-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
válasz Mr_no_Name #23447 üzenetére
"...tehát a Skyrim magyarítása és az eddigi mentések NEM fognak működni ezzel a MOD csomaggal..." idáig olvastam. Innentől kezdve számomra érdektelen. Maradok akkor az általam összeválogatott modoknál.
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
CJ4567
nagyúr
1000 modból mennyi ESP/ESM megközelíthetőleg? Mert ha jól tudom Bethesda játékoknál 255 ESP a limit, felette meg elkezd durván bugolni a játék.Semmi, olvasok tovább.i5 alatt mit ért? Mert lehet i5-750, meg i5-6600K. Nem próbáltam/nem tudom próbálni elég erős gép hiányában, de VGA nincs megadva pontosan, CPU-ból meg Skylake, lehet kicsit félrelőtt, mivel nálad is i3-al jól futott.
"Lehet Steamessel bohóckodni" Ezt nem értem. Steamen is fent van a Legendary, és az biztosan működik.
Kár hogy külön partíciót kell csinálni hozzá, mert nem biztos hogy mindenki tud a meglévő partícióiból vágdosni. Főleg nem 100GB feletti mérettel, ami szinte egy egész 120GB-s SSD ha már SSD-t ajánl a készítő. (111GB felhasználható, külön SSD csak a Skyrimnek? )
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
elithun
őstag
Nagyon köszi! Ha van kedved mehetne belőle Logout cikk is!
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest