 üzenetére
Nem segít, de kösz a tippet. Olvastam a UPC routeres topikban, hogy vannak még így páran, hogy elég rapszódikusan viselkedik, főleg online multi játékok közben ez a connect box.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
-
Sziasztok, olyannal mit lehet kezdeni, ha nem tudok belépni az ubee evw3226 routerbe, mert a http://<IP>/cgi-bin/setup.cgi?gonext=main2 pörög körbe. Újraindítás nem kifejezetten játszik, net megy rendesen.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
zsuha
aktív tag
Sziasztok, múlt héten bekötötték a UPC-t, és kaptam egy jó kis mediaboxot. Szeretném lecserélni mediacardra (nem ismertem előtte a mediaboxot), de a srác azt mondta a telefonban, hogy akkor megváltozik a havidíjam is, mert 500ft/hó egyedi ajánlat alapján kaptam meg a mediaboxot. Normál áron pedig 890ft/hó a mediacard.
Találkozott már vki ezzel és meg tudta oldani a havidíj megváltozása nélkül?
Nem hiszem el, hogy nem képesek kicserélni simán csak a 2500ft-os egyszeri díj árában. -
petymeg
addikt
válasz Gubek-Einste #59366 üzenetére
Akkor végképp nem tudom mi lehet a gond.
Még ilyeneket produkál, h pl. online multi játékban félpercenként "connection interrupted" van, a kedvenc Squad című játékomban meg vagy nem talál szervert, vagy baromi lassan és keveset és mindet ilyen többszáz pingesnek látja. Ha sikerül csatlakoznom, akkor meg 20-999-ig ugrál a pingem 10 mp-ként. A régi fekete routerrel meg ugyanez a TP-Link wifi eszközöm remekül működött.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
expander
senior tag
válasz kabelmania27 #59384 üzenetére
valahogy igy gondoltam en is, koszonom a segitseget
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz expander #59383 üzenetére
Osztó csak ott kell ahol több mint egy eszköz van. Igen, jól gondolod.
A nappaliban azt a toldást szétszeded és bemegy a helyére az osztó ami a második képen van, egyik kimenet modem második box
A kisszobában az F csatlakozóra megy a nappaliból kiszedett toldás és utána a kábel.
A negyedik képen lévő kábel másik végére kell egy F csatlakozó, hiradástechnikai boltban tesznek rá krimpelt F csatlakozót, de a csavaros is jó ha rendesen megszorul az árnyékolás.[ Szerkesztve ]
-
expander
senior tag
válasz kabelmania27 #59382 üzenetére
ez van a nappaliban, ezt kell kette osztani
ha jol gondolom, akkor az elso kepen levo cuccost kene valahogy szetcsavarnom, az elvagott, talalt kabel vegere vennem, es felraknom egy f csatlakozot, akkor bele tudnam dugni, a haloszobaba pedig beepiteni azt amit kivettem a nappalibol
-
cris78
őstag
ha lejár a hűség akkor szépen lassan elkezd emelkedni a havidíj. Jól emlékszem?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
expander
senior tag
mind1 mostmar, ezt a 2 honapot kibirjuk
na sikerult a splitter lecsavarnom a haloszobaban. igy ott maradt 1 kabel (elnezest a szakszerutlen szohasznalatert) aminek vegen a csatlakozoban a vekonyabbik drot van (a vastagabb megy ugye a box-ba), es ezt nem tudom osszekotni a falbol kijovovel, hiszen az is a vekonyabbik drotos
erre kellene egy atalakito (?) ami sanszos, hogy a nappaliban van a falbol jovore rakotve, ami a modembe megy, gondolom ennek mind2 vege a vekonyabbik verzio + fal is egyertelmuen
es megtalaltam a levagott kabelt, ami a vastagabbik, tehat ez kell nekem a nappali boxba
ugyhogy ha jol gondolom megvan minden eszkoz, csak a nappalis atalakitot nem birom szetcsavarozni, illetve a levagott kabel vegerol, hogyan tudom lehuzni a csatlakozot ?
-
expander
senior tag
nem vagom ennek a menetet, csak megkert, hogy ha nem nagy keres, az utolso 3 honapot vegyuk mar at tole, en meg nem akartam akadekoskodni igazabol mind1 is, ha lejar a husege akkor lemondja, en pedig szeretnek utana mas szolgaltatot, ugyhogy csak addig kell megoldani
a csatlakozokat most igy fejbol nem tudom, de ha nem sikerul delutan, akkor meg ugy is jelentkezek
addig is koszi a segitseget
-
pjen
félisten
válasz expander #59372 üzenetére
Gondolj bele,a UPC-szerződést kötött a volt tulajjal,abszolút nem érdekli,hogy ott lakik vagy nem,ha fizeti a havi díjat.Ami valóban lehetett volna pár tizezer forint.Kötbért akkor kellett volna fizetnie,ha lemondja a hűség lejárta előtt.Köt bér már egyébként sincs,csak az adott időszakra kapott kedvezményt kell vissza fizetni.Végül is,ha nem veszed át, ott maradt volna ajándékba.A szerelést kabelmania27 nagyon szépen leírta.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
-
expander
senior tag
Sziasztok,
lenne egy eleg amator kerdesem
most koltoztunk uj lakasba, ahol megegyeztem az elozo lakoval, hogy augusztusig fenntartom a UPC elofizetest, hogy ne kelljen kotbert fizetnie.
Van 2 mediabox, illetve egy modem. A haloszobaban a falbol jon ki 1 kabel, amin van egy kettes eloszto (ha igy hivjak), az egyik kabel koax (?), ezt bedugom a boxba, es megy is a TV, minden zsir. Az eloszto masik aga is be volt kotve, van is rajta kb 2cm kabel, de utana az el lett vagva, szoval csak egy kabel csonk van.
A nappaliban is jon 1 kabel a falbol, ott nincs eloszto, hanem egybol a modembe megy (ez a csavaros vegu cucc, full analfabeta vagyok ilyen szempontbol )Es itt jon a problema, nekem pont forditva kellene. Gyanitom, hogy nekik a haloszobaban volt a modem, ezert van ott az eloszto, nekem pedig a nappaliba kellene. Meg lehet/meg tudom en csinalni, (egyaltalan lehetseges-e), hogy a nappaliban levo kabelre szerelem ra valahogy azt az elosztot, es akkor ott lehetne 1 net es egy TV kabel ? vagy hivjam fel a upc-t, ok kuldenek valakit es ok intezik ezt a dolgot ?
koszi
-
pimmi
senior tag
ezzel összefüggésben, lehet az baj hogy én Budapesten vagyok de a router csere óta ez van nálam:
Az alábbi helyinformációk állapíthatóak meg az IP-címed alapján:
Ország:
Magyarország
Település:
Kazincbarcika
Földrajzi szélesség:
É 48° 15' 0"
Földrajzi hosszúság:
K 20° 37' 59"
Internet-szolgáltató:
UPC Magyarorszag
Hálózat üzemeltetője:
UPC Magyarorszag (Liberty Global Operations B.V.)szerintetek?
-
tomp
félisten
válasz canniball #59362 üzenetére
Elég ha egy toldás meglazul. Nálam pár éve volt ilyen. Vettem egy páramentesítőt. Amikor ment, az rtl klub hd szétesett. Jelerősség 10% alá ment, a minőség 0. Kikapcsolva mind2 érték 100% volt. Pár perc után meglett a bűnös. A lakás ajtó feletti toldás szinte teljesen szétesett. Csak 1 tekerésnyi menet tartotta össze. A kábelen még a ház előtt elhaladó bkv buszok rádióit is lehetett látni. Összetekerte a szaki, jól meghúzta és azóta is tökéletes.
-
Topikgazda
-
canniball
nagyúr
válasz Zitronensaft #59363 üzenetére
Megint csak ne vedd magadra, nyilván nem te vagy az illetékes döntéshozó, de szvsz ilyenkor az lenne korrekt ha a UPC kiküldené a szerelőket hogy akkor keressék meg hol a probléma forrása. Ha kell akkor szakaszról szakaszra átvizsgálva az érintett részt. Az mégsem járja hogy az ügyfél fizeti a szolgáltatást, aztán amikor jelzi hogy valami gubanc van akkor olyan indokkal hajtják el ami orvosolható lenne...ha akarnák...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Zitronensaft
aktív tag
-
canniball
nagyúr
válasz Zitronensaft #59351 üzenetére
"Ha a kábelhálózat valahol nem jól árnyékolt..."
No offense, de akkor az szolgáltatói probléma, nem?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
donmackó
addikt
VPN nélkül is megpróbálhatnád. Nem hiszem hogy az otthoni hálózatba az annyira kellene. Vagy ha van olyan beállítás a böngészőben, akkor add a kivételekhez. Firefox-ban max egy áthúzott lakat jelzi hogy nem https oldalon vagy de belépni enged (ez saját tapasztalat mert azt használok). Vagy még a víusírtó szólhat közbe (pl.:ESET ssl/tls védelme), érdemes ott is szétnézni.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
sz.j
nagyúr
válasz kabelmania27 #59358 üzenetére
Chrome-val próbáltam, de nem engedi beírni sem az adatokat, pontosabban annak egy részét...
Most felrakom az FF-t és azzal próbálkozom.Ui.
Az FF-nél is ugyanaz van ...[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz kabelmania27 #59355 üzenetére
Sajnos a 192.168.100.1 címen nem volt szerencsém ..., ez az infó ugrott fel.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz kabelmania27 #59355 üzenetére
Köszi az infókat , megpróbálok utánajárni/olvasni
-
kabelmania27
Topikgazda
Modemértékeket a 192.168.100.1 címen a kapcsolat menüpont alatt tudod megnézni, belépés admin párossal.
Adapter alatt a modem tápegységét értem.
Összefoglalóban pár dolog le van írva.
Semmi gond azért van a topik, hogy kérdésre választ kapjon az ember.[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
válasz kabelmania27 #59353 üzenetére
Közben magától megszűnt a csipogás, de azért megkérdezem hátha szükség lesz rá.
Ezeket hol tudom megnézni:
"Internetkapcsolat és a modemértékek rendben vannak?
Nézd meg kikapcsolt wifi és wi-freevel megszűnik-e?""Előfordul, hogy az adapter ad hangot vagy attól van."
Itt milyen adapterre gondolsz?Bocsi a tudatlanságomért, de én csak használom a gépet, de nem értek hozzá ...
-
kabelmania27
Topikgazda
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Mivel az UPC-től van az internetem remélem, hogy jó helyen teszem fel a kérdésem.
A számítógéphez van egy modemem (EVW3226EU) ami ma elkezdett csipogni .., egy-két percenként csipog egyet.
Szerintetek ilyenkor mi van, döglődne a modem, vagy mi válthatta ki/okozhatta a csipogást?Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz merlinke #59329 üzenetére
Extrém esetben létezhet. Nem a víztorony a lényeg,hanem a rajta lévő antenna hungáriás mindigtv antennák. Ha a kábelhálózat valahol nem jól árnyékolt ott ilyen közel az adóhoz nagy bajok lehetnek. 610mhz -en a mindigtv-nek és a upc-nek is vannak adói,extrém esetben beszívhatja úgy a mindigtv-s jelet a kábel(mint antenna),hogy a upc-s adók a 610 mhz-en nézhetetlenek...
-
pkaresz
őstag
válasz kabelmania27 #59349 üzenetére
Köszönöm!
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
-
fokukac
nagyúr
válasz petymeg #59346 üzenetére
hát akkor mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy megnézed, hogy milyen csatornán vagy Te, és milyenen a szomszédaid, nem akadnak-e össze a szomszédos hálózatok. Az InSSiDer nevű progi nagyszerűen alkalmas erre, hogy megnézd / beállítsd / optimalizáld.
Nekem a régi panel-lakásomban 40-45 MBit/s fölé sose sikerült menni, és volt idő, amikor egyik napról a másikra teljesen használhatatlan lett a dolog, mert a szomszéd ráállt az én csatornámra. Igaz, ott mindig láttam vagy 30 wifi jelét a lakásban.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
petymeg
addikt
válasz sziszi-fuszi #59345 üzenetére
WiFi.
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Most cserélték le a routert erre az új fehér boxra, de igazából semmi nem javult. A letöltési sebesség nagyon ingadozó, a régi fekete routerrel is ez volt. 120 MBit/sec-es csomag van, de 50-től gyorsabb letöltést még sose mértem. Van hogy 2 MBit/sec és utána pár perc múlva megint 50 körüli. Feltöltés általában 10 körül van a ping meg 20 körül. Néha ledob a hálóról, online multizás közben ez felettébb dühítő. Több eszközzel, 2 mobillal és a PC-vel is mértem. Az UPC "szakemberei" meg csak vakarják a fejüket, sokat eddig még nem segítettek. Szerintetek mi lehet a gond?
-
Neoka
aktív tag
válasz Gubek-Einste #59324 üzenetére
köszönöm szépen
-
válasz Watercolour #59338 üzenetére
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Régen volt, hogy modem értékekről érdeklődtem.
Az utolsó hálózat javítás óta, hasonlóak az értékek a mostanihoz.
Köszönettel!Üdv: Karesz
Model: Cisco EPC3212
Vendor: Cisco
Hardware Revision: 1.0
MAC Address:
Bootloader Revision: 2.3.0_R1
Current Software Revision: e3200-ESIP-16-v302r125562-130611c_upc
Firmware Name: e3200-ESIP-16-v302r125562-130611c_upc.bin
Firmware Build Time: Jun 11 11:11:07 2013
Cable Modem Status: OperationalCable Modem State
DOCSIS Downstream Scanning: Completed
DOCSIS Ranging: Completed
DOCSIS DHCP: Completed
DOCSIS TFTP: Completed
DOCSIS Data Reg Complete: Completed
DOCSIS Privacy: EnabledDownstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 5.3 dBmV 38.8 dB
Channel 2: 6.2 dBmV 38.2 dB
Channel 3: 6.6 dBmV 38.3 dB
Channel 4: 6.5 dBmV 38.2 dB
Channel 5: 6.2 dBmV 38.5 dB
Channel 6: 6.4 dBmV 38.7 dB
Channel 7: 6.2 dBmV 38.8 dB
Channel 8: 5.9 dBmV 39.0 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 36.5 dBmV
Channel 2: 34.9 dBmV
Channel 3: 36.4 dBmV
Channel 4: 36.9 dBmV[ Szerkesztve ]
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
Watercolour
aktív tag
válasz Gubek-Einste #59326 üzenetére
https://bitbucket.org/watercolour/upc-connectbox-munin
Itt a repó. Még mindig nem a legszebb, de legalább valamennyire átlátható.
A readmeben van egy kis leírás. -
Ron Swanson
senior tag
Restart után ezeket találtam a naplóban:
01-01-1970 00:01:43 critical No Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=##:##:##:##:##:##;CMTS-MAC=##:##:##:##:##:##;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
17-06-2017 16:17:33 warning MIMO Event MIMO: Stored MIMO=-1 post cfg file MIMO=-1;CM-MAC=##:##:##:##:##:##;CMTS-MAC=##:##:##:##:##:##;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
17-06-2017 16:17:36 notice TLV-11 - unrecognized OID;CM-MAC=##:##:##:##:##:##;CMTS-MAC=##:##:##:##:##:##;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
17-06-2017 16:17:50 information Authorized;CM-MAC=##:##:##:##:##:##;CMTS-MAC=##:##:##:##:##:##;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
17-06-2017 16:17:53 notice SW Download INIT - Via Config file fiberpower120.cfg
17-06-2017 16:17:56 error SW Upgrade Failed Before Download - Server not Present
17-06-2017 16:17:56 error SW upgrade Failed before download - TFTP Max Retry Exceeded
17-06-2017 16:20:04 critical No Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=##:##:##:##:##:##;CMTS-MAC=##:##:##:##:##:##;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;Esetleg ezek között van valami szokatlan?
-
pimmi
senior tag
válasz Gubek-Einste #59328 üzenetére
wifin van az összes eszköz azokon igen
-
Ron Swanson
senior tag
Mit lehet tenni, ha nem jön be a 192.168.0.1? Connect box, router módban. Próbáltam 2 asztali gépen és telefonon is. Restart megvolt.
Szerk: most bejött, de 3 percet kellett várnom, hogy betöltsön. Mitől lehet ilyen lassú?
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Nekem mostanában az a gond a nettel, hogy gyakran lemegy 1-2 megára.... a 30 helyett.
Akkor használhatatlan az egész .. főlek akkor jelentkezik amikor reggel felkelek és kómásan próbálok neztezni... de nem jön be semmi... vagy nagyon nagyon lassan.
Aztán pár perc után vagy néha 15-20 perc és megjavul.
A géppel nincs gond, mert melóban egész nap stabil minden... ott nincs ilyen. Kezdem unni.
Jah és azóta van, hogy visszamondtam a hűségidőt. Vagyis elálltam 14 napon belül, (de ezt már írtam is)
Kezdem unni ..... régebben miért volt tökéletes? Vagy csak véletlen egybeesés?
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
merlinke
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
Egy kérdésem / észrevételem lenne még. Visszanéztem egy-két adást, de a műsor negyedénél inkább hagytam is a manóba, mert akadt, csúszott a hang (120-as net van itthon). A sávszélességgel nincs gond. Mintha többen is tapasztaltaltatok volna ilyet, igaz?
Bevallom, fáj a szívem a merevlemezes felvelvős, két tuneles boxért :-( TV csere volt, az nem adott annyira szép felbontású adást.
Valamint egy mellékes megjegyzésem, észrevételem lenne. Pár csatorna bő egy éve nem jön be. Szokásos sztenderd válasz jön (a közeli víztorony takarja le, vagy a víztoronyra egy másik szolgáltató kitette az antennáját, azonos sávon működik az UPC-vel, stb). Létezhet ilyen? Nincs valamilyen szabályzat rá, hogy más szolgáltatónak X méterre kell lennie a másiktól és/vagy nem használhatnak azonos frekvencia tartományt?
Ad2. Mostanság kifogtam pár UPC-s kollégát, akik eléggé... Nem akanak dolgozni. Más is tapasztalt ilyet? A másik végletbe is belefutottam, de inkább olyanná, mint aki szerint a TV-t kell kicserélni, mert a box által kiküldött kép elcsúszik...
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
pimmi
senior tag
válasz Gubek-Einste #59325 üzenetére
bocs 2013 akart lenni
ezek a módok mik és hol találom?, megvan IPv4[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Watercolour #59322 üzenetére
Szólj ha kész és akkor az összefoglalóba is beteszem.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
pjen
félisten
válasz Watercolour #59322 üzenetére
Az bőven jó lenne.
-
válasz Watercolour #59320 üzenetére
Értem én hogy "igénytelen", de nem szépségverseny kell indulnia. Ha működik az már jó, és mivel a legtöbbünknek lövése nincs a munin plugin íráshoz, észre sem vesszük.
Egy logout cikket szerintem megérne a dolog.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Watercolour
aktív tag
Kicsit igénytelenül van összedobálva, ezért nem nagyon publikálnám egyelőre. Elképzelhető, hogy kicsit csiszolok rajta és megosztom.
Nem tartom kizártnak, hogy a windows alatt is menni fog, én linuxon futtatom.
Mivel az SNMP le van tiltva a routeren, alapvetően a webes felület által használt APIt bökdösi, ami XML-ben adja vissza azokat az adatokat, amiből a táblázatokat rajzolja a webes felület.
Mivel elképesztően nyakatekert igénytelen módon azonosítja a bejelentkezett felhasználót, ezért saját megoldás írása helyett gugliztam kicsit, és találtam egy projektet, amit fel tudtam alapul használni:
https://github.com/ties/compal_CH7465LG_py[ Szerkesztve ]
-
válasz Watercolour #59318 üzenetére
Publikálod a plugin-t? Esetleg pár mondattal hogyan kell beállítani. A Windows-os verzióval is megy?
-
Watercolour
aktív tag
válasz kabelmania27 #59088 üzenetére
Lassan 2 hét telt el. Semmiről nem tájékoztattak, ezért 2 napja felhívtam őket, most sikerült emberi időn belül ügyintézőhöz kerülni.
Elmondta, hogy "valami hibajavítás történt", de szerinte ezzel még majd dolgozni fognak, ami nagyszerű, mert bár mintha ritkább lenne a hiba, de továbbra is véletlenszerűen szakad, továbbá megnyugtatott, hogy amint a hiba elhárításra került, meg fogják állapítani a kötbért.
Roppant gáláns.Addig is írtam egy munin plugint, ami rajzolgat nekem szép grafikonokat a modemből jövő adatokból.
Feltételezem, az 50 fölé felugráló upstream power továbbra sem túl egészséges, úgy vettem észre, hogy akkor történnek a szakadások.
[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
Sziasztok, olyan gondom lenne, hogy internettel volt problémám, kb 2 hete kezdődött rendszeres modem újraindulás, vagy úraindulás nélküli net kimaradás 5-20 perc között naponta 1-2 alkalommal, utóbbi időben rendszeresen, ez egy technicolor modem volt, amit 2003 körül kaptunk az előfizuhoz. Kint volt a szerelő, és kicserélte egy ubee modemre, ez csütrtökön volt, azóta az oldalak wifin furán töltődnek be, mikor rákatt valamire egy kis gondolkozás aztán bejön , de pl az oldalakon a képek videók csak a teljes betöltés után, ez a tc vel nem volt, + a wifi jel is gyengébb ugyanott mint a tc vel volt, próbáltam már mindent, a wmm és társai, az értékek is rendben vannak, mit tehetnék, ez ügyben? mert lényegében rosszabb a szakadásokon kívül mint volt, köszönöm
-
Neoka
aktív tag
válasz Zitronensaft #59315 üzenetére
Sziasztok,
Van arra mód, hogy nem a UPC-nél előfizetett HBO GO elfizetésemet, a UPC cisco boxon is tudjam nézni?
Köszönöm
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #59311 üzenetére
1221 lemondás gomb után hétköznap biztos fognak valamit ajánlani.
-
Topikgazda
-
merlinke
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon üzemeltem be magamnál egy Horizon HD Médiaboxot. Az lenne a kérdésem, hogy az adatforgalmat mennyire dobja meg a készülék (ha egyáltalán megdobja)?
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #59150 üzenetére
Azóta sem hívtak, és nem is válaszoltak. Pedig többször használtam már kontaktra ezt az űrlapot más ügyben, másnap szoktak rá reagálni. Úgy néz ki, hogy a lemondással kapcsolatos kérdések esetén kivárják a 30 napot. Na mindegy, nem volt olyan fontos, sőt, igazából egyáltalán nem volt fontos, leginkább csak kíváncsi voltam, hogy előállnak-e valami ajánlattal, és, hogy meddig mennek le a havidíjat illetően.
-
Nova96
őstag
Mit csináljak, ha a upc modem óránként wifi-vel egy idő után azt csinálja, hogy az írja ki az android, hogy "upc konfigurációs hiba" .
Újraindítás segít csak. -
ztibor
senior tag
válasz Gubek-Einste #59306 üzenetére
az még hátravan, bár ha jól láttam frissítés nincs hozzá, szóval újrateszem majd. Köszi.
-
Topikgazda
-
ztibor
senior tag
Na ma megvolt a legozás, ezt tudtam kihozni belőle:
Jobb lett így?Másik, mostanra kábelen totál nem tudom összekötni a pc-vel a connectboxot.
Ugyanazon a kábelen a laptop tökéletesen működik.
Másik hosszú kábelt nem találtam (bár szerintem a kábelt kizártuk), másik lankártyám sincs most hirtelen.
Jelenleg egy n-es wifisticken keresztül kap netet a pc, de jó lenne valahogy működésre bírni a kábelt. -
válasz ztsoft #59296 üzenetére
Szerintem ez eddig is megvolt. (Nem mellesleg annyira jól sikerült frissíteni, hogy eltűnt róla Veszprém) A kódolatlan digitális csatornák listája tönt el.
Fb-on azt írták róla, hogy A segédlet egy rendszerhiba miatt nem érhető el jelenleg, amennyiben ez a probléma javításra kerül, akkor ismét megnyitható lesz majd ez a felület. Sajnos nincsen a helyreállítás időpontjáról információnk, ezen kívül szeretnénk jelezni, hogy a 773-as számú segédlet 2015. óta nem volt frissítve, így nem minden adat helyes benne.
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #59301 üzenetére
Gondoltam én is az időjárásra, és valóban volt egy fél órás szélvihar meg egy pár perces zápor. Viszont ennyitől nem szokott így kiesni szolgáltatás. De ha csak ennyi volt, akkor jó, mert már helyre is állt az egész a napsütéssel.
-
MODERÁTOR
válasz #54715584 #59300 üzenetére
Szia!
Gondolom villámcsapás miatt lehet, úgy nézem most vonult át a vihar.
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Wii U
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Proxmox VE
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Nintendo 3DS és DS topic
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest