Hirdetés
-
GAMEPOD
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
addikt
valaki próbálta már a clair obscur expedition 33 játékot? nagyon piszkálja a fantáziám főleg ha sikerülne rá rakni a magyar feliratot
-
nincsnév007
addikt
valakinek meg itt az ac2? most akciós steamen és gondoltam akkor kijátszom de sajnos controllerel nem működik, maga a gépen müködik de sajnos billentyűzetnek érzékeli és hát így elég rossz az irányítás :/
-
nincsnév007
addikt
erről azért a játékok is tehetnek, mikor megvettem a ps4-et több hónapon keresztül vártam hogy mindig haza érjek és játszhassak
ps5-nél ez már el múlott. steam decknél ez azért megvan van hogy ets2-vel nem játszok 1 hónapig utána megint alig bírom abba hagyni, car mechanic simulatorral 1 éve nem játszottam de most megint játszok vele. ps5-n csak a fortnite megy, ha azzal nem játszanák akkor tényleg sajnos nincs mire bekapcsoljam. :/
-
nincsnév007
addikt
én se utazok semmit és úgy van deck, billentyűzet monitor és kész is lett a számítógépem
és mellette egy ps5 meg egy series s van. Én pl pc ex címeket játszom, mint pl az ets2. plusz a hordozhatóság mellett azért nem muszáj mindig utazni házon belül, vagy kint az udvaron is nagyon jó
-
nincsnév007
addikt
válasz
Scarletiel #11604 üzenetére
nálam a steam menüben is jó. esetleg próbáld meg azt hogy át lépsz asztali módba és ott is be kapcsolod a bt-t.
vagy a steam menü alatt a gaming módot érted? -
nincsnév007
addikt
válasz
kovsol #11601 üzenetére
azt tudom, mindig úgy szoktam nézni, csak én monitoron játszom és úgy voltam kíváncsi hogy azon hogy fut.
chris0000: még semmilyennel, de a gép.monster oldalán fent deepl fordítással.
[Red Dead Redemption 2 magyarítás]
csak ez rar-ban van feltöltve. -
nincsnév007
addikt
Az fsrt ki vették?
-
nincsnév007
addikt
válasz
Scarletiel #11591 üzenetére
én tegnap telepítettem frissítést, akkor az már javított lehet? ma nekem nem volt frissítés.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Scarletiel #11564 üzenetére
nekem is 512-es samsung sd kártyám van a gépben 2 éve hibátlan. kopp kopp
-
nincsnév007
addikt
válasz
Scarletiel #11546 üzenetére
sajnos a bt az nálam is bugos. nekem redmi fülesem van hol egyszer a balra, hol egyszer a jobbra csatlakozik és egyszer csak megtaláljak egymást.jbl fejhallgatóval jól működik. meg van még egy olyan bug hogy ha asztali módban nem kapcsolom be bt-t akkor játék módban is hiába van bekapcsolva a bt nem működik, nem tud semmire se rá csatlakozni.
-
nincsnév007
addikt
válasz
ilovedigweed #11537 üzenetére
én proton 9-el játszom, és proton 9-el is telepítettem a magyarítást.
-
nincsnév007
addikt
válasz
ilovedigweed #11533 üzenetére
esetleg egy forma protonnal próbáltad? én is hétvégén telepítettem fel magyarítást szerencsére müködött, most lehet majd a gta 4 magyarítást próbálom meg.
-
nincsnév007
addikt
szerintetek ha van a gépben egy sd kártya akkor oda is létrehozhatók egy letöltés mappát? magyarításoknak.
-
nincsnév007
addikt
válasz
ilovedigweed #11522 üzenetére
próbáltad asztali módban hogy a telepítés .exet hozzá adod nem steames játékként be állítasz rá egy protont és futtatod asztali módban ?
Scarletiel: Szuper, mi lesz az első játék ?
-
nincsnév007
addikt
ha decken külső monitoron játszok de 720p felbontáson akkor is jobban terhelem mint ha a saját kijelzőjén játszanák?
-
nincsnév007
addikt
azért ha megjön a gép, egy pár nap múlva majd írjatok véleményt hogy milyen
-
nincsnév007
addikt
válasz
zoltannagy #11454 üzenetére
Köszi. Akkor mondhatni hogy a legion a win miatt jobban pc-s steam deck meg hozza a konzolos érzést. Nekem ha egy valami miatt kéne win azok a fránya magyaritások, már gondolkodtam hogy nem ps6ot fogok venni hanem veszek egy pct de még full hd játékra is nagyon sokkalom az árukat érte meg hát újra meg kéne vegyem a játékokat amiket ki akarok játszani magyarul. Hááát mondom nem tudom. Meg ezen kívül Windowst már nem nagyon akarok használni nagyon bejött a decken lévő Linux használhatósága
-
nincsnév007
addikt
válasz
zoltannagy #11451 üzenetére
írnál pár mondatot hogy miért csalódás a legion?
-
nincsnév007
addikt
válasz
Scarletiel #11447 üzenetére
milyen töltésre gondolsz?
nekem 64 gb gép van 500 gb-s sd kártya van benne arról megy minden játék, de legfőképpen az euro truck simulator 2, és nincsen probléma. ami így nagyobb játék volt talán a forza horizon 5, cyberpunk 2077, far cry 6, gta 4, ezek jól futottak sd kártyáról. a cyberpunk dlc-re írják hogy ajánlott asszem az ssd, de az alap jól fut. -
-
nincsnév007
addikt
válasz
Nathan0909 #11340 üzenetére
úritesn a fifát régen de szénné játszottam, főleg úgy hogy nagyon nem szeretem a focit, de a fifában jó volt, fifa 06,al kezdtem de még azt se tudtam hogy mit kell nyomni, és akkor jött a fifa 07 magyar szinkronnal hát ott le dobtuk a hajunkat.
pont most néztem hogy steamen lehet e venni még régebbi magyar szinkronos fifát de már sajnos nem.
-
nincsnév007
addikt
valaki próbálta már telepíteni a szinkront?
most nézem van steam deck és linuxos verzió is -
-
nincsnév007
addikt
delta force játékot próbáltátok már? yt-n csomó videó van rajta de ha én letöltöm bármit állítok mindig ki dob a játékból amint arra nyomok hogy launch.
-
nincsnév007
addikt
am a decknek hall effektes az analógjai?
-
nincsnév007
addikt
nekem azt csinálja dokkolva monitorra hogy ha aksiról megy akkor egy 20-30%-nál elkezdi eldobni a jelet, össze vissza kapcsol a deck kijelzőjére meg vissza a monitorra, de van hogy vissza se kapcsol, ilyenkor a dokkoló se kap áramot mert nem is világít. ha rárakom tölteni akkor jó. és amikor ezt megvettem akkor ezt nem csinálta.
-
nincsnév007
addikt
nálatok is nagyon bugos a rendszer? asztali módban akkumulátorról a beállításokban hiába állítom át hogy nem kapcsoljon ki a képernyő, vagy hogy ne függessze fel a munkamenetet 10 perc után ugyan úgy kikapcsol, bluetooth még mindig nem jó játék módban.
-
nincsnév007
addikt
Én talán far cry 6 terhelhettem meg a leckét legjobban de nem tűnt fel hogy merült volna, végig dokkolva.
-
nincsnév007
addikt
válasz
30z.Samu #10219 üzenetére
nekem baseus hub-om van, gyári töltővel használom, egyedül néha akkor dobja el a képet monitoron, amikor már le merülőben van az akkumulátor. ha fel van töltve vagy töltőröl megy akkor tökéletes. de ez hogy eldobja képet ha kevés benne a töltöttség, az is csak egy hiba mert egyik frissités óta csinálja, de még ezt se javították.
-
nincsnév007
addikt
nem, ott nem jelenik meg a bt ikonja. nekem még bt csatlakozásra nem indult újra, ahogy nézem steam hírközpontot "Steam deck kliens béta frissítés június 24" és ott van hogy: "Javítottunk egy lehetséges összeomlást Bluethooth eszközök párosításkérési idejének túllépésekor."
remélem ez lesz az, bízok benne hogy akkor tudnak a hibáról. -
nincsnév007
addikt
Azért a Bt menüt rendesen elcseszték, nem tud se eszköz csatlakozni meg se elfelejtettni az eszközöket.
-
nincsnév007
addikt
mostanában azt játsza a gép hogy be kapcsoláskor újra be kell jelentkeznem és nem enged be, emailben jön a kód, de vissza dob a bejelntkezés képernyőre. ha újraindítom akkor jó. Nálatok nem csinál ilyet?
-
nincsnév007
addikt
egy kis infó, lett magyar nyelv az asztali nézetben is!
-
-
nincsnév007
addikt
bugokat hogy lehet jelenteni?
-
nincsnév007
addikt
Be van állítva a jatekokkénti profil de nem menti el. Nektek jó ?
-
nincsnév007
addikt
én ronthattam el valamit, játék módban a nyamvadt frissítések alig csordogál lefele,lassan már majdnem kpbs sebességgel jön. Szerencsére asztali módban meg le jött teljes sebességgel. És SD kártyára.
-
nincsnév007
addikt
válasz
30z.Samu #9625 üzenetére
játék módban? érdekes, én egy kb hete töltöttem le a fh5-t 150 gb, reggelre töltötte le de nem hallottam a venti hangját még mondtam is magamban basszus nem megy a ventriláror,
és itt volt mellettem az éjjeli szekrényen a gép. asztali módban néha fel pörög pár másodpercre.
-
nincsnév007
addikt
-
nincsnév007
addikt
válasz
frankdelgado #9609 üzenetére
A 100 mega már falusi netnek számít?
-
nincsnév007
addikt
Egybe rakták a képkocka szám korlatot? Mert most 30 FPS van 30 hzen.
-
nincsnév007
addikt
Nekem bekapcsolasskor szokott néha nem csatlakozni és akkor mindig újra kell indítani a routert. Ha telóról osztom a netet azt nálam nagyon nem szereti 5 percenként eldobja.
asztali módban is néha azért szereti néha eldobni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus Tuf Gamer Laptop
- Dell Latitude 7420 - i7 11. gen / 16 GB RAM / 512 GB SSD / MAGYAR Billentyűzet
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD, 8GB, 256GB SSD, WIN 11, Világító magyar Bill
- MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB ram, 512GB ssd, magyar billentyűzet
- HP EliteBook 820 laptop, 14", i7, 8GB RAM, 512GB SSD, Windows 11, dokkolható
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest