Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz vargalex #52244 üzenetére

    Fix IP-n ha megszunik a kapcsolat (ez ugye 5-15 perc altalaban) nem azonositott halozatot ir es nem lehet ujra kapcsolodni se, csak ha visszaallitom autora a DHCP-t, es ugy uj IP-t oszt es azt beirom fix ip-re.
    (86.101.4.* , 86.101.5.*, 5.148.250.* , 5.148.251.* ezekbol osztogat IP-ket.)

    Tehat nem az eszkoz keri az uj IP cimet, hanem nem csatlakozik tobbet a beallitott fix ip-re, igy visszallitva auton a DHCP kioszt egy uj IP cimet.

    "Mondom, én próbáltam már, nem futottam bele ilyen hibába. "

    Pedig ez a kezdetek ota fent allo problema, de nem mindig csinalja ilyen surun, lehet azert nem vetted eszre.

    Ilyenkor te ugye nem a sajat HGW-dhez csatlakozol?

    Ne nezzel ennyire madarnak, koszi :D

    Egyebkent ha nem szandekos szivatas lenne, akkor csak annyit kene, hogy magasabb a IP lease timeot allitanak be, anno el is magyaraztam az ugyfelszolgalaton, de jott "az ingyenes szolgaltatas" blabla. (arra mar csak hebegett-habogott amikor felhoztam, hogy mivan ha valaki emiatt a plusz szolgaltatas miatt fizetett elo az UPC-re mas szolgaltato helyett, de ezt nem tudja hasznalni.)

    Az se hatotta meg oket, hogy havi 20-22k a szamla, es van 2 mobilnet is, csak vetel sz@r ezert kenyszerulok tobbszor Wii-Free-re, csak igy nagyon korulmenyes a hasznalata (kb. mint 20% packet lossal netezni) (pedig nem letoltesre hasznalom, tehat meg az sincs, hogy a nagy adatforgalom miatt szivatnak, csak stream megy neha, meg bongeszek par weboldalt.)

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák