-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
catar
csendes tag
Sziasztok!
Ignussen jóvoltából a Special Edition kiadáshoz is elkészült egy nagyszabású mod pack! Minden mod, és textúra magyar nyelven érhető el. Az alap pack mellé kiegészítésként egy Adult és egy Textúra pack is tölthető! Utóbbi bővűlnit fog, csakúgy mint néhány fordítás is a későbbiekben. A mellékelt Telepítés pdf-et ajánljuk először letölteni, amiben minden fontos információt megtaláltok!
További részleteket és a mod packot is a Discord szerverünkön találjátok!
Jó játékot és Kellemes Ünnepeket! -
Perzeusz
tag
válasz batman91 #24594 üzenetére
Nekem is benne van (jó)párszáz órám. (nem tudom, mennyi, mert az első karakteremet még kóros verzióval toltam)
Pár év kihagyás után múlt héten elkezdtem újra, erre besz*rt a videókártyám Úgyhogy most karakterépítés helyett gépépítés várható. De utána folytatom persze.2 db WD Red 2TB eladó
-
jonnyjoker01
veterán
Emberek mit találtam.
Skyrim mod, de ahelyett, hogy bővítené az alapjátékot, konkrétan lecseréli. Semmiben sem köthető a skyrimhoz, de nagyon jól néz ki, videók alapján teljesen más élmény, mint az alapjáték. Ezt is hozzáadom a listámra, hogy mit csináljak a TES6 megjelenéséig
Üdv. Johnny
-
batman91
őstag
-
Mike
veterán
válasz MasterDeeJay #24591 üzenetére
nekem meg pont a sárkányozás tetszett, a vámpír nem
és mivel khajiit karim van, így a lopakoás alap
de pont az a jó a játékban hogy mindenki megtalálja azt a stílust ami neki tetszik
[ Szerkesztve ]
-
woryz
senior tag
válasz jonnyjoker01 #24589 üzenetére
Én le se merem írni mennyi órám van a játékban és még nem csináltam meg a főszálat egyszer sem. Én a notórius újrakezdő vagyok.
-
válasz Perzeusz #24590 üzenetére
Én egyszer végigvittem még nagyon az elején, de tök fölöslegesen. Meg a sárkányosdi sem érdekel, dragonshutok sem. Valahogy az egész dovakin hülyeséget kidobnám a fenébe. Nem ilyen hős akarok lenni.
Ami nekem bevált az a nord vámpír karakter de ott sem a lord forma hanem simán vámpír. Kaszával, és mindenféle idézett, feltámasztott szörnyűséggel, csontvázakkal, patkányokkal... (ordinator mod). Aztán a vámpír várat csinosítgatni, gyűjteni az ereklyéket, rengeteg csontot. Meg persze a heathfire házakat megcsinálni (de csalással kimaxolni) majd berendezni a nem csalással szerzett zsákmánnyal. Legyilkolni minden imperial és thalmor katonát (beléjük kötve lehetőleg). Ja és nem lopakodva, nem lopkodva. -
Perzeusz
tag
válasz jonnyjoker01 #24589 üzenetére
Szerintem még senki nem ért a főszál végére!
2 db WD Red 2TB eladó
-
jonnyjoker01
veterán
Ha legközelebb gépközelben leszek akkor összeírom Annyi hogy én régi skyrimmel játszok mert csak az fut el a tabletemen, nem biztos, hogy mindegyik lesz SE-re.
Olyan modokat használok amúgy amik csak kicsit kiegészítik az alapjátékot, lore hűen. Semmi extra
Más : mennyire gáz az, hogyha évek alatt, kb 300 óra játékidővel még egyszer sem értem a fő sztori végére? Most decemberben kezdtem el egy újabb mentést, ezt már tervezem 100%-olni amíg kijön a TES6, ha pedig hamarabb végzek, akkor nekiállok a hatalmas sztori modoknak.
Üdv. Johnny
-
woryz
senior tag
válasz jonnyjoker01 #24587 üzenetére
Oks, köszi!
Esetleg, ha nem túl nagy kérés, átdobnád, hogy milyen modokat használsz / ajánlasz? A bőség zavara miatt adtam fel anno... Volt pár bejáratott mod, pl az unoff patchek, az AFT meg a climate of tamriel meg valami srákányos és szörnyes mod (nem ugrik már be a neve), de akkor még volt (?) Mod Organizer, meg LOOT meg mittomén még mi. -
woryz
senior tag
Áh, én az ilyen támadások eredményével nem szoktam foglalkozni, ez része a játéknak, együtt tudok élni vele. Azzal már kevésbé, hogy ez a hp elakad minden szarban, és ráadásul nem is tank szerepben leledzik, mivel folyamatosan hátulról nyilaz...
(#24585) jonnyjoker01: A sima Skyrim-ben nekem is voltak ilyen modjaim (de akkor is legendary-n próbálkoztam ). Viszont most az öcsik miatt gondoltam, hogy nem használok mod-okat, de kénytelen leszek valami íjjász / bérgyilkos karival összeszedni az öcsiket...
Egyébként az SE-hez is nexuson vannak a modok? Valahol valaki írt valamit a nexusról (én meg nem tudom megnézni, még, majd ha hazaértem )[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Szerintem a legendary nehézség csak önszívatás Én inkább telepítek olyan modot ami komplexszebbé teszi az ellenséget, (revenge of the enemies pl.), ezáltal nehezebb lesz a játék de nem úgy, hogy 10x annyi élete van az ellenségnek meg 5x annyit sebez, hanem képességeket, mindenféle spellt haszálnak meg okosabbak.
Üdv. Johnny
-
woryz
senior tag
válasz jonnyjoker01 #24582 üzenetére
Hát ezt nem tudom, sosem használtam a konzolt. De már berágtam, és nem folytatom ezt, azért elteszem későbbre ezt a konzol parancsot, jól jöhet még.
Azszem a legendary pure mage nem megfelelő számomra... Kár hogy az idézett flame atronarch (vagy hogy a fenébe kell leírni) sokáig nem lesz jobb, és elég kevés... Lehet, hogy vissza kellene vennem a nehézségen? :/
-
woryz
senior tag
Azért látom, Special Edition ide vagy oda, Lydia kedves el tudott megint akadni valahol egy labirintus (Ustemgrav) mélyén... És sehogy se lehet elvarázsolni a beragasztott helyről... Ha nem varázsló lennék és nem tartanék ennyire az elején és legendary-n játszanék biztos, hogy elhajtanám az összes followert...
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Vegetto #24578 üzenetére
Találtam pár modot amik hülye textúrát + modelt adnak a mudcrabekhez, de egyik sincs már fent Nexusmodon. Évekkel ezelőtt modoltam a saját játékomat, megnézem tudok e tenni valamit az ügy érdekében
Nem tudom mennyire lehetséges simán kiszedni egy mobtípust a játékból crash nélkül, talán egy ilyen egyszerű dolgot, hogy lecserélem a textúráját átlátszóra össze tudnék dobni.
Üdv. Johnny
-
Vegetto
csendes tag
Üdv!
Elég fura kérdésem lenne, lehet modot "venni"?
Szükségem lenne egy modra ami kiiktatja a rákokat a gémből, pókokra van rákokra nincs, moddolni nem tudok, végigkönyörögtem pld. a nexusmodon akik fenti pókos reskint csinálták, hogy fizetek mondjanak egy árat csak csinálják meg, annyit se reagáltak baszódjak meg.Itt valaki tudna ebben segíteni, a fent leírt nem trollkodás, számomra játszhatatlan kb. minden TES játék a rohadt mudcrabek miatt, kéretik a szokásos: "nőjj fel, szánalmas vagy, öld meg magad, ilyen minek él" féle alfahím megjegyzéseket mellőzni ha lehet, annyiszor halottam már teljesen immunis vagyok rá, nem az érdekel, hogy váljak igaz "férfivé" aki nem parázik egy szánalmas in game állattól, hanem aki megmondja mennyiért csinálna meg egy modot ami kukázza a rákokat vagy átskinneli mint a pókoknál.
Fentit azért írom mert 1-2 hely ahol érdeklődtem pszichológiai tanácsokat adtak a mod megoldás helyett vagy elmondták mennyire lúzer szánalmas nyominger vagyok és nincs kedvem megint ezen köröket átrágni.Segítséget előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Perzeusz
tag
válasz MasterDeeJay #24576 üzenetére
Igen, egy fogadóstól megtudtam, hogy Helgenbe kell menni. Viszont ott (Hajnalcsillagban) megkaptam Erandurtól a Waking Nightmare küldit. Ma meg is csináltam. Ez legalább teljesen új volt még, nem találkoztam vele régebben. Nehézség legendaryn van, én meg 1-es szinten voltam, mikor beléptem a templomba. Szóval húzós volt A Meridia küldetésre emlékszem régről. (de lehet keverem Azura csillagával)
Azt furcsállom csak, hogy Vigilant of Stendarként nem kaptam senkitől feladatot.
Mindegy, most így is örülök, hogy minden klappol a modokkal.2 db WD Red 2TB eladó
-
-
Perzeusz
tag
Sikerült!
Nem tudom miért, de a Nexus Mod Manager eddig nem tudott bejelentkezni. (A bal alsó sarokban a narancssárga ikonnál). Már adtam új jelszót is neki, de azzal sem. Ma leszedtem, újra felraktam, és így egyből elfogadta a jelszót. Nem értem, eddig miért nem. Lehet, ez volt a baj?
Mert most szépen aktiváltam sorban a már ott lévő modokat, és fut is szépen. SKSE exe fájlával indítva.
Alternatív startnál hogyan fogunk bekapcsolódni a főszálra? Mikor kapunk küldetéseket? Vigilant of Stendarr tagjaként nem kaptam semmi küldetést kezdésnél.2 db WD Red 2TB eladó
-
addikt
válasz jonnyjoker01 #24572 üzenetére
És természetesen mindenből SE verzió kell, nem jó a régi Oldrimé (Nexuson is van külön SE szekció, SKSE-nek is van saját oldala).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Perzeusz
tag
válasz jonnyjoker01 #24572 üzenetére
Nem. Azt se tudtam, hogy van ilyen. Régebben nem használtam. Viszont kipróbálom akkor.
2 db WD Red 2TB eladó
-
Perzeusz
tag
Én is gondoltam egyet, és feltettem újra a játékot. (Unoff patch, SKSE-t, UI-t, magyarítást, pár modot). El is indult, viszont nem az új UI nyílik meg benne, hanem az eredeti. Plusz a szövegek fele angol, fele magyar.
NMM-vel is és Vortex-szel is próbáltam.
Ezért az a kérdésem, hogy mi a sorrendje a dolgok felrakásának? (amikor legutóbb rám jött a játszhatnék, akkor simán ment minden)
ja, és a SE-ről van szó[ Szerkesztve ]
2 db WD Red 2TB eladó
-
tibaimp
nagyúr
Halihó, megint én vagyok
Az a kérdés, hogy el szerettem volna kezdeni ezt a küldit: Lost to the Ages, ami ráadásul Steam kihívás is, de hiába olvastam el a könyvet, vagy beszéltem Katrina-val Arkngthamz-ban, nem adta be a küldetést!
Lehet valahogy "újra indítani" küldit?A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
KisTücsök
addikt
Ez a Vortex leváltotta a Nexus Mod Managert? Kicsit moddolgatni akarom a játékot, legutóbb tavasszal szórakoztam ezzel. Most még belépni sem tudok a NMM-be.
-
-
Pörp
senior tag
válasz MasterDeeJay #24565 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom ezeket. Van még sol olyan hiba, amit a Dragonborn DLC hiánya okozhat?
-
-
Pörp
senior tag
Olyan gondom van, hogy nem tudok beszélni a wretched abyss-al, ez a Septimus Signus barlangjában van, se beszélni nem tudok vele, se ki nem tudok így menni a barlangból...
-
tibaimp
nagyúr
válasz genndy #24562 üzenetére
genndy: tudtam, hogy Te fogsz válaszolni! A NAGY Skyrim segítő
Az a baj, hogy a felét sem értettem, annak amit írtál! Nem veled van a baj, hanem velem, tök zöld vagyok a moddoláshoz, mondhatni "szuperzöld...."
Szóval MOD nincs fent, az a "S.A.M" meg gőzöm nincs, hogy mi!Mindegy, a lényeg, hogy ha jól értem, csak újrajátszással lehet vakszeg kilokkolni, OK, vettem.
Van még pár kimaradt ilyen kihívás, például az Oblivion Walker - Collect 15 Daedric Artifacts -- nem lett meg csak 14db.
A Skeleton Key-t leadtam, a Skull of Corruption-nél meg nem öltem meg a papot, így nem lett meg.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
addikt
válasz tibaimp #24561 üzenetére
Szívás, azt csak azért a küldiért adja amilyik oldalon állsz éppen. Tölts vissza állást és csináld meg újra, vagy S.A.M.-el add oda magadnak az achit, senki nem fogja számonkérni. Ha modokat használsz, akkor tiltva vannak az achik, hacsak nem használsz olyan modot, amivel modok használata közben is adja az achit (AchievementsModsEnabler)
-
tibaimp
nagyúr
Valaki esetleg tudna segíteni:
Az van, hogy mint írtam fentebb, szeretném a steam kihívásokat mind teljesíteni, viszont ez valamiért nem jött össze:
Capture Fort Sungard or Fort Greenwall
És az a gond, hogy már lezárult a polgárháborús küldetéssorozat.
Szóval ilyenkor mi van? Pedig megcsináltam, felszabadítottam a várat, de nem adta be, ezek szerint.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
salamonadam
újonc
válasz VikMorroHun #24559 üzenetére
És tényleg. Így működik ismét. Nagyon köszönöm!
-
VikMorroHun
őstag
-
VikMorroHun
őstag
válasz salamonadam #24557 üzenetére
Nem load order, hanem dilettáns hálózati "hibakezelés" okozza. Az egyetlen megoldás, ha addig lekapcsolod a géped az internetről, amíg játszol. Régebben javasolták a Steam offline módot, tűzfalon való Skyrim SE letiltást; nekem egyik sem működött.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
salamonadam
újonc
Sziasztok!
Pc-n játszom a skyrim SE-vel illetve csak játszanék, ha elindulna. Bethesda logó után kilép. Nincs hibaüzenet. Olvastam más fórumokon, hogy load order probléma lehet viszont én már kevés vagyok az orvosolásához. Tudna esetleg valaki segíteni, hogy újra játszhassak vele? Steames játék, újratelepítés megtörtént. Modokat nem telepítettem soha hozzá tehát az tuti nem lehet a gond.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Pörp
senior tag
válasz VikMorroHun #24554 üzenetére
Kihasználja a játék a sok magot? Nekem sokszor van olyan hogy egyetlen magon 80-90% a többi meg jóval kevésbé terhelt, emiatt meg beszaggat. Van esetleg valami mod vagy opció hogy jobban kihsználja a 4mag 8szálat?
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
őstag
válasz Skyhunter #24547 üzenetére
Skyrim Mod Combinert használok. 7Zip ultra tömörítéssel olyan 8,9 GB-ot foglalnak csak a textúra modok. (Igaz, nem szoktam havonta frissítgetni - egyszer összeraktam, aztán jól van). Erre jön még egy kis Realvision ENB, ELFX, meg még pár dolog. Most gyorsan körbeszaladtam a térkép délnyugati részén, így 3200-5100 MB VRAM-ot használt a játék. Core i7-7700K procival jól elvan, de volt már olyan, hogy 1 pillanatra megakadt itt-ott. Úgy néztem, nem nagyon ment 80% fölé egyik mag terhelése sem.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
Prosector
addikt
válasz Skyhunter #24550 üzenetére
Meg gondolom az is kozrejatszik, hogy a szponzorok diktalnak es ha azt mondják, hogy itt van egy inteles gep, ezen kell jatszani, ez van, akk nem fog nemet mondani a streamer, hiaba nem tetszik neki.
Nem tudom hany esetben van beleszolas abba, hogy milyen gepet szeretne az adott streamer...biztos van ilyen is.
-
Skyhunter
őstag
-
Prosector
addikt
Ma 7 éves A JÁTÉK!
(#24547) Skyhunter:
A jovo jatekaira is gondolva en a legerosebb cpu-t vennem, ami belefer a lelektani hatarba, ill. keretbe(ha van ilyen).
Intel csucsprocik erosebbek ugye, de dragabbak is.
Ha nem nagyon szamitana a penz, en 8700k/8086k vennek...ha vegkepp nem, akk 9th gen...bar a dolog masik fele meg ugy nez ki, h pl a 2700x kb egy szinten van a 8700kval(vmivel gyengebb, de nem oruletes a difi), viszont 40-50 ezerrel olcsobb.
-
Prosector
addikt
válasz VikMorroHun #24546 üzenetére
Akkor nalam van vmi gond, kb 40-50 modot hasznalok, ugyhogy kibirhato, ha egyenkent is csinalom.
-
Skyhunter
őstag
Érdeklődnék azoktól a szakiktól, akik itt komolyabb grafikus modokkal tolják. Gépcsere előtt vagyok, több mint 6 éves konfigomat szeretném megújítani. WOT, WoW, BF5 mellett szeretnék újra Skyrimezni is. Egyelőre 1080p-ben, később, talán jövő karácsonykor vennék 3440*1440-es ultrawide monyót. Full felmoddolt Skyrimmel szeretnék játszani, olyasmit mint amit Predcaliber, Webchamp, vagy Hopping Mad Media youtuberek tolnak. Az nem kérdés, hogy ehhez kell 10-11 GB Vram, ezért 1080ti lesz a gépben.
Viszont itt jön a nagy kérdés, melyik vonalon és melyik procit kellene ez alá venni, természetesen a jövő játékaira is gondolva. Intel vs Amd? Amikre gondoltam : i5-8600k, i7-8700k, i7-8086k vagy Ryzen 5 2600x, 7 2700x?
Streamelni nem fogok. A brutál GPU mellett mire van szüksége a Skyrimnek, sok mag/szál vagy magasabb órajel?
-
VikMorroHun
őstag
válasz Prosector #24537 üzenetére
Én igen, és nálam hiba nélkül megcsinálta az importálást még hónapokkal ezelőtt. Ha nincs más megoldás, egyesével is bepakolhatod a használt modokat, csak úgy sokáig fog tartani, ha mondjuk 50-nél több van.
-
tibaimp
nagyúr
válasz genndy #24544 üzenetére
Nagyon köszi
Még nem vagyok vámpír, csak mivel az összes steam kihívást meg akarom kivételesen csinálni, így kellene a vámpír lét, hogy a 11 perk meglegyen.
Illetve ki akarom maxolni az elérhető + kraftolható full szettet (ruha, kard, minden) és ahhoz kell az, hogy vámpírként kiperkeljem a Necromage részt a Restoration varázslatban (ez növeli az Enchant-ot jó sokkal ~40-50%-al).
Utána viszont nem akarok vámpír maradni!A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
Egy kérdés csak:
Vámpírizmusból vagy mikor Vámpír Lorddá változtatnak, hogyan lehet "kigyógyulni"?
Köszi, előre is.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz genndy #24539 üzenetére
Értem. És köszi.
Elsősorban az Steam-es teljesítményeket szeretném megcsinálni, és ott van a 11-11 perk megszerzése mind a két fajra. Ezért kellene.
Hogy ne legyen gond az npc-kkel, mármint, hogy ne öljek meg fontos npc-t (küldetést adót, boltost, stb.), hogyan célszerű a farkas és majd utána a vámpírt kifejleszteni? Dungeon-okat pucolja ki?
Boszorkány fejem van még egy csomó (legalább 4db).
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
addikt
válasz tibaimp #24538 üzenetére
Vérfarkasként immunis vagy a vámpírkórra, de abból ki lehet gyógyulni, ha van még boszorkányfejed (Aleát keresd a harcosoknál Whiterunban). Utána sima vámpír bármikor lehetsz, ha megharap egy vámpír és három napig nem kúrálod ki magad (és a Dawnguard DLC-vel bejöttek a random vámpírtámadások út közben is, meg van csomó vámpíros barlang, úgyhogy sok lehetőség van erre). Vámpír lorddá meg a főmufti már nem, de a lánya majd átváltoztat ha kéred (asszem nem kell neki semmi speciális küldi. Ha őt akarod kigyógyítani ahhoz kell jól kérdezgetni).
-
tibaimp
nagyúr
Kérdés: hogyha nem fogadom el a Dawnguard dlc elején a Vámpír Lord-ságot, akkor később még átváltozhatok vámpírrá?
Mert még a farkasember perkeket nem csináltam meg, az meg egyszerre nem megy, szóval vagy farkasember vagyok vagy vámpír, gondolom.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Prosector
addikt
Vortexet hasznalja vki?
Probaltam nmm-bol modokat importalni, de azt irta nem jo az nmm konfiguracioja. -
-
Pörp
senior tag
válasz MasterDeeJay #24534 üzenetére
Köszönöm! Majd megnézem milyen mod-ok vannak erre. Most az ugrid 9-re van állítva, 10-en is menne de beesik az FPS pedig cpu/gpu se megy maxon. A felhőket hogy kapcsoltad ki? Olyat lehet hogy nappal mindíg napsütéses kék ég legyen?
-
Biztonságosan valamelyik distance lod mod javíthat rajta.
Kevésbé biztonságosan, ha csak egy screenshotig kell akkor skyrim.ini :
ugridstoload=11 vagy nagyobb 13, 15
De ilyen értékkel ne ments játékot! Csak tesztelni jó igazán!
Még 2014-ben játszogattam vele: 17-es értéken de állítani kellett hozzá még pár dolgot. Nem tudom hogy az újabb patch/SE verziónál mennyi lehet a biztonságos csak azt hogy az akkorinál mennyi volt. 11-esen 9-en
Ez gyakorlatilag a betöltött éles pálya látótávja. (egyszerűen fogalmazva)
Az a baj vele hogy mivel minden távoli cella aktív ezért ott is "élnek" az NPC-k, tehát harc folyhat. Ez meg tudja bolondítani a questeket mert előfordulhat hogy elindul valami aztán mire odaérsz már vége a harcnak.
7 vagy 9-el próbáld az értékét de külön mentéssel, ha nem tapasztalsz sok játék után sem durva hibát akkor maradhat.[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
válasz KubanitoS #24523 üzenetére
Én ajánlom nektek a Falskaar dlc méretű modot. Eléggé igényesen össze van rakva, új terület, sztori, saját szinkronhangok és zenék. Körülbelül +20 órát ad az egész. Itt a link ha valakit érdekel:[link]
A másik amit nagyon imádok az az Aesir Armor mod. Megszerzéséhez csupán kb. 1 óra hosszúságú igényesen megalkotott dungeon-ban való mászkálást kell túlélni. Azután te állíthatod össze darabonként a páncélodat. Megéri leszedni, itt a link: [link]
[ Szerkesztve ]
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
VikMorroHun
őstag
Kb. semmivel. Technikailag annyiban kifinomultabb, hogy 64 bites játék, míg az eredeti Skyrim csak 32 bites, ráadásul memória gondokkal küszködik (ahogy feljebb is írták), de ezeket ügyes modderek megoldották. Plusz ott van a Creation Club okozta indításkori összeomlás, ami a 32 bitesnél nincs (mivel abban nincs Creation Club). Az, hogy a Legendaryt már eltüntették Steamről, szívás, de ha körülnézel a neten, esetleg találhatsz még kulcsot hozzá. Még annyi különbség van közöttük, hogy az eredetihez létezik kb. 58400, a Special Editionhöz meg kb. 14200 mod a Nexus Mods oldalon.
-
KubanitoS
veterán
válasz tzimash #24526 üzenetére
Szürkebolt, ha véletlenül lopott kulcsot veszel, akkor lehet megszívod és a Steam elveszi a játékod. Ez benne van. Másrészről én is elég sok mindent vásárolgattam már össze elsősorban a g2a-ról és még sosem volt problémám.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
tzimash
őstag
Hali, a Kinguin.com oldalról mennyire jó ötlet Skyrim LE kulcsot venni?
-
KubanitoS
veterán
A játékból hivatalosan csak és kizárólag Steames változat létezik. A bolti dobozban is Steames kód van. Emellett van pár ezer mod is. Ebből ki lehet következtetni, hogy mehet a modolás ezerrel.
Ha már modok:
Ismeritek a Forgotten Ruinst? Én valamikor felraktam a játékba aztán elfelejtettem az egészet. Most tök randomban rátaláltam erre a küldetésre és hát mit mondjak, nagyon állat. Inkább mini DLC ez, nem is egy mod. Egy hatalmas elfeledett törpi városban játszódik. Saját zenéje van, a karakterek beszélnek és még időutazósdi is van benne. Ajánlott!
[ Szerkesztve ]
-
Pörp
senior tag
Sziasztok!
Steam-es verziót ha elkezdek modolni, akkor azért nem jár kizárás? Egyáltalán szabad bármelyik fájlt felülírni? Ha van magyarosítás pl. azt lehet?
Köszönöm! -
tibaimp
nagyúr
válasz KubanitoS #24519 üzenetére
Azért volt ismerős, mert ez is Daedric Quest, amit írtál, ennek a végén ezt a gyűrűt kapod: Ring of Namira, ha minden igaz (nekem ez meg is van), szóval megcsináltam a küldit.
szerk: genndy: az igaz, az a küldi nekem is tetszett!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz KubanitoS #24519 üzenetére
Ja, Namira daedra küldije. Ha végigcsinálod, egy gyűrű a jutalom, amivel asszem lehet a hullákból zabálni, és visszatölt életet. De nekem se volt szimpatikus, inkább szétcsaptam az egész bandát. A daedrices achi így is meglett, asszem egyet hagyhatsz ki, 15 kell és 16 tárgy van ha jól emlékszem.
Nekem Meridia küldije tetszett (amikor vissza kell vinni a fehér gömböt a kezébe), nagyon jó atmoszférája van a dungeonjának a fénysugárral meg a kavargó fekete köddel. Érdemes oda viszonylag korán menni, mert a hullákban rengeteg arany van (hogy miért, a fene tudja, mert sima katonák voltak amíg éltek).Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
KubanitoS
veterán
Ez a videó marha jó, ja és amúgy én is cicával tolom lop(a)kodós üzemmódban.
tibaimp: Amit írtál küldetés nem az amiről én beszéltem. Arra is emlékszem amúgy, ott egy pap kér meg téged, hogy menj be egy elhagyatott házba Markath-on belül, mert ott furcsa dolgok zajlanak. Ezt a papot szintén addig kell verni, amíg mozog (valami sötét istenség kérésére) és a végén megkapod a májszot. Én kiraktam a Whiterun-i házamba a falra.
Rákerestem és a küldetésem a Taste of Death volt.
-
tibaimp
nagyúr
válasz KubanitoS #24516 üzenetére
Emlékszem a sztorira, most tolok egy harmadik karaktert. Az a küldetés a "The House of Horrors" ha jól emlékszem, de ha kinyírtad őket, meglett ez??: Mace of Molag Bal
Ráadásul ez az egyike a Daedric Quest-ekből megszerezhető tárgyaknak.
szerk: csak azért, mert nekem így nem lesz meg megint a Steam kihívás, mert csak 14 ilyen tárgy lett meg
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz KubanitoS #24516 üzenetére
erre abszolút nem emlékszem
arról nem beszélve, hogy a boltosok, kovácsok értékesek, én fel szoktam őket éleszteni egy-egy sárkány vagy vámpír támadás utánstory?
lenn délen van az a folyóra épült település, ahol az árvaház is van.
ott van vmi nagy hatalmú és gazdag kereskedelmi szövetség
a vezetője egy gazdag nő (özvegy talán?)
ő konkrétan megfenyegetett, hogyha átverem, vagy vmi hasonló, nem emlékszem már rá pontosan, akkor rám küldi a dark brotherhoodot. sajnos nem volt olyan opció, hogy asszonyom, semmi gond, én vagyok a dark brotherhood feje. Ön szerint ki fog meghalni, mert öngyilkos biztos nem leszek
ja és egy Khajiitnak, még csoda hogy üzeletelt velem.Khajiit like sneak
ismered?vérfarkashoz van tök jó mod, bármikor át tudsz változni
meg tök jó textúra, én azt használom amitől északi, szürke farkas lesz[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Látszik régóta nem toltam, ma egy emlékezetes új küldetéssel találkoztam, amiben kannibálok voltak.
Spojleres leírásom következik.
Markath csodálatos városában a Hall of the Dead le volt zárva, mert incidensek történtek. (Valakik lakmároztak a hullákból. nyamnyam ) A helyi pap rábeszélésre ideadta a kulcsot, hogy szétnézhessek.
Bent egy elég csúnya külsejű nő volt, aki megpróbálta elhitetni velem, hogy én is kannibál vagyok, (és tulajdonképpen ez vonzott ide hozzá ) majd mondta, hogy csatlakozzak a beteges kannibál szektájukhoz xy barlangban. Ő majd ott vár és ezzel lelépett, probléma lezárva.
Gondoltam ezt nem hagyom annyiban, elmentem a barlanghoz, amit először ki kellett takarítani az élőholtaktól, utána ez a sebhelyes nő mondta, hogy vacsorát szerveznek a tiszteletemre. A fő fogás a már említett pap volt, őt kellett elcsalnom.
Elmentem hát a papért, mire visszatértem egy nagy asztalnál ült már vagy 8-10 kannibál szekta tag, várták a vacsit. Az volt a durva, hogy ezeket az embereket mind ismerhettük, hiszen sima kereskedők, bolttulajdonosok voltak. Az egyik nőre kifejezetten emlékeztem, hogy a férje után vette át a boltját, erre most ott helyben elmondta, hogy a megboldogult férje nagyon finom volt. Ez milyen beteg már?
A sebhelyes nő (aki valami vezér lehetett) a papra valami igézést bocsájtott és ráparancsolt, hogy feküdjön fel egy asztalra. Utána mondta nekem, hogy vágjam fel a főfogást...
Ekkor ahelyett, hogy teljesítettem volna a kérést, a karakteremmel átalakultam egy csúnya vérfarkassá. Az asztaltársaság fele rámtámadt, másik fele megpróbált elmenekülni. Egyenként téptem szét az összeset, a pici kis kannibál szívüket mind felfaltam és még a pap is megmenekült, akitől jutalmat kaptam.
Happy End
Valakinek valami hasonló sztori?
-
KubanitoS
veterán
válasz stewe2 #24514 üzenetére
Ha jól tudom a sima változat annyiban rosszabb, hogy csak 32bites. Az SE meg 64-es. Ha túl sok modot teszel fel, akkor egy idő után el fog fogyni a memóra, amit a játék használni tud és egy idő után játszhatatlan lesz az egész a belassulások miatt. Az SE-vel nincs ilyen gond.
-
stewe2
aktív tag
válasz genndy #24513 üzenetére
Szuper! Net nélkül elindult. A hideg kirázott, mire végig néztem az Introt. A megjelenése óta várom ezt a pillanatot. Mondjuk szebbre számítottam, (azért eltelt a kiadás óta néhány év ) lehet hogy marad inkább a Legendary modokkal.
Thx stewe
Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet, nicket kellene váltanom: stewe71...
-
addikt
válasz stewe2 #24511 üzenetére
Sokszor, Fallout 4-nél is előkerült téma: a csodálatos Creation Club kavar be, de nincs rá egyértelmű végleges megoldás. Indításkor tiltsd le a játékot a tűzfalon, vagy még jobb ha lehúzod addig a netet.
-
stewe2
aktív tag
Üdv!
Steam-os Special Editionom van, (Win10, friss telepítés) de nem tudom elindítani. Win7-en sem működött soha (csak az alap Skyrim). Launcherben kattintok a playra, és kidob. Nézegettem a neten megoldásokat, de semmi nem működik. Ti esetleg találkoztatok ezzel a hibával? Lehet gond, hogy a monitorom 2560x1080?
Egyszer már úgy játszanék vele
Thx stewe
[ Szerkesztve ]
Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet, nicket kellene váltanom: stewe71...
-
tibaimp
nagyúr
válasz genndy #24506 üzenetére
Megint tanultam valamit!! Köszi
Azt mondjuk tudtam, hogy Shadowmere bütyök, ~1600-as élete van, de akkor is féltem, mivel expert/master szinten játszok, és itt már nagy az ellenfelek sebzése, azt viszont nem tudtam, hogy újraszületik a tónál.
-
addikt
válasz tibaimp #24505 üzenetére
Csak úgy, hogy ha egyszer sem szállsz fel rá. Akkor nem lesz a "tiéd" és ott marad a kezdőhelyén. De egyébként ő a legerősebb ló a játékban, rengeteg HP-val, meg gyorsan gyógyul, szóval nagyon nehéz megölni. Ha meg mégis meghal, újraspawnol 10 nap múlva ahol meghalt, vagy a fekete tónál ahol először megkaptad.
-
tibaimp
nagyúr
Kérdés:
Azt esetleg tudja valaki, hogy a lovat, amit kaptam a játékban, konkrétan Shadowmere-t, le lehet "tenni" valahol biztonságos helyen? Úgy értem, ott lehet-e hagyni valahol, hogy fast travel-kor ne jöjjön automatikusan velem?
Mert ugye támad meg mindenkit, és attól tartok egyszer megölik.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest