Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
genndy #21100 üzenetére
Szóval a vámpír lány kilőve..
De akkor hogy juthatok hozzá? A Jarltól nem kaptam. Sárkánytömlöcben van egy házam, amit tőle kaptam, de ahhoz semmi nem járt. Örökbe fogadtam a lányt az árvaházból, miután kiiktattam azt a vénasszonyt, így most a kislány lakik a házban. Egyedül sajnos, mert nincs vele senki. Én állandóan küldetésen vagyok.
Persze mindig viszek neki ajándékot, mikor haza érek ( ruhát, játékot, ételt, bármit, sőt a múltkor kapott 1000 aranyat zsebpénznek is).
Miután Thane lettem a játék elején, kaptam társamnak egy nőt a Jarltól, de ő sajna hamar meghalt, így korán elváltak útjaink. Azóta meg már csak a vámpír csaj van velem, ő legalább halhatatlan, így nem kell félnem, hogy megölik, ráadásul elég erős is, így hasznos segítőm is.
A vásárolt telekhez szintén nem járt semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Óvodások homokozója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel