-
GAMEPOD.hu
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
őstag
am a decknek hall effektes az analógjai?
-
nincsnév007
őstag
nekem azt csinálja dokkolva monitorra hogy ha aksiról megy akkor egy 20-30%-nál elkezdi eldobni a jelet, össze vissza kapcsol a deck kijelzőjére meg vissza a monitorra, de van hogy vissza se kapcsol, ilyenkor a dokkoló se kap áramot mert nem is világít. ha rárakom tölteni akkor jó. és amikor ezt megvettem akkor ezt nem csinálta.
-
nincsnév007
őstag
nálatok is nagyon bugos a rendszer? asztali módban akkumulátorról a beállításokban hiába állítom át hogy nem kapcsoljon ki a képernyő, vagy hogy ne függessze fel a munkamenetet 10 perc után ugyan úgy kikapcsol, bluetooth még mindig nem jó játék módban.
-
nincsnév007
őstag
Én talán far cry 6 terhelhettem meg a leckét legjobban de nem tűnt fel hogy merült volna, végig dokkolva.
-
nincsnév007
őstag
válasz 30z.Samu #10219 üzenetére
nekem baseus hub-om van, gyári töltővel használom, egyedül néha akkor dobja el a képet monitoron, amikor már le merülőben van az akkumulátor. ha fel van töltve vagy töltőröl megy akkor tökéletes. de ez hogy eldobja képet ha kevés benne a töltöttség, az is csak egy hiba mert egyik frissités óta csinálja, de még ezt se javították.
-
nincsnév007
őstag
nem, ott nem jelenik meg a bt ikonja. nekem még bt csatlakozásra nem indult újra, ahogy nézem steam hírközpontot "Steam deck kliens béta frissítés június 24" és ott van hogy: "Javítottunk egy lehetséges összeomlást Bluethooth eszközök párosításkérési idejének túllépésekor."
remélem ez lesz az, bízok benne hogy akkor tudnak a hibáról. -
nincsnév007
őstag
Azért a Bt menüt rendesen elcseszték, nem tud se eszköz csatlakozni meg se elfelejtettni az eszközöket.
-
nincsnév007
őstag
mostanában azt játsza a gép hogy be kapcsoláskor újra be kell jelentkeznem és nem enged be, emailben jön a kód, de vissza dob a bejelntkezés képernyőre. ha újraindítom akkor jó. Nálatok nem csinál ilyet?
-
nincsnév007
őstag
egy kis infó, lett magyar nyelv az asztali nézetben is!
-
nincsnév007
őstag
-
nincsnév007
őstag
bugokat hogy lehet jelenteni?
-
nincsnév007
őstag
Be van állítva a jatekokkénti profil de nem menti el. Nektek jó ?
-
nincsnév007
őstag
én ronthattam el valamit, játék módban a nyamvadt frissítések alig csordogál lefele,lassan már majdnem kpbs sebességgel jön. Szerencsére asztali módban meg le jött teljes sebességgel. És SD kártyára.
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz 30z.Samu #9625 üzenetére
játék módban? érdekes, én egy kb hete töltöttem le a fh5-t 150 gb, reggelre töltötte le de nem hallottam a venti hangját még mondtam is magamban basszus nem megy a ventriláror, és itt volt mellettem az éjjeli szekrényen a gép. asztali módban néha fel pörög pár másodpercre.
-
nincsnév007
őstag
válasz 30z.Samu #9621 üzenetére
" LCD-nél is jó lett volna és nem visít a ventilátor, miközben letölt valamit a gép" Ezt hogy érted? én ha nagy játékot töltök le akkor éjszakára oda rakom az éjjeli szekrényemre és mondhatni a fülem mellett van de szerintem még a ventilátor be se kapcsol.
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz frankdelgado #9609 üzenetére
A 100 mega már falusi netnek számít?
-
nincsnév007
őstag
Egybe rakták a képkocka szám korlatot? Mert most 30 FPS van 30 hzen.
-
nincsnév007
őstag
Nekem bekapcsolasskor szokott néha nem csatlakozni és akkor mindig újra kell indítani a routert. Ha telóról osztom a netet azt nálam nagyon nem szereti 5 percenként eldobja.
asztali módban is néha azért szereti néha eldobni. -
nincsnév007
őstag
Chiaki csak egy hálózaton működik a ps5tel?
-
nincsnév007
őstag
-
nincsnév007
őstag
válasz stickermajom #8780 üzenetére
Azt hogy tudom beállítani hogy 80 százalékig töltsön? Általában töltés közben ritkán játszom csak internetezek rajta. Ets2 közben olyan 55-60 fok körül szokott lenni.
-
nincsnév007
őstag
válasz stickermajom #8766 üzenetére
asztali módban a batterynél látszik. Nekem tegnap 97% ma meg nézem 96% remélem hogy nem szart be az aksi
-
nincsnév007
őstag
nektek mennyi a battery health?
-
nincsnév007
őstag
[link] ez a power bank tudná tölteni a decket?
-
nincsnév007
őstag
márciusban lesz 1 éves a deckem és most látom hogy battery healt leugrott 97%-ra. Nektek?
-
nincsnév007
őstag
És a PS menü hogy hozható elő ? Hogy be tudjam zárni a játékot ?
-
nincsnév007
őstag
válasz zoltannagy #8523 üzenetére
Én most úgy használtam és 3-5 perc után le csatlakozott.
-
nincsnév007
őstag
Légyszi akinek van mobilinternete az ki tudná próbálni hogy telóról osztva a netet a deckre, hogy nektek is 5 percenként eldobja internetet?
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
én most a bully scholarship editiont vettem meg, asszem xboxon a legjobb a grafikája de majd megnézzük milyen steam decken is
-
nincsnév007
őstag
3.5 frissités óta monitoron van a deck és ha a háttérben megy valami lejátszás és ha berakom alvó módba a decket akkor a decken folytatódik a lejátszás, kikapcsolt képernyővel.
-
nincsnév007
őstag
nektek volt már olyan hogy dekcen elfogyott a 16 gb ram? ets2 közben 13,7 gb ram következő dlc-nél már kevés lesz a 16 gb?
-
nincsnév007
őstag
én is most úgy rá néztem, nekem engedné megrendelni és 3-5 munkanap a szállítás.
-
nincsnév007
őstag
a deck rá van kötve monitorra akkor a decknek a képernyőjét lehetett második képernyőnek is használni, de ha most bekapcsolom, a deck képernyőjét, semmit nem csinál. Ezt kivették, vagy miért? Asztali módban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen2i 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Keresek Lenovo Type 40A5 Dokkolót
- Újszerű Lenovo ThinkPad T14 Gen2 bivaly Ryzen 5 Pro 5650U processzor, 16GB RAM 149.000.-
- Startech.com TB3DKDPMAWUE Thunderbolt 3 Dual-4K (PC & Mac) dokkoló - ÁRCSÖKKENTÉS!
- Startech.com TB3DKDPMAWUE Thunderbolt 3 Dual-4K (PC & Mac) dokkoló - ÁRCSÖKKENTÉS!
- Clevo P870KM
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest