Új hozzászólás Aktív témák

  • expander

    senior tag

    Sziasztok,

    lenne egy eleg amator kerdesem :D

    most koltoztunk uj lakasba, ahol megegyeztem az elozo lakoval, hogy augusztusig fenntartom a UPC elofizetest, hogy ne kelljen kotbert fizetnie.
    Van 2 mediabox, illetve egy modem. A haloszobaban a falbol jon ki 1 kabel, amin van egy kettes eloszto (ha igy hivjak), az egyik kabel koax (?), ezt bedugom a boxba, es megy is a TV, minden zsir. Az eloszto masik aga is be volt kotve, van is rajta kb 2cm kabel, de utana az el lett vagva, szoval csak egy kabel csonk van.
    A nappaliban is jon 1 kabel a falbol, ott nincs eloszto, hanem egybol a modembe megy (ez a csavaros vegu cucc, full analfabeta vagyok ilyen szempontbol :D)

    Es itt jon a problema, nekem pont forditva kellene. Gyanitom, hogy nekik a haloszobaban volt a modem, ezert van ott az eloszto, nekem pedig a nappaliba kellene. Meg lehet/meg tudom en csinalni, (egyaltalan lehetseges-e), hogy a nappaliban levo kabelre szerelem ra valahogy azt az elosztot, es akkor ott lehetne 1 net es egy TV kabel ? vagy hivjam fel a upc-t, ok kuldenek valakit es ok intezik ezt a dolgot ?

    koszi

Új hozzászólás Aktív témák