Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
Lapajbacsi #12756 üzenetére
Hát én ilyen limitről nem is tudtam de... ember 255 mod?
Mi a fenét raktál te fel a Skyrim-re vaze?
Meg írtam, hogy ezeket a modokat amiket linkeltem csak szűz Skyrim-re érdemes felrakni mert össze fognak akadni a régiekkel és csak olyan sorrendben amit írtam.
Én nagyon gyanakszok arra, hogy nekünk a VRAM lesz a kevés... Hiába BOSS vagy nem ugyan úgy CTD.
De amikor meg betölt utána meg 1 órán keresztül nem akar kifagyni.
Megnézném egy 4GB-os 680-al is, hogy ugyan így CTD-zik-e. Írták többen is, hogy VRAM miatt is előfordulhat CTD. (aki nem tudná: Crash To Desktop)
Amúgy nagyon instabil a játék és valamikor csak szívatóval indul tehát ugyan azon mentést csak mondjuk 5x-re nyitja meg. Addig folyamat kidobál asztalra...
Nem értem, hogy lehetett olyan játékot kiadni aminek tudták, hogy a mod-olás lesz a lényege és még is ilyen gyengére sikerült a támogatása. Kapásból az exe file ami csak 2GB-ot lát. Arra is fel kell telepíteni a 4GB patch-et amit felhasználó készített. Vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel