Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz szabod #12091 üzenetére
Persze, ha egy könyv megjelenik egy TES játékban, az az utána következőkben is mindig elérhető lesz. Most látom, hogy a direktlink tiltott. Talán ez működni fog
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
GypsFulvus2
őstag
válasz szabod #11936 üzenetére
Igen kérlek, kazuár. Az Eötvös kiadó által szentesítve.
-
kiskornel
addikt
válasz szabod #10326 üzenetére
Egen, ahogy a kolléga is mondta, a játékot nem lehet Steamen vásárolni, csak beregisztrálni.
Más: steam letöltötte az új patchet a játékhoz, meg az új catalyst drivert felraktam. Olyan, mintha villámlana, néha bevillanik az ég. Meg bizonyos textúrák pár mp-ig nem jelennek meg, arrébb megyek és beugrik, onnantól rendbe jönnek.
Most csináltam egy rendszervisszaállítást. Remélem ezzel megjavul a cuccos. Ti tapasztaltatok hasonlókat?http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Lenry
félisten
válasz szabod #10326 üzenetére
Steamen az a helyzet, hogy Közép Európából semmilyen Skyrimes tartalom nem érhető el. amit megveszel dobozosan, azt be kell regisztrálni, de a Steamből nem veheted meg.
(ezért is nagy szám, hogy nálunk dobozban lehet rövidesen kapni a Dawnguardot)
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
addikt
válasz szabod #10321 üzenetére
Nem írtam dobozost sehol, bár GOTYból nyilván lesz az is. Mit érsz a Steames akcióval, ha azon nálunk se az alapjáték, se a DLC-k nem elérhetőek? (még; én nagyon remélem, hogy a GOTY kiadása után az is elérhető lesz, ugyanúgy mint a Fallout NV. De az még nem ma lesz.)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz szabod #10319 üzenetére
Én is várom a GOTY-t nagyon. Szinte borítékolható, hogy lesz, eddig minden nagyobb játékból volt (Oblivion, FO3, F: NV). Hogy kiadják-e csak a DLC-ket egyben, hát az jó kérdés. Szintén az előzőekre alapozva szerintem nem.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
nagyúr
Ez világos, csak vmiért azt hittem, Skyrimben ha elérem a 100-as skill-t, nem érvényesülnek a plusz módosítók. Most már tudom, hogy érvényesülnek, csak akkor most már azt nem értem, hogy miért nem lehet látni ezeket a karakterlapon.
A tápolásnak, amit te is említesz semmi értelme szerintem, mivel épp a játék lényegét, a küzdelmet, az izgalmat veszik el. De nem vagyunk egyformák, sokan szeretnek sebezhetetlen hősöket alakítani a játékokban.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
GypsFulvus2
őstag
Ott az összes könyvet megtalálod angolul, amit csak a TES sorozat játékaiban kiadtak. A Morrohun Team (áldott légyen nevük mindörökre) elkezdte ezeket is fordítani. Sok könyvet megtalálsz náluk magyarul itt , bár bőven el vannak látva a következő évekre is munkával. A TES Lore-ja hihetetlenül nagy és sokrétű, én is imádok ilyenekkel molyolni.
[ Szerkesztve ]
-
csabsz13
aktív tag
-
csabsz13
aktív tag
azért van ennyi hozzászólás, mert mindegyik más-más kommentelőnek egy válasz.
ezeket egyben kellene beírnom? akkor honnan tudja valaki, hogy válaszoltam egy kérdésére (ha nem olvas mindent végig)?!AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
pcMANiac
aktív tag
Mit szólok? Azt, hogy alig várom! Az a videóból látszik, hogy tele lesz minden vámpírokkal, szóval jól döntöttem, mikor vérfakassá változtam.
[ Szerkesztve ]
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
janos666
nagyúr
Én már ott elkezdtem röhögni, ahogy megláttam az első képen hogy mereszti a kezeit és a rabszolgahajcsár mészárlás még szó mi szó, de utána már végig nevettem.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
nagyúr
Bár Akatosh-t a Sárkányok Atyja-ként is emlegetik, a sárkányokat nem ő teremtette, eredetük ismeretlen. Azt, hogy Alduin-t, az elsőt ő teremtette volna, csak Alduin állítja a Legenda szerint.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
SPOILER!
Azt mondja azért tudja kinyitni, mert nála van a skeleton key, de szentem kamuzik.[ Módosította: 7 ]
-
pcMANiac
aktív tag
Az nem szerepjáték, hanem egy fix karakterrel hentelős és nem kívánságműsor, hogy hogyan nézzen ki. Mindegy, nekem akkor is fura, hogy egy férfi miért egy női testbe bújva játszik egy ilyen játékkal. Magánvélemény, ennyi.
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
LÁZ
addikt
fákk, és merre arra? , a marháson gondolkoztam én is, hogy csapódok, de aztán letettem róla, valószinű a térkép másik végébe gyalogol
szerk. na szép
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
pcMANiac
aktív tag
Elég érdekes azért. Kiadnak egy olyan frissítést, amihez 2gb vram kell, miközben egy gtx570 1280MB, egy gtx580 1536MB vrammal rendelkezik és ezek a csúcs kártyák. 1gb vram nem mondható manapság fosnak és mégis felejtsem el a jobb texturákat...? Lehet mégis konzolon kéne játszanom, akkor kimaradna az agybaj az életemből.
-
Zolás
addikt
Köszi, meglett, és tényleg csak a házban adja be, mindenhol máshol hibát ír.
Legalább valaki őrzi a házat. Még a végén belopakodik ide valaki, és elvisz ezt-aztCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
WonderCSabo
félisten
SPOILERZONE:
A sztori nem volt annyira rossz, de a karakterek elég gyengusok voltak sztem is. Cicerót én úgy nyírtam ki amikor lehetett, hogy kettőt sem pislogott. És a Dawnstari sanctuary nagyon gagyin néz ki, az első viszont nem rossz. Az Oblivionban összeségében sokkal jobb volt DV szál szvsz. Thief guildet viszont most csinálom (szóval ne spoilerezzétek el nekem), de egyelőre nekem baromira bejön, sztem sokkal jobban sikerült, mint a DB quest.
SPOILERZONEENDED:
TTomax: Ja, mások is jókat tapasztaltak az 1.4 optimalizációval kapcsolatban, SkyBoostnál is jobb eredményeket mértek.
-
S e t h
nagyúr
Ige, ezen már én is gondolkodtam ,hogy csak azért csináltam meg a dark brotherhoodos küldetéseket, mert páran írták a neten, hogy annyi küldetés kapcsolódik hozzá, hogy vétek kihagyni, de egyszer majd én is nekiugrok ismét, és írmagjukat sem fogom meghagyni a gyilkos fattyaknak.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
S e t h
nagyúr
A jutalmat megkaptam érte, de akármikor megszólítom a tagot, aki adta a küldetést, akkor mindig csak az a lehetőség ugrik fel ,hogy megtaláltam a lantot, a quest meg aktív időtlen időkig.Tehát egyszer befejeztem, de a quest maradt.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
maszi99
őstag
Azért ez nem teljesen igaz
Steam adatlapnál a játékaid listájánál kell megnézni (kis ikonok jelölik miket ér el az ember a játékban).
Tudod a valós játékmenet közepette nehéz észrevenni a sarokban feljövő pici ikont, ami a sikeres rang eléréséhez tartozik (a játék steames adatlapján ott a lista)http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
pcMANiac
aktív tag
100-as speech és 41-s szinten jártam ott. Akkor már semmi hasznát nem vettem, bedobtam a ládámba.
Vikthor Ez azért költői túlzás. HDD-vel is élnek még emberek és nem várnak 30mp-et egy töltésre.
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
És van STALKER film is A világa tetszik, de magán a filmen elaludtam
Viszont a játék egyszerűen zseniális... olyan hangulata van, engem az fogott meg eddig a legjobban. Amikor beesteledik, és barangolsz a sötétben, és csak a hörgéseket hallod, egyszerűen zseniális! Vagy amikor látsz egy tűzharcot és halvány lila fingod sincs, hogy kikre kellene lőnöd
És a téma amit feldolgoz...szintén top1 -
maszi99
őstag
Visszakanyarodva ide, tényleg nagyon szupi a jutalom maszk
Mert akkor felhajtom mindet, 3-rom már megvan (remélem nem kapcsolatos a főszállal)S e t h : figyu, nálam nem nagyon kell graf tuning, mert szinte minden alapból gyönyörű, de ez nagyon gépfüggő témakör szerintem, és nálad nem is látom a gépösszeállítást, no mind1.
Maradjunk annyiba, hogy nekem nagyon bejött, ha neked meg a dömdödömm jön be akkor halleluja[ Szerkesztve ]
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
maszi99
őstag
STALKER is nyerő , alig várom a 2. részét, pedig alapjában rühellem a lövöldözős hentelést.
Metró megvan, de bevallom frusztrált (szorongásos) leszek tőle rövid időn belül, pedig tényleg jó, inkább abbahagytam (nem bírom valamiért az ilyen jellegű játékokat, Fallout-ot is abba kellett ezért hagynomhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Kidus
őstag
En boxon jatszom, sajnos nekem nincs meg ez a lehetoseg.
Nem baj, probalkozok meg kicsit a csajjal, hatha vegre beadja, ha meg nem akkor mas eszkozokhoz folyamodomJa es csirket ne oljetek, mert vege van a vilagnak, mindenki ratok tamad, tarsatok elhagy, egybol megy a bounty, es kibeleznek a helyszinen
Assuming Control
-
TTomax
félisten
Én meg ott szívok,mert Maul-nak nem kell az unusual gem,valami Vex,vagy Hex-nek kéne elvinni,de azt nem tudom hol van
(#7192) 3RROR
Sajnos nem,mert Maul-ra mutat Riftenben két ilyen cucc is van nálam de nem kell neki...Eddig otthagytam az összes ilyen lélekkövet... ugye "használhatatlan" most meg kiderül több is kell belőle...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
icons
addikt
Elolvasom az emberek kommentjeit, elkezdek rajtuk nevetni és olyankor ez lesz a vége
A múltkori zseniális volt, amikor a srác kért egy modot, erre a másik dobott neki egy tök másikat, és odaírta, hogy ha erre gondoltál, akkor fent van (még mindig szakadok rajta )Nemsokára jön valaki, hogy "Nem találok haza! Merre menjek?" (érzem!)
fecg21: szívesen, örülök, hogy nem vetted rossz néven, csak vicces
De sajnos nem biztos hogy a legelső vagy legutolsó lesz az (kivéve ha arra érted, hogy emlékszel, hogy a kettő közül valamelyiknek hasonló neve volt, akkor lehet )
Vámpírság sucks, keress rá, itt a fórumban is írnak rá gyógymódot! (nem is egyszer!)[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
Jaaaa, egyél meg valakit és kapsz egy gyűrűt. Nagyon csábító ajánlat valóban... Két, öreg nénit utcán átsegítés közé pont beillik.
Nem is beszélve azokról, ahol úgy csinálod meg a küldit, hogy még be sincs igérve semmilyen ingame jutalom. Persze, kapsz valami artifaktot utólag, de ingame csak úgy poénból mészárolod le a társaidat, hiszen nem tudod mi lesz a jutalom.Ha achievmentekért játszok egy RPG-t akkor már régen rossz.
Aki hülye, haljon meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest