-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
neko18
senior tag
válasz Lapajbacsi #14038 üzenetére
Ezt utálom benne amikor így kilép. Így is egy órát sz**am hogy megtaláljam melyik okozza a hibát. Aztán mikor rájöttem hogy pont az amire nagyon is kíváncsi voltam...Már összevissza van modolva, nem szívesen kezdeném újra a modolást mert így is elvett kb 1 napot
kdxsv
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Lapajbacsi #14000 üzenetére
Hja, akkor ezért nincs nálam gond ezzel. Feltelepítettem megint, nem bírtam ki , és TPS-ben most sem szaggat. Ezt a játékot valamiért sosem állítottam FPS-be, elfogadtam a "nézd a vállam" nézetet, ahogy a Witcher-nél is, míg a TES játékokat én is csak FPS-ben játszom.
Amúgy elnézést, hogy egy öreg motorost akartam megtanítani, hogyan bontson ki egy sört egy másik sörösüveggel... Soldier of fortune... Nálam ez kimaradt, mindig is utáltam a lövöldözős játékokat, kipróbáltam egy-kettőt, de max. két óra után mindegyikbe beleuntam.
Amitől a Gothic 1-2 szerintem hardcore, az a játékmenet, a karakterfejlesztés és a harcrendszer. A Skyrim már idiot-proof módon készült, "árkádosított" (ettől még jó játék persze), és a Gothic 3-nál is érezni ezt az irányt. Az első két részben ellenben a harc nehéz, az ellenfelek normál fokozaton is nagyon komoly kihívást jelentenek, és sok területre eleinte halálos ítélettel ér fel belépni. Ha a karakterfejlesztést rosszul csinálod, akkor pl. a Gothic 2 felénél járva arra eszmélhetsz, hogy a játék lehetetlenül nehézzé vált, újat kell kezdened. A Morrowind is hasonló volt még, míg az Oblivion és a Gothic 3 már nem, a Skyrim pedig végképp nem. Nyilván anyagi okokból tolták őket ebbe az irányba. Ebből a szempontból tekintem az előbbieket "hardcore" játékoknak; ezek még nem a kazuárok számára készültek. Másfelől a felsoroltak mindegyike akció-RPG, és nem klasszikus RPG (Baldur's Gate, Betrayal at Krondor, Planescape Torment, Wizardry sorozat, újabbak közül Dragon Age). Én az utóbbiakat is szeretem (a Planescape Torment az én személyes listámon minden videojátékok Istencsászára, a TES-t is megelőzve), de az egy teljesen más műfaj.Varlaisaran: A Gothic sorozatot vagy imádja valaki, vagy undorodik tőle, középút nincsen. Meglátjuk nálad melyik lesz, de kipróbálni mindenképpen érdemes. Sok szempontból primitívebb a TES-nél, mégis van egy utánozhatatlan, nagyon erős hangulata, s aki ráérez, azt beszippantja. Ne várj nagy lore hegyeket, de klisésnek semmilyen szempontból nem nevezhető, erősen egyedi játékok.
Amúgy a TES Online történetét is eléggé megalapozták, az alapszituáció és a fő karakterek hihetőek, megalapozottak, érdekesnek tűnnek. A TTT-ben írtunk róla Jorussal. Ezzel együtt nekem nyilván ki fog maradni a privacy-túlérzékenység és MMO-fóbia kombinált okából.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Lapajbacsi #13989 üzenetére
Kifelejtettem hogy a G3 csak FPS módban szaggat. Külsőnézetes módban valóban nem bugol és soha nem is csinálta ezt a szaggatást.. Ha úgy játszottál mindig is, akkor lehet hogy azért nem szembesültél ezzel a buggal... Amúgy felraktam az újabb patch-et amit ajánlottál (valóban nem volt meg nekem)... Kicsit tényleg jobb lett, valamit javított ezen a bugon, de nem tüntette el sajnos (viszont az összes régi mentés eltűnt.. de nem baj mert már nem fontosak szerencsére, meg amúgy is ha nagyon akarom vissza tudom állítani). Bár nem annyira kellemetlenül szaggat mint korábban, de még mindig be-be szaggat, FPS, azaz first person módban... (én, ha van ilyen mód, mindent így szeretek játszani, a TES-t is csakis FPS módban nyomom... )
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Lapajbacsi #13989 üzenetére
Nekem pl nem alap a gothic, én idáig a létezéséről sem tudtam, minap gugliztam rájuk, érdekesnek tünik, de nekem már a leírásokból klisés az egész, persze ettől lehet jó. Ha végeztem a projekttel, talán belekóstolok.
Biztosan mindenkinek más a véleménye meg mást szeret, de a tes nekem az örök legjobb fantasy témában, ha "keményvonalas-hárdkór-akármi", ha nem. Nem a graf, Nem a gameplay, nem az rpg elemek teszik azzá, hanem tudod mi? Az hogy az ember kicsit jobban elmélyül benne, kb. valósnak tűnik, és elhiszi hogy ez a világ valahol létezik. Érezhető, majdnem megfogható élményt ad, amire úgy emlékszel később mint a valós "evilági" eseményekre, néha félelmetes, hogy felbukkan egy párbeszéd, szituáció a fejemben, és nem tudom hirtelen megmondani honnét: Óóóób*zmeg, ez Velwyn Benirussal történt Anvilban, miután rámsózta a házat... A Nehrim méginkább ilyenebb, hihetetlen ahogy kitalálták. Akárki akármit mond, a tes lore messze túlszárnyal mindent, a szememben még Tolkient is, annak ellenére hogy jópár dolgot kölcsönvettek belőle, bár kérdés ő honnét vette, de ez más téma. Többek között ezért haragszom a TES online-ra, attól félek mindezt lerombolják egy wow-szintű valamivé degradálva az egészet. A Skyrim is megtette némileg, de azt még beveszi a gyomrom.35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Lapajbacsi #13982 üzenetére
Akkor eléggé hasonló az ízlésünk, mert én is u. ezeket szeretem a legjobban a nyílt (vagy Witcher esetében részben nyílt) világú akció-RPG-közül, plusz a fentebb említett Two Worlds 2-t. A Gothic 3 bugos problémái valamilyen hihetetlen szerencse miatt nálam sosem jelentkeztek, jól játszható volt. Nem tudom, ismered-e hozzá a Community Patch-t? Egyrészt javítja a bugokat és töltési problémákat, másrészt nagyon sok játékmenetbeli változást lehet vele opcionálisan beállítani. Ezek kicsit hasonlatosabbá teszik a játékmenetet az első két részéhez, nehezebbé és élvezetesebbé teszik a játékot. Ha nem próbáltad még, mindenképp javaslom az első két részt is, kiegészítőstül. Nekem a 2. rész a kedvencem, nagyon nehéz, "hardcore" játék, szokni kell, de hangulata szerintem veri a 3. részét (az első is, de ott a grafika még eléggé fapados). Mindhárom játék nagyszerű. A 3. részben Nordmar volt a kedvencem, némileg hasonlít Skyrim vidékéhez, de sokkal vadregényesebb, nehezebben átlátható, veszélyesebb. Szerintem a landmass-tervezés egyik csúcspontja. A zene pedig talán a legigényesebb a videojátékok történetében. Be is rakok meló közben egy válogatást... Ishtar zenéje a kedvencem
Daneel92: Ne a Gothic4-ből indulj ki! Annak, ahogy Lapajbácsi is írja, semmi köze az első 3 részhez: a kiadónál maradtak a jogok, és ők egy "jó iparosokból" álló csapattal megcsináltatták. Semmilyen szempontból nem mérhető az első három részhez. Az azokat alkotó csapat a Risen játékokat készítette el, miután elváltak útjaik a kiadóval, amelyek szintén remek játékok (leginkább a Gothic 1-hez hasonlóak, modernebb köntösben).[ Szerkesztve ]
-
CriticalHit
őstag
válasz Lapajbacsi #13973 üzenetére
ezek közül egyik sem keményvonalas RPG
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Lapajbacsi #13966 üzenetére
Az az Oblivionra vonatkozik, ott indokolatlanul bonyolult volt, masterfile változás, textura lilulás, stb. Itt, ha csak a honosítást teszed fel, az égvilágon semmi modnak nem fog bezavarni, max. amit nem fordítottak le az nemmagyarul lesz, de ez logikus. Csak a string rekordokat cseréli szabályszerű módon, illetve a fontot cseréli ékezetesre, de nem nyúl másba, így a modok számára a "felület" ugyanaz lesz mint eredetiben. Ha az opcionális dolgokat is használni akarod, az más, arról nem tudok nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Lapajbacsi #13932 üzenetére
Egy filmet helyett EGY SOR FILMET akartam
-
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #13899 üzenetére
Vagy minek aludjak úgy is elfáradok.
-
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #13896 üzenetére
Az alvás csak a gyengéknek való.
-
Mate
nagyúr
válasz Lapajbacsi #13896 üzenetére
És Ön miért nem alszik? Hogy egy klasszikust idézzek
-
Xerxész
őstag
válasz Lapajbacsi #13883 üzenetére
Meg a tanulás/meló, evés/ivás is az lehet nála...
(Nem sértésként, kizárólag pojén szintjén!) -
GypsFulvus2
őstag
válasz Lapajbacsi #13751 üzenetére
Az én taktikám az, hogy először végigviszem a játékot alapon, aztán pár év elteltével xarrámoddolva. Az utolsó DLC-k és hivatalos patch-ek kiadása után el kell telnie legalább 2 évnek (tehát nem az alapjáték kiadása után értendő a 2 év), mire elegendő számú igazán minőségi, bugmentes/bugszegény, komoly tartalommal rendelkező mod érkezik. Ahogy többen is írták, a 90%-uk szót sem érdemel, de ha türelmes vagy és alapos, akkor lehet közöttük remekműveket is találni. A Morrowind és az Oblivion esetében legalábbis így volt. Alaposan meg kell válogatni, mit és mivel együtt tölt fel az ember, de megéri. A Morro vagy az Obli esetében legalább 2 hónap volt csak az a folyamat, amíg kiválogattam, átnéztem, értékeltem, mérlegeltem a választékot. Aztán felraktam 70-80 gondosan kiválasztott modot és rá sem ismertem a játékokra; új grafika, új felület, questek, területek, új városok, falvak stb stb.
[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
Rossz dolog. Az is hogy megpróbáltak egy hülyebiztos, easy-to-use interfacet csinálni az egésznek, az még rosszabb hogy adtak hozzá creation kit-et, mert ha nem lenne akkor irdatlan nehéz lenne modot készíteni, ami miatt csak azok csinálnák akik értik a játék mechanizmusát és nem csak gombokat lökdösnek meg drag'n'drop összehuzigálnak valami szart. Továbbá rossz dolog az is hogy egy bemásolás-beikszeléssel bárki feltehet egy plugint, és az is rossz dolog hogy ész nélkül teszegetik és ikszelgetik. Azt el kéne dönteni önmagában valakinek hogy árt vagy használ, de nem tudja eldönteni mert soknak fingja nincs róla, a readme-t nem olvassa, alapokal sincs tisztában, úgy érzi hogy letölt felrak valamit az működni fog, mert ő kiadott 7000ftot érte és akkor működjön 70-80 eszetlenül felrakott moddal, aztán persze jön a büdösbunkó beteszda rajtam többet nem kerestek inkább majd jól letöltöm. Másfelől meg jó dolog, csak kell hozzá icikepicike ész, és még mindig user oldalról nézem.
Másik oldalról nem nézem mert az advanced debil agyacskájában felgyullad a villanykörte, van egy homályos képe arról, hogy mire jó a CK, és nekiáll szemetet gyártani, és itt a tényleg hulladékokra gondolok, nem azokra amiket mondjuk én nem tolerálok. A Nexuson publikálók jó része nem, vagy felületesen ért hozzá, tőlük jön a sok krixkrax, dirty, bugos vacak amiből elég egy és az egyébként jó installt is tönkrevágják, persze user oldalról nem látszik hol a baj, csak az hogy valamiért nem megy.De összességében a kérdés valós célját nem látom. Ha neked kell ez és ez, felteszed. Ha nem kell, akkor hagyod ahogy van. Attól hogy páran elmondjuk az álláspontunkat az jó dolog mert véleményeket osztunk meg, de nem befolyásolhat téged, mert neked kell eldönteni hogy van-e értelme csinálni vagy nincs. A belefektetett időt is te döntöd el. Amíg jó muri addig tolod, ha megunod akkor csinálsz mást. Ez kicsit olyan mint egy hobbi, amibe tolod az időt és a pénzt, aztán egy ideig lelsz benne örömet. Ez ugyanolyan kérdés mint pl. amivel foglalkozom mostanság. Durva pénzeket költök a analóg mozizásra, kis termet bérlek, mozigépek, filmek, hangcucc, kisebb dologra is tízezrek röpködnek, persze legtöbben hülyének néznek, és bizony párszor ugyanezt kérdezem magamtól amit te feltettél. Dehát ez pont ugyanilyen dolog, amíg jó muri addig tolom, aztán lehet jövőre már tök más fog érdekelni.
Legvégül egy ötletem van azért. Próbálj meg esetleg CK-zni ha már unod az user oldalt. Én is így kezdtem el Ob alatt, meguntam a modrakosgatást, gondoltam csinálok egyet. Másfél év után lett belőle négy mod is, és azt mondom megérte. Ha van benned kreativitás és normálisan állsz neki, akkor ez egy jó muri lehet egy ideig.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Xerxész
őstag
Az elkészült modok 90%-a azt sem éri meg, hogy egyáltalán megnézzük. Gyakorlatilag az megy, hogy mindenki belekostol egy kicsit a moddolásba (Creation Kit és YouTube tutorialok) és a legkisebb szart is felrakja az oldalakra... "Ihaj-csuhaj, csináltam egy rózsaszínű acélkardot, de jó".
A maradék 10% az, ami tényleg igen komoly munkával és odafigyeléssel készül, plusz élményt ad a játékhoz és kihasználja a gyárilag nem kiaknázott lehetőségeket.A kérdésedre pedig én azt válaszolom, hogy jó, hogy lehet moddolni. A készítők megadták ezt a lehetőséget a rajongóknak, tehát élni is kell vele. És ez nem azt jelenti, hogy szar játékot adtak volna ki. Azért egy ekkora világot létrehozni, életet belevinni nem kis dolog. És mivel ilyen szabad a világ, teli van lehetőséggel, amiket a modderek felfedeznek és kiegészítik vele a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerintem mindenképpen pozitív. Eddig 3 karival vittem végig a közel két év alatt, ~600 óra feletti játékkal összesen, de most feldobtam pár új modot (grafika, zene, hangok, questek vegyesen), és sok helyen teljesen új élményekkel gazdagodom, illetve 600 óra után sem unalmas a játék, simán újra lehet kezdeni. Oblival is így vagyok 7 éve. Nemrégiben végigtoltam az ME trilógiát, és überkirály volt, de ez esetben el kell majd telnie egy jelentősebb időnek, amire újra előveszem, mert ott ugye a játék ugyanaz marad, max a karakter és annak döntései változnak. Ellenben most, hogy új karival indítottam a Skyrimet, sok helyen megint csak bambán bámészkodom, nézem a tájat, az új fákat, új füvet, hallgatom az új hangokat, keresem az új helyeket. Szal részemről mindenképpen pozitív a modolási lehetőség, és hogy ilyen sokan gondolják úgy, hogy modokat gyártanak a játékhoz. Persze a modok jó része - számomra - értelmetlen és sosem tenném fel, de a lehetőség megvan és mindenki maga döntheti el, mivel, hogyan játszik. És ez jó.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
addikt
Az, hogy megvan a LEHETŐSÉG a játék változtatására, az egyértelműen pozitív és jó dolog.
Másrészt: senki sem kényszerít, hogy modolj. Megveszed, letolod ahogy megcsinálták és kész. Ha viszont hajlandó vagy beleölni az időt, akkor személyre tudod szabni a játékot. Igen, idő. Igen, szenvedős. Neked kell eldönteni, hogy megéri-e.
Vagy ha ennyire sajnálod az időt, akkor ne modolj. Vagy játssz konzolon, ott esélyed sincs a modolásra, tutira azt kapod és úgy, ahogy a fejlesztők kiadták.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Tirexi
addikt
Mod-olni ésszel kell és csak azt kell beletenni amit használni is fogsz és nem barmolja el a játékmenetet.
Ez a szerény véleményem.A grafikai mod más tészta ott a hardvered szab határt a dolognak attól nem sokat változik a játékmenet csak max szebb lesz.
-
Lenry
félisten
válasz Lapajbacsi #13729 üzenetére
+1 az Unoff patcheknek, igen komoly mennyiségű hibát javítanak ki
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
addikt
válasz Lapajbacsi #13724 üzenetére
Adok én neked leírást: ha normálisan akarsz játszani a magyarítással, akkor egyelőre ne legyen semmi más fönt, mint az alapjáték meg a magyarítás.
Most van bétateszt, pont ezek a dolgok forrnak ki remélhetőleg. A morrohun topik alapján aki bármi mással próbálkozott (hivatalos DLC-ket is beleértve) csak szívás lett a vége.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Lapajbacsi #13588 üzenetére
Te is tudod jól hogy nincs értelme NICet tiltogatni meg ilyesmivel vuduzni, ha egyszer nincs net, akkor nincs net. Amióta BOSS van, azóta használom, sok gépen futtattam már online, offline is.
Videoval meg aztán végképp semmi kedvem/időm szarakodni, de tényleg a kedvedért egy screenshotot csináltam amibe nem lehet belekötni, csak ha akarsz.
Letiltott NIC mellett indítottam a BOSS GUI-t, kikapcsoltam az Update Masterlist-et. Elrendezte a sorrendet és kész.35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Lapajbacsi #13585 üzenetére
A BOSS nem netfüggő, hiába van gyárilag ugy beállítva hogy autoupdateli a masterlistjét. Ez megtehető manuálisan is, readme-ben ott a link, honnan lehet kézzel frissíteni a masterlistet. De direkt a hsz kedvéért az imént net nélkül kipróbáltam, és elrendeztem vele a Skyrimemet. A BOSS GUI indítandó, kiveszed az update masterlist pipát, Run BOSS. és kész. Persze a masterlistnek ott kell lennie ahol keresi a BOSS.
[ Szerkesztve ]
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz Lapajbacsi #13534 üzenetére
Eltűnhet, persze, de ne Magyarisztán szinten gondolkodj Ha gond lesz, vagy bezár a Steam egyszer (bár én is kétlem, hogy erre sor kerül a közeljövőben), akkor lesz rá idő és mód, hogy az accodat, és vele a játékaidat, és egyéb kapcsolódó termékeidet átvidd másik "szolgáltatóhoz". Vagy lementsd, vagy bármi. Olyan pert kapnának a nyakukba a tengerentúlon - ha nem így lenne -, hogy még az unokáig is azt fizetnék...
-
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #13534 üzenetére
Akkor visszatérünk erre 15 év múlva.
-
addikt
válasz Lapajbacsi #13518 üzenetére
Most már ki kell várnod a teszt végét.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
batai15
félisten
válasz Lapajbacsi #13488 üzenetére
akkor jó-
-
PH 5.5
aktív tag
válasz Lapajbacsi #13394 üzenetére
Ma kaptam meg a béta teszthez a kódot. Az áll a levélben, hogy a teszt legalább két hétig fog tartani. Úgyhogy szerintem nemsokára itt a végleges.
- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest
-
addikt
válasz Lapajbacsi #13301 üzenetére
Kész van a fordítás, de még nem végleges, ezért nem tölthető. Nem olyan bonyolult ez. Olvasd el a híreket is az oldalon.
-
Lidl
senior tag
Azt írták amikor jelentkeztem, hogy csak akkor kerül tesztelésre, ha 100%-ra kész lesz.
Utána lehet letölteni a tesztelőknek (mindenki csak akkor kapja meg a letöltési linket) és tesztelni kell egy ideig. Mindenki vállalta, hogy 5 hibát bejelent.
Ha azokat is kijavítják, akkor lesz elérhető mindenki számára.
Ez szerintem így normális, csak már kapnám meg a letöltési infótLidl
-
Tirexi
addikt
Sztem még tesztelés alatt van.
-
G4ga
őstag
válasz Lapajbacsi #13288 üzenetére
Aham.
Ami érdekes hogy simán ment.
Játszottam vele vagy 3 órát!
Utána kiléptem, fel raktam azt a módot ami add egy gyűrűt amivel öltözteti tudod az npc két.
Elindítom és a logó után kidob.
Letiltás nem segített, ujra telepítés?Modmanager képes arra hogy kiszűrje pontosan melyik mod van fent?
Az elején csak letoltogettem a módokat, nem raktam el így van pár amit nem tudom pontosan mi.
Pl víz mod. Csak annyit ír hogy water. -
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #13261 üzenetére
LOL milyen őszinte a csávó.
Nem muszáj ilyen lenge öltözéket ráadni ám.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #13202 üzenetére
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Lapajbacsi #13200 üzenetére
Ja bocs... megvan: http://www.youtube.com/watch?v=xrTpUBKtBIw&list=UUVeSXykwEvXNEujfArRlyOQ
-
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #13194 üzenetére
Ugyan, ez még a Nexus-on is elfogadott képnek számít.
De küldök PM-et att kapsz pár 18+ -os Skyrim képet. -
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #13192 üzenetére
A színre lépett a szőke kék szemű elf harcos is.
Eredeti kép: 1440pName: Driana
Race: Ningheim
Armor: Yellow TERA TrielekAmúgy még mindig ugyan azt a mod csomagot használom ha erre gondoltál.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #13190 üzenetére
Konkrétan mire gondolsz?
Karakter vagy ruha vagy mi? -
addikt
válasz Lapajbacsi #13154 üzenetére
Ez mondjuk igaz. Ha nem jelentesz öt hibát, akkor nem veszel részt a következő teszt szakaszban, ennyi. A végleges magyarítást úgyis letöltheted majd ingyen, nem lesz semmihez se kötve.
Dragonborn, jelentkezz csak nyugodtan.
-
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #13151 üzenetére
Ezek szerint tud mert nagyon jól megy a game. Egy monitorom van 1920*1080-al.
-
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #13148 üzenetére
Na visszatértem a játékból. Egész idáig toltam és egyszer nem fagyott ki a game. 680-al ilyenkor már vagy 10x-er kidobott volna. Sztem számít ennél a játéknál a VRAM nem is kicsit.
Sokkal simább a játékmenet nem akadozik annyit. Királyság!! -
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #13142 üzenetére
Még nem nagyon néztem de ma kipróbálom. Úgy is ki kell még tolnom a Hearthfire-t.
-
addikt
válasz Lapajbacsi #13134 üzenetére
Ez is tök jó ötlet, simán okozhatja.
Fele-felét írtam én is (de könnyen lehet hogy pont te voltál az ötletgazda, hasznos módszer az biztos )Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz Lapajbacsi #13119 üzenetére
Az hasznos tárgy, de szerencse is kell hozzá hogy találkozz Sam-mel. Mondjuk érdekes, mert wiki szerint level 14-től van rá csak esélyed... Meg azért jó sokat kell hozzá barangolni, azalatt sok csúnyasággal összefuthat az ember.
Varlaisaran : hideg fej, az kell. Az mindig jó kiindulás
-
Xerxész
őstag
válasz Lapajbacsi #13109 üzenetére
Még olyan képességeim/dolgaim nincsenek, hogy dremorákat tudjak idézni. Egyelőre egy szende csontvázat tudok megidézni 15 mp-re, de azt egy erősebb ellenfél hamar legyakja. De azért figyelemelterelésre jó.
Fizikai fegyvereket nem használok. Nem akarok használni, ha már mágus vagyok. Majd ha fogok tudni mágiafegyvert idézni akkor esetleg. -
Xerxész
őstag
válasz Lapajbacsi #13087 üzenetére
Megnézem otthon, köszi.
Bár a teljes Tytanis nekem nem kéne, épp elég játékmenet módosító van már fenn... De ez a tárgy fejrefordulás nagyon idegesít. -
dragonborn
tag
válasz Lapajbacsi #13077 üzenetére
99%
-
Chapel
addikt
válasz Lapajbacsi #13078 üzenetére
Azért írtam csak, mert azzal együtt ugye értelemszerűen win reinstall is ugye és így ezt is újra rakom.
Ssd inkább más témák miatt jön jól, Lr, Ps stb.[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Lapajbacsi #13075 üzenetére
De a magyarítást már megvárom vele az tuti.. bár már fél éve 95%-on áll... :-s
-
Chapel
addikt
válasz Lapajbacsi #13075 üzenetére
Jövő héten jön az ssd-m, én pontosan ezt fogom tenni
-
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #13071 üzenetére
Én sem vagyok semmiféle teszter csak használom az internet nyújtotta lehetőségeket és a külföldi fórumokat.
Olyan hibám nem volt még amit ne tudtam volna megoldani Google használatával, gondolok itt hardver és szoftverre egyaránt. Mindenre van válasz csak jól kell keresni.
Az más tészta ha valaki nem szán rá időt vagy csak szimplán lusta a hibát kiküszöbölni inkább beír a fórumba és várja a megoldást mint a messiást.
Ha én mindig erre a fórumra várnék akkor sehol nem lennék még.Szal, hogy elkerüljük a hibákat ahhoz mint említetted kell egy olyan modsor ami nem üti egymást és megférnek egymás mellett is. Mert az csak egy dolog, hogy nem üti de nem biztos, hogy megy a kettő egyszerre. Találkoztam már ilyennel nem is eggyel.
Ha ezt a sorrendet vagy mod környezetet valaki mindig fent tudja tartani akkor nem lehet gond a mentésekkel.
Van van egy alternatív megoldás. Mielőtt valaki nyomna egy reinstall-t az előtt szépen kikapcsolja a NMM-be az össze mod-ot és szépen nyom egy mentést. Ennyi az egész.
Legközelebb egy szinte szűz játékkal tudja majd folytatni amit ismét szépen fel tud majd modolni. -
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #13069 üzenetére
Az itt felsorolt összes hibára megoldást nyújt a console.
Mindenre van parancs még Quest újrakezdésre is. NPC-ket szintén le lehet pakolni bárhova.
Aki vágja ezeket a dolgokat annak nem gond az ilyen bug dolog.
Nekem még nem voltak ilyen gondjaim ez a saját tapasztalatom. Ennyi. -
Chapel
addikt
válasz Lapajbacsi #13058 üzenetére
Nálam az új játék kezdésében már kimerül a szívás fogalma, de valóban ez tűnik logikusnak....szomorú.
Hát akkor nincs más hátra, a közel jövőben ez következik.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #12995 üzenetére
Ez így tökéletes ugyan is semmi nem változik csak a grafika, a hangulat ugyan az marad. Sőt a csata jelenetek néha már már egy filmből kivett jelenetre hajaznak. Sztem így jobb mint a kopár színtelen világ ocsmány karikatúra szerzetekkel.
A Morrowind-et és az Oblivion-t is kitoltam amúgy. -
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #12875 üzenetére
Egyelőre nálam jól működik az új ENB DLL.
Jelzek ha én is észlelek valamit.
Addig is kitartás emberek! -
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #12861 üzenetére
Nem lehet semmit elrontani benne csak mindig azt kell állítani ami éppen van. (meg meg kell jegyezni mindig, hogy mi volt az alap beállítás)
Tehát ha bent vagy egy házban éjszaka akkor ne a kinti nappali beállítást húzkodd mert nem fog történni semmi. XD
Én már sokat eltököltem ezekkel a beállításokkal. Lehet vele dobni a hangulaton nem is keveset.
Csak végig kell zongorázni minden beállítást, napszaknak és helyszínnek (interior) megfelelően.Mondom én órákat el tudtam vele pepecselni. Csak az volt 20 perc mire kiügyeskedjem mennyi lenne az ideális specular effekt napszaknak megfelelően. Ez a fény/tükröződés megjelenítése a tárgyakon, testen vagy valami ilyesmi.
A presetek sem mindig jók. Rengeteg olyan esetet tudok felsorolni, ahol nem úgy nézett ki az én játékom mint azoké akik a beállítást csinálták. Nem tudom miért.
Ez a RealVision eddig a legjobb amit találtam ez tényleg olyan mint a képeken és nincsen eltúlozva. Mondhatnám tökéletes. Van normális nappal és éjszaka is.
Ha ki mész a természetbe ott sincsen agyonszaturált vagy szét effektezett világ.
Annyit csináltam, hogy kapásból kilőttem a DoF effektet. Az nem kell ide tényleg. Maximum képek készítésénél ér valamit de a játékot csak megnehezíti a folytonos homályos látás.Szal ki lehet ebből többet is hozni csak türelem kell hozzá és ismerni azt a beállítást amit éppen állítsz. Ha nem változik semmi akkor nyilván vissza állítod alap helyzetbe és nem fog elromlani.
-
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #12859 üzenetére
Ingame be lehet lőni az ENB-et. Az újak már mind támogatják ezt. Shift+Enter aztán mehet a huzavona.
-
Xerxész
őstag
válasz Lapajbacsi #12818 üzenetére
Rákontrázok:
101 Bugs HD
Aquatic Life Overhaul
Armor Disguises
Auto Unequip Ammo
Balanced Magic
Bandolier - Bags and Pouches
Beards
Better Dynamic Snow
Better Swimming
Better Vampires
Birds of Skyrim
Brawl Bugs Patch
Burn Freeze Shock Effects
Calientes Female Body Mod Big Bottom Edition
CBBE Skin Texture
Character Creation Overhaul
Convenient Horses
Crime and Punishment
Dead Body Collision Fix
Death Cam Duration Options
Deployable Traps
Detailed Faces
Diseased
Dragonkiller Cart Reloaded
Duel - Combat Realism
Economics of Skyrim
Elvenwood
Enhanced Blood Textures
Even Better Quest Objectives
Expanded Jail Cells
Faster Arrows
Fires Hurt
Footprints
Frostfall
Guard Dialogue Overhaul
Harvest Overhaul
Height Adjusted Races with True Giants
Immersive Animations
Immersive Armors
Immersive Beds
iHUD
Immersive Patrols
Improved NPC Clothing
Lanterns of Skyrim
Locational Damage
Lock Overhaul
Longr Jailtime
Magic Duel
Main Font Replacement
Mature Skin Texture and Body
Moonlight Tales
Morrowloot
Natural Eyes
No More Blocky Faces
Open Cities Skyrim
Owned
Path of Shadows
Project Reality - Climates of Tamriel
RaceMenu
Radiance
Rainbows
Real Ice
Real Shelter
Real Wildlife - Skyrim
Realistic Crime Radius
Realistic Jump Height and Damage
Realisting Lighting Overhaul
Realistic Needs and Diseases
Realistic Ragdolls and Force
Realistic Running Speed
Realisitc Smoke and Embers
Realistic Wildlife Loot and Recipes
Reneers Crime Overhaul
Requiem - The Roleplaying Overhaul
Real Time Reading
Run For Your Lives
ScenicCarriages
Shadow of Morrowind
Shooting Stars
SkyBirds - Airborne Perching Birds
SkyRealism - Capacity and Carry Weight
SkyRealism - Encumbrance
SkyRealism - Mass and Materials
Skyrim Flora Overhaul
Skyrim HD - 2K Textures
Skyrim the Moon
SkyTEST - Realistic Animals and Predators
SkyUI
Sleeping - Fast Travel - Waiting - Sands of Time
SM Drop Lit Torches
Smeltdown Items to Ingots
Soltsheim Landscape
Sounds of Skyrim - The Wilds
Static Mesh Improvement Mod
Sublimal Traps
Supreme and Volumetric Fog
Tales of Lycantrophy
the Dance of Death
Torches of Skyrim
Tougher Traps
True Yield
Ultimate Follower Overhaul
Unique Region Names
W.A.T.E.R.
Warburgs 3D Paper World Map
Weapons and Armor Degradation and Repair
Weighted Items
Wet and Cold
When Vampires Attack
Winter is Coming - CloaksMondjuk nem mindet fogom használni most az új játéknál... Több olyan van, ami egymást üti.
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
válasz Lapajbacsi #12822 üzenetére
"Még annyit erről, hogy mivel kb 500 modot kóstolgattam az elmúlt 2 évben, hát hogy a bánatban emlékeznék pont erre? Ezt az ERSO modot valamikor letöltöttem és felraktam mert akkor épp olvastam róla valamit amiért tetszett... kb 5 perc múlva már el is felejtettem hogy miért is jó.."
Mintha én mondtam volna!
Nekem mondjuk nincs ennyi (pláne most, hogy új játékot kezdtem egy High Elf mágussal, és most egyesével rakosgatom fel a modokat), de én is állandóan bújom a Nexust, hogy van-e valami jó mod. Mintha nem lenne így is elég. Aztán találok valamit, letöltöm, 15 perc múlva már az isten sem tudja megmondani, miért töltöttem le.Játszani kéne, nem moddolni, ez az igazság.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Nekem pl az Unofficial Patch-ektől fagyott folyamat a játék.
Egyáltalán mit javítanak ezek a nem hivatalos frissítések?
Csak mert nekem jó ezek nélkül is a játék. -
Chapel
addikt
Ezek után ez fut rendesen? Semmi bug?Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Lapajbacsi #12810 üzenetére
Erre varrjál gombot:
# This file was automatically generated by Mod Organizer.
+IMAGINATOR - Visual Control Device v1c
+UNPetite - Void Armor by Hentai-35794-FINAL
+UNPetite - SWAT Hottie-35761-FINAL
+UNPetite - Leather Clothes by Petrovich-35818-FINAL
+UNPetite - Leather Cami Shorts-35830-FINAL
+Travellers of Skyrim - Dragonborn Addon-15501-1-33
+Reverb and Sound Main-35957-0-9
+Power Tomes - Nightvision 1-1-10574-1-1
+Ordinator Armor Official Release1_0-26720-1-0
+Morthal Mall-35760-v2-1
+Morthal Hold-35760-v2-1
+Kiera - English-35937-1
+Immersive Patrols-12977-1-5
+Guard Armor Interestification Project-35947-1-0
+Grayhill Keep-35951-1-0
+Get Snowy V4-2-19660-4-2
+Argonian Female and Male Patch-35822
+Enchanting Basin Official Release Ver1_0-28568-1-0
+Elven Teens Eve and Bea language fix-35827-1-0-1-
-Elven Teens Eve and Bea-35827-1-0
+BlueIsland-35871-0-1
+Amazing Caves-35949-1
+Benjamin318s Statues of Skyrim -32538-1-0
+Druids Den-35727-1-4
+The Legend of Zelda - Giants Knife and Biggorons Sord-35969-1
+Travellers of Skyrim v133-15501-1-33
+Detailed_Rugs_v1-3-29608-1-3
+Smoking Torches-35819-1-2
+Body tattoo-35821-1-0
+Trollsbane Armor and Weapon-35793-1
+Better Bones-12085-1
+Auriel Carbon bow 35695.1.0
+Animated Prostitution 10748-3-04
+360 Walk and Run Plus 2.3.0
-HighResTexturePack DLC Cleaner v2_2-14719-v2-2
+ASIS Public Beta Patcher 1-83-1269
+Skyrim Project Optimization - Full Version-32505-1-4
+Loadout-34593-1-02
+CategorizedFavoritesMenu v0_1_18-4862-0-1-17
+SkyUI_3_4-3863-3-4
+PISE 81-1269
+Adal Matar-33108-1-1
+DYNAVISION Dynamic Depth of Field v 2_2-12525-2-2
+Shooting Stars v1_041-25022-1-041
-DirectorsTools2-10431
-WIC Cloaks of Skyrim Patch 2_3-13486-2-3
+Cloaks of Skyrim 1-2 Dawnguard
+Cloaks of Skyrim 1-2 -12092
+WIC Cloaks 2_3-13486-2-3
+Sound Propagation Overhaul - Normal PCs 33740-beta0-95
+Blacksmithforge water fix-18818-0-9
+Lakeview_Extended_v309-31380-3-09
+TTYM - Think To Yourself Messages v1-2-32060-1-2
+Birds - Airborne Perching Birds-23771-v0-92B
+Birds and Flocks-11555-2-4
+DisarmDisarm-35460-1-0
+Warmer Magic Lights v2-4419-2
+BFS Effects 3 6 - BSA
+Maids II Deception 16021-2-5-1
+Hd Enhanced Terrain and Map snow v8 29782
+Villages Expanded Towns and Cities-13608-5-0
+Reproccer Patch AV Experimental Alpha-21377-1-6-2
+ReProccer_21-28467-2-1
+Balbor and Steelsouls SkyRe ReProccer Project Patch V3-6-27092-3-6
+Convenient Horses v4_6-14950-4-6
+Climates Of Tamriel - Final Edition 17802 -2-1
+Matso Immersive Sun - smaller sunglare-8501-1-0-1
-The best sunrise-14860-1-11
+Marts Savegame DeBloatifier -8216 B
+An Unofficial Collection of Fixes-24807-1-01
+Guard Dialogue Overhaul-23390-1-3
+Immersive Weapons-27644-1-4
+Voiced Only NPCs - Patch for 2_38beta-8429
+3DNPC v2_38-8429-2-38beta
+T3nd0s Skyrim Redone SkyRe_12-9286-1-2
+WIS - Wars in Skyrim IV
+Tytanis - The Ultimate Mod v102-1601-1-02
-ERSO _ Erkeil Real Skyrim Overhaul
+Static Mesh Improvement Mod SMIM v1-43-8655-1-43
+Natura Grass Texture Floor-30164-1-0
+2048 tree LODs Basic Edition-141-
+Better Tree LOD Version 1-2-22125-1-2
+Elvenwood protected NPCs v2_03-12025-2-03
+ViljaInSkyrimVer1_5-26393-1-5
+Relighting Skyrim - Update-17609-
+Relighting Dragonborn Edition 17609
+Relighting Dawnguard Edition-17609-
+Relighting Skyrim-17609-3-3d
+Relighting Hearthfire Edition 17609
+Brows High Resolution-30411-v2-0
+HQLODs - Meshes Hi-Res-4834
+moonpath to Elsweyr 95beta -9782-9-5
+Owned 1_1_0-14038-1-1-0
+Fast travel fimescale fix-19389-1-0
+The Paarthurnax Dilemma-18465-1-2-3
+Better Dialogue Controls v1_2-27371-1-2
+Dark Dungeons for Dawnguard-12454-1-0
+Dark Dungeons for Dragonborn-12454-1-0
+Further Dark Dungeons for ENB-12454-1-08
+Original Dark Dungeons for ENB-12454
+Correct 1st person view by races-3265
+Skyrim Shadow Striping Fix v2-27418-2-0
+BugsThatBugMe-24010-1-0
+Useful Training Dummies-23653-1-0
+Benk Cloud AC armor beta-30580-beta
+Increased charater height-3265-1
+Hunterborn-33201-V1-0
+Valuable Hunting Plus Zip-11438-v1-04
+Remodeled Armors - UNP version - FINAL-19772-1-5
+Barkeeper cloth-6709-1-1
+UNP Support for Immersive Armors 1.9733.6
+UNP Armors version 2_1-7305-2-1
+H.I. SPIKE Armors v6 BETA
+Hunting in Skyrim 1 3 2 - No Perks Version
+Heavy Armory V2_2-21120-2-2
+enb patch
+WATER_(1.6)_Compatibility_Patch
+Skyrim_Particle_Patch_for_ENB-All-In-One-30936-1-0
+Skyrim Particle Patch for ENB 2
+Better Dynamic Snow 2-20-10383-2-20
+Re-Defined Dungeons -3147-1-0
+A Quality World Map 4929
+Flora Respawn Fix-31268-1-0
+CMBarkTrees
+Skyrim Bigger Trees
+Lush Trees 1 4a
+Lush Grass 1-4-1-3288
+Skyrim Flora Overhaul Basic v181b-141-v1-81b
+Summer Edition v180-141-v1-80
+HQ College of Winterhold V2-2552-V2
+Towns and Villages Enhanced - Solitude-21148-1-1
+Towns and Villages Enhanced - Riften v12-20185-1-02
+Serious HD Retexture LANDSCAPE 2048px UPDATE-2146-v2-0
+Serious HD Retexture LANDSCAPE 2048px-2146-v2-0
+Morrowind Immersion Project-33927-1-2
+Dawnguard Terrain Object Normal Map Hi-Res Fixed and Improved v1-1-24740-1-1
+ATAF Dual Mace Wield-34950-V2-0
+ATAF One-Handed anim.-34950-V2-0
+ATAF Sneak animation-34950-V2-0
+Beards High Resolution-28363-v2-0
+RiverwoodEnhanced-18952-1-0
+Lawrens RNG Guards v2_4b-9323-2-4b !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+No More Sexy Old Women - ENG-34504-Plus
+Height by race-33949-1-0 (small cat big lizard)
+Vwrwet (underwater blur) - updated-34026-1-1
+Inside the Nebula - Original Nebula-6178
+Banditry V0_1-34930-0-1
+Sell Those Elder Scrolls-24266-1-5-1
+No more butch females - Vanilla-30886-1-0
+Esbern with voice-21348-1-0
+Alternative Input for Tel Mithryn-33856-1-0
+Lady Alina 2.0
+The Asteria-13641-V1-1
+Torches for Realistic Lighting-8741
+Super Wind overhaul-32723-V13
+Rebalance Light 1.5
+Companions Hall _ Main new-10544-0-3
+Ultimate HD Fire Effects -Ultra Version--28642-1-9
+Enhanced Blood Textures 3.0c-60-3-0c
+Brawl Bugs - Compatibility Edition-24020-1-0
+Better Vampires Main Package - DawnGuard Compatible-9717-5-7
+FF Colorful Childrens Clothes-7730-1-0
+My Little Kitty main file-26445-1-1
+Non-Essential Children - Hearthfire-32450-1-0
+Unofficial Xvision Children fix-32165-1-0
+xvisionchildren.v2.1
+Scared Children-Main-9531-1-0
+Children Overhaul 12050-1-6 Test
+Children of Skyrim - TOWN GUARDS - by FastestDog - v2-21184-2-0
+Children of Skyrim - NORD PRESETS 11-20-21184-1
+Bandit Children v2-26501-2
+Children of Hearthfire (ketes)
+Forsworn Children v2-26502-2
+My little drakian adoptable childrens-28805-1-0
+ZorrackJr Orc Child-34350-1
+child_detail_v1-0-6172
+xvisionchildrenhearthfire
+Giant Child BRA 1-0--0
+Khajiit Child Maisha Additional Version-25654-1-21
+Child Clothes for Adultbased 26952-1-0
+KidsColouredEyesHF V2A-30347-2A
+UNP Clothing Merchants v2-0-24684-2-0
+Weapons and Armor Fixes - Dawnguard-34093-1-1
+Vampire Skin - HeadBodyColorMismatchFIX-25382-1-0-1
+Mannequin Fix DRM-23199-1-0
+Whiterun - Bug fixes-20989-1-0
+Headtracking Fixes - Dawnguard-25121-1-0
+Headtracking Fixes - Skyrim-25121-1-0
+Sybille Stentor Fix-23558-1-0
+Smyrim Bug Fix Mzinchaleft Tower-26683-0-1
+TGTreasureFix-32429-0-9Beta
+Elemental Fury Sound Fix-32942-1-2
+Dragonborn Spell Absorb Fix 1_1-32376-1-1
+Summerset Fix-29756-1-0
+Clear Skies Fix - Climates of Tamriel version-27277-1-0
+Clear Skies Fix-27277-1-0
+Distant Decal Fix 1_2-31982-1-2
+Dragon Soul Fix-31685-1
+HD Texture DLC Fix v1_3a-8236
+HighResTexturePack DLC Tweaks v3_2-14719-3-2
+Unofficial Dawnguard Patch-23491-1-2-1a
+Unofficial Dragonborn Patch-31083-1-0-3
+Unofficial Hearthfire Patch-25127-1-1-0
+Unofficial Skyrim Patch-19-1-3-1a
+Unofficial High Resolution Patch-31255-1-1-1
+Enhanced Night Skyrim - Color Galaxy
+Point The Way
+Gildergreen Regrown
+Bring Out Your Death
+Housecarl Greeting Fix-28518-1-0
+Missing in Action - Dialog Condition Removed-31360-1-0
+Pure Waters 4-3 for Dawnguard-1111-4-3
+Immersive Saturation Boost-32064-1-0
+Waves 4-31686-4-0
+SkyRealism - Grass-25370-1-0
+tweak fog
+Run For Your Lives-23906-1-2-1
+More Puddles Be Gone-33129-1-5
+SkyTEST - Realistic Animals and Predators v1_30 Full Pack-10175
+Player_Headtracking 3_2-23600-3-2
+Windhelm Puddles Be Gone-33129-1-0
+SeverinManorMusic-33630
+Solstheim Music in Skyrim-31843-1-0
+Fantasy Music Overhaul v 1-7-0 main file-28583-3-15-13
+Dubstep TES Intro
+Town Song Replacer
+totally epic music dragons battle-6098-1-03
+epic remixed music-6098-1-4
+epic explore got edition-6098-1-0
+Ruins_Clutter_Improved_v2-5-14227-2-5
+No stretching Full-26126-2-1
+Thats Ice 1-20-5594-1-20
+Immersive Water v3-1
+Beta release 1 ESP and cloud textures 4323
+Realistic Smoke and Embers High 1.4.836.7
+Skyrim HD v1 6 FULL - Riften
+Skyrim HD v1_5 FULL - Dungeons-607
+Skyrim HD v1 5 FULL - Towns
+Skyrim HD v1_5 FULL - Misc-607
+Skyrim HD v1_5 FULL - Landscape-607
+alternative Realistic Lighting-30936-1-2
+Superb ENB-RL 2 5 BETA
+Realistic Lighting Patcher
+UNPkhajiithotfix-11400-1
+UNP Argonian Hotfix-11400-1
+UNP Replacer Configuration Package 1dot9dot7
-Real Skin UNP-28645-1-05
+Detailed_Lips-1_20-689-1-2
+Detailed Faces 2.0.26.2
+Detailed Bodies 1_30-256-1-3
+The Eyes Of Beauty PLAYER Unleashed 13722-8-1
+High Quality Eyes 1_20-498-1-2
+Xenius Character Enhancement XCE 1.13.2356.1.13
+No More Blocky Faces
+DIMface2-6709-1-5
+Nude Females v1-5-70
+CBBE Vanilla_plus-34162-v1-0
+ApachiiSkyHair 10168-1-5-Full
+1dot51body textures-6709-1-51
+Female Face preset for Human Orc and Mer-6554 v2
+Coolsims_Hair_Pack-3809-1-0-4
+AOF Believable Hair 1_3_2 -Female and Male--4307-1-3-2
-Various Guards outfits for Every city v12-6770
+Distant Detail-12866-1-0
+Moss Rocks 1_2-31856-1-2
+svs Princess of Thieves-31938-1-0
+Wet and Cold v1_10-27563-1-10
+QD Inventory 0_235-667-1
+TownsandVillagesEnhancedV06-17406-0-6
+WhiterunTrees-9424-1
+enbwater01
+Pure Waters 4-3 for Dragonborn-1111-4-3
+Pure_Waters_AF_V1_5-1111-1-5
+1_Pure Waters 4-4 Main-1111-4-4
+Alternate HQ Water Textures
+Realistic Water High_Res_v1-6a
+Improved NPC Clothing 1_8_1-2674
+DarkStar Textures - Bridges Roads and more v1-2
+DarkStar Textures - Armor v2-0
+High Resolution Armors - Part 1-2009-1-0
+High Resolution Armors - Part 2-2009-1-0
+Bethesda Hi-Res Optimized BSA --Hi-Res 1024 Secondary stuff-- 9957-2-0
+Bethesda Hi-Res Optimized_U_9080-2-0
+Realistic Force-601-1-9
-Alvors House RE-DESIGNED LIGHTING MDS 1.1.2013_!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+DSpSoB_1_0_Dawnguard-17746-1-0
-EnhancedLights&FX 1.4
+Tobes Highres Textures 1_1-1123
+Pick-able Plant Enhancement 1.1.838
+Kerplunk Watery Rocks-4349-1-0
+Better Beast Races 2_00-944-2-0
+Glowing Ore Veins 300.2.193
+Softer Animal Fur
+Enhanced Horse Skins
+Vurt's Skyrim Flora Overhau
+Chris2012s Whiterun HQ Texture Pack Full
+PlynxsNoMotionSickness
+More Powerful Dead Thrall
+Craftable Tools ENG - All In One
-CategorizedFavoritesMenu v0_1_17-4862-0-1-17
+Quest - Sea of Ghosts -Ultimate Edition-15862-1-4
+HD Fire Fx 2691
+More Craftables
+Vals Crafting Meltdown Alpha FULL ENG
+Craftable Artifacts - 1 1 - Standalone
+Enchantable Cloth Thieves Guild hoods
+Enchantable Ebony Mail
+Enchantable Jesters Set
+More Difficult Dragons
+Lost Art of the Blacksmith
+enchantable thieves guild sets including guildmaster
+Arrowsmith 1178.3
+Forsworn weapons
+CARGA - 50 Carrying Capacity per 10 Stamina [Version 1.0]
+Uber Weapons Repack -
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #12808 üzenetére
Mi az az ERSO? Mire jó?
-
Xerxész
őstag
válasz Lapajbacsi #12795 üzenetére
Segíteni próbáltam, akármennyire hihetetlen is.
Nem szokásom másokat lejáratni, csak ha konkrétan nekem támadnak. Azt is önvédelemből. -
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #12803 üzenetére
Én személy szerint minden mod berakás után lefuttatom a BOSS-t. Így a tuti. Eddig nem volt belőle hibám.
De mielőtt lefutna mindig kitörlöm a BOSS mappájában lévő Skyrim mappát. -
Varlaisaran
senior tag
válasz Lapajbacsi #12803 üzenetére
Én azt nem tudom megmondani. Elviekben fennállhat bármi. Az is hogy szétesik, az is hogy "megroskad" a rendszer, de még jó, és nem veszed észre. Egy aranyszabály van BOSSnál. Vagy kezded a mentés 0. percétől, vagy minél több játékidő után alkalmazod, annál több az esély egy pusztulásra.
Tegyük fel, eddig 10 ponton kritikus conflict-ekkel futott a játék, vagy x.y cellákban átfedés volt (vagy bármi override, bármilyen rekordban), és ugye a mentés erre támaszkodott-> néha biztosan volt egy-egy CTD, fagyás, általában akkor, ha az érintett rekordhoz nyúlt valami (egyes ritka esetekben elég ha arrafelé nézel, és a renderer akad fenn valamin) - ellenben a játék ment, mert "valahogy jó volt" így.
Jön erre a BOSS, nagy vidáman szétdobálja az eddigi rossz sorrendet, szépen deconflictolódik minden, eltűnnek az overrideok... csak épp a mentés következő betöltésénél a motor dob egy WTFet, hogy hova tünt minden. Vagy átáll használható állapotban, vagy széthal rajta. Leggyakoribb az, hogy nem veszel észre semmilyen változást, de instabilabb lesz mint volt, esetleg másmilyen bugok jönnek elő, amik meg eddig nem voltak, bár ez utóbbi ritka. Hogy 100% jó nem lesz többé, arra viszont mérget vehetsz - legjobb eredmény max. egy átállt, müködgető save lesz.
Ez a te esetedben fokozottan érvényes mert sok modot tolsz egyszerre, meg még SKSE is van.Nem tudok és nem is akarok okosat mondani, de szerintem azzal nem veszítesz semmit, ha faszán lemented a régi sorrendedet és a hozzávaló latest mentésedet, majd megpróbálod leBOSSolni az egészet, aztán jöjjön aminek jönnie kell. Mod deaktiválós bohóckodással (természetesen az ideiglenesen deaktolt modok eredményei vesznek!) esetleg tisztítgathatod a mentést, bár ez Oblivionos módszer, nem tudom Skyrim alatt ilyen formában érvényes-e - gondolom igen.
Ide tartozik az is amit lehetséges, hogy kevesen tudnak. Quicksave nem egyenlő a rendes mentéssel (részletekért érdemes utánakeresni). Időnként egy rendes save jó, és stabilabb támpont lehet (ujra)rendbetenni a mentést. Az autosave is teljesértékü save.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Lapajbacsi #12799 üzenetére
Nem noobság ha valaki valamilyen okból nem ismer egy programot, és elfogadja a segítséget hozzá. A masterlist helyét szerintem magában a BOSS cuccaiban találod, masterlist.txt néven, a következő logika szerint.
Mivel több Netimmerse motoros gamát kezel, így mindegyiknek -amiket detektál persze- létrehoz a BOSS install diren belül (ezt te adod meg, bárhol lehet) egy, a játék nevének megfelelő mappát, pl Oblivion, Skyrim, Morrowind, stb. Mindegyikben benne van az aktuális modlist, az Undo-modlist, a log, és végülis maga a masterlist is. Itt tudod cserélni.
Az readmeből ahogy nézem az alábbi ini sorok lehetnek számodra érdekesek, és gondolom ezeket false-ra kéne tenni (nem próbáltam). Én ezt utoljára a régi BOSSnál használtam, ami CLI-s volt, és teljesen más paraméterekkel mint itt. Próbálgasd, szerintem menni fog simán.
bDoStartupUpdateCheck
bUpdateMasterlist
bOnlyUpdateMasterlist35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Lapajbacsi #12793 üzenetére
BOSS nem netfüggő, és nem IE integrált. A masterlistet szokja frissíteni a Google Code repoból, illetve indításkor automatikusan ellenőrizni, amennyiben ez be van állítva neki. A masterlist lehúzható kézzel is, és bemásolható a megfelelő helyre, így abból dolgozik. Az outputja pedig nem feltétlen IE, hanem az alapértelmezett böngésződ, vagy html/txt, mint a régi verzióinál. Most fejből nem vágom, de mintha commandline-s paraméterei is lennének erre, de lehet, hogy a guijában mindez beállítható. Readmeben gondolom írva vagyon.
-
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #12791 üzenetére
A BOSS-hoz kell internet? Ezt meg honnan veszed? Elég ha látja a Skyrim-et nem?
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Lapajbacsi #12756 üzenetére
Nem lehet kitolni, mert hardcoded. SKSE-vel lehetne megoldani, plusz plugineket azon keresztül tölt be, értelemszerüen azzal is kéne megírni őket, dll-re, de ki az a hülye aki így csinál modot.. A 255 slot elfogyásra meg inkább nem reagálnék...
-
Tirexi
addikt
Hát én ilyen limitről nem is tudtam de... ember 255 mod?
Mi a fenét raktál te fel a Skyrim-re vaze?
Meg írtam, hogy ezeket a modokat amiket linkeltem csak szűz Skyrim-re érdemes felrakni mert össze fognak akadni a régiekkel és csak olyan sorrendben amit írtam.
Én nagyon gyanakszok arra, hogy nekünk a VRAM lesz a kevés... Hiába BOSS vagy nem ugyan úgy CTD.
De amikor meg betölt utána meg 1 órán keresztül nem akar kifagyni.
Megnézném egy 4GB-os 680-al is, hogy ugyan így CTD-zik-e. Írták többen is, hogy VRAM miatt is előfordulhat CTD. (aki nem tudná: Crash To Desktop)
Amúgy nagyon instabil a játék és valamikor csak szívatóval indul tehát ugyan azon mentést csak mondjuk 5x-re nyitja meg. Addig folyamat kidobál asztalra...
Nem értem, hogy lehetett olyan játékot kiadni aminek tudták, hogy a mod-olás lesz a lényege és még is ilyen gyengére sikerült a támogatása. Kapásból az exe file ami csak 2GB-ot lát. Arra is fel kell telepíteni a 4GB patch-et amit felhasználó készített. Vicc. -
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Lapajbacsi #12757 üzenetére
http://forums.nexusmods.com/index.php?/topic/904953-how-to-merge-multiple-mods-with-multiple-master-files/page-12
-
Lapajbacsi
aktív tag
255
-
addikt
válasz Lapajbacsi #12707 üzenetére
Nem, nincs semmi plusz. Nem fejlődik gyorsabban és nem lesz erősebb attól, hogy Legendary. Egyszerűen így csinálták meg a szintkorlát-törlést.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #12707 üzenetére
Na igen amikor már annyi mod van fent, hogy az ember nem tudja melyik mibe nyúl bele. XD
Küldj már egy képet a karidról. -
Varlaisaran
senior tag
válasz Lapajbacsi #12632 üzenetére
Ha most direkte a modder's resource típusu dolgokra gondolsz, akkor anak a nexuson saját kategóriája van a Categoriesben, oda tartozik pl az enyém is. Az Arweden meg a többi pedig egyszerüen Nexusról, szintén. Ma már minden modder ott publikál.
szerk.: Még nem tölthető, mert nincs teljesen kész minden hozzá. De már nem sok idő míag megy ki a release.
[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
válasz Lapajbacsi #12614 üzenetére
-
addikt
válasz Lapajbacsi #12598 üzenetére
Ha már támadják, akkor látják rajta, mert átváltozott - onnan már hiába vedel lötyit vagy templomozik. Amíg csak a piros betegség (Sanguine Vampiris) van rajta, meg megjegyzik hogy milyen sápadt, akkor még jó amit írsz, igen.
Vámpír lordságot talán kiemelte volna külön, de az is ugyanúgy gyógyítható, ahogy írtam a #12597-ben (meg ahogy te is).Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Klikodesh
senior tag
válasz Lapajbacsi #12598 üzenetére
En sosem lattam magamon mert Konahrik-ot viselek, de erdekes modon mindenkinek feltunt.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
Chapel
addikt
válasz Lapajbacsi #12595 üzenetére
Hmm köszi, akkor ezek szerint éjjel is ugyan úgy támadnak majd engem a városban? Pedig kéne a lovam, addig nem tudok bemenni érte...
No akkor olvasgatok még.[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
válasz Lapajbacsi #12592 üzenetére
Köszönöm
-
Xerxész
őstag
válasz Lapajbacsi #12588 üzenetére
Fel kell rakni a BOSS-t, az szépen a megfelelő sorrendbe rakja neked a modokat.
Amit meg esetleg nem tud (lesz ilyen is pár darab), azoknak meg manuálisan utánaolvasol, hogy hová kell tenni a sorrendben. -
addikt
válasz Lapajbacsi #12567 üzenetére
Nincs olyan sok időd, érkezik a Witcher 3 is.
-
Klikodesh
senior tag
válasz Lapajbacsi #12564 üzenetére
Valoszinuleg azon dolgozik ez a csapat ezentul, a fallout 4 allitolag mar 1.5 eve folyamatban nem hinnem hogy oda nyergelnek at.
Igy is bele fog telni par evbe mire a kovetkezo TESt megcsinaljak.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
LÁZ
addikt
válasz Lapajbacsi #12564 üzenetére
igen, a nehrimesek csinálják, de még heggesztés alatt van sajnos...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
katt777
félisten
válasz Lapajbacsi #12515 üzenetére
Hát én G3-at az agresszív vaddisznóknál hagytam abba, mert egyfolytában az agresszív kismalacos vicceken röhögtem. Amúgy kicsit idióta volt benne a mozgás. Azért ahhoz is volt néhány GB-nyi community patch.
Az agresszív kismalac átmegy a piroson, aztán megállítja a rendőr.
- Az a lámpa neked 30.000Ft-ba fog kerülni! - mondja.
Mire a kismalac:
- Nem kell![ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
kiskornel
addikt
válasz Lapajbacsi #12514 üzenetére
Dede... a poti még a 100-ason is emel. A %-os enchantok / poti emelés meg aztán főképp...
(#12511) genndy: igen, ahogy írtad, Forsworn Briarhearth volt (ez most ctrl+c; ctrl+v volt részemről), de ezt írta ki a játék.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
LÁZ
addikt
válasz Lapajbacsi #12513 üzenetére
a legutóbbi patch-ben volt fjúcsör, ergo alapból benne van a játékban ha volt update-ed...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Lapajbacsi #12495 üzenetére
Nem tudom, mit vársz egy idestova 13 éves motortól, a még öregebb netimmerse struktúrától. Arról nem beszélve hogy a krájziszlövöldékben kötve hiszem hogy sok időt venne el a bonyolult, összeágyazható végletekig programozható küldetésszervezés, a minden npcre kiterjedő független ai, pathgridding, milliárdnyi független havokos tárgy egy marhanagy világban. Ez már ilyen marad.
-
törölt tag
válasz Lapajbacsi #12492 üzenetére
A gond ott van, hogy Crysis hype reklám benchmark-ot vársz el a játéktól. Itt nem a realitás a lényeg és ahhoz képest, hogy mekkora a bejárható terület ahhoz képest mégis szép a grafika.
Az Oblivion-ban lényegesen szebbek voltak a fák és természetesebbek is (de mint tudjuk meg is volt rá az okuk).
Szerencsére még mindig több jó dolog van ezek a hibák mellett a játékban mint átlag 4-5 másikban
A hibái ellenére is nálam 2010 után a top 5 játék között van amiért érdemes pénzt adni! -
Xerxész
őstag
válasz Lapajbacsi #12492 üzenetére
A fák mozgása nem VGA teljesítményfüggő? Nekem mai szemmel nézve gyenge a kártyám, ezért pl. bizonyos esetekben a fák csak akkor mozognak, ha az ég felé nézek és pár fa beleesik a képbe. Ha sok mindent kell megjeleníteni egyszerre a képernyőn és nem nézek fel az égre hogy csak az ég és a belógó fák látsszanak, akkor a fák nem mozognak. Én ebből gondolom, hogy ez teljesítményfüggő.
-
katt777
félisten
-
nagyúr
válasz Lapajbacsi #12488 üzenetére
Én pont fordítva érzem. Oblival olyan 150-160 játékórával megyek végig egy karival, Skyrimot meg még nem nagyon tudtam 120 fölé vinni, mert már egyszerűen nem volt mit csinálni. Minden küldi végigtolva, minden hely felfedezve. Igaz, ebben csak a DG volt benne, a DB miatt rájöhet még pár óra - ha egyszer rászánom magam és az időm, hogy debugoljak. Az is tény ugyanakkor, hogy Obliban szinte mindenhova el lehet jutni toronyiránt, Skyrimban meg kerülgetni kell a böszöm hegyeket, ami egy idő után elég unalmas, és az ember azon kapja magát, hogy néha-néha FT-hez nyúl. Na, mondjuk én az elmúlt 7 évben összesen játszottam 5 játékkal, igaz, azokkal folyamatosan (FO3, FOV, Obli, Skyrim, FS9) 'ztslussz.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
katt777
félisten
válasz Lapajbacsi #12488 üzenetére
Egy jó játékban nem tűnik föl a játékidő. Én úgy szerettem bele az Oblivionba, hogy alapból rühellem az RPG-ket a sok idióta csalásuk miatt. Mondjuk én az ini-modolást kimondottan imádtam, amikor megláttam mindent megjelenni a képen, akár még Vanilla grafikával is, az meg még szebb volt, hogy bármilyen VGA-t ki tudtam fektetni vele. (maxigraf modokkal a honlapomon videón)
Skyrimben tényleg unalmas egy idő után a sok ismétlődő mellékküldetés, de ezeket ki lehet kapcsolni. Hogy nincs kész, az egy másik dolog, Oblivionhoz szerencsére már "kész" formájában volt szerencsém. Ezt nem tervezem játszani addig, amíg azt nem olvasom itt, hogy legalább nagyjából minden rendben.
Persze, közben üdítő lehet egy-egy FPSt- végigtolni.
Jó annak, aki minden játékot meg tud venni.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest