Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Integra #14096 üzenetére
Nem nagyon lehet tuti tippet adni, mert ahány ember, annyi játékstílus és karakter.
Ha a karaktered alapján inkább varázsló vagy, akkor specializálódj: gyúrj rá a Destructionra (amúg is ezt teszed), illetve akkor mágushoz abszolút illik az Enchant: szedj össze minden mágikus tárgyat+könnyű szir-szart (tőrök, kesztyűk)+bármilyen lélekkövet, asztalnál bontsd szét, csinálj újakat, add el. Így szépen fölhúzod az enchantot, amivel aztán brutál tárgyakat lehet csinálni.
Vigyél követőt: juss el a mágusegyetemre, pár ottani mellékküldetés után majd lesz társad akit vihetsz magaddal és segít. Vagy bérelj zsoldost, elsősorban akkor valami nehézpáncélos harcost, majd ő szétcsapja a rosszarcokat amíg te távolról lövöldözöl. Vagy ha félted őt, akkor vigyél valami íjászt, akkor őt nem sütöd meg.
Vagy egy nagyon egyszerű megoldás: vedd vissza a nehézséget. Ha már könnyűek az ellenfelek, szépen visszaemelheted.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Tirexi
addikt
-
Integra
titán
válasz csaba951 #14095 üzenetére
ok, nem ver földhözd, de sosem bírtam a mókusvakítást
karácsonyt megvárom természetesen, még bőven van mit játszanom...
viszont ha tudtok olyan linkeket, ahol valami szájbarágó van, hogyan tudok jó karaktert készíteni...
van egy fagyasztós tűzgolyós dark elfem, de most már nagyon elnáspángolják[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
csaba951
veterán
válasz Integra #14090 üzenetére
De legalább jó játék!
Most már várd meg, míg karácsonykor kap egy minimum -50%-os akciót. Lehet, hogy még ennél is olcsóbb lesz.
GOTY változatot (Legendary Edition) nem érdemes megvásárolnod, mert neked már csak 2 dlc hiányzik belőle. Ráadásul ezekből csak a Dragonborn fontos, elég azt megvenned.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz keIdor #14093 üzenetére
igen, ilyesmi van nálam is, hidegen hagynak a középszerű, buta játékok már teljesen, hiába a csilivili grafika
és ha megvárom a goty-t, akkor az miért jó? olyankor bezuhan az ára? vagy a skyrim lesz év játéka vagy mi van?
-
Integra
titán
válasz genndy #14091 üzenetére
nem játszom sokat vele, nem sok időm van, csak nagyon szeretem magát a skyrim világát, a diablo az egyedüli játék ami végig a skyrim mellett a gépen van, minden más törlődik folyamatosan. meg nem is 20 vagyok már igy a goty sem mond elsőre semmit, nézd ezt el nekem
-
addikt
válasz Integra #14090 üzenetére
Ha anyagilag jól akarsz járni, mindenképp érdemes megvárni a GOTY-t.
Ez eddig is így volt, ezután is így lesz, nem kellene hogy meglepetés legyen. Karácsonykor biztosan olcsóbbak lesznek a DLC-k Steamen is, vagy beszerezheted máshonnan is őket ha éppen akciózzák (GMG, GG, neadjisten Nuuvem...)Egyébként igen, drágák a DLC-k, de szerencsére azért tartalmasak (főleg a Dragonborn).
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Integra
titán
most nézem, 40 euro a legendary... azaz 12e ft..
ennyiért vettem csak az alap játékot, mikor kijött.. plusz a dawnguard 6e. és akkor most a dragonborn még 6? jó lehúzás...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
csaba951
veterán
Ha csak 512 MB-os az a HD4850-es akkor a HD packot egy laza mozdulattal szedd is ki a laucherből! Még anélkül is lesz egy kisebb beakadás a Winterholdba bevezető hídon.
Tényleg az a legjobb, ha játszol egy hetet az alapjátékkal! Utána már megtudod mondani, hogy mi az ami zavar vagy hiányzik.
Launcherben nyugodtan kapcsold ki a Dawnguardot és a Dragonbornt. Az első 50 óra játékban ezek csak púp a hátadra. Utána nyugodtan visszakapcsolhatod mind a kettőt.
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
Játssz egy kicsit a játékkal és majd meglátod mi kell. Már ha szeretnéd modolni a játékot.
Ha nem, akkor igazából nincs mit feltenned úgy tudom.
Tirexi:
Nekem ilyen volt a New Vegas karim Pár hasonló shotot azért én is lőttem
Ez meg azért oda vág. VATSban ilyen kamera állást produkált a játék XD
Skyrim most épp el van téve télire (szó szerint) már van egy mentésem kint a patakpart mellett az egyik faluban és várja hogy elkezdjem modolni. Minden esetre annak is kell vagy fél/egy nap mire minden felkerül. Persze nem akarom most túlzásba vinni a modolást, nem szeretnék 5 percenként hiba üzeneteket bámulni mint New Vegas esetében.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Egyelőre semmi mást. Unoff.Patchek jók, de a HR-t én 4850-hez nem is raknám fel, szóval annak az unoff-ja nem kell.
Kezdj el játszani a játékkal, tapasztald ki, kóborolj, csinálj meg pár küldit. 8-10 óra után már látni fogod, hogy kell-e NEKED még valami a jobb játékhoz. Akkor majd kérdezz, de vakon nem lehet modokat ajánlani, hiszen nem tudjuk te mit szeretnél.Integra : az alapjáték a legfrissebbre patchelve, és mindhárom hivatalos DLC.
[ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
Hi!
Megvettem a skyrim legendary editiont és most töltöm épp le. Arra lennék kíváncsi, hogy tök skyrim szűzként mit érdemes még leszedni? Megtaláltam az unofficial patcheket a játékhoz plusz dlckhez meg a HR packhoz. Gondolom ezek nem ártanak majd, ezeken kívül van még valami, ami kellhet? Q6600 quadcore 2.4ghz, ati 4850 és 4gb ram van a gépemben. -
nagyúr
válasz kiskornel #14081 üzenetére
Én 800 MB-t hagytam, a Win7 akörül szereti minimum, és így sincs akadás fullos beállításon, HR packkal, pedig jóval gyengébb a gépem, mint a tietek.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kiskornel
addikt
Nekem is volt akadás, de SSD és a Virtuális memória visszakapcsolása megoldotta a gondot. Én anno a 16GB-nál kikapcsoltam a lapozófájlt... majd vissza.
(#14079) SaMURaIDrAkE: esetleg futtass egy BOSS-ot. Lehet a betöltési sorrend rossz.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
törölt tag
válasz SaMURaIDrAkE #14079 üzenetére
Data files-ban be vannak pipalva a mod-ok?
-
Tirexi
addikt
válasz SaMURaIDrAkE #14075 üzenetére
Engem az jobban érdekelne, hogy milyen modokat raksz be mert nem mindegyiket kapod meg az inventory-dba hanem meg kell keresned vagy konzolból be kell raknod.
Kérünk részletek! -
-
SaMURaIDrAkE
tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni.
Problémám az, hogy nem bírom a modokat elindítani.
Eredeti Skyrim persze, Steam fel is updateli Nexussal beteszem a modokat amiket látok is, hogy betölt a játékba, viszont a játékban nem jelennek meg a modok. Data mappába is tettem be manuálisan modot úgy sem jó SKSE-t is próbáltam vagyis úgy futtatva a gamet majd úgy jó lesz, de így is semmi.Mi lehet a probléma?
-
-
Pipó
őstag
Üdv! Nemrég kezdtem a játékot, vártam a magyarítást. A külső tereken futás közben be-beröccen a kép, mintha kevés lenne neki a gép (a hi-res pack fenn van), pedig 670, 3,9GHz i72600, 16GB ram mellett fut. Ez mindenkinél előfordul, vagy tényleg kevés a hardver? Utánanéztem, van egy mod, ami mintha ablakban futtatná, de mégsem, így nő az fps. Ha valaki használja ezt, tapasztalt gyorsulást? Vagy esetleg van más megoldás, a grafikai opciók visszavételén kívül? (így sincs minden maxon)
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Ryder62
őstag
-
Tirexi
addikt
válasz Varlaisaran #14068 üzenetére
Tudjuk, te szerinted minden mod egy nagy hulladék csak az jó amit te csinálsz.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Kareszovics #14067 üzenetére
Még ha csak ez volna itt a legsúlyosabb kérdés...
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Ryder62
őstag
válasz Tirexi #14063 üzenetére
Igen, tudom, rámegyek a skyrim nexus galériájára és tele van csajos képekkel.
Igazából a csinibaba modokkal nincs bajom - magam is azt fogok használni, ill. a new vegast is azzal vittem végig legutóbb
Persze egy cseppnyit sem lore hű de hát ha a játék engedi a modolást élek a lehetősséggel.
Feldobja a játékot? Sztem igen.
De valahogy nem érzek késztetést arra hogy most a pózolt karimat mutogassam.
Mondjuk nem baj ha mások posztolnak képeket, legalább lehet meríteni ötletet hogy milyen karakter szépítő modokat érdemes föltenni. -
Tirexi
addikt
válasz Ryder62 #14054 üzenetére
Előtte én kérdeznék:
Mi készteti a Nexus lakóinak 90%-át arra, hogy csajos képeket készítsenek?
Ha jobban megnézed sokkal de sokkal több női karakterről készült kép van és nekem azt ne mondja senki, hogy én vagyok az egyedüli fiú aki női karakterrel játszik.
Ez te is tudod, hogy abszurd.
Továbbá miért készülnek női test modok? Miért készülnek női ruhák a játékhoz?
És az egészben a legdurvább.... kapaszkodj meg... ezeket mind férfiak csinálják.Tehát a válaszom a kérdésedre: semmi nem késztet rá
De ha mondjuk neked jobban bejön egy izzadó férfi test látványa ám legyen.
Mindenki azt csinál amit akar. -
törölt tag
Az a gond, hogy a modderek nelkul nem lehetne jatszani a jatekkal mert annyira bugos. Egy 5x nagyobb MMO-ban kivancsi leszek hany honapig tartanak majd a munkalatok mikozben porog a jatekosok havidija.
Jo jatekokat csinaltak de szvsz ez bukas lesz de nagyon[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #57919488 #14057 üzenetére
Nálam először is azért marad ki, mert MMO, másrészt amiatt az izzadságszagú erőlködés miatt, ahogy megpróbálták a faék egyszerűségű történéseit (nyilván nem lehet összetett, hiszen a célközönség nem értené egyrészt, másrészt nem lenne elég általános egy MMO-hoz ugye) utólag beszuszakolni a Lore-ba.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Kareszovics #14053 üzenetére
Pontosan az
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Integra
titán
válasz genndy #14056 üzenetére
+K
köszi az infot
nem nagyon kapkodom, mert a skyrim-et továbbra is pc-n játszom asztalnál, de elgondolkodtam ratja, hogy ha majd megjelenik a teso, akkor meglépem ezt. érdekes, hogy amíg a skyrim kontrollert támogat, addig a teso meg nem.. azt meg kifejezetten bill+egérre írják ezek szerint?aki a dragonborn-t megvette: érdemes megvenni? dawnguard-ot már megvettem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Integra #14055 üzenetére
Válaszok:
- a Skyrim abszolút támogatja a kontrollert (az egész kezelőfelület konzolos, PC-sek közül sokaknak pont ez a baja vele), de a TESO nem igazán fogja. Mókolni lehet majd, de elsősorban bill+egérre van kitalálva, mint általában az MMO-k. Egyébként ajánlott típusok: eredeti Xbox kontroller, Logitech F310/510/710
- nem érdemes megvárni. Majd valamikor jön, de se pontos dátum nincs, se, ár, se infó, hogy kapható lesz-e egyáltalán nálunk (a valószínűbb az, hogy NEM, hacsak pár bátor kereskedő be nem vállal pár darabot)
- Steam Controllert nagyon is a PC-hez igazítják, tehát a PC-s játékok is menni fognak vele, elvileg bill+egérként is használható lesz(egyébként a TESO-nak van saját topikja is, ott több a hozzáértő, főleg akik már bétáznak is)
-
Integra
titán
srácok, technikai jellegű kérdés következik.
szóval jön az skyrim online.. és már félek, de ott fogok ragadni előtte
azon gondolkodom, hogy monitor helyett átülök kanapéra és kirakom vászonra a képet. játszátok konzol irányítóval vagy minek hívják ezt, és ha igen, milyennel? ugye jön a steam saját kontrollere is.. érdemes azt megvárni? egyáltalán a pc-re vásárolt játék menni fog vele?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Kareszovics
addikt
válasz Varlaisaran #14051 üzenetére
Nem akarok hülyeséget írni, de így első tippre Paradise-ban a Palace?
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Tirexi #14044 üzenetére
Amíg a végleges magyarítás kijön, össze tudnátok állítani egy ajánlást, hogy ha valaki újra teszi fel a Skyrim-et, milyen konstelláció adja a legjobb élményt minden szempontból - minimalista módon - közép és high end is - milyen mod-pakkal milyen, ini-beállítások (vagy azokat optimalizáló szoftver), enb stb stb a magyarítással együtt. (Nyilván hivatalos dlc-kből és patch-ek-ből legfrissebb) Tudom önző vagyok, de én már vagy fél éve nem foglalkoztam Skyrimmel és ha felteszem és újrakezdem magyarítással, nem szeretnék megint szívni heteket, hanem azonnal egy tökéletes környezettel csak a játék örömének átadni magam és SEMMIT sem variálni, semmit update-lni, modolni, ini-zni... hanem ahogy felraktam úgy, utólagos változtatás nélkül kitolni egyszuszra... Egy ilyen kis uptodate listát nagy örömmel fogadnék... . vagy ez csak szép álom.. és szívnom kell óhatatlanul...?
-
Varlaisaran
senior tag
Na, ezt majd nem bannolják nekszuszról, egy FOTM, Hotfiles garantált. Az utolsó object remodelje épül 3DS Maxban álmatlan éjszakák árán. Eddig kb. kereken egy éve készül a teljes Skyrimes ayleid építőrendszer, tervek szerint 112 high def modellel, min. 2048/4096 textúrákkal. Nos, ki ismeri fel, az Oblivionban ez az elf kastély hol volt, és mi zajlott itt?
-
Tirexi
addikt
válasz Varlaisaran #14049 üzenetére
Olyan mod-ok amiket nem tolerálnak Nexus-on.
Mint pl a japán cuccok. -
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
válasz Ryder62 #14046 üzenetére
Ja hát sok képet feltettem már oda és elég sok accountom volt már.
Sajna nagyon sokszor ban-oltak mert olyan képet tettem fel amit tilt az oldal. (nem, nem nude simán csak külföldi nem elfogadott modok)
Itt az egyik volt profilom ezen 62 kép van.És a poén az, hogy akár milyen képeket is teszek fel elég nagy nézettséggel bírnak.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz creedszl #14041 üzenetére
Még folyik a bétateszt, meg a hibajavítás, de sajnos nagyon döcögős lett, konkrétan egy ember csinálja - amikor éppen ideje és kedve is van hozzá.
Úgyhogy elege is lett kicsit, és kiadta a saját verzióját - ebben még maradt néhány hiba, de abszolút játszható. Tessék, Vik verziója, ha nagyon nem tudsz várni, tedd fel nyugodtan, mert teljesen rendben van: Skyrim in Hungarian
DLC-kkel, modokkal kíméletesen, mert sok szöveg visszaváltozik angolra.szerk.: Jó hír, mégis van haladás, a párszáz elbírátlan bejelentett hiba 140-re csökkent, úgyhogy valaki mégis foglalkozik vele
[ Szerkesztve ]
-
creedszl
senior tag
sziasztok
mi a helyzet a magyarítással?nem találok linket ahonnan le tudnám szedni.vagy még csak teszt fázisban van?
Hulligaaan
-
neko18
senior tag
válasz Lapajbacsi #14038 üzenetére
Ezt utálom benne amikor így kilép. Így is egy órát sz**am hogy megtaláljam melyik okozza a hibát. Aztán mikor rájöttem hogy pont az amire nagyon is kíváncsi voltam...Már összevissza van modolva, nem szívesen kezdeném újra a modolást mert így is elvett kb 1 napot
kdxsv
-
neko18
senior tag
válasz Tirexi #14029 üzenetére
Kipróbáltam azt a race modot amit ajánlottál, nagyon jó, tetszik! Csak nálam nem kompaktibilesek a szemek Meg valahogy most eltűnt a Dof effekt Pedig telepítve van, nem értem. Nehéz ez a skyrim modolás...friss patch is van rajta és némelyik modnál ha indítom a game-t simán kilép hibaüzenet nélkül. Pedig benyöghetné mi baja van Ami nem megy nálam: Enhanted Lights and FX aszem ez a neve...pedig ez jó mod lenne
kdxsv
-
wesker24
senior tag
-
Zolás
addikt
válasz Lacpac #14034 üzenetére
A főronda sírjába van a cucc, vagy a mellette lévő ládában. Ott lesz a közelben, csak találd meg.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Lapajbacsi
aktív tag
Ezekre a karmokra mindig rá van rajzolva a kombinációja... le kell menni a hozzá passzoló dungeon-ba és ott kinyitni vele egy ajtót... ami ott van, még feltúrni, összeszedni, mobokat kinyírni, s akkor lesz a küldi teljes ha jól emléxem...
-
Lacpac
őstag
Sziasztok,
Most kezdtem el játszani a játékkal, (eddig időhiányban leledztem)
Már az első küldinél elekadtam, Golden claw-ot kellett megszerezni.
Meg is lett de a küldi még nem teljes. Meg kellene fejteni a sírdomb titkát is, már kétszer jártam végig, és semmit nem találok.
A trader meg nem akar jutalmazni. Hiába van nálam az aranykarom.Mit fedezzek még fel?
-
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
-
neko18
senior tag
válasz Tirexi #14019 üzenetére
Amit az első képen látsz az konkrétan egy race: The Ashen race a neve
A haj az apachii Ezen kívül egy rakat mod: HD lips, HD smile, HD eyes..még ezen is finomítani kell sokat
Ha az utsó kép érdekel az pedig egy standalone follower: Hitokiri Follower TomoeProsector: A Pure waters fent van, a távoli vízesés engem nem zavar, csak hogy közel is szögletes
skyrim flora overhaul-t és egy 2k rock texture modot most szedek, valamint egy ultra HD textúra pakkot. Lust Trees tetszik, kipróbálom hogy milyen, valamint kap egy új enb-t hátha...Ghost enb v4 valamint ahhoz való fényeffekteket. Meglátjuk...A képednél nem tetszenek a színek, olyan szemet kiszúró minden nekem
Köszönöm a tanácsot, kipróbálom aztán majd meglátjuk[ Szerkesztve ]
kdxsv
-
Prosector
addikt
válasz neko18 #14018 üzenetére
Igy hirtelen:
-a sziklakon biztos van mit javitani, nézz korul Ewi-nél: [link]-a vizesesekhez: [link]
- ha jol latom nincs fent a W.A.T.E.R. [link]
- nekem a fu igy nez ki a lush trees and grass-el ill. a skyrim flora overhaul-lal(summer edition v.1.81)
- lush trees/grass: [link]
-SFO: [link]
Ezeknek altalaban van mas alternativajuk is, ugyhogy ne vedd szentirasnak ezeket, probalj ki tobbet is.
ENB:[link] - en nagyjabol ezt hasznalom, nemi kutyulassal.
[ Szerkesztve ]
-
neko18
senior tag
Na mindjárt lövök pár teljesen szerkesztetlen ingame képet és kivesézik a nagyok mi a nem jó
Ahogy észrevettem nálam ami nem tetszik:
-fű (valahogy olyan semilyen 2D pedig cseréltem)
-vízesés néhol túl szögletes (képeknél nem látszik annyira, de zavaróan szögletes néhol)Ami nagyon tetszett:
-vizes kövek
-DOF effekt (az előző enb mod-csomag amibe volt megette a gépem, bár akkor gyengébb volt a konfig)
-NŐK
-HD virág és ilyen egyéb textúrák
-2K hótextúra és hóban a lábnyom....ez eszméletlenül jó szerintem
Havas környékre ér az ember és a lábnyomokat néziBár a nőkön is még van mit javítani, még mindig nem érzem a 2k minőséget a bőrön sajnos Lehetnének finomabb részletek
Tessék mondani min változtassak, milyen modokat használjak még?
Képek:
Egy közelebbi
A rossz fű
Szögletes vízesés
Vizes kövek
Vihar közeleg+dof
Nem én voltam[ Szerkesztve ]
kdxsv
-
hoffman_
nagyúr
válasz genndy #14016 üzenetére
köszönöm!
ja, most hogy mondod, a skyrimhez jobban hangzik. nem tudom, hogy miért ez jött
ui.:
mondjuk miután már van itthon xbox gamepad is, lehet, hogy egyszerűbb lenne megpróbáljam azzal. jó, hogy eszembe jut
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
nagyon rég nem szagoltam hozzá a skyrim-hoz, de a mai napig érzem, hogy kellene. anno, mikor kijött, nekem az egyenes konzol-átirat billentyű és menükiosztás volt zavaró. van már erre valami mod, ami ezt oblivion-ra hajazóvá teszi?
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
neko18
senior tag
válasz genndy #14013 üzenetére
Ez-az Köszönöm!!!! Bár amikor utoljára csináltam az enbhez adták és volt sun-glare is meg egy csomó nyalánkság
Valaki tud még valami jó grafikai ami nagyon megdobná a gémet?
Textúrák nagy részével már megvagyok, a legtöbb minimum HD de inkább 2K
Smoke, fire effects is van már. Glass effect is, hópehely, jég, vizes kő, simább víz.
Karakter is eléggé moddingolva van már.
Már annyi mod van hogy nem tudom mi kéne még. Egyenlőre még nem akasztja a gépem full HD-ban sem[ Szerkesztve ]
kdxsv
-
addikt
válasz neko18 #14011 üzenetére
Depth of Fieldnek hívják az effektet. A leszedett ENB-ben nézz körül, abban szokott lenni ilyen, általában csak be kell kapcsolni.
Vagy ez lehetett:
DYNAVISION - Dynamic Depth of FieldCsak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
neko18
senior tag
Üdv!
Valaki tudna segíteni?
A grafikával megvagyok (textúrák, enb), de elakadtam.
Régen volt egy olyan mod amivel szépen lehetett fókuszálni. Ha közel mentél valamihez akkor a távoli tárgyak elhomályosultak. Sajnos ezt nem nagyon sikerült beállítani.
Már a 3. modot szedtem le ami elvileg megoldja de semelyik sem oldotta megkdxsv
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz #84221696 #14004 üzenetére
Ne is mond... napok óta CSAK Gothic3-azok... Nagyon durván behúz, olyan mint a drog...
(már fel is szabadítottam az első vízparti kisvárost és megkovácsoltam az első kardom bibí...)Amúgy a Skyrim sem olyan könnyű ám ha elbóklászol gamestart után összefutsz egy undok varival messziről kilő a sunyiba... még elfutni sem tudsz előle... Az újabb cuccok azért lebutítottak amúgy mert ugyebár mindet megírják konzolzombiknak is... Az Oblivionig és a G3 -ig - tehát ugykábé 2006-7-ig, ha jól tévedek, nem volt a konzolos verzió ennyire preferens megfontolás a fejlesztőknél, hanem kb letojták és ritka volt az a nagy pc-s game ami konzolra is megjelent.. Már ugyebár ez a trend fordult. Most már minden megjelenik konzolra is, sőt már egyre több minden PC-re is inkább sajnos, lebutítva késve.. és van ami meg sem jelenik.. pl a Fable 2-őt személyes sértésnek vettem...
-
neko18
senior tag
Üdv fórumtársak!
Megint belekezdek egy modos skyrim építésébe Megpróbálok egy minnél szebb, de még is játszható grafikát és szép karaktereket összehozniTirexi: Látom te itt is aktív vagy
Néztem a bf4 heli gyakorlásos vididet Hát azért voltak nevetések
kdxsv
-
addikt
válasz Ryder62 #14007 üzenetére
Mondjuk annak jó, aki csak egyféle stílusban szeret menni (csak harcolni, vagy csak varázsolni). Így szépen felfejlődik a használt skillekből, aztán 'lenullázza', és megint fejlődhet.
Nehezítésnek is nagyon jó, 50-es szinten 50-es ellenfelek ellen 15-ös skillekkel, perkpontok nélkül kihívás.
Illetve a szokásos TES-válasz: nem kötelező használni. Ha kimaxoltál mindent 100-ra, akkor elérted a 81-es szintet, de ha nem nullázol semmit, akkor tovább már nem lépsz szintet.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Ryder62
őstag
válasz genndy #14006 üzenetére
"Azóta a maximum szint 255."
Ennek mi a búbánat értelme van? A legtöbb szerepjátékot szeretem kimaxolni de ugye ott van egy szint limit. És általában az utolsó pár órát már full táposan játszom aztán vége.
Ez így ebben a formában fail mert ha teszemazt lvl 50-en már elég erős vagyok és a szint limit 70 akkor még van is kedvem tovább fejlődni hogy elérjem a legmagasabb szintet kimaxolva magamat. Így meg lehet hogy abba hagyom mert hát szinte a "végtelenségig" lehetne fejlődni. Azért meg nem fogok pár 10 szintet még lépni hogy másfél csapás helyett, egy csapással kiterítsek bárkit.
-
addikt
válasz MPowerPH #14005 üzenetére
A legfrissebb patch eltörölte a szintkorlátot. Azóta a maximum szint 255. Egy pár skillt Legendaryvá tettem, aztán megint elkezdtem felhúzni.
100-nál nem lesz erősebb az adott skill, de több pontot tudtam pakolni az Életerő/Kitartás/Mana hármasra.
Páncélok egy idő után nem védenek jobban. Ha elérted a maximum számot (567), akkor már mindegy hogy mennyivel több, maximum 80%-ot véd ki a bekapott sebzésből. Tehát mindenképpen megölhető vagy, és 567-es vagy 3000-es páncélban is ugyanannyi idő.[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz genndy #14002 üzenetére
Hogy a fenébe tudtad felhúzni 90-es szintre?
Meg attól még mi változik? Ütéseid ugyan akkorák pl. a kétkezessel(már ha maxra húztad, plusz bájital-enchant is ki van pipálva, hogy a fegyver is erős legyen), hiába húzod a zárnyitással a szintedet magasabbra. Páncél is egy bizonyos szint után már nem véd tovább, hiába 1500, vagy 1100 az értéke.(valaki anno így mondta nekem) Nekem is ez a tapasztalatom, mert csináltam enchental rá erősítést, amivel majd 3000 lett az ellenállása az 1500-ról, és beálltam egy izmosnak tűnő csávó elé, aki pont ugyan annyi idő alatt irtott le, mint az előző alkalommal.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Lapajbacsi #14000 üzenetére
Hja, akkor ezért nincs nálam gond ezzel. Feltelepítettem megint, nem bírtam ki , és TPS-ben most sem szaggat. Ezt a játékot valamiért sosem állítottam FPS-be, elfogadtam a "nézd a vállam" nézetet, ahogy a Witcher-nél is, míg a TES játékokat én is csak FPS-ben játszom.
Amúgy elnézést, hogy egy öreg motorost akartam megtanítani, hogyan bontson ki egy sört egy másik sörösüveggel... Soldier of fortune... Nálam ez kimaradt, mindig is utáltam a lövöldözős játékokat, kipróbáltam egy-kettőt, de max. két óra után mindegyikbe beleuntam.
Amitől a Gothic 1-2 szerintem hardcore, az a játékmenet, a karakterfejlesztés és a harcrendszer. A Skyrim már idiot-proof módon készült, "árkádosított" (ettől még jó játék persze), és a Gothic 3-nál is érezni ezt az irányt. Az első két részben ellenben a harc nehéz, az ellenfelek normál fokozaton is nagyon komoly kihívást jelentenek, és sok területre eleinte halálos ítélettel ér fel belépni. Ha a karakterfejlesztést rosszul csinálod, akkor pl. a Gothic 2 felénél járva arra eszmélhetsz, hogy a játék lehetetlenül nehézzé vált, újat kell kezdened. A Morrowind is hasonló volt még, míg az Oblivion és a Gothic 3 már nem, a Skyrim pedig végképp nem. Nyilván anyagi okokból tolták őket ebbe az irányba. Ebből a szempontból tekintem az előbbieket "hardcore" játékoknak; ezek még nem a kazuárok számára készültek. Másfelől a felsoroltak mindegyike akció-RPG, és nem klasszikus RPG (Baldur's Gate, Betrayal at Krondor, Planescape Torment, Wizardry sorozat, újabbak közül Dragon Age). Én az utóbbiakat is szeretem (a Planescape Torment az én személyes listámon minden videojátékok Istencsászára, a TES-t is megelőzve), de az egy teljesen más műfaj.Varlaisaran: A Gothic sorozatot vagy imádja valaki, vagy undorodik tőle, középút nincsen. Meglátjuk nálad melyik lesz, de kipróbálni mindenképpen érdemes. Sok szempontból primitívebb a TES-nél, mégis van egy utánozhatatlan, nagyon erős hangulata, s aki ráérez, azt beszippantja. Ne várj nagy lore hegyeket, de klisésnek semmilyen szempontból nem nevezhető, erősen egyedi játékok.
Amúgy a TES Online történetét is eléggé megalapozták, az alapszituáció és a fő karakterek hihetőek, megalapozottak, érdekesnek tűnnek. A TTT-ben írtunk róla Jorussal. Ezzel együtt nekem nyilván ki fog maradni a privacy-túlérzékenység és MMO-fóbia kombinált okából.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
addikt
válasz #84221696 #14001 üzenetére
Nehezen, szerintem a játék legnehezebb ellenfele.
Én ~90-es szinten mentem oda, úgy hogy mindenem maxon volt, az összes ős-, legendary- meg hasonló sárkány egy ütésre feküdt, ezt meg fél óráig püföltem, full tápos páncélban, segítőkkel, dremorákkal, és megszlopáltam az összes gyógyitalomat. Úgyhogy csak NAGYON táposan, segítőkkel, sárkánnyal érdemes nekimenni, addig futás van.
Egy tipp: mivel troll, ezért érzékeny a tűzre. Elvileg. Gyakorlatilag a frászt, a tűzlabdáimat csak bekapkodta és kiköpte, nem ártottak neki sokat...Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
törölt tag
Srácok, ezt a Karstaag-ot hogy lehet kipusztítani? Eddig, akármivel próbálkoztam, csak kiröhögött! Egy ütés, aztán már készen is voltam, mint a matek lecke!
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Facebook és Messenger
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- W11 pls
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest