Megjelent a The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition

Tíz évvel az eredeti kiadás után egy újabb változat jelent meg a népszerű játékból.

November 11—én ünnepelte tizedik születésnapját a The Elder Scrolls V: Skyrim, ezen a napon együtt ünnepeltünk a közönséggel, megosztva egy évtizednyi emléket és epikus kalandokat. Az évforduló egyúttal kiváló alkalom arra is, hogy azon új élmények, kalandok felé tekintsünk, amik a Skyrim világába most belépő játékosokat fogadják.

Az ünneplés mind a jelenlegi, mind a jövőbeni Skyrim Special Edition tulajdonosai számára folytatódik négy ingyenes Creation-tartalommal, melyek új küldetéseket, tárgyakat, a Survival-módot és a horgászás lehetőségét tartogatják. Ezen felül a The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition már országszerte kapható, benne minden korábbi Creation Club-tartalommal, elhozva a Skyrim legtartalmasabb kiadását.

Ingyenes Creations-tartalmak minden Skyrim SE-játékosnak

A jelenlegi és a jövőbeni The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition birtokosai minden platformon – beleértve az Xbox Game Pass előfizetőit – négy Creation Club-tartalomhoz férhetnek hozzá ingyen: Horgászás, Survival-mód, új küldetések a Saints és Seducers-el, valamint a „Rare Curios” csomag, amely félszáz alapanyagot ad a játékhoz.

  • Saints & Seducers

Az eredetileg 2019-ben megjelent kreáció egy új sztorit tartalmaz két nagy küldetéssel és mellékküldetésekkel. Az új páncélszettek, ellenfelek és egyebek révén a Saints & Seducers az egyik leggazdagabb tartalmi csomag

  • Rare Curios

A Saints & Seducers részét képező bővítmény új alapanyagokat, portékákat hoz el a Skyrim világába az Elder Scrolls-univerzum olyan vidékeiről, mint Tamriel. Amíg van pénzed, addig ezen kereskedők számos hasznos áruval szolgálhatnak, beleértve olyan alapanyagokat, melyekkel különleges potionöket, nyílvesszőket, mérgeket hozhatsz létre.

  • Survival-mód

A Survival-módban a Skyrim elemeivel kell felvennie a harcot a túlélés érdekében! A játékosoknak muszáj védekezniük a hideg ellen vastag öltözetekkel, és olyan menedékekkel, melyek állják az időjárás viszontagságait, de ugyanekkora veszélyt jelenthet az éhezés és a kifáradás is – mindez az olyan megszokott problémákon felül, mint a bosszantó banditák és a lesből támadó sárkányok! A Survival-mód teljesen új kihívást nyújt és a Skyrim játékélményének egy olyan új változatát, amely mind az új, mind a veterán játékosok számára tartogat meglepetéseket.

  • Horgászás

A Skyrim új horgászási lehetőségével 20 különleges vízi lényt szerezhetsz meg. Főzd meg a zsákmányod, vagy épp legyen otthonod éke trófeaként a falon – esetleg tartsd meg a kifogott vadat, és engedd szabadjára házad akváriumában! A Skyrim számos horgászhelye a lehető legszebb tájakon található meg, így horgászás közben gyönyörködhetsz a lélegzetelállító helyszínekben.

Anniversary Edition

A több mint 200 „Év játéka” díjat nyert The Elder Scrolls V: Skyrim 10 évnyi kalandozást ünnepel lenyűgöző részletességgel. Az Anniversary Edition évtizednyi tartalmat rejt: a Skyrim Special Edition sokat méltatott alapjátékát és kiegészítőit, plusz korábbi és új Creation Club-tartalmakat: küldetéseket, kazamatákat, főnököket, fegyvereket, varázslatokat és egyebeket. Az Anniversary Edition tartalmazza az alapjátékot, korábbi és új Creation Club-tartalmat, plusz mindhárom hivatalos kiegészítőt: ezek a Dawnguard, a Hearthfire és a Dragonborn.