Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
z67
őstag
válasz DonThomasino #132378 üzenetére
Már csak Yettellel tudsz. Ott számoltam, nem kell box, ingyen hónapok, stb. Illetve a másik, hogy mindent lemondasz, csak marad a net. Mert van stream és minden letölthető.
Telefonon beszéltem, persze kell normális ügyintéző. Ja és voltam párszor velük a Békéltető Testület előtt is, biztos van valami jel a nevem mellett
-
z67
őstag
válasz DonThomasino #132375 üzenetére
Egy HDD-s cisco és egy kártya.
Eredetileg 6000 alatt volt, mert azt céloztam meg, valamiért év közben felment 500-zal. A 6 ezret sem tudta már bevinni állítólag, így egyben jóváírt 6600 Ft-ot a hűség elején.
De a TV-t a Híradón, meg MTV (music) semmire nem használom, ezért valószínűleg lépek, ha lejár a hűség. Most csak azért lett pack, mert olcsóbb volt, mint csak netet venni bárhol.
-
z67
őstag
válasz DonThomasino #132373 üzenetére
TV HD Plus
Internet 500
Nonstop S
HBO Pak
HD + felvétel
DTV plusz TV-n6500 Ft
-
modflow
veterán
válasz DonThomasino #127928 üzenetére
Azzal kezdtem, hogy felhívtam őket, meg is döbbentem, hogy nem kellett 1,5 órát várni és felvették. De nincs központi hiba.
-
petakpa1
őstag
válasz DonThomasino #127895 üzenetére
Nekem fekete van, de nem panaszkodom a wifire egy 73 nm-es új építésű (félig tégla félig vasberon) lakást beszórja, pedig nem is a lakás közepén van elhelyezve.
Viszont a lakás átellenes végén lévő teraszon már valóban gyengébb a jel, ez igaz.
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
petakpa1
őstag
válasz DonThomasino #127871 üzenetére
Mármint melyiknek gynegébb a wifije?
Az újabb Vodafone-os fekete vagy a régi UPC-s fehér HGW-nek?"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
mani8106
junior tag
Kár h az egy extra opció senki (egyetlen szolgáltató sem) nem vállal rá semmit és nem is fog.
Hol volt Gondor, mikor Nyugatvég elesett? - Ember akkor jöttünk ki a templomból
-
Gondolom nemcsak a PUMA 6 chipset maradt, hanem a WiFi 5 is, de ezek szerint még gyengébb is lett. Egyébként ajánlott biztonsági szempontból is csak modem módban, és teljesítmény szempontjából is csak modem módban használni.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
MiZo1990
aktív tag
válasz DonThomasino #127850 üzenetére
Más a színe és nincs rajta UPC logó...
-
Csöves
őstag
válasz DonThomasino #126570 üzenetére
Írtam, hogy reset és utána admin-admin.
Aquila non captat muscas.
-
pjen
félisten
válasz DonThomasino #126570 üzenetére
Igen, ha már legalább egyszer megváltoztattad. De először resetelni kell 1 percig.
-
Ledi
aktív tag
válasz DonThomasino #126567 üzenetére
Reset után próbáld ezt:
admin
<modem alján lévő számsor>Ha ez sem segít akkor csak 1270 tudja központilag megoldani. És örülj, hogy értelmes ügyintézőhöz kerülj aki nem akar ez miatt technikust küldeni.
-
MiZo1990
aktív tag
válasz DonThomasino #126567 üzenetére
A felhasználónév admin, az alap jelszó pedig az aljára van ragasztva.
-
Csöves
őstag
-
Csöves
őstag
-
AtHoS
nagyúr
válasz DonThomasino #126450 üzenetére
Nézz vissza pár számlát, ott lesz valahol a "szó nélküli emelésről" az értesítés a sokadik oldalon
read-only mode on the forum
-
zzola
titán
Ha nincsen hűséged, akkor nem emelhetnek? Vagy most valami én nem értek....
-
pjen
félisten
Panaszkodhatsz, de sokra nem mész. Akár 5x annyival is emelhetnek, egész a lista árig.
-
sergiooo
csendes tag
válasz DonThomasino #119600 üzenetére
nálam alakul. Speedtest 3Mbitről felugrott 200 fölé, de ez még mindig a fele a vállalt UPC-nek!
-
DonThomasino
veterán
válasz DonThomasino #119569 üzenetére
Most jöttem haza, mondom csinálok egy tesztet.
Úgy tűnik a 2.2 is egy rakás sz@r.
Holnap hívom őket lehetséges, hogy kérjem vissza a régi 2.0 verziót?Server: ZNET Telekom Zrt. - Debrecen (id = 28979)
ISP: Vodafone Hungary
Latency: 14.22 ms (3.36 ms jitter)
Download: 21.68 Mbps (data used: 33.7 MB)
Upload: 16.85 Mbps (data used: 15.1 MB)
Packet Loss: 0.4%" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz DonThomasino #119562 üzenetére
Elvileg jónak tűnik, C0d3r-nél fragmentált ip csomagok blokkolása kivan kapcsolva ezért megnézheted, hogy kikapcsolva javul-e a helyzet.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz DonThomasino #119559 üzenetére
Összefoglalóban linkelt programmal meg tudod nézni, hogy melyek a szabad csatornák. 2,4 és az 5Ghz-es hálózatokat célszerű átnevezni, hogy ne ugyanazon a néven legyenek.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz DonThomasino #119556 üzenetére
Amennyiben vezetékes kapcsolattal mérted és megvan a gigabites lan kapcsolat akkor lehetne jobb a letöltés. Ha a modem oldalán nem találod a modem üzemmódot kapcsoltasd ki ügyfélszolgálattal az ipv6-ot.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz DonThomasino #119553 üzenetére
Ha megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax ki lehet számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz DonThomasino #119551 üzenetére
Ezek az értékek rendben vannak.
Annyi teendőd van, hogy a modemnél és az osztónál ellenőrizd le, hogy nem lazultak-e ki az F csatlakozók. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz DonThomasino #119547 üzenetére
Ha megírod, hogy milyenek a modemértékek meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-e az értékek.
-
C0d3r
addikt
válasz DonThomasino #119539 üzenetére
-
pjen
félisten
válasz DonThomasino #106638 üzenetére
nem, így is a legolcsóbb.
-
cocka
veterán
válasz DonThomasino #106452 üzenetére
Ja kb. úgy igaz, mint amikor tavaly márciusban beharangozták, hogy az eszközöket lecserélik tavaly nyár végéig.
A lényeg: ha ők hívnak jót nem jelent, hagyd a francba, ne fogadj el semmit!
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz DonThomasino #106460 üzenetére
Igen és meg is szokták tenni. Számalevél hátulja.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
veterán
válasz DonThomasino #106456 üzenetére
Nem kell mondani semmi magyarázkodást. Nem szeretnél semmin változtatni és kész. És jelzed hogy továbbiakban nem járulsz hozzá ezekhez a megkeresésekhez. Ha nem érti meg egyszerűen kinyomod telót. Semmi hátrány nem fog érni. Határozatlan idejű szerződés esetén évente ~100Ft ot emelhetnek kb.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz DonThomasino #106452 üzenetére
Most a szemtember a sláger? Volt már tavaly október, tavaly december, idén március, idén május, végülis június 1 van, szeptember pont jó lesz. Mindig kamuznak egy dátumot hogy váltson az ember.
Nem szabad ezeknek a hiéna üzletkötőknek hinni. Ez van kiadva nekik, nyomtatják a kamut.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
blakey
titán
válasz DonThomasino #104080 üzenetére
Érdemes megvárni amíg kapsz valamilyen ajánlatot, telefon felhívnak vagy a következő számlán már egy magasabb összeg szerepel, ilyenkor felhívod őket, a lemondás menüpontot választod, ilyenkor tudsz mire hivatkozni, előfordul, hogy kapsz egy számodra megfelelő ajánlatot.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
cof
veterán
válasz DonThomasino #104080 üzenetére
Ha te hívod akkor max. lemondás ügyben tegyed és akkor kapcsolnak ügyfélmegtartóhoz. Ha ők hívnak ott nem szokott soha jó ajánlat lenni elsőre, inkább pluszos. Persze mondani kell, hogy gondolkodtál a váltáson stb... pláne ha van konkurencia akkor mondani az árakat, hogy ők mennyiért adják a szolgáltatást.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
válasz DonThomasino #104075 üzenetére
Van az a szint ami alá már nem mennek természetesen. A rekord amit láttam 4800 Ft körüli havidíj.
[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
válasz DonThomasino #104075 üzenetére
Nekem csak többet tudtak volna megadni hosszabbítással, de mondtam, hogy ha emelnek, akkor megyek a Digihez. Nem tudom feljegyzik-e ezt ilyenkor, de még a szokásos 2-300 Ft-tal sem próbálkoznak. Csak a fix IP miatt maradtam, az nem változik évek óta. Igazából TV előfizetésre sincs semmi szükségem.
TV Premium 2 800 Ft
Internet 500 2 699 Ft
Nonstop S díjcsomag 100 Ft
digital HBO Pak 1 490 Ft
HD + felvétel opció 500 Ft
HD plusz TV-n 500 Ft
DTV plusz TV-n 500 Ft[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz DonThomasino #99725 üzenetére
Nem ártott még meg a röntgensugár?
-
Miska0330
tag
válasz DonThomasino #99722 üzenetére
Szia!
Az újabb Vodafone Box semmivel nem jobb mint a márciusi szériák. Annyi, hogy a távirányítón ott van a plusz 3 gomb. (Netflix, Amazon, HBO). De az HBO gomb jelenleg nem is működik.A fehér Connect Box helyett kaptam egy fekete színűt. Kinézetere más mint a Connect Box, meg folyamatosan világít a 3 zöld LED az elején. De típusra ugyanaz mint a fehér Connect Box, csak az már a Vodafone -nak lett gyártva. Sebessége meg a Wi-Fi is ugyanolyan jó mint a fehér Connect Box -nak volt.
Néha Home Office illetve online oktatások is vannak neten. Youtube, HBO GO -t nézünk rajta. Xbox -on játszok online játékokkal. Hálózatüzemeltetéssel foglalkozunk. Ezt csak amiatt írtam le, hogy nem feltétlen kell azonnal lecserélni saját eszközre. Először próbáld ki és utána ha nem megfelelő akkor érdemes modem módban használni saját eszközzel.
-
cof
veterán
válasz DonThomasino #91999 üzenetére
Nem szoktak másért hivogatni csak ha hosszabbításra akarnak rábeszélni. Az mindegy, hogy most még van hűséged, ha holnap belemész egy hosszabbításba akkor onnantól indul az 1 év.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz DonThomasino #88421 üzenetére
+1!
-
headhunter
addikt
válasz DonThomasino #88276 üzenetére
-
őstag
válasz DonThomasino #88174 üzenetére
Bocs, egyértelműsítek. Természetesen WiFi.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
őstag
válasz DonThomasino #87980 üzenetére
Köszi a választ!🙂 Egyébként sajnos az vettem észre, hogy ha resetelem a routert, szinte mindig megjavul az adatátviteli sebesség..
Üzemszerű történet ez?
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
cof
veterán
válasz DonThomasino #88031 üzenetére
Szerintem ha eddig is volt, akkor nem veszik el, az új előfizetők az érdekes kategória.
-
cof
veterán
válasz DonThomasino #88027 üzenetére
Nekem sincs Horizon box, PaceHD van. Itt írta valaki, hogy az ügyfélszolgálatos ezt mondta neki, hogy csak VTV mellé nem jár HorizonGO.
Aztán mi lett belőle, azt nem tudom, nem olvastam vissza, vagy nem nyilatkozott.
[ Szerkesztve ]
-
Gondics
csendes tag
válasz DonThomasino #87984 üzenetére
Egy kis plusz feltöltési sávszél emelés jól jönne már. Sokat használok felhő tárhelyet és ez miatt ez a 22 Mbit/s nem túl sok.
Nem is értem, miért nem elmelnek rajta, mert szinte mindenkinek szépen meg van a maximum. Ráadásul sok helyen 1-2 frekin meg van ez a szám, nem hogy a 4-6 csatornán, mint pl. nálam. Nevet a 6 csatorna ezen a 22 Mbit/s-en -
Toth_Jani
őstag
válasz DonThomasino #87902 üzenetére
De ez mindig igy volt ezért kértem át a dijnetre, ott tudom hogy a számla dátumához képest, majd 7-8 napra lesz elérhető, és addig sehol nem tudom megnézni. (igaz nagyon nem is érdekel)
-
félisten
válasz DonThomasino #87902 üzenetére
Igen, értettem, csak azért írtam, amit, mert más fronton is meg van "csúszva" a Voda... (Nem csak a PDF generálás telik 1 hétbe náluk mostanság...)
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz DonThomasino #87881 üzenetére
Haverom is utalt internetbankon, már eltelt 5 munkanap, aztán még mindig az van a myvoda fiókban, hogy befizetésre váró számla. De ez még nem elég, kínjában még1x nekifutott, Sberbank-nál van valami rapid utalás(nem tudom mi ez, nem ismerem, de feláras, ennél max 2 óra alatt ott kellene lennie a pénz a voda-nál...) Szerinted?
Ügyfélszolis sem talál semmit, még a korábbi 5 munkanapos utalásról sem.
Havert ismerve, ha most le merik kapcsolni a netet, az bemegy a voda-hoz, de akkor ott lesz nemulass...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
veterán
válasz DonThomasino #87878 üzenetére
6-8 nap.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
tomee987
tag
válasz DonThomasino #87691 üzenetére
Mióta én UPC-s (Vodafone-os) vagyok igen, így.
Általában a számla keltjének napja + 7-10 nap múlva lehet majd letölteni a PDF számlát, addig csak az összeget látni. -
veterán
válasz DonThomasino #87528 üzenetére
Ha nincs olyan eszközöd ami csak 2,4Ghz én kommunikál ( 3Ghz nincs), illetve elég az 5Ghz ( kissebb területet tud lefedni, és jobban megviseli a falak) által lefedett terület akkor érdemes 2.4et kikapcsolni, CB esetén 5Ghz is sokkal gyorsabb lesz úgy.
-
Toth_Jani
őstag
válasz DonThomasino #87528 üzenetére
Igen mert ha több eszközöd van akkor a régi és az új is a megfelelőhöz tud kapcsolódni.
Ha csak 2,4-es eszközeid vannak akkor viszont felesleges. -
törölt tag
válasz DonThomasino #87451 üzenetére
A magas az, amikor teljesen kikapcsol és kb 40 másodperc mire feláll a doboz, de keveset fogyaszt.
Az alacsony, amikor nagyobb fogyasztása van.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DonThomasino #87397 üzenetére
Naná. Nehogy már lakossági áron prioritást élvez a hálózaton 30as feltöltéssel.
My UPCnek nem tudom mi baja. Nem szabadna megzavarodnia csomagváltás után sem.Azt egyébként csodálom hogy cfg fájlokat nem nevezték át, ha már száműzték FP nevet. Na meg képesek voltak Horizonra kiküldeni egy frissítést logócsere miatt
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz DonThomasino #87387 üzenetére
SelfCare sem mutatja?
Nálam még nem fordult elő. -
veterán
válasz DonThomasino #86803 üzenetére
Hogy érted hogy elakadt? Milyen letöltés?
-
veterán
válasz DonThomasino #86800 üzenetére
Azt csak neked
-
veterán
válasz DonThomasino #86741 üzenetére
Akkor mindenképp jelezd 1221 en, mert cfg alapján átraktak business csomagba. Így még lutri hogy fizetni mit fogsz.
-
veterán
válasz DonThomasino #86736 üzenetére
Ha ~10000Ft al több lenne a következő számla mennyire viselne meg? Ha nálam lenne ilyen én kockáztatnék és csöndben maradnék. Ha business netet számláznának megreklamálnám, ha nem akkor örülnék a szolgáltatásnak.
Jó nem épp fair dolog, de UPC se éppen az nagyon sok esetben.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz DonThomasino #86734 üzenetére
Na akkor ott jól összekutyultak mindent. Banális kérdés, bejelentkeztél?
-
veterán
válasz DonThomasino #86729 üzenetére
Itt mutatja a csomagnevet és az árát is.
Azért érdemes utánajárni mert elvileg nem tudnak X profilhoz Y konfigot állítani. Ha a konfig fájl üzleti 500, akkor könnyen megeshet hogy (akár véletlen ) áttettek üzleti csomagba. Ami mondjuk jó mert prioritást élvezel a hálózaton, magasabb a feltöltés, több a garantált minimum. De érhet meglepetés számlán. Ha nem business van My UPC fiókban akkor viszont pszt és örülj mert jól jártál.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
cof
veterán
válasz DonThomasino #86712 üzenetére
Nálad, hogy lehet 30 Mbit a feltöltési sebesség?
-
Toth_Jani
őstag
válasz DonThomasino #86722 üzenetére
Mivel önmagában megvan a sebességed, ezért már csak 1 dolgot tudnék javasolni indíts el egy letöltést és a feladatkezelőben nézd meg hogy mi terheli a gépet, a proci memória vagy az Ethernet vonalon.
Ha tesztelsz és Win 10-et használsz, akkor az alkalmazást használd, ez ugyanaz mint a parancssoros teszt csak van grafikus felülete, és az Antenna hungária szerverét használd az általában gyors, bár most csak 473/22 tud.[ Szerkesztve ]
-
válasz DonThomasino #86712 üzenetére
[link]
A lap alján találod a win változatot. -
anglergab
addikt
válasz DonThomasino #86698 üzenetére
Ha CB a router, akkor a CPU/lemezvezérlő lekorlátozhat. Parancssorból mérj, ne fusson más program, frissítés, letöltés, hálózati kártya driverét frissítsd. Legjobb persze router nélkül, modem üzemmódban. De akkor tűzfal kell, ami szintén lassíthat.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz DonThomasino #86629 üzenetére
Még 100 Mbps alá is mehet, sőt nagyon ritka esetben akár 10 Mbps alá is. Folyamatosan változik.
Vagy van kihasználatlan/elpazarolt kapacitás vagy túlterhelés van. Egyik sem jó. Vannak erre becslések, modellek, hogy lehet ezt optimalizálni ha az átlagos forgalom burst jellegű.
Ha érdekel, az overbooking a kulcsszó.[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
válasz DonThomasino #86691 üzenetére
Mindkét Laptopot kábelen teszteled, és mindkettőben 1GB-es hálókártya (adapter) van?
Ha WIFI-n tesztelsz akkor nézd meg melyik milyen szabványokat ismer.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DonThomasino #86689 üzenetére
Én nem tudom te mire fizetsz elő.
Ez egy FB300 telefon és IPv6 nélkül:
CH7465LG_fiberpower300_v4.cfgKedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
anglergab
addikt
válasz DonThomasino #86626 üzenetére
Ez nagyon nagy szórást mutat.
Attól függ hogy mekkora a szegmens amiben a végpont van, mekkora a pillanatnyi terhelése, mekkora a szegmens uplink-je, hány csatornán megy a letöltés, milyen frekvenciákat használnak ott, milyen modulációk, jelerősségek és jelminőségek mellett.
Pontosan ahogy a mobilnetnél (szegmens = szektor = cella), csak ugye a koax védettebb a zajtól és az sem zavar annyira mást.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DonThomasino #86685 üzenetére
Paraméterezés. Van telefon nincs telefon, van IPv6 nincs IPv6, sebesség stb.
Ez egy 500 as üzleti net IPv6 nélkül , telefonnal.
-
veterán
válasz DonThomasino #86633 üzenetére
Nem. Ha 500as netre fizetsz elő 500 As configot kapsz 4 verzióban , sip, no sip, IPv6 , ipv4. De a sebességet egyik se érinti.
-
"Két gépen más más értéket mértem ugyanazon a helyen."
Ha ez alatt LAN network-t értesz akkor a lassabb gép régi, esetleg 2,5" HDD van benne. Meg kell barátkozni azzal, hogy ehhez már a régi hardware nem elég. 1Gbps-nál még rosszabb a helyzet. Az SSD magában kevés.
Minnél közelebb vagy az 1Gbps-hez annál több részlet számít. Ott már a LAN chip gyártója is befolyásolja a biztos/stabil sebességet. -
veterán
Nem kellene az tény. De az 500 csak elméleti max.
Mert eszközfüggő. Ha parancsoros CLI vel mérsz és nem valami ezer éves géped van akkor nagyjából azonos eredményt kapsz, ott nem szólnak bele különböző szoftverelemek.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Gubu0101
veterán
Én Szolnokon átlagot tudok mondani,hivatalos mérő amit mér az 467 Mbps 21.-től 24.-ig mért átlag,tehát három nap átlaga.Nem látom,hogy lenne 500 érték bármikor is
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
veterán
Jelenleg vagy általában? Általában azt lehet mondani hogy megvan az 500, de itt is írják hogy sok helyen még a 300 se. Terület függő. Függ attól hogy adott helyen milyen a hálózat állapota, illetve mennyire leterhelt a környék.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DonThomasino #86329 üzenetére
Természetesen ha technikus cserél akkor ő elvégzi az új eszköz regisztrációját, neki nem kell a te login adatod.
-
veterán
válasz DonThomasino #86327 üzenetére
Nem. HGW nem tárol semilyen UPC fiókhoz tartozó bejelentkezési adatot.
-
cof
veterán
válasz DonThomasino #86315 üzenetére
Kell. Az upc email címed @ előtti része és a jelszava. Ha nem tudod, lehet új jelszót létrehozni myupc-ben
-
veterán
válasz DonThomasino #86315 üzenetére
Igen kell. És a pcreg.upc.hu oldalon lehet regisztrálni az újat.
-
veterán
válasz DonThomasino #86114 üzenetére
Voda alapból bont 2 óra elteltével akárkit hívsz. 😅 Legalábbis ha vodás számról hívsz vagy vodás számot hívsz.
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
válasz DonThomasino #86112 üzenetére
És.....2ó:00P után ledobott.
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
veterán
válasz DonThomasino #86108 üzenetére
Úgy tűnik igen. Mondjuk én 40perc után feladtam. 😅
-
cof
veterán
válasz DonThomasino #86034 üzenetére
Április 30-ig jön minden ami a TV Prémium tartalmaz. Utána kb. 30 csatorna marad ami eddig, csak a közszolgálatik HD-k.
-
veterán
válasz DonThomasino #86034 üzenetére
Most április 30 ig minden "jön" plusz filmbox pack. Május 1 től újra csak 28 csatorna + helyi tv(k).
-
MODERÁTOR
válasz DonThomasino #85933 üzenetére
Persze, épp ma linkelték a DIGI topikban.
-
gduck
addikt
válasz DonThomasino #84996 üzenetére
Tutira tudnia kell neki, új TV ami a specifikáció szerint is CI+ kompatibilis. Ráadásul nekem azt mondták, már nincs az újonnan kiadott eszközökre hűségidő, bármikor visszaadhatóak
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz DonThomasino #84994 üzenetére
És mi a TV típusa?
-
Beniii06
addikt
válasz DonThomasino #84992 üzenetére
Talán ha bővebben leírtad volna, könnyebben is lehetne válaszolni rá?
Most ezt foglalatra kérdezed Tv-ben? Ha a TV-ben van ci+ foglalat azzal működnie kell(modul+kártya), de ha te a kártyát kiszeded a modulból és másik (saját) modulba akarod berakni, az nem fog működni mert össze vannak párosítva.
"Got any other secret weapons?"
-
AtaWrc
aktív tag
válasz DonThomasino #84710 üzenetére
Ha a Horizon Go-ra gondolsz, akkor igen megmarad
-
kezo0
addikt
válasz DonThomasino #84661 üzenetére
Lehet, hogy a kutya sem szólt hozzátok, de biztos, hogy az utolsó és/vagy utolsó előtti számlalevélen sem tájékoztattak róla, hogy hamarosan lejár és mi várható utána? Mert ez automatikusan rá szokott kerülni a számlákra a hűség lejárta előtt x idővel.
LouiS22: az M4-en is szokták 5.1-ben adni pl. a Forma 1-es közvetítéseket (már amikor még voltak élő sportközvetítések...), vagy pl. a Dunán az újévi bécsi koncertet.
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
törölt tag
válasz DonThomasino #84683 üzenetére
Ha lenne varázsgömböm már vmelyik tévéadón nyomnám délelőtt a 2 shop stop vagy milyen adás között és nézhetnétek a tévében. Persze szigorúan csak otthonról és bankkártyás fizetéssel.
-
LouiS22
veterán
válasz DonThomasino #84683 üzenetére
Mik lesznek a szombati ötöslottó nyerőszámai?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
gduck
addikt
válasz DonThomasino #84672 üzenetére
Csak az első eszköz ingyenes, a továbbiaknak bérleti díja van!
-
gduck
addikt
válasz DonThomasino #84670 üzenetére
Mehet, de akkor havonta 2990Ft a VodafoneTV box...
-
törölt tag
válasz DonThomasino #84661 üzenetére
Fejetlenséget jelenthet.
Nem tudom a váltás díjmentes-e, nem emlékszem már tomp mit írt erről.
Hívhatnának még a héten, hogy ezeket letisztázzuk. -
anglergab
addikt
válasz DonThomasino #82200 üzenetére
Ebben az esetben a Műsorvisszanéző, videótár, hosszabb időszakot mutató EPG nem elérhető. Ezekhez UPC-s box kell.
-
pjen
félisten
válasz DonThomasino #82189 üzenetére
Elkezdesz beruházni mindenféle boxokba kétes eredménnyel.Esetleg egyszerűbb lenne egy Tv csere ami tudja a CI+ fogadást.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz DonThomasino #82184 üzenetére
Keresgélni kell.CI+ fogadós box kell.Az amiko 8265 a digi kártyát fogadta frissítés után,upc t nem,lehet csak én voltam ügyetlen.Ha úgyis box kell,mért nem jó amit ad a UPC?
-
anglergab
addikt
válasz DonThomasino #82184 üzenetére
Párosítva vannak az olvasók (modul) és a kártyák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- E-book olvasók
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest