Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
válasz keIdor #23262 üzenetére
Jó ez a video, segített eldönteni, hogy emiatt nem éri meg megvenni az SE-t. Az igazi plusz a 64 bit, de a grafikát még szebb szintre is lehet hozni modokkal. Persze tényleg ütős lett, de nem csak grafikáról szólnak a modok. Különféle játékmenet módosítók, plusz páncélok fegyverek stb. Nekem ez elég fontos, és ki tudja mikor készül ezek 64 biteshez való változata. Szal marad a régi cucc.
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
tibaimp
nagyúr
válasz keIdor #23262 üzenetére
Igen. A víz, az durva lett az újban.
Mondjuk azt kell mondjam 2011-ben "recskáztam" az éjszakai égboltra meg a vízre, mert akkoriban az azért ütött!
Szerk: ja meg az a tipikus fehér törzsű fa textúrára is...[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz keIdor #23238 üzenetére
Ismerem a teoriat, kozreadtuk mi is anno a videoban szereplo "belso E3-as tilto levelet". De hat mar szinte minden provincia felmerult mar az elmult 2-3 evben, mint helyszin, Black Marsh ugyanugy, mint Hammerfell, vagy akar High Rock. Sot, volt arra is pelda, hogy Atmora es Akavirt jeloltek meg, mint kiszivargott doksikra alapozott kovetkezo helyszin. (bar ezeknel eppen az ESO is szoba johet majd, mint az elso fizetos "fizikai kieg" - nem DLC - helyszine).
A helyzet az, mint a mostani Game of Thrones megaspoilerrel a reditten, hogy csak akkor fogjuk megtudni, hogy melyik volt tenyleg a "hiteles", amikor Hines vagy Howard bejelenti vmelyik BE3-as eloadason
Reszemrol johet barmi.
-
csabsz13
aktív tag
válasz keIdor #23193 üzenetére
értem-értem, csak azért írtam, hogy jónak jó, de én azért szebbet remélek a pici pécémre
és ha jól látom, hajnali 1kor vagy 2kor indulhat is a móka. most töltöttem elő, szóval már kiülöm addig.AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
csabsz13
aktív tag
válasz keIdor #23182 üzenetére
de nekem úgy rémlik, hogy ő (és a többi youtube-er, akik megkaptál előre)
PS4-enXBOX-on tolják. szóval én PC-n jobbra számítok - ráadásul a youtube videók mindig butítanak azért a látványon![ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
addikt
válasz keIdor #23132 üzenetére
Konzolport volt ez is csak, talán tisztességesebb mint az átlag, de akkor is csak port. És még előző gen, oda meg elég volt a 32bit.
woryz: nem, azokhoz semmi köze. A 32bit hátránya főleg modolásnál jött ki, de csak olyan formában hogy simán gyakran kivágott az asztalra. Mikrolag az tipikusan driver, vsync, bekapcsolt MSI Afterburner/Fraps, töredezett vinyó, ilyesmi.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Tirexi
addikt
válasz keIdor #18541 üzenetére
Igaza van az előttem szólónak. A DOF fényképezéskor jó csak amúgy meg megzabálja a gépet és nem látni tőle rendesen a játékot néhol.
Amiket te állítottál az a minősége az effektnek.
A DOF erősséget egyedül az "enbeffectprepass.fx" fájlban lehet állítani. De eléggé bonyolult. Főleg azért mert be kell lépkedned a játékba, hogy lásd mit változtattál.
Én nem rég azt változtattam rajta, hogy ne élesítse a képet ha valamire ráfókuszál. -
balint107
aktív tag
válasz keIdor #18541 üzenetére
Szerintem a DOF-ot kapcsold ki a fenébe, engem csak idegesített, és a gép is csak lassabb lett tőle. Mikor a karakter formázás van az elején, nem láttam tőle a karaktert, mert belehomályosított :S Shift+Enter menübe lehet megtalálni...
Egyedüli haszna, ha a karaktert fotózod, akkor mutatós, ha homályos a háttér, de egyébként semmi értelme.. -
nagyúr
válasz keIdor #16031 üzenetére
Úgy. Bár sok emlék nem maradt fenn, ezért inkább találgatni szoktak, de ez az általános vélekedés: "in appearance, the Dwemer were believed to be about the same size as a typical human or elf"
Genndy #16032: értem én, de akkor ebben hol a logika?
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Mister_X
nagyúr
válasz keIdor #15950 üzenetére
Szépnek szép, csak a küldit skippelném, ha lehet.
Egyébként most jöttem rá, hogy a dual wield milyen jó dolog. Csak light armoros kis puha Altmer máguspalántával sokszor nem olyan vicces A Breton alt. karakterem pedig conjurer lesz, az is jól mutat vámpírként Dawnguard armorban, két idézett karddal.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz keIdor #15901 üzenetére
Jaj, csak Forgotten Vale-t ne... most is ott vagyok elveszve.
@Tirexi: Easy-n? ne már. Én Adepten vagyok és még így is pár ütés minden anyaszomorító, pedig elég elavult már a katanám (kovácsolni is tudnék jobbat magamnak).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Tirexi
addikt
válasz keIdor #15901 üzenetére
1) Jó én easy-n tolom szal nekem nem kell annyit vagdalóznom ergó nem fejlődök annyit.
2) Én level 1-en full Daedric cuccal kezdtem szal kovácsolnom sem kellett soha.
3) A lovam örök életű szal nem kell mindig gyűjtögetnem rá ha esetleg kiütnék alólam.
4) Az eddigi eltelt játékidőből 50% a game 50% a modolás volt.
5) Te kocka vagy.Szal ne hasonlítgassuk ezt így mert nincsen értelme.
(#15902) genndy:
Az emberek többsége azért nem csinál rendes képet a karakteréről mert randa.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz keIdor #14093 üzenetére
igen, ilyesmi van nálam is, hidegen hagynak a középszerű, buta játékok már teljesen, hiába a csilivili grafika
és ha megvárom a goty-t, akkor az miért jó? olyankor bezuhan az ára? vagy a skyrim lesz év játéka vagy mi van?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Varlaisaran
senior tag
válasz keIdor #13559 üzenetére
Ez mondjuk igaz, hogy monoton. És van is valami abban hogy az ayleid belterek a legszebbek, de valahogy a dwemer elvont technokrata hangulata is megkapó tud lenni, rá kell kicsit hangolódni, persze ha nem az ismétlődő folyosókat nézi az ember, dehát legó ez is mint az előd, egy idő után kiszámítható és észrevehető az ismétlődés.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Tirexi
addikt
-
-
nagyúr
válasz keIdor #12210 üzenetére
Hammerfell nagy részét a terméketlen és sziklás Alik'r sivatag teszi ki, termékenyebb földek csak a part mentén találhatók, de erdőségek még ott sem, inkább csak füves síkságok.
Elsweyr északi részén kopár síkságok váltják a sziklásabb részeket, a déli részein pedig szub-trópusiba hajló az éghajlat, mi valószínűleg ritkás esőerdőnek neveznénk. A Leyawiin környéki mocsaras, párás, ingoványos erdőségek melegebb változata kb., tekintve, hogy a "Topal-tenger" nyugati részén fekszik, Leyawiin pedig a Topal-öböltől északra.
Na, mondjuk egy mágikus oázisnak elmenne bárhol.
Én leginkább Roscrea vagy Cathnoquey szigetén tudnék elképzelni ilyen jellegű flórát, bár majd Gyps megmondja a frankót, mégiscsak ő a geológus.[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Vistaboy
veterán
válasz keIdor #12023 üzenetére
A Dragonbornban is kapsz házat, amiben van manöken bábú, nem is kevés, vagy négy darab, meg fegyverállványok is. Így ez megint nem opció.
Szerk.: Mindig keverem a két DLC-t.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
LÁZ
addikt
válasz keIdor #11903 üzenetére
azt hiszem van vmi közös területen játszódó nagyobb volumenű dlc is, morrowind+skyrim területeken, illetve hát ott a ruszki féle total conversion, mint a Nehrim az oblihoz, annak is jön 2.része full angol szinkronnal, viszont ezek még picit odébb vannak, mivel fan-base.
A ruszki cuccba durva dolgok lesznek belerakva ha elkészül..
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
HaaS
addikt
válasz keIdor #11888 üzenetére
Egyetértünk! Ez is csak egy játék, semmi több! A bibi ott van, hogy szerepjáték, és a satuba szorított heréjű őszülő hardkórosok elképesztően nagy beleéléssel játsszák ám, és úgy gondolják, csakis úgy érdemes!
Ott már (vagy ott is) megoszlanak a vélemények, hogy ki a pengébb szerepjátékos; aki minden szörnyszülöttet el tud játszani (attól függően, hogy milyen karakterrel játszik), vagy az, aki mindig úgy formálja-fejleszti a gyurmagombóc főhősét, hogy jobban tudjon azonosulni vele.[ Szerkesztve ]
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
Varlaisaran
senior tag
válasz keIdor #11886 üzenetére
A kérdés teljesen másról szól, de persze nem várhatom el hogy mindenki megértsen mindent. A témát ezután ignorálom, mert offtopic, és számomra kényelmetlen mivel én kezdtem el.
BTW, nem mód, hanem mod.35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz keIdor #11886 üzenetére
Nem akarom gerjeszteni ezt a vitát, de engem is visszatart valamiféle morális gát. Csak olyanokot pusztítok el (legyen az ember vagy teremtmény) aki rám támad, vagy nagyon feldühít. Rossz érzés fog el, ha másként teszek, egyfajta kényelmetlenség-érzet, még akkor is ha tisztában vagyok vele, hogy ez csak virtuális valóság. Lehet, hogy belőled remek diktátor válhatna?
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Vistaboy
veterán
válasz keIdor #11424 üzenetére
+1
Én azért jelentkeztem a bétára, meglátjuk, mi sül ki belőle. De ha a K.O.T.O.R. mintájára a TES Online is azt fogja jelenteni, hogy a Skyrim után nem lesz több single epizód, hanem a MMO-t bővítik majd kiegészítőkkel, mint a WoW-ot, akkor részemről ennyi volt a TES univerzum.
Szerk: Hejesírás...
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
GypsFulvus2
őstag
válasz keIdor #11421 üzenetére
Mind így vagyunk ezzel akik a TES játékokon "nőttünk fel". Nem is ránk számítanak szerintem. Jómagam sem játszottam MMO-val soha. Unalmas. A Trailer megtekintése után azt mondom, kár, hogy nem filmet készítenek... Ha egy épkézláb történetet kerítenének ehhez a stílushoz, tuti kasszasiker lenne.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
nagyúr
Ha kinyírod az elsőt Whiterun mellett, utána már jönnek sorban a sárkányok, szal dragon soul-lal el vagy látva, shout-okat meg korlátlanul tanulhatsz a különféle romokban - leszámítva azokat persze, amiket a Greybeard-ok tanítanak majd meg. No, nem mintha a Force-on és a Sprinten kívül bármit is használnék.
-
csaba951
veterán
Persze, már van is! A Skyrim: High Resolution Texture Pack (Free DLC)!
A Morrowindhez is volt már DLC, ehhez meg pláne fognak ilyeneket kiadni!Eddig a készítők inkább a hibajavítással, meg a workshop létrehozásával voltak elfoglalva. Most viszont 100%, hogy a fizetős DLC-et készítik.
-
maszi99
őstag
Én meglepődtem azon is, hogy visszatérve Riftenből Riverhoodba a város főkapuján átlépve 5 Imperialista ellenféllel kellett szembenézni, és azt se tudom, hogy miért
Se a falakon kívüli őrök, és se a belsők nem lépnek fel támadó jellegűen
Biztosan van rá magyarázat, de nagyon megleptekhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
S e t h
nagyúr
Sven bárd, én nem tudtam mire mehetnék vele ha előkapja a lantját, amikor egy farkasfalka támad ránk, ezért inkább a szerelmi háromszög másik tagjának segítettem , aki íjász.
Eddig nem volt vele problémám, de pl. hiába adtam neki jobb íjat, nem használja.Segítőből lehet több is vagy csak egy ugyanazon időben?
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Mackósajt
senior tag
Csak tipp, de szerintem csak úgy lehet békésen kiszabadítani a srácot, ha nem a thalmorokkal beszélsz, hanem a légió parancsnoksággal, hogy járjanak közbe. Legalábbis nekem az őr a kapuban azt mondta csak a birodalmi légió kifejezett utasítására adnák ki. A küldetés napló nem küldött el a légióhoz, de attól még működhet.
Én rettenetesen utálom a thalmorokat, úgyhogy miután ezt tisztáztam velük, kiirtottam a helyet, és a fogoly máris szabad volt. (Kétszer fordultam, mire az őrség cuccait elhordtam, azon a szinten nagyon jók voltak, és sok. )El is határoztam, hogy a Thalmor követségre még egyszer visszamegyek, hátha a küldin kívül nem lesznek ott vendégek. Nem lesz túlélő. Csak a halott thalmor a jó thalmor.
Kérdés: a Blackreachhoz kapcsolódó városokba be lehet menni a barlang felől? Én Alftand felől mentem, mert azt már kipucoltam, így a lifttel gyorsan elértem, de a másik két városba nem tudtam bemenni belülről.
-
őstag
Én leöltem mindenkit, kiszabadítottam akit ki kellett. Valóban lesz egy x-el áthúzott sor a quest logban, hogy failed de attól még folytatódik a quest.
Gondolom valami beszélgetéssel kellett volna megoldani, nekem nem volt kedvem meg amúgy is fel volt töltve a Red Eagle-s great swordomMás:
Kik azok a deadric princek? Most bekerültem egy furcsa álomba ahol megkaptam a wabbajack-et, tök jó meg minden de fogalmam sincs mi történt és hogy ki volt az örült faszi (ez az első elder próbálkozásom, a többibe belekezdtem de abbahagytam, akkoriban nem érdekelt).PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Landon
őstag
Igy van en is azonnal vennem az biztos. Nalam a TES az amire majdhogynem kerdes nelkul hajlando vagyok kolteni. Oblivion utan tudtam, hogy Skyrim-et biztosan megveszem mert rosszabb nem lehet Oblivionnal de ha mar csak megkozeliti akkor is nagyon megeri nekem. Hat bejott amit gondoltam.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
^Ez egy jó kérdés! Én is szívesebben mennék most Hammerfell-be. Csak szerintem az egy DLC-nek túl nagy lenne... talán mint kiegészítő mint a Bloodmoon vagy Shivering Isles bár ezek még mindíg nem Hammerfell kaliberű kiegészítők...
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Én pont, hogy próbálok nem engedni, de nem megy... Egy Daedra Prince szava ellen nincs esély... Ha ők egyszer hallottnak akarnak valakit az a következő q chain-be halott is lesz!
Egyébként jól teszed, hogy rázúdítod Oblivion-t Tamriel-re mert [kisebb SPOILER veszély, bár ezt szerintem a legtöbben már úgyis tudják...] 'nyerni úgysem lehet' a szó 'végérvényes' értelmében. A helyzet ugyanis az, hogy a Daedra az 'halhatatlan', megölöd és utána átkerül Oblivionba ahol 'tovább él' ill. szenved vagy a fene tudja, de ha jól emlékszem vissza tud jönni Oblivionból a halál után is ezért is van az, hogy Hermaeus Mora-nak (aki ugye eltette lábalól Septimus-t) állítólag nagy ellensége pl. Vaermina ill. egyéb Daedric karakterek is.
Egyébként megtaláltad Septimus-nál a Skooma-t? Állítólag attól volt bolond szegény nem is a Elder Scroll-tól.. Ez a Skooma (Moonsugar finomított változata) egy drug ami nagyon addiktív és a hatásai pont olyanok a leírás szerint mint néhány valós drogoké. Elég érdekes mit bele nem pakoltak a játékba... Lényeg az hogy az öregnél van egy ilyen a szekrényen, ilyen rózsaszínes üvegcsébe.
Lesznek még nagyon fun dolgok... Wabbajack-ről hallott már valalki?
Más: Csak nálam van olyan, hogy sokszor nem jön elő a Skills menü?!
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
akkor még jól félre is értettelek
szabod: engem miszlikbe szedett ez a mocsok, még mindig nem bírok vele... most tápolok más küldetésekkel, meg páncélt szerzek, enchantolom etc, aztán majd újra neki esek.. nincsen távolba lövő varázslatom..
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
icons
addikt
-
Kareszovics
addikt
Jaaaa....
Én nem leszek ilyen választékos, de ami tuti:
- főküldi
- összes Thane
- Nightingale
- összes céh
- összes Daedra
- War Hero (Imperial)SPOILER
A One of the Blade-ben azért nem vagyok biztos, mert nem öltem meg a span sárkányt a végén, bár nem tudom, hogy az befolyásolja-e, vagy előbb megkapom a rangot.[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
-
mpierre
veterán
+@ Kareszovics Zsír!
Masszív volt a varázslójuk... 30 másodpercig állta is a sarat. Az alap kiáltást nem állhatta.#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Murder3
addikt
Én más kontineensre
Pyandonea,Atmora pl elég érdekesnek hangzikcsak az a baj, h előtte ki kéne egész tamrielt adni egészbe...
különben ezekkel az a baj, h sztem unalmasak.
meg külön-külön kicsik.
de ezért lenne/kellene belőle egy mmo pl.
ahova be lehetne rakni az egészte teljes nagyságába.de tényleg jó lenne ha tamrielen kívülre is terjedne.
-
Mackósajt
senior tag
Számítani lehet rá, hogy a következő konzol generáció még erősebben on-line irányba megy, tehát lehet rájuk MMO-t csinálni. Bár lehet ehhez választani kell platformot. Én mondjuk még annyi ideig sem tudtam elviselni a WOW-t, hogy kipróbáljam. Se semmi más MMO-t. De vannak akik odavannak az ilyenért.
-
Mackósajt
senior tag
Morrowindhez kiegészítőben kijött egy város a szigeten kívül (Almanexia fővárosa), de dungeonokon kívül nem lehetett kimenni a városból. Ráadásul a későbbi részek előszeleként le volt tiltva a repülés, és jó magas fal volt.
Mivel erősen a bretonokat favorizálom, ezért Hammerfell.
-
mpierre
veterán
Jóóóól van naaaa... Izibe szerelmes lettem.
Szerk: Ajaj...
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
Jaj b@szki, ez naon cép. Akarok ilyet. 258.000+ letöltés... Nem meglepő.
Valahol le van írva, hogy hogyan is kell felrakni ezeket a modokat? Szép lista.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SSD kibeszélő
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest