-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
válasz kemotox #23498 üzenetére
De most miert nem irja ki miert nem eleg a varazsero pl,vagy siman meggyogyitana az a ggyoker lelekko nelkul.Dark souls 1 ben is voltak ilyenek mint atok,elmentem az arushoz megvettem az elenszert elnyomtam es kesz.Haladtam tovabb.
Nah most mar leulok ,koszi a helpetNe szemetelj ! = Steam
-
mad1
veterán
Koszonom szepen mindenkinek a sgitseget.
Akkor mar csak azt szeretnem megtudni,hogy
Ez a soul trap varazslat mivel meg nincs meg nekem,melyik helyen es kitol tudom megvasarolni?Ne szemetelj ! = Steam
-
vitaro
senior tag
válasz Vistaboy #23492 üzenetére
Ha jól tudom black soul gem-ből csak egyféle méret van, arra kell csak figyelnie, hogy nehogy grand-nél alacsonyabb szintű lelket ejtsen csapdába. Erre a célra bármilyen humanoid faj megfelel, nem kell mindenképp embernek lennie. Ezeket a lelkeket nem is lehet másféle soul gem-be zárni, csak black-be.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
Vistaboy
veterán
Nincs túlbonyolítva. Van egy Soul Trap nevű varázslat, azt rálövöd a katonára, és ha bizonyos időn belül - általában 10-20 mp - megölöd, a lelke bekerül egy Soul Gem-be. Arra figyelj, hogy azokból is van több szintű, és ha nincs elég nagy nálad, akkor nem érsz el vele semmit.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
mad1
veterán
Hat en nem ertem miert kell ezt igy tulbonyolitani.
Milyen kepesseggel szivja el a lelket,mert en leoltem 3 birodalmi katonat de sehogysem sikerult.
Komolyan mondom meg jo hogy nem minden resz ilyen ganyul van megoldva.Nah de sebaj holnap majd nezek vidit rolla.koszi meg1xNe szemetelj ! = Steam
-
-
addikt
Aktív hatások fület gyakran csekkold a Mágia menünél. Vámpír vagy, vagy változol át. Kérdezz fogadósokat, ha nem állnak veled már szóba mert olyan ronda vagy akkor irány Morthal, az ottani alkimistát keresd.
Olvass Helpet menüben, sokat segít ilyen alap dolgokban.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
mad1
veterán
Valami miatt forr a verem mikor nappal nyomulok.megmentettem a vampirkiraly lanyat de nem fogadtam el a veret hogy atvaltozzak.Meg lehet engem gyogyitani valahogy?
Ne szemetelj ! = Steam
-
anorche1
őstag
válasz genndy #23479 üzenetére
Ezt én is megcsináltam, de nekem ezután egy csomó küldi angol lett. Így inkább használom uslep nélkül a játékot, csak mielőtt megölnék egy sárkányt csinálok egy mentést, bemásolom a patchet, megölöm a sárkányt, aztán újra kitörlöm.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
addikt
A morrohun telepítős magyarításból ne engedd az unoff.patchet, hanem tedd föl a morrohun fórumáról az USLEEPet, vagy ha csak alapjátékod van akkor annak a magyar unoff.patchét mert azt is megcsinálták magyarra (nem értem miért nem tudják kicserélni a bugos unoff.patchet a magyarításban, ma te vagy legalább a negyedik akitől ezt olvasom hogy nem tud sárkánylelket szívni. Minden telepítős magyarítást használó belefut).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
SLYM
veterán
válasz genndy #23475 üzenetére
köszi.
más. elkezdem a game-et, megölök valami sárkányt, ki kéne szedni belőle a cuccot, erre bugos a game, hiába szedek ki belőle mindent, a küldeztés ottmarad, nem enged tovább. (2x megpróbáltam mindenesetre, másodjára se lett jó). már emlékszem miért nem játszottam vele anno, nagyszerű játék
[ Szerkesztve ]
-
addikt
A hivatalos HD pakkot, ami ingyen DLC-ként jelenik meg a Steamben, és/vagy a Nexusról a 2K HD Texture Packet. Ha még bírja a géped, akkor valamelyik ENB is mehet (RealVision, mert az komplex, ha nem tetszik akkor is úgy állítod be ahogy neked tetszik, abba mondjuk már bele kell kicsit mászni, de nem bonyolult).
monstre: köntösben melee karakterrel, melee ellenfelek ellen? Háát... inkább páncélt hordj meg pajzsot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Piszkos-Fred #23468 üzenetére
Wow, köszönöm az információkat. Akkor nem csoda, hogy néha beleszaladtam nagyobb ellenfelekbe. A kis melléküldik nagy részében is Bandit Chief a célpont, bár ők annyira nem nehezek. A Draugr ellenfelek sokkal rosszabbak.
De próbálok ügyes lenni. Van olyan csizmám, ami ad + staminát, a varázslós köntös(?) (robe) a magickámat tolja meg, de van gyűrűm és fejfedőm is, ami varázslatos és plusz erőt ad. Viszont néha indokolatlanul erősnek érzem az ellenfeleket.
-
SLYM
veterán
sziasztok! elolvastam az első hozzászólást, ennyi kiegészítő a világon nincs, így inkább megkérdezem, hogy melyik grafika javító modot lenne érdemes letölteni (a legendary editiont szedtem le)? köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Mr_no_Name #23460 üzenetére
"A ne bohóckodjunk a steammel rész alatt azt értettem, hogy a játék nonsteames verzióját használjuk. Jobban kezelhető, és Rotten Dub is erre találta ki csomagot. Ennyi. Ha nincs meg akkor le lehet tölteni bizonyos helyekről."
No Sana No Life
-
sqpp
őstag
Ez javarészt attól függ, hogy például milyen ellenfeled van.
Én speciel nem igazán használok páncélt, de ezt ajnálom. Nem tudom, hogy sokat véd-e. De egyedi és ősi is, mivel Merethic Éra korából származik. Azaz konkrétan mielőtt világ a világ. Növeli az életerőd 20 ponttal és 20%-al jobban ellenállsz a varázslatoknak is.
[ Szerkesztve ]
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz #54715584 #23464 üzenetére
Ket fajta megoldas van a jatekban. Az egyik az Oblivionbol folytatott agyrem, miszerint hozzad szintezi az ellenfelet/NPC-t. Ez azert is necces, mert aki passziv modon (crafting, stb.) lep szinte(ke)t, az nagy pofonokat fog kapni az elso adando alkalommal, ha osszefut egy felskalazott ellenfellel.
A masik megoldas, hogy bizonyos teruletek, barlangok, zonak, varosok, stb. talalhato ellenfelek szintje egy tol-ig ertek kozott mozog. Vagyis pl. a kezdes kornyeken talalhato barlangok lenyei nagyjabol 1-10 szint kozott mozognak. Ha ide visszatersz 40-eskent, egy utes lesz mindenki.
DE! Ha viszont kitakaritasz egy helyet (megjelenik a Cleared jelzes) akkor az a hely idovel ujra benepesedik, sztorinak, scriptnek vagy random faktornak megfeleloen. Ekkor viszont mar a korabbi 1-10es zonaba/barlangba/stb is bekerulhet a karakter szintjehez igazitott 40-es, illetve a tol-ig miatt 40-50-es vagy 35-45 szintu ellenfel. Amelyek megint egy utesek lesznek, ha mondjuk magasabb szinten jossz vissza.
Sot, elmeletileg, ha lvl1-eskent vegigszambazol Skyrimen es minden barlangba, minden romba, minden egyes helyre bekukkantasz, akkor nagy esellyel a legtobb helyen a legkisebb lehetseges szintu ellenfelek lesznek addig, amig nem takaritod ki a helyet. Vagyis a lvl1-10-es barlangba 1-es szintukent belepve 1-es mobok lesznek, egy 20-30-as szintu erodben pedig 20-as szintueket general a motor, es igy tovabb.
Aztan a legtobb helyen van egy boss is, amely picit erosebb, mint a tobbi addig, az adott helyen latott es tapasztalt ellenfel.
Hogy ki hanyas szintu lehet, azt a nevebol fogod kideriteni, ahogy az elozo kommentben is irtak.
Bandit eseteben peldaul:
Bandit - lvl 1
Bandit Outlaw - lvl 5
Bandit Thug - lvl 9
Bandit Highwayman - lvl 14
Bandit Plunderer - lvl 19
Bandit Marauder - lvl 25
Bandit Chief - lvl 28Es vannak fix szintu ellenfelek is, azok szintjei nem valtoznak.
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
Draugr-ok azért ha rádmennek jópáran, akkor nem igazán tudsz mit csinálni. Például a banditákat nyíllal fejbe lövöd (jobb esetbe nincs rajtuk sisak) azt cső. De a Draugr-ok azok szájba-söpörnek téged ha úgy van. Oké szint kérdés ez is, de na.
Itt vannak az életerőik
[ Szerkesztve ]
-
woryz
senior tag
válasz #54715584 #23462 üzenetére
Én ezek miatt egyedül szoktam játszani (max idézek magamnak valakit). Csak ez meg limitálja a lehetőségeket, mert legendary-n nekem ez a játék csak sneak jellegű karakterrel megy... Pedig úgy tolnék egy kicsit valami jó spellsworddal, vagy sima harcossal, de hirtelen halál van akkor...
-
törölt tag
Ne is emlegesd Lydiat. Szinte mintha direkt még idegesítőbb lenne.
Folyton az ajtóban áll meg vagy ott, ahol el kellene mennem és szűk a hely, vagy a helyzetjelölő kis biszbasz van, és odébb kell noszogatnom. Amire mindig egy oohh a válasz. De amikor kijövök egy barlangból, ahol előtte fél órát gyaktam, csodálkozva felfedezi, hogy jé, itt egy barlang, kíváncsi mi lehet benne....
No komment. -
woryz
senior tag
válasz Piszkos-Fred #23455 üzenetére
Köszi!
Én meg már azt hittem, hogy a jó öreg pl Lydia elakad a sima földön jellegű bugokat orvosolták (vagy a MOD menüre történő CTD-t... ) De ismét naiv voltam.Egyébként tökre szeretem az ilyen "túl specifikált" dolgokat, mint a "General performance and optimization improvements".
Köszi még1x. Várható még valami patch és ha igen honnan lehet tudni, hogy mikor lesz és mit fog orvosolni? Én próbáltam megkeresni a Bethesda honlapján, de nem találtam (lehet rossz helyen kerestem?)...
-
CJ4567
nagyúr
válasz Mr_no_Name #23457 üzenetére
Alapelvekben szigorúan tiltott tartalmak alá esik.
"Warez”: a szerzői és szomszédos vagy egyéb vagyoni jogok (vagy általában jogszabályok) által védett bárminemű szoftver / adat / képanyag / hanganyag / filmanyag / stb. jogosulatlan használatának elősegítése (információ megadásával, linkeléssel, bárhogyan); segítségkérés, használatra buzdítás (például: szoftver illegális regisztrációjához, működéséhez szükséges kód vagy azt kijátszó eljárás; elektronikus készülék szoftverének jogellenes megváltoztatása, kijátszása, megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívói).
Alapelvekből. Moderátorok nem szeretik itt, simán figyelmeztetnek elsőre, tapasztalatból mondom.
No Sana No Life
-
Vistaboy
veterán
Sokan panaszkodnak a Steam fórumán, hogy az 1.1-es frissítés telepítése után sok probléma jött elő a játékban, többek között sűrűn vág ki az asztalra - nagyjából negyedóránként -, valamint sokaknál grafikai és stabilitási problémák is jelentkeztek.
Nálam szintén előfordult ma reggel, hogy közvetlenül frissítés után alig 10 percet tudtam játszani és máris kivágott az asztalra. Viszont miután picit utánaolvastam, írták azt is páran, hogy az 1.1 patch települését követően érdemes lefuttatni egy fájl-integritás ellenőrzést Steam alatt. Én kipróbáltam és nálam bevált, legalábbis utána nagyjából egy órát tudtam fagyás nélkül játszani.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Brett001
aktív tag
válasz Mr_no_Name #23447 üzenetére
"...tehát a Skyrim magyarítása és az eddigi mentések NEM fognak működni ezzel a MOD csomaggal..." idáig olvastam. Innentől kezdve számomra érdektelen. Maradok akkor az általam összeválogatott modoknál.
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Piszkos-Fred
aktív tag
A mult heti beta 1.1-es patch elesedett:
- General performance and optimization improvements
- Fixed rare issue with NPCs not appearing in proper locations
- Fixed an issue with interface elements not appearing correctly on certain displays (Xbox One and PS4)
- Fixed issue with saves erroneously being marked as Modded, even though no mods are active
- Updated some sound files to not use compression -
CJ4567
nagyúr
válasz Mr_no_Name #23451 üzenetére
Az ilyen kijelentésekkel vigyázz itt, nem szeretik a moderátorok.
No Sana No Life
-
woryz
senior tag
Ma este a Steam frissített valamit a Skyrim SE-n (és a Fallout 4-en is), mit lehet tudni erről? Hogy lehet kideríteni, hogy mit történt?
-
Mr_no_Name
tag
válasz CJ4567 #23450 üzenetére
Igen, tényleg van 1-2 húzósabb feltétele, de az eredmény elég masszív. Tényleg összeszedte a srác az eddig megjelent legjobb modokat, ráadásul a legfrissebb / majdnem legfrissebb verzióikat.
A ne bohóckodjunk a steammel rész alatt azt értettem, hogy a játék nonsteames verzióját használjuk. Jobban kezelhető, és Rotten Dub is erre találta ki csomagot. Ennyi. Ha nincs meg akkor le lehet tölteni bizonyos helyekről.
-
CJ4567
nagyúr
1000 modból mennyi ESP/ESM megközelíthetőleg? Mert ha jól tudom Bethesda játékoknál 255 ESP a limit, felette meg elkezd durván bugolni a játék.Semmi, olvasok tovább.i5 alatt mit ért? Mert lehet i5-750, meg i5-6600K. Nem próbáltam/nem tudom próbálni elég erős gép hiányában, de VGA nincs megadva pontosan, CPU-ból meg Skylake, lehet kicsit félrelőtt, mivel nálad is i3-al jól futott.
"Lehet Steamessel bohóckodni" Ezt nem értem. Steamen is fent van a Legendary, és az biztosan működik.
Kár hogy külön partíciót kell csinálni hozzá, mert nem biztos hogy mindenki tud a meglévő partícióiból vágdosni. Főleg nem 100GB feletti mérettel, ami szinte egy egész 120GB-s SSD ha már SSD-t ajánl a készítő. (111GB felhasználható, külön SSD csak a Skyrimnek? )
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
elithun
őstag
Nagyon köszi! Ha van kedved mehetne belőle Logout cikk is!
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Mr_no_Name
tag
Sziasztok! Nem tudom ismeritek-e esetleg a Skyrim Perfectly Modded packot Rotten Dub által, ez egy elég nagy modcsomag, de messze ez a legoptimalizáltabb és legkompaktabb ami eddig elém került.
Készítettem hozzá egy részletes telepítési útmutatót + leírást ilyesmit, ha nem bánjátok belinkelem nektek.
Használjátok egészséggel:
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Vistaboy #23443 üzenetére
Sajnos nekem is akadnak hibák bőven, ugráló és sérthetetlen enemy, hibásan működő játékelemek amik miatt vissza kell tölteni mentéseket, bizonyos helyeken crash, bugos ajtók, emiatt befejezhetetlen dungeon-ök, és még sok más. Azt mondják itt a szakik hogy a 60+ fps miatt vannak ezek, nekem még megbolondítja az is hogy 1440p-n van. Remélem nemsoká jönnek ki grafikus modok amikkel le tudom "korlátozni" 60 körülire, bár igen nehéz lesz mert 1 kártyával is kiakad 144-en xD
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Vistaboy
veterán
Nálam is előjöttek a grafikai bugok, mióta fent van a legújabb nVidia meghajtó. A korábbival, amit bugosnak jellemeztek és lecserélték a hotfix-szel, nem voltak ilyen anomáliák.
-
mad1
veterán
Lv10en a black reach kicsit kemenynek bizonyult.
Bar nagy dark souls fan vagyok szval atverekedem magam ha kell.[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! = Steam
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Újból elkezdtem ezt a kiváló, de rettentően bugos játékot. Most az lennne a problémám, hogy halhatatlan, vagyis inkább sérthetetlrn lettem. Az okát pontosan sajnos nem tudom, csak tippelni tudok, és csak több óra játék után vettem észre (azt hittem, hogy csak a Hud bugos, azért nem jelenik meg se az életem se az erőnlétem).
Az oka talán az, hogy átváltoztak vérfarkassá, öltem és ettem az embereket, amíg ki nem oldottam azt a perket, amivel már állatokat is tudtam enni. Így jó sok állatott megettem, és nem akart vissza változni. Hiába vártam T gombbal napokat, nem történt semmi.
Eszembe jutott, hogy a cheat engine nevű programban van valami idő gyorsító, és azzal 500 szorosára növeltem a játék sebességét, de így sem akart játékbeli napok után sem vissza változni. Ezért leállítottam a cheat engine t, vissza léptem a játékba, és egyből vissza változott.
Azóta nem csak sérthetetlen vagyok, de nem is tudok átváltozni napokkal később sem, mert azt írja, hogy az erőket naponta csak 1x használhatom.
Hogy tudnék újra normális lenni?Szerk.:
Talán ez nekem is segít: [link][ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
-
törölt tag
Ebony sword nem máshol van?
Egyébként úgy tudom talán 30-as szint felett lehet megszerezni csak?szerk: 29-es szint kell hozzá
És van Ebony blade is.[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
Koszi
Tudnal vagy valaki tudna ajanlani valami 1 vagy 2 kezes fegyot?Nevere lennek kivancsi.
Ebony swordot kerestem itt,de nekem csak egy steal sword volt a helyen...Lehet hogy mert az uj kiadassal tolom?Ne szemetelj ! = Steam
-
mad1
veterán
Hogy tudom megszerezni a gyogyitas varazslatot?Mert ezek a potik foszalon eleg kevesnek bizonyulnak.
Ne szemetelj ! = Steam
-
addikt
-
kemotox
addikt
válasz #54715584 #23427 üzenetére
De. Megnyomogatod az f12-t amennyiszer akarod, és mikor kilépsz akkor feljön a screenshot kezelő ablaka steamnek ahol ki tudod választani, hogy melyiket akarod megtartani, és melyiket törlöd. Címeket adhatsz, kommentet írhatsz, és fel is töltheted, és akkor a Steam profilodról el tudják majd mások is érni a képeidet. Meg persze valami könyvtárba le is menti mindet.
-
Vistaboy
veterán
válasz #54715584 #23425 üzenetére
Steam alatt F12, és a Képernyőmentés-kezelővel meg tudod nyitni őket.
-
törölt tag
válasz Vistaboy #23424 üzenetére
Nálam is voltak hasonló dolgok, amik néha viccesek voltak vagy meglepőek. Mondjuk a legutóbbi gépszétszedés/összerakásom óta Whiterun utcái is képesek megvadulni, lehet az már nem is annyira bug.
Viszont nekem sem zárt le egy küldetést, ami feltétele a továbbiaknak, amik viszont így is remekül működnek.
Hogy lehet képet kimenteni és hová ment?
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
No comment... ilyen az, amikor egy sárkányt beledöngölünk a földbe.
Amúgy meg nagyon sok bug maradt a játékban. Például a "Lost to the Ages" című küldetésnek a legvégén, amikor az Aetherium Forge helyszínen a végső ellenféllel kell megküzdeni. Na, ott én egyszerűen nem tudtam megsebezni az íjammal. Bármennyi nyilat is lőttem ki, semmi. Utána átváltottam tőrre - lopakodásra van kihegyezve a karakterem, ezért nem használok kardokat -, úgy nagy nehezen sikerült párat lopakodva belecsapkodnom, amíg a társaim lefoglalták, de akkor is kemény menet volt. Íjjal három találat és feküdt volna, így eléggé macerás...
Utána pedig a küldetésnek nem lett vége, hiába beszéltem az NPC-vel, nem triggelt a lezáró script, így nem tudtam kimenni, mivel nem jött elő a kivezető lépcső. Csak az újratöltés oldotta meg, másodszorra már sikerült, de ez így akkor sem buli.
Most nem azért, ajándék lónak nem nézem a fogát, de azért ezekről a hibákról már az eredeti játékban tudomásuk volt, a Skyrim Nexuson meg is van a javítás mod formájában, igazán beintegrálhatták volna a Special Edition-be. Jó, azóta már van Unofficial Skyrim Special Edition Pach, de ezt akkor is a fejlesztőknek kellett volna implementálni, ha már egyszer pénzt is akartak érte a konzolosoktól.
-
kislaki92
senior tag
hm srácok...
Vik féle magyaritást használom.viszont nem tudom lootolni a sárkányokat s fight közben a nevét sem irja ki.
valakinek valami ötlet?ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
woryz
senior tag
Ha feltettem az Unoff patchet, akkor nem kaphatok öcsit?
-
woryz
senior tag
Mit rontok el, miért nem találja a NMM az SE-t?
-
Beni97
őstag
Sziasztok.
Az Alternativ start moddal ugyan ott kötünk majd ki mint az alapjáték története?
Letöltöttem és csak belenéztem, az a küldi, hogy kezdjek el élni. Ez így ennyi? Hogy tudok benne valami életet kialakítani?Meg az elején a szoborral való csevegésnél nem enged pár opciót. Nem tudom mit mond mert nem vágom az angolt. Van egy csomó dolog ami közül lehet választani, viszont valamelyikre rámegyek és az elején lyukadok ki megint. Azzal tudtam tovább menni, hogy gyorsan random végigkattintottam valamit és bedobott egy olyan helyre amit azt hiszem moddal raktam be.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz kemotox #23413 üzenetére
Halkan jegyzem meg - aztan mindenki oylan kovetkeztetest von le belole, amilyet akar - hogy a SkyUI devek azonnal fizetosse tettek a modot, amikor tavaly(?) a Bethesda+Valve parosnal elgurult a gyogyszer es kijottek par hetre a fizetos modok otletevel...
[ Szerkesztve ]
-
bekecs76
tag
Itt van egy videó, ahol a srác a Special Editionba használja, a SkyUI-t. [link] A videó alatt van egy [link], onnan lehet letölteni.Én is letöltöttem, most már használom is. Sajnos nem teljesen olyan mint a sima Skyrimbe mert például nincsenek kategorizálva a cuccok(könnyü páncél, nehéz páncél, Íjak kardok, stb) Meg egy csomó apróság miatt elég körülményes a használata, főleg, ha sok cuccot hordasz magaddal, de még mindig jobb mint az eredeti.
[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
Egy kis csata
[link]“Praise The Sun” \[T]/
-
-
sqpp
őstag
Itt az update.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz genndy #23404 üzenetére
Karakterre pontosan ezeket probaltam (sot, meg a steamapps/sse-n beluli "backup" .ini-ben is atirtam), de semmi, amikor betoltom az allast es folytatnam, megint 70.
Lehet kiprobalom egy teljesen uj jatekkal es nem regi mentest folytatok, hatha... (bar nem hiszem, hogy ez gond lehet).
Koszonom termeszetesen a segitseget
-
addikt
válasz Piszkos-Fred #23403 üzenetére
Nekem így tökéletesen működik:
Skyrim.ini :
[Display]
fDefaultWorldFOV=90
fDefault1stPersonFOV=90SkyrimPrefs.ini
[General]
fDefaultFOV=90Új játék kezdésénél egyszer át kell állítani konzolból, de utána már úgy marad bármit is csinálok. Ezt még a sima Skyrimból hoztam át, ott is tökéletesen működött.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz genndy #23402 üzenetére
Koszonom elore is a valaszt (akar a masik forumon is johet). En probaltam mindent, general szekcioba, display szekcioba, fdefault ertekeket meghatarozva, word es fps FOV erteket beallitva, de a vegen mindig reset volt, a default 70-es ertekre.
Eleg regota szorakozok .inikkel a Beth jatekokban, de az SSE kifogott rajtam
-
addikt
válasz Piszkos-Fred #23401 üzenetére
Nekem sikerült. Azt hiszem. Délután megnézem mit és melyik ini-ben írtam át.
[ Szerkesztve ]
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Probaltam gameprefs.ini es Skyrim.ini atirassal, ingame console paranccsal is, de a FOV-t az istennek sem tudom a jelenlegi 70-rol kitolni konstans 90-100 korulre. Illetve igen, a "fov 90" parancs mukodik, de az csak a kovetkezo inditasig, cellavaltasig, egyeb random "resetig", mert akkor visszaall megint 70 korulre, es megint lehet beirni a fov 90-et. Ami egyszer-ketszer meg oke, de amikor mar szinte szpemelnem kell, az mar idegesit...
Vegigneztem eleg sok forumot es kommentet, de az ott leirt megoldasok (ini tweak a legtobb esetben) mint irtam, nem mukodnek. Felve kerdezem, bizva az esetleges csodaban, hogy valakinek sikerult allandora beallitani a SSE alatt a FoV erteket?
PC-n, termeszetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest