-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz Šolaire #25932 üzenetére
Nekem még a Witcher 3 és a CP2077 jött be nagyon, mint igazi szerepjáték.
®abstract®: ez komoly, kár, hogy eleve nem így lett megvalósítva, vagy hasonlóan.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz Šolaire #25928 üzenetére
Én is "sima" azaz nem moddol-t SE-vel játszottam eddig, de én meg fogom venni a AE-t, mert a kiegészítők nekem bejönnek. Az egyik például a survival mode. Azt egy nagyobb, már kigyúrt karakterrel ki fogom próbálni az tuti, illetve az a sok sok, talán 500 mod se rossz.
Én javaslom, hogy vedd meg, mondjuk én várok akcióra, 20 EUR nem adok érte.Szerk: itt van némi infó: [link]
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Kódos
aktív tag
válasz Šolaire #25128 üzenetére
Sajnos nem lesz ilyen játék már ez biztos.Egy olyan játékot se tudok ami tartalom szinten a skyrim közelébe érne,pedig 9 éve már,és senki se tudott hasonlót felmutatni.De ez sajnos így megy.Halo sorozat is mindörökre a kedvencem marad de az amit a halo 3 óta művelnek a játékkal az nem tetszik,de legalább a story az tartja a szintjét a kezdetek óta.Az új rész ami érkezik az meg olyan mint a fallout 2.0 mert hogy a halo 5 guardians már egy zsákutca volt.Remélem a story az ütős lesz az új skyrimben+ ha lesz coop mód engem úgy is megvettek egy próbára az meg már nekik elég.
Szerk.Még annyi hogy megnéztem most google a bethasda softworks játékait és igen csak végig kell nézni öket,a bethasda nem valami jó a játékok folytatásában,újat korszakalkotót elsőre azt tudnak gyártani de folytatni nem.Csak egy pár példa személyes véleményem által,Dishonored 1-2. 2 az messzemenően rosszabb mint az 1.fallout széria,A jó öreg doom első rész korszakalkotó,a 2 nem rossz ráncfelvarrás,doom ethernal egyenesen kaki túl sok a cicera.Rage 1-2 Rage 1-et nagyon élveztem a 2 részét már le se töltöttem nem hogy megvegyem.[ Szerkesztve ]
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz Šolaire #25099 üzenetére
Miket fejlesztel rajta ebben az esetben?
Gondolom Snake, Lockpick, Archery, Light Armor, varázslatból melyik? egykezes kardozás?Azért kérdezem, mert nekem mind a 3 karakterem állat tank lett, mondjuk én szó szerint mindent kinyomtat 100-ra, többször is, így lettek a karakterek 140+ szintűek.
-
milkabrams
őstag
-
-
milkabrams
őstag
válasz Šolaire #23931 üzenetére
Közben megoldottam, de előjött egy másik hiba, nekem a GOTY kiadás van meg, viszont magyarításnál kéri a DLC-k lemezét, ami nekem nincs. Azt hiszem ennyi volt a Morrowind, kezdem unni, hogy az összes Bethesda játékkal ennyit kell sz...ni, egyik Witcherrel sem volt soha semmi gond, semmi bug itt meg ki sem áll másból. Ha a következő Elder Scrolls is ilyen nyavalyás lesz, egy forintot nem adok érte.
[ Szerkesztve ]
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
törölt tag
válasz Šolaire #23680 üzenetére
Igen, meg Vilkast és Farkast is megtisztítottam, megvolt a Dragon Seeker quest is. Most Aelával rohangálok totemekért.
De akkor visszamegyek, megtisztítom magam.szerk: ez is megtörtént, viszont nem tudok bemenni az Underforge-ba. Megőrülök már.
És még mindig vannak hibás hangok kivégzéskor. Az 1.3a patchnek nem kellett volna ezeket javítania?[ Szerkesztve ]
-
-
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Šolaire #23379 üzenetére
A grafikával nem is lenne baj annak ellenére hogy a modolt sokkal szebb. Az igazi baj a játékkal, hogy a hang állandóan beragad és rossz minőségű, és töménytelen mennyiségű bug került a játékba. Folyamatosan pattognak a tárgyak, a házakban állandóan poltergeist hang van, és nem egyszer belehaltam már a nyíló ajtó által "felvert" bödönbe vagy tányérba. Nyilazás után nem tudok felállni meg szaladni, a barlangokban gyakran nem lehet bemenni az ajtón, csak ha közben varázsolunk stb. Ez mind az SE-vel került be a játékba, ezért van szerintem lehúzva.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
-
őstag
-
kemotox
addikt
válasz Šolaire #23291 üzenetére
Na majd mikor vihar van meg miegymás, akkor nézd meg hány fps. Nekem úgy leesik, mint a picsa Vagy lehet nem a vihartól, nemtudom, de van néha egy-egy random drop.
Amúgy szerintem nagyon szép lett a játék, ezek a godréj meg tökömtudja milyen fények tényleg marha jók lettek, nagyon durván hangulatos.[ Szerkesztve ]
-
stewe2
aktív tag
válasz Šolaire #23275 üzenetére
OK, ez megvan, az SE egyenlőre nem érdekel. A Legendaryt akarnám játszani, és olvastam mindenféle "nemhivatalos" foltokról (pl.: Unofficial Skyrim Legendary Edition Patch), és ezeket felrakjam-e, vagy a Steam mindent elintézett?
Na, erről van szó: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/71214/?
[ Szerkesztve ]
Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet, nicket kellene váltanom: stewe71...
-
tibaimp
nagyúr
-
nagyúr
válasz Šolaire #23187 üzenetére
Holnap ráeresztem a finoman modolt gámára az új packot, aztán meglátjuk, mi lesz. Ha nagy a baj, akkor majd clean install, de most úgyis Witcher 3-at nyomom újra, szal majd utána bogozom ki, ha probléma van.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Šolaire #23164 üzenetére
Azért a régi modolt verzióim sem annyira rondák
4 féle Skyrim volt fent az alap eredetin kívül. Sivatagos, nyári, téli és egy keverék amiben inkább a több száz fős csatákon és a csonkoláson volt a hangsúly
Csináltam a jobban sikerült képekből egy albumot.A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
kislaki92
senior tag
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Šolaire #22786 üzenetére
Eleinte nehéz, de utána szerintem túl OP. Amint megvan a stagger képesség (dual cast esetén az ellenség elesik, nem támad) pofon egyszerű. Konzollal utána gyorsan ki is vettem ezt a képességet, hogy kihívás is legyen benne (1 skill pont el is veszett emiatt ) Persze stagger nélkül már azért elég nehéz tud néha lenni
Üdv. Johnny
-
Prosector
addikt
válasz Šolaire #22786 üzenetére
En sem! Mindig warrior voltam, vagy sunyizos ijasz.
Azt tudom, h a kozelharcot kerulni kell.
(#22787) genndy: sok igazsag lehet abban,amit leirtal, attol felek az engine kerdesben meg plane.
Toddék -gondolom- ugyanugy biznak a modder communityben, mint eddig es pontosan tudjak, h a megjelenes utan egy hettel mar lesz mindenfele ENB ,SweetFX, Texture pack, visual immersion, stb.
Es nekik ez kenyelmes.
Gondolom (reszben) ezert is engedik ennyire a moddingot
Edit: btw, nekem teljesen megfelelne a TES 6-ban is egy JOL MEGMODDOLT grafikai szint. Velemenyem szerint egy ENB-s, Hi-Res texture packos, uj/modern feature-ös Skyrim a mai napig odaveri az osszes uj jatekot grafikaban.
Ugye mindenki latott mar pl. Realvisionos videket 40-50 plusz moddal( az mas kerdes, hogy nem mindenkinek van idege/kedve ezzel szorakozni).
Ez ugyan pont nem RV, de nem hiszem, h mas jatek nez igy ki:
[ Szerkesztve ]
-
-
Prosector
addikt
válasz Šolaire #22766 üzenetére
Amugy nekem is jobban bejon a Skyrim, mint a Witcher es kizarolag fps nezetbol megyek en is.
A grafikat meg boven Witcher szint fole lehet modolni, persze kedve ezzel szorakozni + eros vas kell hozza.
En is remenykedem egy kicsit azert, h bejelentik...ó be szép lenne...oromtuzeket gyujtanek a panelben...
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest