Új hozzászólás Aktív témák

  • kozi71

    senior tag

    válasz AthlonXP #16656 üzenetére

    Szintén ott ahol az árvaház van, van egy templom Mara áldása című nyakláncot kell kérned a papnőtől.
    Felveszed aztán elslattyogsz a kinézet bögyös macához, majd szóba elegyedsz vele. Ha szerencséd van akkor beleegyezik a dologba. Visszamész a papnőcihez, aki másnap hajnalra odarendel az esküvődre.
    Én már este ott voltam leültem a székre, aztán nyomtam egy T-t és reggel megjelent a NŐm. Semmi perc alatt meg volt a ceremónia. Aztán már a kégliben találod az asszonyt. Gyerekkel meg csak beszélni kell, közlöd vele ő a kiválasztott, másnapra ő is ott terem a házadban. Mindig mikor hazaérsz lejmolni fog valamit.
    Ruhát,aranyat, kisállatokat. A feleségnél meg vigyázz ha a testőröd a kiválasztott, még az esküvő előtt vedd el tőle a fegyvereit, és a páncélját mert minden eltűnik amit adtál neki, saját motyójában lesz utána már. Viszont kereskedni fog, szóval pénzt hoz a házhoz. ÉN esküvő előtt minden kereskedőnél láttam fakardot. Nem is értettem minek az. Aztán láttam gyerekjáték. Mondanom sem kell azóta sehol sem lehet kapni mióta házas ember lettem.

    A bérgyilkosos szolgálati lovam meg eltűnt. Vettem egy másikat az meg semmi perc alatt kimurdált. Nem viselik jól a hegyi túrákat a vásároltak.
    Hol lehet találni új páncélokhoz fekete lélekkövet? Most hegyekben áll a daedra szív de az meg már nem kell...

    [ Szerkesztve ]

    high tech, low life

Új hozzászólás Aktív témák