Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Itt egy szeptember 5-től érvényes csatornakiosztás. A weboldalon bolyongva nekem nem sikerült megtalálni, egy másik fórumban tette be valaki a(z egyébként nem túl bonyolult) linket: [link]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
dbocskai
tag
válasz kabelmania27 #61195 üzenetére
Szerdán jön a connect box, akkor már kivárom. Azzal is bajom lesz vajon?
-
Topikgazda
-
Syl
nagyúr
válasz kabelmania27 #61195 üzenetére
Mostanra elindult. A franc érti
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
Volt az imént egy kb 10 perces net-kimaradásom (tévé ment). Azóta a modem ([link]) admin felülete ezt vágja a képembe:
Hogy tudnám elérni az admin felületet?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
dbocskai
tag
válasz kabelmania27 #61188 üzenetére
Persze, minden megy, csak a céges VPN-re nem tudok felmenni az ittohni hálózatról. Ha mobilnetem megosztom arról igen.
-
Rover623
félisten
válasz hallerlaller #61189 üzenetére
Másnak se.
13-14 óra között szűnt meg, úgy hiszem!Mod: a fiamnak műxik...érthetetlen!
[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
VoidXs
nagyúr
válasz hallerlaller #61189 üzenetére
3 órája nincs hálózat. Kezd kicsit elegem lenni belőle, hogy naponta lehal. Ennyit akarva se lehet rajta karbantartani.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
hallerlaller
addikt
UPC Mobilnet másnak se megy? telefonálni lehet csak adatkapcsolat nincs, egyik telefonunkon sem (6 előfizetés)
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
dbocskai
tag
Hali,
Adott egy L2TP VPN kapcsolat, ami működik osztott mobilnetről, más hálozatokrol stb.
És adott egy Ubee EVW3226 modem/router amiről time outol, még akkor is ha minden ki van kapcsolva a securityben.
Mással történt ilyen? Hogy lehetne megoldani? -
Geree
senior tag
My UPC oldalon másnak sem jelennek meg a "személyre szabott" ajánlatok? Nekem csak teker a sok színes körbe-körbe...
a friend in need is a friend indeed
-
blakey
titán
válasz hundai #61180 üzenetére
Ez nem kábeles UPC médiabox, bár valószínűleg cserélik de ennél többet inkább a saját topikjában kérdezz (ha van).
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék. UPC netem van ugyebár ezzel a csodás Ubee-EVW3226 egybemodemrouter szörnyszülöttem. Most vettem egy routert ( TP-Link TL-WR1043ND v4 ), és azt szeretnénk használni 3 géphez. A kérdésem annyi lenne, hogy elég csak annyi, hogy lelövöm a wifit a UPC készülékében és sima lanra rákötöm az új routert, vagy van esetleg más dolgom is vele?
Köszi válaszokat.
Live-Die-Respawn
-
hundai
aktív tag
-
Clever0
senior tag
válasz kabelmania27 #61175 üzenetére
Nekem ezeket az értékeket 1-2 percen belüli 4 lekérdezés mutatta:
1 18 Locked 59800000 64QAM 5120000 45.00 dBmV
2 14 Locked 33200000 64QAM 5120000 39.50 dBmV
3 15 Locked 40000000 64QAM 5120000 38.25 dBmV
4 16 Locked 46600000 64QAM 5120000 38.00 dBmV1 18 Locked 59800000 64QAM 5120000 45.00 dBmV
2 14 Locked 33200000 64QAM 5120000 39.50 dBmV
3 15 Locked 40000000 64QAM 5120000 47.00 dBmV
4 16 Locked 46600000 64QAM 5120000 45.75 dBmV1 18 Locked 59800000 64QAM 5120000 45.00 dBmV
2 14 Locked 33200000 64QAM 5120000 47.50 dBmV
3 15 Locked 40000000 64QAM 5120000 47.00 dBmV
4 16 Locked 46600000 64QAM 5120000 45.75 dBmV1 18 Locked 59800000 64QAM 5120000 38.50 dBmV
2 14 Locked 33200000 64QAM 5120000 37.50 dBmV
3 15 Locked 40000000 64QAM 5120000 39.50 dBmV
4 16 Locked 46600000 64QAM 5120000 39.50 dBmV[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
hundai
aktív tag
Sziasztok!
Mai nap vettem észre hogy befagyott a tv boxom, egy ki/be kapcsolással orvosolható volt. Most bekapcsoltam a tv-t és kb 5perc után fekete kép fogadott, a box nem reagált semmire. Próbálkoztam a ki/be kapcsolással, de a boxon lévő kijelzőn mentek körbe a vonalak, és ezt csinálja folyamatosan. Volt már valakinek hasonló? Ha felhívom őket kicserélik vagy vetetnek velem egy újat?
Köszönöm
-Wake up Neo!
-
Klupido
tag
válasz kabelmania27 #61175 üzenetére
ok!
Probléma nem volt mostanában. -
Klupido
tag
A jelenlegi jelszint,mert már régen volt helyzetjelentés!
Downstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 12.5 dBmV 38.6 dB
Channel 2: 8.9 dBmV 37.8 dB
Channel 3: 9.7 dBmV 38.2 dB
Channel 4: 10.4 dBmV 38.2 dB
Channel 5: 11.0 dBmV 38.0 dB
Channel 6: 11.8 dBmV 38.5 dB
Channel 7: 12.4 dBmV 38.8 dB
Channel 8: 7.4 dBmV 36.8 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 48.8 dBmV
Channel 2: 47.7 dBmV
Channel 3: 48.5 dBmV
Channel 4: 49.2 dBmV -
kabelmania27
Topikgazda
válasz DonThomasino #61163 üzenetére
Azért kell kivenni mert box modem előtt nem ajánlatos, ettől független ha végaljzat van bent akkor nem biztos hogy gondot okoz ha erős a bejövő jel.
Modem előtt hatos osztót nem érdemes bekötni mert magas a csillapítása, bejövőre kettes osztó egyik kimenet modemre (vagy modemes szobába) másik kimenetet lehet osztani a tévékre.[ Szerkesztve ]
-
ztsoft
őstag
Mióta behozták a Horizon box-ot, azóta nincs "szereld magad" csomag. Meg a háttér dolgozók hanyagsága (aktiválatlan kártyák, Horizon box-ok aktiválatlan net elérése) is besegített, hogy ennyire ügyetlennek, bénának (igyekeztem finoman fogalmazni , simán írhattam volna, hogy hülyének) nézzék az ügyfeleket.
Sokszor elkerülhető lenne a telefonálás. Gondolom, ebből az jött le nekik, hogy a postán, vagy személyesen kiadott eszközöket a felhasználó nem, vagy nem megfelelően tudta beüzemelni.Pedig egy kis képzés sokat segítene az ügyfélszolgálaton (meg a háttér dolgozókon is). Már én is többször tapasztaltam, hogy nem állnak a helyzet magaslatán.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
kezo0
addikt
Ma kint volt a szerelő, hozott egy új mediacardot, betettem, azonnal felismerte a tévé, és azonosítás után már működött is. Öt percet sem volt nálam az ember.
Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha már az ügyfélszolgálaton hajlandóak lettek volna kicserélni a modult... És nem utolsó sorban nem csúsztak volna ki a 72 órás hibaelhárítási határidőből sem.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Dida104
tag
Üdv!
Az Ubee hogy boldogul a 240/20-as nettel? Lehet, hogy váltok 120/10-esről, de nem akarok Connect Boxot. TV, telefon nincs, csak internet. -
blakey
titán
Lehet, de vannak annál jobb megoldások is.
(#61168) DonThomasino
Miért, csavaros a csatlakozó? Linked alapján sima antenna csatlakozás és az anyag minősége sem túl jó, ahhoz képest meg drága is. Vannak olyan fali csatlakozók amikben egy F-toldó van, a kábelt az F csatlakozó végével simán rácsavarozod és a másik oldalán szintén és kész is.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz DonThomasino #61165 üzenetére
A HD minőség fix, tehát ha jó a minőség akkor annál nem lesz jobb, persze látni kell, hogy nálad milyen. TV-vel és boxszal meg tudod nézni a jelerősséget/jelminőséget. Boxon 1789 és le/fel nyíl, a végén meg BACK, TV-n meg Jeldiagnosztika, bármi a neve, minden tv-n más, de mindegyiken meglehet nézni.
Azért lenne jó egy F csai, mert stabilabb kapcsolatot biztosít, nem garantált, hogy az a fali csatlakozó jó.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz DonThomasino #61163 üzenetére
Nem a legjobb, jobb lenne ha F csatis lenne, nálam már nincsenek ilyenek a falba, a kábel kilóg és a végén van egy szoritós F csati, nem szép, de úgyis bútor van előttük. a jövőben meg elgondolkodom azon, hogy mivel kéne legközelebb szépen megoldani, mert nálam van 2 olyan fali csatlakozás ahol van bejövő és kimenő kábel is.
-
DonThomasino
veterán
válasz blakey #61162 üzenetére
A falban ilyen elosztóim vannak. [link]
Tegnap bekötötte ugyan de állítólag így nincs garancia a szerelésre.
Ki akarta belezni a fali ajzatokat de én nem engedtem,
egyenlőre így is tökéletes minden.
Tényleg annyira rossz ez a fali ajzat ?[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
blakey
titán
válasz DonThomasino #61160 üzenetére
Számok alapján illetve a kábel hossza alapján, tehát bejön egy adott jelerősség és az osztókra ráírt számoknak valamint a kábel hosszának megfelelően kiszámolod, hogy az adott kimeneten mekkora lesz nagyjából a jelerősség, akkor jó a hálózat ha kb. mindenhol egyforma a jelerősség, pl. nálam bejön a kábel, ehhez csatlakoztattam egy 3-as splittert ahol 2 kimenet 8dB, a harmadik olyan 2dB körül csillapít, a kettő db 8-as-ból 1 megy a tv-be egy 10m-es kábelen, 1 megy a modembe egy fél méteres kábelen aminek a végére egy 3-as csillapító került, a 2dB-es kimenet meg megy 12m-en át a falban egy sima splitterhez (3,5db) ahonnan 2-2m-es kábellel megy a tv-kbe, így nálam nagyjából azonosak a jelerősségek minden eszközön.
-
pjen
félisten
válasz DonThomasino #61160 üzenetére
Ha nincs írva semmi a kimenetekre akkor egyformán csillapít mindegyik.Ha egyik kábel sokkal rövidebb esetleg lehet nagyobb csillapítású kimenetre kötni,nálam 5 felé megy,különböző hosszal és nem kellett variálni.De majd meglátod.Van olyanogy 3,5-7,5 db stb csillapítás.Nem egy beruházás,érdemes próbálgatni.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz DonThomasino #61156 üzenetére
Akkor splitterre gondolsz ami 6 irányba oszt, Két jófajta 3-as leágazóval (eltérő csillapítású kimenetek) megoldható, ha elég ebben az esetben az 5, ha nem akkor kell egy 4-es meg egy 3-as, de jól kell kiválasztani, hogy egyenletes maradjon az egyes kimenetekre jutott jelerősség.
-
pjen
félisten
válasz DonThomasino #61156 üzenetére
Akkor úgy keresd, 6 OS osztó.
-
blakey
titán
válasz DonThomasino #61153 üzenetére
Csillapítóra gondolsz? Igen, van olyan ami 6dB-t csillapít.
-
pjen
félisten
válasz DonThomasino #61153 üzenetére
Én még nem láttam.Szerintem kettőből jobb,a csillapítással is tudsz variálni.
-
DonThomasino
veterán
Létezik olyan hogy 6 os F szűrő ami jó is ?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Topikgazda
válasz norberto_th #61151 üzenetére
Nekem sem tetszik, jobb volt a régi kék design.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
norberto_th
aktív tag
Ez az új upc oldal katasztrófa, lehettek volna kreatívabbak is
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz ArthurShelby #61147 üzenetére
A linkelt osztó műholdvételhez való ezért rosszabb a csillapítása, Signal tipusú kettes osztóval nem lesz problémád, létezik olyan műszer amivel megtudod nézni, hogy merre megy a falban lévő vezeték.
-
ArthurShelby
addikt
Tegnap volt kint nálam a szerelő. Sokat méregetett a műszerével (az alsó, és a felső frekvenciák néha rosszabbak).
Nálam a koax a falban megy, és az egyik szobánál sokat esik a jel (ezen a részen régi csak a vezeték, itt ki kéne cserélni, vagy lehet hogy elosztó van valahol azon a részen). Már nem emlékszem pontosan mit mennyit mondott, de a MER (M error rate?) értéket mondta, hogy az esik 6-10-et talán, meg valami más 3dbi-t talán.
Mivel 11-kerület, elvileg az egyik adó (már nem emlékszem melyiket mondta, talán a János hegyi) bezavar, és a közszolgálati hd-k frekvenciáin jobban kijön az árnyékolási hiba.
A horizonon azért nem esik szét a kép, mert annak jobb a hibajavító áramköre (mint a tv-nek).
Lement az elosztóhoz is, nem állított semmit, csak megnézte, hogy jól megvan-e húzva.Mikor elment nem tudom hogy, de végül is nem esik szét a kép (lehet csak meg kellett mozgatni/húzni a vezetékeket).
Vettem egy F toldót, és kipróbáltam úgy is (osztó helyére toldó). Úgy felment a jelerősség 50-re (és én úgy stabilabbnak érzem a tv-t, ezért kéne szerintem egy jobb osztó).
Van egy ilyen elosztóm, nem tudom mennyire használható (és mennyit csillapít) de inkább vennék egy tökéleteset (nem tudom melyik a legjobb elosztó, ami a legkevesebbet csillapítja, és hol lehet kapni).A szerelő rendes volt (beszélgettem vele sokat, elidőzött itt), de szerintem nem volt nála pl osztó, hogy kicserélje egy jobbra. Szóval sokat nem csinált. És úgy ment el, hogy nem zárta le a hibát (de beírta, hogy falon belül van a vezeték, felajánlotta a falon kívüli vezetést). Végül is most jó miden (valószínűleg a tv nagyon határon van, de épp jó).
Ahol rossz a kábel és ki kell cserélni, ott hogyan tudom megállapítani, hogy merre megy a vezeték a falban (ugyanis csak ezért nem húztam ott át, mivel ott nem értem, és nem látom át)?
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ztsoft
őstag
válasz Miska0330 #61136 üzenetére
Én nem tudom, hogy Te nálad van-e Horizon HD Mediabox, de a nálam lévő box ugyan olyan, mint a képen látható (talán az elején, a Horizon feliratnál látható világosabb rész zavart meg).
Most ez mire volt jó, hogy cím nélkül nem lehet megnézni az árakat. Ráadásul agresszív módon teszik ezt!
Egyes oldalak olyannyira természetesnek veszik a JavaScript meglétét, hogy nélküle az oldal nem is működik. Pedig van sok olyan ismerősöm, akik letiltják (a hardver gyengesége miatt), így náluk a UPC oldala nem is működik (kép), pedig Ők is UPC-sek.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
imref
csendes tag
Hi!
Van egy tc7200 routerem, az egyik lan csatlakozón megszünt a kapcsolat.
Ez szoftveresen orvosolható (UPC frissítés) vagy hardverhiba?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
Hi,
Connect Boxon hol lehet a wmm beállítást módosítani? uebee volt eddig, ott ha a wmm nem volt kikapcsolva wifin 72mbps volt a sebesség a hálozati beállításoknál, ha a wmm kilőttem 150, és a speedtestnél ez jelentkezett, wmm nél 50 volt kb a 120 net wmm kikapcs meg 90, ezért keresném a connect boxon is ezt, mert az is most a bekapcsolt wmm értékeket hozza
köszi -
kezo0
addikt
Az új weboldal szerint a Digital Gold csomag az én címemen nem elérhető. Amióta csak létezik, azt nézem...
-
Miska0330
tag
-
Geree
senior tag
válasz Miska0330 #61136 üzenetére
meg ha nem is sokkal, csak sikerült drágítani a csomagokat a zárcsökkentés helyett...
más:
ha van egy Trio M csomagom - lejárt hűséggel, van rá lehetőség, hogy lemondjam a telefont belőle és a többi marad a jelenlegi ár? (így is drágult vagy 4-600ft-tal a havidíj a hűség lejárta után...)Se az ügyfélszolgálaton se telefonon nem ajánlottak jobbat a neten kinn levő új csomagoknál...
a friend in need is a friend indeed
-
Miska0330
tag
Nagyon komoly lett az új weboldal.
Na de a lényeg: Horizon HD médiabox. És új fajta látható a fotón!
-
csabi63
senior tag
-
Balázs Z.
tag
válasz kabelmania27 #61127 üzenetére
Köszi!
-
blakey
titán
Nem az volt az egyetlen, valamelyik NG is 720p ha jól emlékszem.
-
kezo0
addikt
válasz 4Grider #61129 üzenetére
A kérdés lényege az lett volna, hogy mióta jön a szóban forgó csatorna a UPC kábelen 1080i-ben a korábbi 720p helyett. Nem igazán érdekel, hogy így kapja-e a UPC, vagy ők alakítják át ilyenre, csak meglepődtem, mert korábban a Viasat Nature/History HD volt az egyetlen csatorna a kínálatban, ami 720p-s volt.
-
kezo0
addikt
Tegnap szúrtam ki, hogy most már a Viasat History HD-t is 1080i-ben továbbítja a UPC. Ez mióta van így? Korábban ez volt az egyetlen csatorna, ami 720p-ben jött.
-
hardverlog
aktív tag
válasz hardverlog #61123 üzenetére
Ja, mert a 714 MHz-en vannak...még jó hogy valaki leírta korábban, mert még az ügyfélszolgálat se tudta, 346 Hz-et mondtak...
-
dombila
senior tag
válasz hardverlog #61123 üzenetére
Nézd meg a 714 és 722 MHz -en.
Néha a frekvencia táblázat nem igazán naprakész. -
hardverlog
aktív tag
válasz hardverlog #61113 üzenetére
ezt a 4 adót nem tudja kikeresni a tv-m a HD csomagban:
RTL II HD
Cool HD
Film+ HD
Mozi+ HDA 13. kerület frekitáblázata alapján nekem nulla a jelerősség, ennek megfelelően nem talál semmit az 546 és 530 MHz-en...
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz bigdigit #61119 üzenetére
sima ügy, nézd meg a CB-ban hogy mennyi DS sávon lóg a cucc és ha 16-ot számolsz akkor telített azon a node-on a kapacitás és majd bővítik.
16DS = 800megabit lefelé, tehát ennyin osztozol kitudja hány tucat másik előfizetővel
lehet van sok 240 és 500-as user és tolják a torrentet ezért nincs meg a maximum nap közben
majd ha végre UPC bővíti a DS-t 24-re mondjuk akkor megoldódik a gond mert ott már 1200megabit osztott rész leszMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Gzu73
tag
Az mennyire normális, hogy egy csomó levél nem jön meg upc-s email címre.
Többen is küldtek, nem kapom meg, mert visszapattan.
Most én is kipróbáltam a freemail-es címemről és nem tudok magamnak küldeni.
Valakinek hasonló probléma? -
Topikgazda
-
Uthenger
aktív tag
válasz bigdigit #61114 üzenetére
és máskor megvan a max is?
vagy a saját hardvered bír ennyit, vagy terheltségi probléma.
ha saját hardverrel kábelen keresztül máskor megvan a sebesség,
akkor jelentsd be hibára.Attól hogy a garantált megvan, még foglalkoznak vele.
A flash-es sebesség mérők proci gyilkosak, az 500 mbit-es net meg erősen hdd függő.
Nézd meg a http://beta.speedtest.net/ oldalon is, de ftp-n még kevésbé terheli a cpu-t.Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Tombi
őstag
Sziasztok,
1221-en próbáltam infókat gyűjteni a TV készülék részletre vásárlásával kapcsolatban.
A legnagyobb probléma 55" coll méretű tvk 2016 eleje darabok és a választék is kevés,
nem tudják mikor várható frissítés illetve hiányolom a részletre vehető kiegészítőket
pl: hangprojektorok.
Régebben olvastam, hogy a euronics a szerződött partnerük, de ez változhatott.
Szerintetek érdemes várni a vásárlással karácsonyig? van esély, hogy bővül a lista?
Sajnos pénzintézetes részletre nem adnak nekem semmit.[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz bigdigit #61114 üzenetére
ennyit bír a node 15-16DS sávon...
majd ha kipucolják az analóg TV-t és lesz legalább 24 DS akkor menni fog
vagy jobban tennék ha egyből 32DS-re bővítenének és akkor aki a legnagyobb csomagot fizeti az is ki tudja használniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
bigdigit
addikt
500-as net ennyi napközben.
Érdemes ezért telefonálni vagy úgy sem fog történni semmi mivel garantált sebesség meg van?
[ Szerkesztve ]
-
hardverlog
aktív tag
válasz szabogabor10 #61112 üzenetére
na, bakker, ez van....annyira jó, hogy nulla info arról, mit raknak be új adókat HD...nézem ezt is, hogy van olyan hogy Digital Mini + HD
Ez például micsoda? Mert ebben is minden HD adót látok...de nem látom, hogy lehetne választani Trio M vagy Trio L-be....teljes érthetetlen a honlap...
-
veterán
válasz hardverlog #61111 üzenetére
Először tényleg csak SD-ben volt Spíler, de aztán pár hét múlva már volt HD-ben is.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
hardverlog
aktív tag
válasz szabogabor10 #61110 üzenetére
Emlékszem, a Spílert mikor berakta ugye az angol meccsek miatt ment itt a panaszkodás, hogy nem HD....
Na mindegy, akkor este szépen behangolgatom őket...jó lesz, mert a Spileren a meccsek végre HD-k lesznek, Mozi + adóra is kíváncsi vagyok HD-ban.
Köszi! -
veterán
válasz hardverlog #61109 üzenetére
Pedig de. A UPC eleve nagy késéssel rakta be az RTL3 HD csatikat, a Spílert és a Mozi+ HD-t viszont szinte azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
hardverlog
aktív tag
válasz szabogabor10 #61107 üzenetére
1 éve???
Lehetetlen...
Más szolgáltatónál már tudom előbb volt, de hogy a UPC berakta volna a HD csomagjába már 1 éve őket...hát...
-
blakey
titán
válasz Balázs Z. #61106 üzenetére
Bemész egy normális antenna boltba és megcsinálják neked, pl. Bétacom
-
veterán
válasz hardverlog #61105 üzenetére
Asszem kb 1 éve.
-
Balázs Z.
tag
Helló. Tudnátok abban segíteni, hogy Budapesten hol tudok szerelt, F csatlakozós, 3× árnyékolt RG-6 koax kábelt venni méretre? Egy 5 és egy 8 méteres darabra lenne szükségem, az egyik a UPC boxhoz, a másik a modemhez kellene.
Vagy ha nem szerelt, létezik olyan F-csatlakozó, amit nem speciális eszközzel lehet rárakni a kábel végére?
Köszi! -
hardverlog
aktív tag
válasz szabogabor10 #61104 üzenetére
valakinek 1 hét is elég rég, valakinek fél év se
Szóval kb. hány hónapja?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz hardverlog #61100 üzenetére
Elég régóta.
-
törölt tag
válasz Watercolour #61102 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Path of Exile 2
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- Samsung LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban