- Path of Exile 2
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valtozott azota valami? getgamesgo.com-on legalabb jo arban van de a kerdes, hogy mi lesz a vege. Elofordulhat, hogy nem engedni aktivalni vagy kesobb leveszik es visszakuldi a Getgames az osszeget?
[ Szerkesztve ]
-
Delta×
senior tag
Meg tudja nekem mondani valaki hogy az Arma 2 Combined Operations egy külön játék lenne mint az Operation Arrowhead ?! Vagy pedig ez az Arma 2 + Operation Arrowhead Bundle ?
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
warcat
veterán
válasz Kal-El #55793 üzenetére
Biztosan lesz előbb-utóbb Paradoxos bundliban pl az amazonon,de még korai lenne( tavaszi megjelenés ,illetve új Paradox játék mellett volna esélyes)
Én azt tudom ajánlani,hogy vedd meg a Humble boltjában a 20 euró helyett 20 dollárért,vagy pedig orosz tradertől kiadástól függően 6-7 tf2 kulcsért 10.62 - 12.39 EUREA: It's in the crate!
-
djculture
félisten
jöüvőhét péntek eleve fekete péntek akkor akció lesz attól függetlenül is mindenfele...
-
nagyúr
-
Kal-El
senior tag
Az Europa Universalis IV most 50%-os akcióval megy. (most jött ki augusztusban)
Szerintetek, ha ilyen korán leakciózzák és ilyen mértékben, akkor várható lesz ennél nagyobb akció is a közeljövőben? (pl 3-4 hónapon belül) -
addikt
az elmúlt két évben (visszább nem néztem) 20-on valahanyadikán szerdán indult. mivel 20-án nem indult el, ezért 27 esélyes. az szinte tuti, hogy a hálaadási hétvége benne lesz (jövő hétvége)
nekem 1 mp alatt bejelentkezett az előbb.
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
nagyúr
Remélem azért szar most a steam, mert vmi hatalmas akció lesz!
-
Qmi
tag
Következő nagy akció dömping mikorra várható Steam-en?
-
Arkennys
addikt
válasz Bjørgersson #55780 üzenetére
legyen is, kellene majd kettő belőle
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Bjørgersson
félisten
válasz djculture #55778 üzenetére
Tökmindegy, gondolom a CS:GO ígyis-úgyis lesz 75% kedvezménnyel, attól a párszáz forinttól meg nem fogok falnak menni, ha még annál is lesz olcsóbb.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
csaba951
veterán
válasz daneel92 #55763 üzenetére
Killing Floor Twisted Christmas
Csak a Steam Holiday Sale alatt lesz elérhető. Ilyenkor így néznek ki a karakterek:Az egyik legkirályabb dolog a világon a Jingle Bells zenéjére lövöldözni a Mikulásra, Krampuszokra, Diótörőre, Rudolfra, Hóemberre, Gingerbread Manre!
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Bjørgersson #55774 üzenetére
Ugyis az lesz mint 2012 karácsonyán, mindenki kiköltekezik azután januárba mennek a sokkal nagyobb akciók a fizikai boltokba meg a weben is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz cikasz #55769 üzenetére
1 milliard a cel, nem 37millio . Azota leeloztek paran, es mar van 80+ millios is
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
válasz Bjørgersson #55774 üzenetére
Karácsony előtt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Bjørgersson
félisten
Meg tudjátok nekem mondani mikor lesz a karácsony előtti leárazás?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
addikt
válasz dejaris #55770 üzenetére
muszáj, itthon se halloween-t (még), se hálaadást nem lehet lenyomni az emberek torkán, hogy orrba szájba költekezzenek...
egyébként ugyanerről panaszkodtunk pár hete egy angol ismerősünknek és azt mondta, hogy angliában néhány pubban, étteremben, konferenciaközpontban, stb. már júliusban mini karácsonyfákat raknak ki. mert odakinn mindenki karácsonyi bulit szervez december elejére (konkrétan azt mondta, hogy ha egy irodaháznak van 5 takarítója, akkor ők is szerveznek maguknak takarítók karácsonyi party-ját...) viszont emiatt az összes hely le van foglalva már nagyon hamar, és a július fákkal emlékeztetik a szervezőket, hogy ideje leadni a foglalást.
de biztos elég abszurd látvány
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
daneel92
tag
nem igazán tudok máshova írni (nem találtam egységes játékok topikot)
szóval kezd jönni a karácsonyi időszak, és a karácsonyi filmek-zenék mellett eszembejutott még valami: karácsonyi játékok! nem tudtok valami kifezjezetten karácsonyi hangulatú játékot? jöhet aaa cím, indie, bármi, csak tartalmas legyen, ne ilyen két perc alatt végzek vele típus. előre is köszi a segítségetszerk: ja, batman arkham origins megvolt már
[ Szerkesztve ]
Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
Mate
nagyúr
Már megint mi van a piaccal?
Megnézné nekem valaki ezt piacon?
AUG | Izzó Króm
Nálam azt jelzi, hogy összesen 3 DB van belőle és 1€ a legolcsóbb.
Ha viszont rámegyek 21 oldalon keresztül mutatja.
-
nagyúr
Halihó! Dollar Dash-el szokott vki játszani?
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Ha kapok gift-ként valamit, azt tovább tudom adni később, vagy csak aktiválni tudom? -
ledgeri
nagyúr
Szerintetek mennyire esélyes, hogy a Take-on helicopters steamen is hamarosan elérhető lesz -80%-os akcióban, úgy mint ahogy ArmA 2 most, ha a BIS oldalán aktuálisan kaptható -80%-os akcióban, de a nem-steames verzió???
Azért kérdem, mert van 4,8 euróm a Steames pénztárcámban amin fölül nem költenék semmiből, viszont mindkét játék 4 eurós pakkja jó lenne...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
mepet
addikt
Igazad van, tényleg kevertem valamivel. Méghozzá a Ravaged-del. Rage vagy Ravaged, még jelenjen meg a Raged, a Ravage, a Ragave, a Rega meg még pár, hogy véletlenül se keverjük!
A Rageről mindig ez ugrik be elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Nekek nem csinál mostanában a Steam mindenféle néhány kilobyte-os játékfrissítést? Nálam van hogy a downloads listám egy nap latt felhízik vagy 40 sorosra és minden játéknál ilyen 500 meg 0 byte-os letöltéseket jelez...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
ayo
veterán
ahogy igertem egy kis state of decay bemutato
http://jateknaplo.blog.hu/2013/11/22/state_of_decay
figyelem: gamepad kell hozza, a jatek messze nem tokeletes, de jatszhato es folyamatos patcheles van. osszesen 1 ember portolt es javit merthat mega indie jatek en jovoheten tuti megveszem ha lesz rajta egy minimal akcio
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Szerintem te kevered valamivel. A Rage most először van free weekend-en, legalábbis Magyarországon. Eleve csak tegnaptól érhető el számunkra, közvetlenül Steam-en.
(#55745) DeFranco: legót próbáltad már?
[ Szerkesztve ]
-
-
mepet
addikt
válasz fuwiradis #55740 üzenetére
Rage: Én csak egy free weekenden próbáltam. Néhány pálya volt, mind unalmas, sablonos. A fizikája gyengébb a Quake 3-nál, kivétel a járművek, amik egész frankók. Járműből nem sokféle van viszont. A képek a játékból megnyerők, viszont a játékélmény számomra a 0-át közelítette alulról...
-
fuwiradis
aktív tag
mondom megnézem már mi ez a Rage cucc. csak screenshotokat néztem de elég durván a képembe fröcsögött egy poszt-apokaliptikus hangulatbomba, engem ezzel le lehet venni a lábamról. frankón néz ki. szóval ezt most meg lehet hazulról is venni steamre?
mondjatok már pár szót róla
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Végre nyertem valamit steamgifts-en
Sins of a Solar Empire: Rebellion
2000 jelentkezés kellet hozzá, de megvan (Meg Arkennys fórumtárs aki felajánlotta és csak 8 jelentkezőt küldött harcba ellenem )
-
FX2 verseny update az uj versenyzoknek, es egy kis osztonzes a (legalabb) alappack megvasarlasara:
Nov 21-28, Special Humble FX2 Event, a palyat megvehetitek es a visszaszamlalot megnezhetitek a humblebundle oldalon (1$)!
Versenyasztal: Core Pack - Pasha Table
Jelentkezes: megnyitva - a ph-s FX2 verseny topicban egy komment a steam profiloddal + Pasha szoval !
Nyeremenyek: elso harom helyezettnek egy-egy valasztott jatek az alabbiakbol (ha meglenne, akkor is jar)
- Sleeping Dogs
- Hitman Absolution
- Deux Ex
- Sniper Elite V2
- Dirt 3
- Far Cry Blood Dragon (uplay)eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
törölt tag
Meglepően jól fut a Rage, semmit nem állítottam és simán viszi. Mondjuk a sztori legelejét nyomtam le (beültem egy ember mellé a kocsiba), aztán inkább átmentem multizni hátha ott hamarabb izzasztom a gépem vele. 4-en autókáztunk kicsit de meg se röccent, bár gondolom nagyobb terek is vannak később a játékban, meg több ellenfél.
Amúgy az mi már, hogy odafordulok valahova és egy hatásszünet után tölti be élesen a képet? Azt hittem ezt csak konzolon csinálja -
Mate
nagyúr
válasz FollowTheORI #55734 üzenetére
Felületes voltál barátom
-
nagyúr
-
Agyzuzo
addikt
-
törölt tag
Mi a véleményetek, notin (i3 2310m GT520MX 3 giga ram) hogy fog futni a Rage? Már töltöm hogy kipróbáljam, aztán talán meg is veszem ha szépen megy (bár kétlem). Aztán majd megírom a tapasztalataim ha érdekel valakit
Más: Fentebb említettétek ezt az Achievement Managert, de nekem valamit kutyul a rammal. Pár órán át megy, aztán egyszer csak behal az egész gép, nagy nehezen kilépek de egy Chrome-ot futtatok és 2 giga memóriát elhasznál. 10-15 percenként meg felugrik a windows hogy ezt és ezt a progit zárjam be hogy legyen szabad ramom. Valaki találkozott ilyennel?
-
addikt
Próbáld újraindítani a klienst, hátha...
.tnm : de, eddig az volt, én is csodálkoztam hogy megvehető (és a DLC is, meg arra is él a kedvezmény). Most, vagy nemrég oldhatták föl a régiózárat. Lehet hogy pont emiatt van az akció?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz n@p@lm #55721 üzenetére
kliensből most megvenni is hagyja! (bár böngészőből is, ez nem volt régiókorlátos?)
@(#55723) csana
játékkönyvtáradban, minden játék és onnan indítsd el a telepítés, ne a store page-ről
[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
Üdv!
A RAGE elvileg letölthető a hétvégére, viszont ha rámegyek a "Click here to download and start playing" linkre, nem történik semmi. Azaz annyi mégis csak történik, hogy újra behozza az oldalt..
Van valami trükkje a dolognak, vagy csak később lesz elérhető az "ingyen hétvége"? -
Az Age of Empire 3 kártyás lett.
-
Mate
nagyúr
ARMA 2-ből melyik verziót érdemes megvenni?
Játsszák még egyáltalán, vagy már inkább ARMA 3 a menő?
-
-
Vertigo18
addikt
arról ne is beszéljünk, hogy fent röpködnek a verebek, amik szintén nem mennek ki c@rni... A patkányok után meg ugye mennek a macskák...
De nem csak ezekkel van gond, az emberi hulladékok is problémák... Bemegy, bazzeg, összefogdossa az összes kenyeret a mocskos mancsával, amivel az előbb még kukázott, aztán meg vesz egy liter kannás bort! Az ilyet szét tudnám csapni!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
válasz #65537792 #55707 üzenetére
Óvónéni nem mer hozzászólni, mert a gyerek még "Thug"-nak nézi, és lekaszálja franciakulccsal!
Hozzám meg nem mer szólni egyik se, nem tudom miért... Lehet, hogy nem a "Rampage" kényszerzubbonyában kellene mennem a gyerekért?Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Woodslave
félisten
hát azért a Ryder kampány börtönkórháza elég hangulatos.
én mondjuk nem engedem a gyereket játszani. (4 éves) de csak azért hogy ne kelljen vele küzdeni később A régebbi gépen youtubozhat, mondjuk nem biztos hogy a Dead Island ártalmasabb
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Agyzuzo
addikt
válasz Vertigo18 #55703 üzenetére
Óvodás gyerekkel Dead Island-ezni? Te állat.
(Bár én 5 évesen már rongyosra néztem az Evil Dead-et VHS-en, alámondással )
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Vertigo18
addikt
válasz Agyzuzo #55702 üzenetére
Nem, nem ugrott le sehova az az ablak, csak "elő"... Aztán "szörnyén-szálán" eltűnt... Most meg 20 percig pörgött ez az izé, és megjelent utána végre a C++ install ablak...
De kösz, hogy próbálkoztál!
El is indult, fiammal ma nagy zombi-írtás lesz, ma sem lesz fürcsi, holnap majd bűzlik az oviban!
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz Vertigo18 #55701 üzenetére
Nem lehet hogy volt egy előugró ablak amit nem vettél észre? Velem volt már ilyen, hogy mi a francon teker ez ennyit, aztán a sokadik ablakom alatt ott figyelt valami amit le kellett volna OK-zni, de mivel a tálcára nem rakta ki magát ezért észre se vettem.
-
Vertigo18
addikt
Megint gáz van... :/Steamen megvettem a Dead Island - Riptideot, felraktam, majd az első indítás után ugye ellenőrzi az "összetevőket". Nah, ezt most nekem 26 órája csinálja... Egészen pontosan itt akad el:"Első telepítés folyamatban... Telepítés alatt: Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86) (3/1. lépés)"És ennyi... Ez pörög perpetum mobile... Azért, hogy ne azt gondoljátok, hogy csak veletek próbálom megoldatni a gondjaimat, leírom, miket próbáltam eddig:- hagytam ezt itt fent futni... 2 óra után meguntam. Leszedtem manuálisan a fenti C++-t, ezt, amelyiket fel akarja tenni... elindítom, felvillan, és ennyi...- leszedtem egy másikat, 2012-est, miután már a fenti kettővel sokszor próbálkoztam, nah az probléma nélkül felment. De utána, amikor indítom a játékot, ugyanaz az effekt...- leszedtem egy 64bit-es pakkot, indítom, ugyanaz... felvillan valami, és ennyi...- belevertem a falba, és fáj a kezem... ettől sem oldódott meg...Windows 7, 64bit...Minden választ meghallgatok!Basszus, egyszer csak megjelent, hogy "repair Visual C++", és 20 perc után megoldódott... Már csak azt nem tudom, előtte mi futott ugyanezen két órán keresztül...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Lenovo Thinkpad T470p, 14" WQHD kijelző, i7-7700HQ CPU, 8GB DDR4, 512GB SSD, 2GB NVIDIA, W11, 27% á
- Sapphire RX 460 Nitro
- LGA1155 félkonfig (ASRock Z68 Extreme3 Gen3+Intel Xeon E3-1270 V2+ Kingmax 4X4 GB DDR 3)
- Régebbi pc tárhely nélkül
- Lenovo Thinkpad T470p, 14" WQHD kijelző, i7-7820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 2GB NVIDIA, W11, 27% á