-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz AthlonXP #24861 üzenetére
Elsősorban grafikai feljavítás van.
[link]szerk.:
Az hozzátartozik, hogy volt olyan küldetés, amit az SE-ben nem tudtam felvenni, mert be volt ragadva, de a sima verzióban működött.[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz AthlonXP #24848 üzenetére
Én a "Lost to the Ages" küldetéssorozattal jártam így! Ráadásul a sima Skyrim-al simán beadta, gond nélkül, még a Steam-es kihívás is teljesült, de a SE-ben nem működött, nálam...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
batman91
őstag
válasz AthlonXP #24843 üzenetére
Ez biztos, hogy valamilyen bug lesz. Még jó, hogy a konzol parancsokkal sokat meg lehet oldani közülük. A legegyszerűbb megoldás, ha a quest nevével rákeresel a bug-ra neten. Én is ezt tettem, amikor volt valami script hiba.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
dargelot
senior tag
-
addikt
válasz AthlonXP #21210 üzenetére
Ha mindent meg akarsz őrizni, akkor ezeket mentsd:
Játék: Steam\SteamApps\common\Skyrim
Hogy a Steamet hová tetted, azt neked kell tudni.
Mentések, inik: Dokumentumok/My Games/Skyrim
Plugins.txt (van itt más is, de ez az igazán lényeges. De nyugodtan mentsd az egész mappát) : C:/Users/Felhasználónév/AppData/Local/Skyrim (rejtett)Ha ezeket lemented és ugyanígy a jó helyekre visszamásolod, akkor pontosan onnan folytathatod ahol abbahagytad, mentett állással, beállításokkal, modokkal, mindennel. Két-három géptelepítést már végigcsináltam így és sose volt gond (meg Oblivionnal is, annál is ugyanez a módszer).
Ne hagyatkozz a felhőre. És ha nem jön be? Káromkodhatsz, mást nem. Ments kézzel.
Segédprogikat majd ne felejtsd el föltenni, mert mondjuk a Dx9 biztosan kell neki.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
csaba951
veterán
válasz AthlonXP #21212 üzenetére
Alap Skyrim-nél - igen. De ha használsz kiegészítőket, azok bekavarhatnak. Szóval nem egyértelmű.
Nekem a kilépés utáni szinkronizáció zavaróan lassú volt, így kikapcsoltam a felhő szinkronizációt. Szóval nekem elég régi mentések vannak a felhőben. Érdemes lenne neked is ellenőrizned, hogy hogyan van beállítva!
-
Lenry
félisten
válasz AthlonXP #21210 üzenetére
Elég volna, ha csak a Skyrim mappát menteném le a "Dokumentumok\My Games" könyvtárból ( kb 900 Mb ), vagy más is kéne még?
nem, ennyi elég
A Steam nem őrzi a mentéseket, onnan esetleg nem lehet betölteni őket?
a Skyrim SteamCloud kompatibilis játék, a mentéseid minden kilépéskor felszinkronizálásra kerülnek a Steam szervereire (amennyiben van élő netkapcsolat)
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Musicking
aktív tag
-
greenmukk
tag
válasz AthlonXP #21124 üzenetére
Nekem nem lesz két kurzor, egyszerűen csak kidob és kész. Vissza tudok menni a játékba két kattintással és utána pár percig megint jó. Aztán ahogy tegnap mondtam , kb a 4. ilyen után végleg kilép a játékból.
Letöröltem, újra raktam de így sem jó. Hétvégén windows reinstall... , remélem ez megoldja.
-
Sólyom szava
csendes tag
válasz AthlonXP #21129 üzenetére
Érdekes, én régóta nem láttam ezt a problémát... de van egy másik lehetséges megoldás is.
TESV.exe (Steam/SteamApps/Common/Skyrim/), Properties-->Compatiblity-->Disable Desktop Composition (vagy a Disable Visual Themes, nem emlékszem pontosan melyik). Még mielőtt a fent említett mod kijött, ezt a megoldást használtam, többnyire működött.
Peace is a lie. There is only Passion.
-
qad
senior tag
válasz AthlonXP #21124 üzenetére
Ezt a kurzoros dolgot én úgy oldottam meg hogy steam alatt először shit+tab, azaz steam minitábla vagy micsidát előhozom és utána teszem csak le a játékot tálcára alt+tab. Visszafele alt+tab és mégyeszer alt+tab és a játékra lapozok, innen már csak egyszerűen shift+tab és sosem jön elő a dupla egér ami valóban eszméletlen idegesítő volt. Hátha másnak is van ilyen gondja még.
-
Brett001
aktív tag
válasz AthlonXP #21066 üzenetére
Gondolom örökbe fogadni csak akkor lehet, ha vettél/építettél házat. Mert nekem nincs még házam (bár aranyam lenne rá ) és eddig semmi olyasmi esemény nem volt, hogy örökbefogadásról legyen szó. Vagy Riftenbe kell elmenni az árvaházba?
Amúgy, mivel az "Ösi emelkedős" küldetést még nem csináltam, akkor is felajánlja a játék az épitgetős opciót ha csak az alap Skyrim van fent vagy csak akkor ha a Heartfire DLC is figyel a gépeden? Csak kiváncsiság képpen kérdezem, mert mint fent említettem volt, ez az építgetős dolog nem igazán hoz lázba, nekem is LEGENDARY edition van meg de a Heartfire mellől ki van véve a pipa, hogy ne is töltődjön be.[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Beerdrinker
tag
válasz AthlonXP #20916 üzenetére
Biztos hogy 40 az a 40? Mert én úgy tudom, ha valahol vérdíj van a fejeden, de van nálad annyi arany vagy több mint amennyi a büntetés, akkor nem támadnak meg, hanem kifizetheted...
Vagy ez a módszer nem segít? Bemész a városba és megtámadnak, akkor vedd elő a fegyvered, aztán tedd el. Akkor elvileg az őr beszélni fog veled.
[ Szerkesztve ]
"Where is Jessica Hyde?"
-
addikt
válasz AthlonXP #20870 üzenetére
Hát ezt elég rosszul csináltad. A Map kezdetűekből válassz egy szimpatikusat, és abból másold át a dolgokat a Data-ba. Menj addig amíg nem látsz ilyeneket hogy meshes, textures, na és azokat a megfelelő helyre.
qad: fontos adalék: a Steames ellenőrzés modokból odakerült plusz fájlokat NEM töröl, kizárólag a sajátjaival foglalkozik, a meglétét és a verzióját ellenőrzi. Ettől még valami rossz helyre keveredett loose fájl simán bekavarhat.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Sólyom szava
csendes tag
válasz AthlonXP #20870 üzenetére
A probléma abban áll, hogy bemásoltad a teljes könyvtárat a modokból, nem csak a tartalmát.
Megoldás:
A következő könyvtárak tartalmát másold eggyel fennebb (vagyis a mod könyvtárából, pl. "Skyrim/Data/Map Standard All Roads - HiRes" innen a "Textures" könyvtárat fogd meg és másold a Skyrim/Data könyvtárba).
1. Map Standard All Roads - HiRes - ez a változat kell ahhoz, hogy a térkép textúra magas felbontású legyen, és megjelenjenek rajta az összes kis utak/ösvények.
2. Optional Clear Map ("meshes" és "texture" könyvtárak) - ezzel eltűnik a térképről a legtöbb felhő, így könnyebb lesz eligazodni (a térkép szélein, Cyrodiil, Vvardenfell, High Rock irányában megmarad a köd, hogy ne legyen nyilvánvaló, hogy ott csak "üres" textúrák vannak).
3. A biztonság kedvéért az HQ3DMap - Meshes Hi-Res-4817-2-0.7z archívumból Letöltési link a "Meshes" könyvtárat ugyancsak másold a Skyrim/Data könyvtárba. Ez biztosítja, hogy a térkép 3D modellje is jó minőségű lesz, enélkül az 1. pontban bemásolt textúrák nem fognak tökéletesen "feküdni" a 3D modellen.Peace is a lie. There is only Passion.
-
qad
senior tag
válasz AthlonXP #20851 üzenetére
Kösz a semmit, a patchek le vannak szedve, csak a játék nem indul ha a patcheket megfeleő sorrendbe rendezem. Erre kellene megoldás.
Ha kikapcsolom az unoficial patcket akkor megy a caros, ha visszakapcsolom megint megáll a menü előtt és onnan sehova tovább, de nem írja hogy ki lenne fagyva. -
Sólyom szava
csendes tag
válasz AthlonXP #20834 üzenetére
A következő sorrendben kell legyenek, hogy megfelelően együttműködjenek:
Unofficial Skyrim Patch.esp
Dawnguard.esm
Unofficial Dawnguard Patch.esp
Hearthfires.esm
Unofficial Hearthfire Patch.esp
Dragonborn.esm
Unofficial Dragonborn Patch.esp
SkyUI.espA High Resolution Patchet kapcsold ki, ha nem használod a High Resolution Texture Pack-et (Steam Link). Ez a csomag ingyenes és jót tesz a játék kinézetének, ha a géped bírja, felteheted. Ha felteszed, akkor az rögtön a Dragonborn Patch után kell legyen (3 darab van belőle), utána a High Resolution Patch, aztán a SkyUI.esp.
Az egyetlen dolog amit nem tudok, hogy a magyarításban foglalt USKP is magyarítva van-e... ha igen, akkor az új verzióval előfordulhat hogy egy-két mondat angolul marad, nem vagyok nagyon témában a magyarításokkal.
-
Sólyom szava
csendes tag
válasz AthlonXP #20824 üzenetére
A játék modolatlan verziója (Legendary Edition) most már nem tartalmazza a hibát, amivel te összefutsz. A Dragonborn megjelenésekor volt probléma, pár hétre rá javították. Az egyik lehetőség, hogy a magyarításban foglalt nemhivatalos javítások valamelyike régebbi verzió, mint a hivatalos javítás, ami gyakorlatilag felülírhatja a javítást, visszaállítva a hibás értékeket.
Először is bizonyosodj meg róla, hogy a fentebb írt betöltési sorrenddel megegyező sorrendben vannak a modjaid. Ha van egy olyan mentésed, ami nem sokkal az első sárkányos esemény előtt történik, használd azt és ellenőrizd, hogy az megjavította-e.
Ha ez sem segít, akkor itt egy ötlet a magyarítás hivatalos fórumáról:
"Skyrim\Data\Scripts mappában keresd meg a dragonactorscript.pex és/vagy mqkilldragonscript.pex állományokat. Ha ott vannak, töröld őket."Ha ez sem segít, akkor ajánlott mindenik nemhivatalos javítás jelenlegi verziójának letöltése és használata.
Hogyha használsz SKSE-t (nagyon, nagyon ajánlott, SkyUI miatt elsősorban), annál is bizonyosodj meg róla, hogy a legfrissebb verzió van telepítve a hivatalos oldalról. A "Current Build" az ajánlott, de általában a "Beta Build" is probléma mentes, és néhány újabb modnak szüksége van rá.
Nem tudom, hogy a magyarítás mennyire tartja frissen a beépített modokat, de szerintem sokkal jobban jársz ha a modokat csak a Neuxsról töltöd le és lehetőleg valamilyen mod intézővel adod hozzá a játékhoz (Mod Organizer az ajánlott, de a Nexus Mod Manager is megteszi ha nagyon muszáj).
-
pigster
senior tag
válasz AthlonXP #20824 üzenetére
Nekem semmilyen gondom nem volt.
Steames Legendary van meg, eddig nem volt gondom vele, ezek vannak pluszban feltéve, semmi egyéb patch:
Filthy Rich Merchants
Pure Waters
The Cartographers Map Markers
Better Quest Objectives
Static Mesh Improvement Mod - SMIM Part 6
Static Mesh Improvement Mod - SMIM Part 5
Static Mesh Improvement Mod - SMIM Part 4
Static Mesh Improvement Mod - SMIM Part 3
Static Mesh Improvement Mod - SMIM Part 2
Static Mesh Improvement Mod - SMIM Part 1
Convenient Horses
Immersive Fallen Trees v1.4 -
addikt
válasz AthlonXP #20822 üzenetére
Minden sárkányléleknél kapcsolgathatod majd ki, különben nem fogod elszívni... tedd föl az Unoff. Dragonborn Patchet, vagy kapcsold ki a Dragonbornt véglegesen amíg tényleg nem akarsz vele játszani (külön terület, úgyhogy nem is fogod észrevenni a hiányát, maximum sárkányfegyvereket nem tudsz kovácsolni).
Igen, a magyarításban benne van az USKP egy régebbi verziója, lemagyarítva. Az SKSE egy külön dolog, a játékban lévő scriptrendszer kiterjesztése (ha nem az akkor majd Varla kijavít), sok modnak kell, többek között a magyarításban is opcionálisan benne lévő SkyUI-nak.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Sólyom szava
csendes tag
válasz AthlonXP #20815 üzenetére
A belinkelt oldalakról, a "File" fül alatt tudod letölteni az archívumokat (Download manually linkkel, hogyha nem használn Nexus Mod Managert vagy Mod Organizert).
A könnyű és gyors módszer, akkor használandó, ha nem tervezel komolyabb mennyiségű (10+) modot telepíteni:
Az archívumok tartalmát csomagold ki a Skyrim Data könyvtárába (valami hasonló: E:\Steam\SteamApps\common\skyrim\Data). Miután kicsomagoltad oda, a Skyrim Launcher.exe segítségével indíts a játékot, ott kéne legyen egy "Data Files" opció. Itt aktiválhatod a patcheket (ugyancsak itt veheted ki a Dragonborn kiegészítőt, ha akarod - ha helyesen telepíted a patcheket nem kéne szükség legyen erre) és rendezheted át a betöltési sorrendet.
A párbeszédablak alján kéne legyen két nyíl, amivel fel-le lehet mozgatni az egyes fájlokat, a következő sorrendben kell legyenek a Legendary Edition esetén (a high resolution pack nem szükséges, de javít a kinézeten valamennyit):Skyrim.esm
Update.esm
Unofficial Skyrim Patch.esp
Dawnguard.esm
Unofficial Dawnguard Patch.esp
Hearthfires.esm
Unofficial Hearthfire Patch.esp
Dragonborn.esm
Unofficial Dragonborn Patch.esp
HighResTexturePack01.esp
HighResTexturePack02.esp
HighResTexturePack03.esp
Unofficial High Resolution Patch.espA kevésbé gyors módszerhez szükséged van a Mod Organizer és LOOT programokra (a Nexus Mod Manager is használható, de az MO sokkal jobb élményt biztosít, ugyanakkor több időbe telik a használatának elsajátítása).
Nem tudom mennyire állsz jóban az angollal, belinkelek egy jó kis videósorozatot, ami elmagyarázza mit-hogyan kell csinálni Mod Organizer segítségével, ha esetleg szeretnél komolyabban modolni, akkor segíthetek...
Mod Organizer PlaylistPeace is a lie. There is only Passion.
-
L3zl13
nagyúr
válasz AthlonXP #20815 üzenetére
Ezek nem hivatalos patchek, szóval alapból szerintem a Steam sem teszi fel.
Szerk:
A Steam workshopot akartam javasolni, de látom onnan már levették az Unofficial patcheket. Szóval marad a manuélis telepítés vagy a nexus mod manager.[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
Sólyom szava
csendes tag
válasz AthlonXP #20806 üzenetére
Üdv,
Nagyon ajánlott az Unofficial Patch mod-sorozat telepítése, mielőtt komolyabban belemélyedsz a játékba. Bár a Bethesda a legtöbb komoly hibát kijavította a játékban, a kiscsillió felkínált lehetőség miatt még így is előfordulhat furcsaságok. Ezek a modok megoldják a fennmaradó problémák jelentős részét, így - szerintem - használatuk kötelező egy normális Skyrim-élményhez.
Ha kell segítség a telepítésnél, csak szólj.
A linkek:
Unofficial Skyrim Patch
Unofficial Dawnguard Patch
Unofficial Dragonborn Patch
Unofficial Hearthfire Patch
Unofficial High Resolution PatchPeace is a lie. There is only Passion.
-
nagyúr
válasz AthlonXP #20806 üzenetére
Inaktiváld a Dragonborn DLC-t az első sárkánylélek elszívásáig, az okozza a bugot.
Monstre: sárkánylélekhez nem kell soul gem, sárkánylelket nem tudsz kőbe zárni, csak magadba.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
addikt
válasz AthlonXP #16821 üzenetére
Dragonborn DLC-vel is lehet pl. sárkányutazni.
Van a "Sárkánylelkek száma" mellett érték, vagy 0? Mert akkor gyűjts lelket és akkor fel tudsz oldani még kiáltást. Ha meg van, akkor rámész a feloldandóra és "R".
-
addikt
válasz AthlonXP #16792 üzenetére
"Útkeresés" (Clearvoyance) varázslat is szépen megmutatja hogy merre kell menni a küldicélhoz. Direkt az utakon vezet végig. Persze csak az az egy legyen aktív.
"Semmit nem magyaráz el a játék". De igen, mindent elmagyaráz. Amikor először csinálsz valamit, ott a felugró ablak és abban írja. Ha nem, akkor meg ott van a menüben a bazi nagy HELP felirat, azt böngészgesd.Lajki: váltogathatod a köveket szabadon amikor csak akarod. Meg nem is csak az a három van, hanem 20, csak a többit meg kell találni, mind különféle hatást ad. Használd azt amit a leghasznosabbnak gondolsz.
Akkor még ne menj oda. Vadássz a vadonban, vigyél segítőt, vagy tanulj trainertől.[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz AthlonXP #16656 üzenetére
Ha Thane leszel akkor kapsz magad mellé testőrt és ő mindig a házadban lesz. (ha csak el nem viszed)
Házassági opció is van de előtt jó pár küldit meg kell csinálni. Utána csak egy nyaklánc a nyakba és mehet is a felkérés meg utána az esküvő.
Azt nem tom, hogy kell-e valaki aki vigyáz a gyerkőcökre lehet hogy nem kell senki.
(#16661) genndy:
Fenébe mindig akkor postolsz amikor írok.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Minden házhoz jár housecarl, Whiterunhoz éppen Lydia. Ott kell lennie a házban, nem is megy el hacsak te magaddal nem viszed. Gyerekeket egyébként ott lehet hagyni egyedül is, nem kóborolnak el (ha meg mégis történik velük valami, akkor az scriptelt, tök mindegy hogy van-e dada vagy nincs).
Két dolog van: társ és házastárs. Társ lehet bármelyik housecarl, kocsmában felfogadható zsoldos, vagy ha valakivel jóban leszel mert segítesz neki, akkor ő is felajánlhatja (mágusegyetemen pl.). Ezek közül is el lehet venni némelyiket, meg vannak kimondottan "házastárs" karakterek. Házasodáshoz el kell menned Riftenbe, és az ottani paptól kérdezősködni, hogy mi is a menete. Amulett is kell rajtad legyen, különben nem jelenik meg a beszédlehetőségek között, de ez is már a pap után van, addig hiába van rajtad.Hopp, tényleg, jav.: housecarl nem a házhoz jár, hanem a thane ranghoz. Ahhoz segíteni kell az adott város lakóinak (kisebb küldik).
[ Szerkesztve ]
-
kozi71
senior tag
Szintén ott ahol az árvaház van, van egy templom Mara áldása című nyakláncot kell kérned a papnőtől.
Felveszed aztán elslattyogsz a kinézet bögyös macához, majd szóba elegyedsz vele. Ha szerencséd van akkor beleegyezik a dologba. Visszamész a papnőcihez, aki másnap hajnalra odarendel az esküvődre.
Én már este ott voltam leültem a székre, aztán nyomtam egy T-t és reggel megjelent a NŐm. Semmi perc alatt meg volt a ceremónia. Aztán már a kégliben találod az asszonyt. Gyerekkel meg csak beszélni kell, közlöd vele ő a kiválasztott, másnapra ő is ott terem a házadban. Mindig mikor hazaérsz lejmolni fog valamit.
Ruhát,aranyat, kisállatokat. A feleségnél meg vigyázz ha a testőröd a kiválasztott, még az esküvő előtt vedd el tőle a fegyvereit, és a páncélját mert minden eltűnik amit adtál neki, saját motyójában lesz utána már. Viszont kereskedni fog, szóval pénzt hoz a házhoz. ÉN esküvő előtt minden kereskedőnél láttam fakardot. Nem is értettem minek az. Aztán láttam gyerekjáték. Mondanom sem kell azóta sehol sem lehet kapni mióta házas ember lettem.A bérgyilkosos szolgálati lovam meg eltűnt. Vettem egy másikat az meg semmi perc alatt kimurdált. Nem viselik jól a hegyi túrákat a vásároltak.
Hol lehet találni új páncélokhoz fekete lélekkövet? Most hegyekben áll a daedra szív de az meg már nem kell...[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
addikt
válasz AthlonXP #16653 üzenetére
A rifteni (sodrásdi) árvaházból, lehet, de minden városban bóklászik egy-két árva, őket lehet örökbefogadni.
Ők mindenképpen otthon lesznek, nem mennek veled, vagy bent vagy a nagyobb házaknál az udvaron játszanak. Ezért is jó hogy minden házhoz jár housecarl vagy steward, ők majd vigyáznak rájuk.
Kicsit több szerepjátékos elem lett így a Herthfire-al benne, hogy a játékos építhet házat, berendezheti, és akkor már tettek bele feleséget meg gyerekeket is, akikhez lehet hazamenni kicsit pihenni. Ha nem tetszik, nem muszáj használni.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
válasz AthlonXP #16653 üzenetére
Riftenben (csakazértsekeresemkiamagyarnevét), a délkeleti városban van egy árvaház, ott kell beszélned a vezetővel. Hogy mi értelme van, arról dunsztom sincs.
Gondolom az egész Hearthfire azoknak jó, akik "életet" játszanak a játékban a hentelés mellett – vesd össze pl. velem aki akkor aludt utoljára ágyban, amikor még érdekelt a Well Rested bónusz. És az ötven szinttel ezelőtt volt.
“All nothings are not equal.”
-
nagyúr
válasz AthlonXP #9418 üzenetére
Akatosh Mount a mod neve, és itt találod. Lehet saját sárkányod. Jön, megy, fuvaroz, viszi a cuccaidat, tüzet/jeget okád, és egyéb sárkány-kunsztokat csinál.
Mielőtt nekiállsz az Oblinak, javasolt kicsit felturbózni grafikailag, mert Skyrim után az alap kinézet nem túl vadregényes. (A modhoz mellékelt képek kritikán aluliak ennyire nem néz ki bénán természetesen, de ezt a modot ugye még 2007-ben készítették, akkor ennyit tudtak a VGA-k.)
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
nagyúr
válasz AthlonXP #9327 üzenetére
Skyrim csak egy van. A sorozat címe The Elder Scrolls, az 5. epizód címe Skyrim (a kontinens, vagyis Tamriel azon, észak-keleti része, ahol jelen történet játszódik - a 3. rész Morrowinden, a 4. Cyrodiilen, stb.).
-
kiskornel
addikt
-
nagyúr
válasz AthlonXP #9316 üzenetére
Eleinte, még a nagyobb patchek megjelenése előtt valóban akadt néhány bug, de azok rendszerint nem ilyen jellegűek voltak, bár akadtak ilyen 'megakadós' problémák is, ez tény. Azóta azonban négyszer végigtoltam a gámát, és ilyesmikkel nem találkoztam egyszer sem. Amikbe belefutok, azok grafikai, textúra illesztési hibák, nem a játékmenettel kapcsolatosak. Az általad említett bugokat a nem megfelően patch-elt, vagy tört játék szokta okozni. Illetve esetedben lehet, hogy a W8 kavar be.
-
pcMANiac
aktív tag
válasz AthlonXP #9305 üzenetére
Van tűz, jég, szikla avatar, de a legjobb a Dremora lord. Az a legkeményebb. Beküldöd magad előtt a dándzsönbe, aztán mire beérsz, mindenki fekszik. Na jó, nem mindig, mert brutál ellenfelek tömegesen őt is lefektetik, de tényleg erős harcostárs. El kell érni egy szintre, hogy meg tudd idézni, kopaszként nem tudod.
Nekem működött a Winterholdi bemenetel. Volt egy jel a padlón és oda kellett egy tűzavatart idézni, erre beengedett a csaj. Ha jól emlékszem, mert régen volt.
[ Szerkesztve ]
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
pcMANiac
aktív tag
válasz AthlonXP #9296 üzenetére
"A Mass Effect és a Dragon Age után viszont elég fura, hogy nagyrészt egyedül vagyok az egész játékban, csak néha jön velem vki, akkor is 1-2 ember.."
Felfogadhatsz különböző kisérőket, akik követnek mindenhova és harcolnak veled. Vannak köztük mágusok, harcosok. Csak annyi baj van velük, hogy néha leakadnak valahol és akkor vissza kell menni megkeresni őket. Adhatsz nekik jobb fegyvereket, páncélokat és segítenek cipelni az összeszedett cuccaidat.
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
LÁZ
addikt
válasz AthlonXP #9296 üzenetére
"Ha végigvittük a fő szálat, akkor lehet folytatni a játékot, hogy a kimaradt mellék küldetéseket befejezzem?"
igen, tolhatod utána, illetve a companions-os srácok folyamatosan dobják majd a random questeket, de ajánlom a moonpath-t, bár én pont a főszálat hagytam a végére, lett is 350-400 óra mire letettem az ijat...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hálózati / IP kamera
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Garmin topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest